BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien (3) – En hoe nu verder?

Danique en Ronald gaan er vandoor“Ron?…. Ronald?” Droomde ik nou? Nee, ik voelde dat er op mijn schouder getikt werd. “Huh? is er iets? Heb ik me verslapen?” Danique stond in haar ochtendjas naast mijn bed. “Kom je mee naar beneden?” fluisterde ze, “Pa staat zo op en gaat dan naar zijn werk. Ik móét het hem vertellen… van ons. En ik wil er niet de hele dag mee rondlopen. Leuk zal hij het niet vinden, maar ik meen het serieus.” Ik had nog een joggingpak uit de prehistorie in mijn koffer en trok dat aan en liep voor haar uit de trap af. Danique maakte koffie voor ons beiden.

“Hebben Julie vannacht niet geslapen?” was het eerste, wat Marc opmerkte toen hij ons aan de koffie in de keuken zag. “Jawel hoor,” antwoordde Danique, “maarruhhh, om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik uhhh nee, wíj moeten je iets vertellen…” Marc keek vragend naar zijn dochter, naar mij en dan weer naar zijn dochter… “Pap… Ron en ik willen samen verder. We zijn verliefd op elkaar…” Het werd stil. Muisstil. “Mijn god nee, heh? Wacht effe. Jij en Ronald? Verliefd? Hoe.dan? Je had zijn dochter kunnen zijn!” “Ja, als mijn moeder met Ron naar bed was geweest had dat gekund. Maar bij mijn weten ben ik jóúw dochter en niet die van Ron.”
“Jullie schelen goddomme dertig jaar!” probeerde Marc het nog eens. “Achtentwintig, om precies te zijn, En ja, dat is een hele generatie, pa, maar ik hou van Ron. Al vanaf mijn puberjaren droom ik over hem. Ik ben gek op hem, Pap. Stapelgek. Verliefd. Ken je dat gevoel nog?” Ik had al die tijd nog niets gezegd, maar vond dat ik Danique bij moest staan. Marc was, op zijn zachtst gezegd, flabbergasted.

“Marc, de liefde van Danique voor mij is wederzijds. Gisteravond heeft ze me verteld, waarom, hoe en wat. En ik heb ja gezegd. Ik hou ook van haar. En, verdomme Marc, dat is niet gemakkelijk. Ik weet dat ik achtentwintig jaar ouder ben, maar Danique is niet meer het meisje van 12, maar een jonge, volwassen vrouw van 28. Een mooie vrouw, een intelligente vrouw. En nee, ze is niet mijn dochter en ik ben niet haar vader. Ik kan me tenminste niet herinneren dat ik ooit met je ex seks heb gehad.”
“Maar wél met mijn dochter?!” schreeuwde Marc in zijn laatste wanhoop. “Ja, wel met je dochter…” En ik voelde dat ik weer bloosde. Marc ging zitten. “Sjezus,” zuchtte hij, “mijn beste vriend neukt mijn dochter…” “Pap, je beste vriend en ik houden van elkaar. En ja, we schelen elkaar achtentwintig jaar en daar vindt waarschijnlijk iedereen wat van. Maar het is míjn gevoel voor Ron en Ron zijn gevoel voor mij. Leeftijd ie een getal. Liefde is een gevoel en gevoelens kun je niet wegdrukken. Ik tenminste niet. En ja, ik heb er heel goed over nagedacht en snap verdomde goed dat iedereen er van alles van zal vinden, maar ik hou van hem…” “En ik van jou,” voegde ik eraan toe.

Het werd weer stil. “Tja,” zei Marc. “Het zal allemaal wel. Ik ga naar kantoor. Het ga jullie goed, maar ga asjeblieft voor een tijdje mijn huis uit. Ik moet dit eerst effe op een rijtje zetten.”

Het was stil onderweg. Nadat Marc naar kantoor was gegaan, hadden we elkaar even zwijgend aangekeken en plotseling vroeg Danique: “Ron wil je nog door met me?” Ik vloog haar om de nek. Ik was smoorverliefd, ik kon toch niet zeggen dat ik níét door wilde? Alleen maar omdat haar vader het geen goed idee vond? “Schat, ik hou van je. En ja, ik ga met je door. We gaan naar mijn huis en we zien wel hoe en wat.” Ze kuste me vol op de mond. “Thanx lieffie, ik hou van je.” We knuffelden elkaar even, mijn geslacht werd hard, maar van seks kwam het niet. We liepen naar boven, trokken onze kleren aan, gewoon wat we konden grijpen, ik pakte mijn koffer in, Danique pakte meer koffers in en het leek alsof ze zeggen wilde: ik kom hier nooit meer terug. Al haar persoonlijke bezittingen gingen mee. We moesten een paar keer naar mijn auto, maar alles moest mee. Ik begreep haar. De reactie van Marc was misschien te begrijpen, maar zo verschrikkelijk bot.

De koffers stonden nu bij mij boven. We ploften op mijn bed. Een tweepersoons boxspring, waar nog nooit een tweede persoon in had gelegen. We keken elkaar aan. “Wat een toestand,” zei ik en Danique barstte in snikken uit. Ik omhelsde haar en we zeiden niets. Hoe lang hebben we daar gezeten? Geen idee, maar ineens zei Danique: “Ron we gaan door,” en zoende me op mijn kale voorhoofd. Ik pakte haar blonde hoofd vast en beantwoordde haar zoen. “We gaan door, Danique.” Onze monden vonden elkaar, onze lippen weken uiteen en onze tongen begonnen een eerst zacht en teder, maar daarna een steeds wilder spel. Handen waren overal. ik voelde dan weer op mijn borstkas, dan weer op mijn kale schedel en dan weer in mijn kruis haar handen. En ook de mijne waren overal op haar lichaam. Haar schouders, haar hals, haar borsten, haar benen, de binnenkant van haar dijen, haar warme kruis, overal. Ze knoopte mijn blouse los en ging met haar nagels zachtjes over mijn borstkas. Haar lippen er achteraan. Ik deed haar shirt uit. De moeite om een bh aan te trekken had ze niet genomen, ze wilde weg. Ik streelde haar borsten, kneedde haar kleine, maar oh zo harde tepels, haar ademhaling werd zwaarder. Ook die van mij.

“Ron, neuk me, Neuk me verdomme. Zo hard je kunt.” Ze scheurde haar slip van haar heupen, ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ik keek recht in haar druipende kutje. ik trok mijn joggingbroek en boxer tegelijk uit en als een wild dier besprong ik haar. Mijn keiharde paal stootte ik diep in haar en begon haar krachtig te neuken. Niet passioneel, zoals de vorige keren, maar met een dierlijke drang neukten we alsof ons leven er van afhing. Het duurde niet lang of ze kwam diep grommend klaar. Ze klemde haar benen om mijn heupen alsof ze me nooit meer los wilde laten. Ik kon haast niet meer bewegen. “Ga door, spuit je helemaal leeg in me.” Haar nagels krasten over mijn rug. Met het kleine beetje bewegingsvrijheid dat ik nog had neukte ik steeds sneller door. Mijn ballen kletsen tegen haar kont. Mijn god, wat was ze geil. En ik niet minder. Ik voelde diep in mijn onderbuik mijn zaad komen. Ik stootte nog twee, drie keer en dan tot aan de wortel naar binnen. Er leek geen eind aan te komen. Zwetend lagen we na te hijgen. Haar blonde haren wild om zich heen, keek ze me aan. “Dit had ik effe nodig.” “Ik ook,” hijgde ik en legde mijn hoofd op haar zachte borsten. Onze lijven plakten aan elkaar vast.

Ik werd wakker. Lag nog steeds half op haar. Mijn hoofd nog steeds op haar borsten. “Ga je mee douchen?” vroeg ze op een manier, waarop ik geen nee kon zeggen. Ik stond op. De kamer rook naar seks, naar dierlijke seks. We liepen naakt naar de douche. Ik zette de mengkraan open en samen stapten we de cabine in en lieten het warme water over ons heen stromen. Ze pakte de fles doucheschuim en begon me in te zepen. Mijn schouders, rug, borstkas, buik. Mijn pik stond al weer recht naar voren. “Heb jij nog niet genoeg gehad?” vroeg Danique aan mijn jongeheer, op een manier, waarop je normaal alleen tegen een klein kind of een huisdier praat . En met haar vaardige vingers zeepte ze hem in. ik liet mij ook niet onbetuigde en zeepte haar lichaam inmiddels ook in. Na rug en borsten, was haar poesje aan de beurt. Terwijl ik schaamlippen en clitje, maar ook de binnenkant masseerde, zoog ik aan haar priemende tepels. “Ah, shit,” zei ze terwijl ze “per ongeluk” de fles doucheschuim liet vallen en bukte zich voorover, met haar kontje in mijn richting om het op te pakken. Iets te lang en iets te geil bleef ze voor me staan en kwam langzaam naar achter. Haar schaamlippen raakten mijn eikel en langzaam gleed ik naar binnen. Zacht heen en weer bewegend deden we onze paringsdans dunnetjes over. Mijn handen masseerden haar borsten, terwijl zijn mijn kale balzak masseerde. Het duurde niet lang, of ze bereikte haar tweede orgasme deze dag. Door het samentrekken van haar spieren, kwam ook ik klaar. weer diep in haar.”

We hadden niet de moeite genomen om ons na het douchen aan te kleden en zaten op de bank ik de woonkamer, allebei met een lekkere bak zwarte koffie. Allebei poedelnaakt.

“Ja, Danique, ik wil met je door. Voor altijd. Het kan me geen fuck schelen wat een ander er van vindt. En als ik mijn beste vriend erdoor verlies: so be it. Ik hou van je.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 10300 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Weerzien (3) – En hoe nu verder?”

Plaats een reactie