BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 19

Angelien geniet in de jacuzziDe geur van warme broodjes en vers gezette koffie deed Angelien opnieuw ontwaken uit haar slaap. De zon scheen nog steeds door een kier in de gordijnen. Het bed naast haar was leeg, en uit de geluiden die ze uit de keuken hoorde komen kon ze opmaken dat hij daar was.
Ze stapte uit het bed en deed haar doorschijnende korte badjas aan, de nacht had ze alleen haar slip met open kruis aangehouden, die hield ze nu ook aan onder haar badjas. Haar borsten waren door de stof heen zichtbaar en haar tepels stonden weer mooi vooruit, gesierd door haar mooie piercings.

Ze liep de kamer door, richting de keuken en trof daar Manuel aan, gekleed in alleen zn boxer. “Goeiemorgen schoonheid, heb je lekker geslapen?” en gaf Angelien ene lange tongzoen. “Ja heerlijk, was al eerder even wakker maar ben weer in slaap gedommeld. Maar de geur van warm brood en koffie heeft me wakker gemaakt en helemaal toen ik jou niet naast me in bed aantrof was ik er snel uit.” Ze gaf Manuel een warme en innige knuffel. Die Trok Angelien strak tegen zich aan en kneep in haar lekkere billen. Dat beviel Angelien wel die spontaan haar hand op zn grote pik legde en er zachtjes in kneep. “Rustig aan geilerd, vandaag mag je de hele dag lekker aan me zitten en met mn pik spelen, maar eerst gaan we even goed ontbijten zodat we de hele dag genoeg energie voor elkaar hebben.” Lachte Manuel en wees haar naar de tafel. “Ga zitten prinses, dan maak ik hier de laatste dingetjes klaar voor het ontbijt” Angelien liep terug naar de woonkamer en nam plaats aan de al mooi gedekte tafel. Een paar minuten kwam Manuel, met een groot dienblad vol lekkers ook naar de eettafel en zette het blad op de tafel neer. “Tast toe lieverd, laat het je smaken.” En gaf haar een kus op haar voorhoofd.
Ze genoten van al het lekkers wat Manuel had bereid en van elkaars gezelschap. Deze sfeer beviel Angelien wel, het was geheel anders dan bijvoorbeeld de avond daarvoor, iets wat ook heerlijk was en waar ze van genoten had, maar dit was anders, chil, ontspannen.

Na het eten ruimde Manuel de tafel af en vroeg Angelien of ze zin had in een lekkere cappuccino. Daar had Angelien wel zin in. “Vandaag en morgen ochtend zijn we samen hier en wil ik heerlijk met jou genieten van het mooie weer en van elkaar. Ga maar vast naar buiten, ik kom zo ook met de koffie. Angelien liep naar buiten, het was alweer verrassend warm voor de tijd van het jaar en liet haar zijden doorzichtige badjas van haar schouders glijden en hing hem aan een haakje bij de veranda. Ze besloot de jacuzzi in te gaan en deed ook haar slip uit en stapte de jacuzzi in. Een paar minuten later kwam ook Manuel naar buiten, zag Angelien in de jacuzzi en rijkte haar haar cappuccino en nam plaats naast haar in de jacuzzi. Zn boxer had hij binnen al uitgedaan, iets wat Angelien meteen kriebels had gegeven toen ze dat zag.

Ze genoten in de jacuzzi van de koffie, het heerlijke weer en elkaar, Angelien had onder water de pik van Manuel te pakken en trok hem langzaam af, zn pik was weer keihard en groot, Manuel had 2 vingers in Angelien haar natte kut laten glijden en verwende haar rustig. Zo verwenden ze elkaar een tijdje tot Angelien zei: “Wil je me neuken, lang en langzaam. Niet hier, maar onder de veranda op het ligbed.” “Maar natuurlijk, en in welk gaatje wil je dat ik je neem?” vraagt Manuel terwijl hij uit de jacuzzi stapt, zijn paal keihard en dik, klaar om Angelien te verwennen. “Ik zou het heerlijk vinden als je beide gaatjes verwend, lekker afwisselen en als je het lekker vindt wil ik je ook lekker pijpen” zegt ze met een verlekkerd gezicht en likt langs haar lippen bij het zien van Manuel zijn pik. Ondertussen is ook Angelien uit de jacuzzi gestapt en loopt richting de veranda, pakt een handdoek en droogt zich vlug af. Ook Manuel droogt zich een beetje af vraagt Angelien dan om op haar handen en knieën plaats te nemen op het ligbad en neemt plaats achter haar.

Met zijn gezwollen eikel streelt hij een paar keer tussen haar gezwollen en zeiknatte kutlippen door om vervolgens zn eikel tegen haar kontgaatje te zetten en hem voorzichtig naar binnen te duwen. Angelien kreunt, van genot maar ook door de enorme eikel die haar kringspier oprekt. Als zn gehele eikel erin zit laat hij Angelien even wennen en begint haar daarna rustig en met lange halen te neuken. Angelien steunt nu op 1 hand en met haar andere verwent ze haar klitje, maar als ze na een paar minuten luider begint te kreunen haalt Manuel haar hand weg en fluistert in haar oor: “ik ga je laten klaarkomen, maar wel pas als ik het wil, en dat gaat nog wel even duren ga ik je vertellen.” Angelien glimlacht bij die woorden en laat het vanaf dat moment allemaal over zich heen komen. Lang en langzaam wordt ze genomen in haar kontje tot Manuel besluit dat het tijd is voor de volgende stap. Hij loopt richting haar hoofd, pakt zachtjes haar gezicht en draait die opzij en schuift zn pik in haar al geopende mond. De allereerste keer dat Manuel dat bij haar deed moest ze over een drempel heen, een man pijpen vond ze heerlijk maar het idee dat die pik net uit haar eigen kontje kwam moest ze toch wel even verwerken, al vond ze het helemaal niet vies smaken.

Nu was ze er al volledig aan gewend en genoot ze van zijn lange harde pik en maakte het haar ook helemaal niet uit als die diep in haar keel verdween. Dat ze daarbij flink kwijlde en soms moest kokhalzen wond haar stiekem wel op, vooral als ze het over haar borsten voelde lopen. Alsof Manuel dit wist hield hij zijn pik soms lang en diep in haar keel, tot ze snakkend naar adem kwijlend en kokhalzend het over zich heen liet komen. Na een tijdje laat Manuel zijn pik uit haar mond glijden en een paar tellen later voelt Angelien haar kutje gevuld worden met de door haar heerlijk hard en nat gemaakte pik. Manuel is haar nu al een kwartier aan het verwennen en haar orgasme meldt zich nu toch wel aardig aan, maar Manuel heeft dat ook zeker in de gaten en telkens als ze bijna klaarkomt houdt hij zn pik een tijdje stil tot het weer afneemt. Dan vervolgt hij weer waar hij gebleven was, haar langzaam maar wel diep nemen. Ze kreunt nu onophoudelijk en smeekt af en toe of ze klaar mag komen. Maar zover is Manuel nog helemaal niet en neukt haar zo in een rustig tempo. Om haar even een adempauze te geven vraagt hij haar een andere positie aan te nemen. Het zet haar tegen een dikke steunbalk van de veranda aan bindt haar handen hoog boven haar hoofd vast met een lapje stof die daar als gordijntjes over de balken hangen. 1 van haar benen tilde hij op en zette hij op het ligbed, zodat hij goed toegang had tot haar natte en gezwollen kutje.

Angelien vond het allemaal prima en keek hem smekend aan: “Neuk me, neuk me naar een hoogtepunt, laat me alsjeblieft klaarkomen, ik ben zo geil” Manuel glimlachte en zei: “Komt goed schatje, maar wel pas als ik wil de je komt, jij wou tenslotte lang en langzaam geneukt worden, dus zal het ook lang zijn.” Ondertussen heeft hij zn pik weer diep in haar kut laten glijden neukt haar weer in een rustig tempo. Angelien heeft nu haar ogen gesloten en lijkt weer, zoals de laatste tijd wel vaker als ze heel geil is, in een soort trance. Haar hoogtepunt leek door de positie wisseling even uitgesteld maar na 5 minuten was ze weer op hetzelfde punt en kreunde hard en luid en smeekte Manuel of ze mocht komen. Manuel had echter andere plannen en liet zijn pik uit haar glijden pakte nog een lap stof en bond die voor haar ogen. Uit een kastje onder de veranda pakte hij een klein zweepje met aan het ene uiteinde een klein leren lapje en aan het andere een aantal veertjes. Als eerste werden haar tepels gestreeld met het leren lapje en soms gaf hij er een zacht tikje op. Angelien genoot, haar tepels stijf naar voren en haar kut nu druipend van haar kutsappen.

Dan kietelde hij haar tepels plotseling met de veertjes, wat haar hele lijf deed rillen en schudden. Manuel genoot zichtbaar en haalde af en toe zijn pik tussen haar kutlippen door om hem even naar binnen te laten glijden wat werd ontvangen door een smeekbede om haar te neuken en haar klaar te laten komen. 2 of 3 keer haalde hij pik heen en weer om hem weer uit haar te laten glijden en verder te gaan met het verwennen van haar tepels. Af en toe trok hij aan haar tepelringen en likte hij aan haar tepels. Angelien was nu echt helemaal wild, kreunde, gilde, trilde en smeekte. Manuel had even afstand genomen van haar en zijn telefoon gepakt om haar te filmen. Hij genoot, zichtbaar aan zijn gezicht maar ook aan zijn harde pik die klaar was haar het laatste zetje te geven. Hij liep weer richting Angelien en zette zijn eikel tussen haar openstaande kutlippen en stootte in 1x keer diep in haar, het laatste zetje wat ze nodig had en ze kwam gillend, trillend en spuitend klaar. Minutenlang was ze al de controle over haar lijf kwijt en stroomde sappen uit haar kut. Manuel had zich, na de verlossende stoot, meteen weer terug getrokken en had zn telefoon weer gepakt om vast te leggen hoe ze weer terug op aarde keerde na haar lange en heftige orgasme.

Na een paar minuten leek Angelien weer terug te keren uit haar trance en deed Manuel haar de blinddoek af en kuste haar. “Heb je genoten schat?” fluisterde hij haar in haar oor en zwoel en antwoorde ze: “Ja, met jou is alles genieten, en jouw pik heeft me weer een geweldig hoogtepunt gegeven. Ik wil dit de hele dag wel doen, heerlijk genieten van je lijf en pik, en lekker klaarkomen en jou laten klaarkomen” Daar had Manuel ook wel zin in, maakte haar los en ging zelf op zn rug op het ligbed liggen. “Kom maar lekker boven op mij zitten en rijd maar lekker op mn pik. Dit was precies wat Angelien wilde horen, hurkte boven Manuel zijn pik en liet zich meteen over zijn pik zakken en begon hem lekker te berijden, langzaam en diep maar ook zoals ze gisteren had gedaan op het topje van zijn eikel. Het duurde niet lang en Manuel spoot haar vol en het geluid verraadde dat het voor hem ook een heerlijk orgasme was geweest.

Die dag genoten ze nog veel vaker van elkaar, veelal langzaam en met veel aandacht voor elkaar, af en toe wat harder maar meestal toch teder en met veel gevoel. Pas toen het buiten wat begon af te koelen, het zal een uur of 7 savonds zijn geweest besloten ze naar binnen te gaan omdat het buiten toch wel flink begon af te koelen. Eenmaal binnen bereidde Angelien een simpele avond maaltijd en Kropen ze heel vroeg in bed om daar nog een paar uur verder te gaan met waar ze buiten de hele dag mee bezig waren geweest. Hoe laat ze in slaap vielen hadden ze geen idee van, ze leken helemaal in elkaar op te gaan en vielen ook verstrengeld in elkaar in slaap.

Een streep zonlicht verlichtte de kamer, waar Angelien naakt en alleen in bed lag. Ze rekte zich uit en zag een briefje liggen op haar nachtkastje. “Ik ben al buiten in de jacuzzi, kom je ook? Naakt en met je kontje gevuld?” Naast het briefje lag een voor haar wel bekende metalen but plug. Ze werd alweer geil van het idee, pakte hem, maakte hem nat met haar mond en zonder al te veel moeite drukte ze hem in haar kontje. Even speelde ze met haar alweer natte kutje en harde tepels en besloot toen snel naar Manuel toe gaan. Die trof ze aan in de jacuzzi en onder de veranda stond een heerlijk ontbijtje.
Toen Manuel Angelien zag aan komen lopen stapte hij de jacuzzi uit en wenkte haar plaats te nemen onder de veranda en samen genoten ze wederom vaan een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt lieten ze de ontbijttafel voor wat het was en stapten ze de jacuzzi in. Daar gingen ze al snel verder met waar ze gisteren gebleven waren, heerlijk genieten van elkaar, lang en langzaam, eerst in de jacuzzi maar als snel weer onder de veranda. Toen het tegen twaalven liep nodigde Manuel Angelien mee te lopen naar 1 van de terrassen die verscholen lagen rond de vijver. Ze herinnerde zich die plekken nog van haar 1e keer in Lunteren, waar eigenlijk haar verandering was begonnen en Manuel veel met haar gepraat had en wat hij met haar van plan was.
Ze liepen over het smalle paadje, kwamen uit op het 1e terrasje met het gazon.

Het gazon lag er strak bij maar was verder leeg nu. Ze liepen door naar het 2e terras, waar vorige keer in de zithoek een loungebank stond. De bank stond er wel, de kussens waren weg en het afdakje wat vorige keer boven de zitkuil hing was opgeborgen. Weer liepen ze door en kwamen bij het laatste terras aan. Het tuinhuisje was open en werd sfeervol verlicht. De kussens die eerst op de loungebank lagen, lagen nu hier op de grond en vulde een groot gedeelte van de ruimte, vooral langs de randen. In het midden stond een mooie stevige strippaal. Angelien keek geïnteresseerd naar de paal en stapte naar binnen uit uitnodiging van Manuel. Die ging liggen op de loungekussens en keek naar Angelien die de paal aan het ontdekken was. “Leef je uit schat, ik ben benieuwd wat je er van vindt.”
Angelien draaide rond de paal, nam sexy poses aan en probeerde Manuel te verleiden. Dat lukte aardig, Manuel zijn pik stond alweer stijf omhoog wat Angelien een goed en trots gevoel gaf en zich nog meer uitsloofde voor hem. Ze begon zich nu zelf te strelen, langzaam en sensueel. Ze speelde met haar geringde tepels, streelde haar glimmende natte kutje en al snel maakten haar vingers sopgeluiden in haar kut. Plots stond Manuel op en pakte uit een kaste in de hoek een blinddoek.

“Ga door” zei hij, “ik ga je blinddoeken zodat je je helemaal op jezelf kan concentreren.” In eerste instantie schrok ze heel even maar al snel zag ze de spanning er wel van in en ging verder met waar ze gebleven was. Zo danste en streelde ze zichzelf minutenlang tot ze wat gestommel hoorde en ze plots aan paar handen op haar borsten voelde die haar stevig aan het masseren waren. Ze genoot, kreunde zachtjes maar schrok toen van wat ze ineens voelde……….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8298 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 19”

  1. Weer een lekker geil verhaal Wheely, met een spannende cliffhanger. Wat voelt Angelien?….Een paar extra mannenhanden als voorbode van een BBC gangbang? Of slanke vrouwenhanden van haar dochters? Of iets extremers…… spannend

Plaats een reactie