BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hostess werk

Ik ben Lisa, 21j, en studente. Om wat bij te verdienen, doe ik geregeld hostess werk. Het is leuk en er is veel variatie. Het kan gaan van flyers uitdelen op een event, de weg wijzen, info geven op een beurs, toegang controleren of zelfs mee verkopen in sommige gevallen. Deze keer heb ik een job op een bouwbeurs. Ik moet er op een stand van een bouwfirma eerste info geven, en eventueel folders uitdelen. Indien de klant meer info wil, kan ik hem iets aanbieden om te drinken en doorverwijzen naar een vaste medewerker. Zo helpen we met een tiental meiden, allen in uniform, een rood maatpakje, met witte bloese en nylons. Het is een tof team, zowel met de andere meiden als met de vaste medewerkers is er een leuke sfeer, en gaat het er gemoedelijk aan toe. Frank, onze chef, is een leuke man van achter in de 40. Steeds heb ik het gevoel, dat ik zijn favorietje ben. Elke dag geeft hij me verschillende complimentjes, dat ik er vandaag weer zo mooi uit zie, of dat mijn haar er leuk bij ligt. Op de rustigere momenten komt hij vaak bij me in de buurt staan en slaan we een praatje. Soms gaat dat mede door de complimentjes wel wat over in geflirt. Maar ach, hij is een toffe man, en ook mijn baas dus speel ik het een beetje mee.

Het is ook een leuke job, en betaalt goed, dus als ik er volgend jaar weer bij wil zijn kan ik maar beter vriendelijk blijven. De voorlaatste avond van de beurs, hebben we ’s avonds een drink op de stand met alle medewerkers om de goede beurs af te sluiten en het succes te vieren. De drank vloeit rijkelijk en er hangt een leuke vibe. Frank is vaak in mijn buurt te bespeuren, en flirt wel vaak met me. Soms voel ik zijn hand op mijn rug wanneer hij iets zegt, en ook wel is over mijn kont. Met best wat drank, word hij steeds losser tegen me. En de vaak dubbelzinnige opmerkingen komen steeds vaker voor. Geeft zo’n hostess ook extra service vraagt hij op een bepaald moment. Best grof vond ik, maar ik wil de losse sfeer ook niet verpesten, dus grap ik terug. Daar zul je toch een ander soort hostess voor moeten inhuren, en die kosten wel een pak meer hoor. Hoeveel meer dan, vraagt hij. Geen idee, van dat soort werk ken ik de prijzen niet hoor, zeg ik. Hoeveel zou jij dan vragen om met me mee te gaan naar mijn hotelkamer, vraagt hij. Ik sta even aan de grond genageld. Meent hij dat nu ? Hij glimlacht wel, zei het als grap, maar volgens mij meent hij het echt. Ik ben even in chock en weet even niet wat ik moet zeggen.

Dat kan jij niet betalen, grap ik terug. Hij komt achter me staan, legt zijn hand op mijn buik, en zegt in mijn oor. Al heel de week wind je me op. Ik verdubbel je loon van heel de beurs als je meegaat, denk er maar is over na. Dan laat hij me los, en gaat wat verderop staan. Ik ben nog steeds in chock, maar het oneerbaar voorstel spookt door mijn hoofd. De beurs duurde negen dagen, ik verdiende hier een 250 euro per dag. 2250 euro, wauw !! das wel veel geld. Hij ziet er dan nog leuk uit ook. Zou ik … of niet, nee, dat kan ik niet maken. Maar 2250 euro pff, dat is wel makkelijk verdiend. Van alles spookt door mijn hoofd, ik weet niet wat ik ermee moet. Maar ik begin steeds meer te twijfelen. Ik kijk hem even aan, en ik zie dat hij ook net mijn kant opkijkt. Wel een knappe vent eigenlijk, misschien had ik het zo ook wel gedaan. Ik kijk weg, er gaat een rilling door mijn lichaam, zo’n voorstel kan eigenlijk totaal niet. Maar ik voel me steeds geiler worden.

Ik stap op hem af, ga met mijn mond richting zijn oor, en zeg. OK, ik doe het. Mooi, zegt hij, vertrek maar, ik kom een kwartiertje later. Ik neem afscheid van de resterende collega’s en loop naar de uitgang. Ooh wat deed ik nu, kan ik dit wel maken, begin ik te twijfelen. Aan de andere kant voel ik me zo geil. Nu komt hij ook aan uitgang. Hij bestelde reeds een uber, en we rijden naar het hotel. Even eerst dit, hier is 1125 euro, de rest komt samen met je loon van de beurs, zegt hij. Dan kust hij me, onze tongen vinden elkaar snel, en we beginnen passioneel te tongen. Het speeksel loopt langs onze monden. Ik voel zijn handen over mijn lichaam gaan. Onder mijn vest, maar boven mijn bloese kneed hij mijn stevige D cup borsten. Wat een lekkere tieten heb jij. Mm en we tongen verder. Ik voel me geiler en geiler worden, en streel door zijn losse broek over zijn kruis. We komen bij het hotel, de chauffeur stopt. Hij zag natuurlijk de transactie, en weet ook wat er gaande is. Hij kijkt me geil maar glimlachend aan wanneer ik uitstap. We lopen direct door naar de lift. In de lift zoenen we weer, en begint hij zelfs de knoopjes van mijn bloese open te maken. Plots stopt de lift op een ander verdiep dan het zijne. Een vrouw stapt mee de lift in, ze kijkt ons aan. Ze ziet dat ik mijn vestje dicht houd, zodat het niet opvalt dat mijn bloese helemaal open is.

Twee verdiepingen verder stopt de lift weer. Dit is onze verdieping, we stappen uit de lift. De vrouw kijkt me nog even aan, en glimlacht. Ze weet wel wat er gaande is, ze weet natuurlijk niet dat ik ervoor betaald werd, maar vermoed misschien wel zoiets, gezien mijn outfit en ons leeftijdsverschil. Op de kamer zoenen we verder, mijn vestje ligt al snel op de grond, en niet veel later volgt mijn bloese, en stap ik uit mijn rok. Enkel in mijn zwart kanten setje en mijn zwarte stay ups sta ik voor hem en zoen ik hem passioneel. Ik maak zijn hemd los en streel over zijn borstkas. Ik lik nu zijn oorlelletje, zoen zijn nek, lik verder naar beneden, lik aan zijn tepel. Ik ga door mijn knieën en maak zijn broeksriem en broek los. Samen met zijn strakke boxershort laat ik deze naar beneden, en zijn half harde paal bengelt nu recht voor mijn gezicht. Ik zoen hem, lik er even aan. Ik neem zoveel mogelijk zelf initiatief, zoals denk ik, een echte hoer het zou doen. Ik lik verder langs zijn pik, tot bij zijn ballen, en lik nu weer langs zijn paal richting zijn eikel. Ik draai mijn tong er verschillende keren rond, lik weer naar zijn ballen, zuig eraan, en ga dan weer aan zijn eikel likken. Ik herhaal dit verschillende keren, en zijn paal wordt staalhard.

Nu is het moment om hem in mijn mond te zuigen. Met mijn volle lippen zuig ik zijn pik mijn mond in en weer uit. Een sliert van speeksel en voorvocht verbindt mijn mond met zijn paal, en weer zuig ik hem naar binnen. Hij geniet en zucht, wat ben jij een lekker hoertje, zegt hij. Ergens wind dit me meer op en zuig nu intenser aan zijn paal. Ik laat hem in en uit mijn mond glijden, zonder dat ik hem met mijn handen raak. Nu maakt hij met zijn bekken ook bewegingen, en neukt me in mijn mond. Zo duwt hij zijn zalige lekstok helemaal mijn mond in en er weer uit. Ik had al wel is gepijpt ervoor, maar zo echt in mijn mond geneukt worden, dat was toch nog wat anders. Met zijn handen heeft hij nu mijn hoofd vast en hij gaat in en uit mijn mond. Zijn ademhaling wordt steeds luider, en ik heb het gevoel dat hij niet veraf is van klaarkomen. Hij gaat toch niet … ooo mmm ja, wat een zalig sletje ben jij….mmm. Zijn pik maakt nu lichte schokbewegingen, en een halve tel later spuit hij zijn eerste straal mijn keel in. Ik kan niet anders dan het doorslikken, en voor ik het besef komt een tweede straal mijn mond in. Hij heeft zijn handen nu losser en ik laat zijn paal uit mijn mond gaan.

Net dan spuit hij een derde straal in mijn gezicht. Hij zucht, oo zalig was dit. Ik ga weer recht staan, en zoen hem. Nu moet hij zichzelf proeven, maar hij lijkt het eerder geil te vinden. Al zoenend voel ik zijn hand mijn kont kneden. Dat vind ik steeds super opwindend en ik trek hem nog dichter tegen me aan. Ooh lekker hoertje, je verlangt naar meer. Ik ga je dadelijk neuken, hij haakt mijn BH los, en ook mijn string gaat uit. Hij duwt me het bed op. Ik open mijn benen. Hij komt mee op bed, en zoent de binnenzijde van mijn benen, hij likt steeds dichter naar mijn nat kutje toe. Dan gaat zijn tong over mijn natte kutlippen. Ze gaat ertussen, hij likt mijn clitje even. Zalig, maar al snel stopt hij ermee, en kruipt hij dichter bij me. Ik voel zijn eikel tegen mijn kutlipjes drukken. In één stoot drukt hij zijn volledige paal mijn kut in. Hij trekt hem er weer bijna net helemaal uit. Enkel het topje van zijn eikel zit nog in me, en dan stoot hij weer. Hij herhaalt dit verschillende keren. Ooh zo lekker. Hij neemt mijn benen vast, en legt ze over zijn schouders.

Dan begint hij in en uit me te pompen, telkens helemaal in me, ik voel zijn balzak tegen me kletsen, en er weer net niet helemaal uit. Dit zeer ritmisch, steeds hetzelfde tempo, ooh wat is dit lekker. Nooit werd ik zo geneukt. Jaaah, ooh, jaah mmm lekker, jaah lekker hoertje, mmm. Zo zalig voelt dit, en ik voel mijn orgasme opborrelen. OOOhhh ja, mm, mijn lichaam trilt helemaal, ik ben er helemaal niet meer bij en mijn bekken schokt Oooh, waanzin. Ondanks dat ik zeer intens klaarkom, blijft hij gewoon doorstoten in me. Ik voel me zo geil. Nu stopt hij, hij gaat liggen, kom op me, zegt hij. Ik ga nu op hem zitten, Ik laat me langzaam over zijn paal zakken, tot hij helemaal in me zit. Wat een heerlijke hoeretieten heb jij. Ze maken me al heel de week botergeil. Al heel de week verlang ik ernaar je te neuken. Ik draai mijn bekken zo dat zijn geile stok in en uit mijn natte kut gaat. Ik ga zo even door. Nu voel ik zijn vinger aan mijn sterretje. Hij maakt hem wat vochtig in de buurt van mijn natte kut, en nu voel ik hem tegen mijn sterretje drukken.

Terwijl ik op zijn paal rijd, voel ik zijn vinger in en uit mijn anus gaan. Dit gaat steeds vlotter, en het voelt best lekker. Ik blijf op zijn lekkere harde neukstaaf rijden, en het voelt alsof hij eeuwig kan blijven doorgaan. Terwijl ik op en neer ga, wiebelen mijn tieten voor zijn ogen. Wat een zalig zicht, wat een ben jij een lekker sletje. Ooh wat is dit toch zalig, nooit ben ik zo lekker genomen. Hij houdt me nu tegen, draai je maar is om, zegt hij. Ik ga met mijn rug naar hem toe zitten, en laat me weer over zijn heerlijke neukstok zakken. Oooh dit voelt nog lekkerder. En ik beweeg mijn bekken weer over zijn pik. Wat een zalig kontje heb jij mmm, zegt hij, en weer duwt hij zijn vinger erin, wat nu veel makkelijker is voor hem. Zijn paal gaat nog steeds in en uit me en ik voel weer een orgasme opkomen. Oooh jaa mmm, mijn lichaam trilt weer helemaal, en ik weet even niet meer waar ik het heb. Zo intens, waanzin, zo kwam ik nooit eerder.

Ik laat me voorover vallen en probeer even bij te komen. Ik lig nu met mijn hoofd in het laken, en mijn kont steekt naar boven in zijn richting. Hij is achter me gekomen en ik voel zijn tong nu langs mijn schaamlippen strelen. Oooh mmm, ik ben er nu zo gevoelig, dat ik bijna weer een orgasme krijg, wat is dit zalig. Het lijkt alsof het geile gevoel niet weggaat en ik in extase ben. Hij likt me zo een hele tijd. Zijn tong van aan mijn clitje, tussen mijn lipjes, even drukken in mijn kutje en dan verder naar mijn sterretje, ooh lekker. Het voelt nog steeds alsof ik heel de tijd klaarkom. Wat zalig. Dan stopt hij met likken. Ik voel nu zijn eikel tegen mijn sterretje drukken. De druk wordt steeds harder, en dan gaat hij langzaam binnen. Oooh .. Eerst maar een stukje, dan weer terug, en dan steeds een beetje dieper. Wat een heerlijk gevoel. Wanneer hij eer helemaal in zit, blijft hij zo even wachten zodat ik eraan kan wennen. Dan gaat hij er langzaam uit en er weer in, eruit, erin. Ooh ja zo lekker. Hij voert het tempo langzaam op, en ik word er helemaal gek van. Wat maakt deze man toch allemaal los in mij, ongelooflijk. Wat een fantastisch gevoel, die pik die in en uit mijn kont schuift.

Ik voel me zo geil, dat ik mezelf ondertussen begin te vingeren. Mijn vinger gaat afwisselend rond mijn clit en met twee vingers ga ik mijn kut in. Ik voel zijn paal die nog steeds mijn kont neukt bijna tegen mijn vingers. Oooh ik hou dit niet meer vol, weer begin ik te schokken, en te kreunen. Ik schreeuw het uit, ooo jaaaahhh, ooooh zalig, wat is dit ooooh.. Niet normaal, net op dat moment komt Frank ook klaar, en ook hij schreeuwt het uit, en ik voel hoe hij zijn zaad in en over mijn kont spuit. Ons geschreeuw moeten ze bijna tot in de lobby gehoord hebben, wat was dat. Uitgeput vallen we neer, en liggen te bekomen. Hij neemt me in zijn armen en zoent me. Wat ben jij een geil hoertje, Hoe lekker was dit ? Wat zou je prijs zijn om dit maandelijks te herhalen ? Wat denk je van 500 euro, stel ik voor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11718 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hostess werk”

Plaats een reactie