BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (39)

Nelleke in haar geile kousenNa de geile sessie tussen Sven en Nelleke, had ik mijn zaad in het mondje van Nelleke gespoten. Tot slot nog even met Steffie beeldbellen, man wat een geil zicht. Steffie had haar telefoon op haar geile kut gericht en zij was zich aan het masturberen met een grote dikke dildo. “Mmmmm…. Ja ja ja…. Diep” hoorde wij Steffie kreunen. “Ooooh…. Ooohhhhh….ooohhhhh” kwam Steffie tot een orgasme. Toen zij uitgetrild was kwam haar gezicht in beeld en na een paar minuten over en weer te hebben overlegd spraken wij af om morgen Sven verder uit te dagen.

De volgende avond zagen wij Sven op de kamercam zenuwachtig rondlopen. Af en toe ging hij naar de PC om te kijken of hij geile madam al op de chatsite zag. Iets voor 8 uur logde ik in als geile madam en onmiddellijk kreeg ik een prive bericht van Sven. Ik bleef ingelogd maar Nelleke had zich sexy opgedirkt en zou een bezoek brengen aan Sven. Van Sven kreeg ik een bericht “zullen wij privé room gaan?” Ik hield de boot af met als reden dat ik nog een paar dingen in orde moest brengen. Een beetje later hoorde ik in de huiskamer bij Sven de bel gaan. Sven verdween uit beeld en ik hoorde hem praten met Nelleke. Zij kwamen in het zicht van de kamercam en gingen aan de tafel zitten waar Sven zijn PC had staan. Ik hoorde Nelleke vragen hoe het met hem ging, of hij zich niet eenzaam voelde zonder Steffie en wat meer dagdagelijkse zaken. Op dat moment stuurde ik een bericht naar Sven “Mmmmm geile knaap ik ben zo geil, jij ook? Heb je tijd?”. In de kamer hoorde ik een ping geluid uit de PC komen. Sven keek even opzij en werd zenuwachtig, hij had de boodschap gelezen en natuurlijk wilde hij geilen zoals gisteravond. “Belangrijke boodschap” vroeg Nelleke. “Ja ik ben nog wat aan het werken en een reminder” zei Sven.

“Ah dan begrijp ik waarom je zo zenuwachtig bent. Ik dacht al dat je stoute dingen aan het doen was” antwoordde Nelleke. Sven sloeg rood uit en wist niet hoe hij moest antwoorden. “Oei oei Sven toch stoute dingen? Je bloost zo, ben je stout nu Steffie een paar dagen weg is?” vroeg Nelleke. Sven zat te wiebelen op zijn stoel en wist niet waar hij moest kijken. Nelleke stond recht en ging achter Sven staan om op het scherm van de PC te kunnen kijken. Hierbij ging zij met haar borst op de schouder van Sven hangen. “Mmmm Sven, iemand die geil op je aan het wachten is? Foei , foei stoute geile jongen.” daagde Nelleke hem uit. “Eh … eh” verder kwam Sven niet. “Mag ik eens kijken naar die geile madam” vroeg Nelleke. Sven wilde vermijden dat Nelleke het scherm open klikte maar hij was te laat. Op het scherm verscheen het gezicht van Juul. “Hey geile Sven, verrast dat jij mij ziet?” vroeg Juul “geile avond was het gisteren man. Die geile madam heeft genoten van je.” “Maar… maar” stamelde die arme jongen. Nelleke hing nog steeds op zijn schouder met haar borst. Zij ging naar zijn oor en fluisterde “zou je niet liever live van je buurvrouw genieten?”

Sven keek haar aan en zat echt met zijn mond vol tanden. “Ik geniet in ieder geval liever van een echte geile stok in mijn hand. Vind je mij niet geil, gisteren had je zo veel leuks over mij te zeggen” fluisterde Nelleke. “Ben jij …..?” vroeg Sven. Zij ging achter Sven staan en legde haar heerlijke borsten in zijn nek, zij beet in zijn oorlel en zei “ja geile jongen ik ben de geile madam van gisteren, heerlijk hoe je aan je stijve lul zat te trekken, zal ik je vandaag helpen”. Nelleke ging met haar handen naar beneden in zijn joggingbroek en Juul zag haar via de cam trekken aan de lul van Sven. “Mmmm.. lekker …. Je lul staat al hard” kreunde Nelleke. Sven kreunde en had zijn ogen dicht. Op het scherm zag ik een nieuwe kijker komen, ik wist dat het Steffie was want dit hadden wij gisteravond nog afgesproken. Nelleke ging op haar knieën naast Sven zitten. Zij wilde zijn broek naar beneden trekken, daarom lichtte hij zijn kont even op en Nelleke trok zowel zijn broek als boxer uit. Daar zat geile Sven naakt met zijn onderlichaam.

Nelleke richtte zijn lul op en bracht hem prima in beeld. Zijn lul glinsterde al van het voorvocht. “Is Svenneke geil” vroeg Nelleke. “ Mmmmm… jaaaa” kreunde Sven. Nelleke zette zijn lul tegen haar lippen en likte met haar tong over zijn gleuf. “Mmm … oh… oh… oh” gromde Sven. Nelleke opende haar lippen en de geile lul van Sven ging langzaam haar mondje in. Langzaam ging Nelleke op en neer. Sven genoot en kreunde luid. Hij begon te schokken en met een luide kreun kwam hij klaar in de mond van Nelleke. “ Mmmmmmmmmmmmmmm” klonk er door de kamer. Nelleke ving al zijn zaag op en liet de lul uit haar mond glippen. Zij kwam naar de cam en opende haar mond. Haar tong was helemaal bedekt met sperma. Zij bewoog naar Sven en drukte haar lippen op zijn mond. Sven opende zijn mond en Nelleke liet een deel van het sperma in zijn mond glijden. Samen begonnen zij te tongen en dronken het geil van Sven.

Ik kreeg een boodschap van Steffie “verdomme wat geil dat Nelleke hem zijn eigen sperma laat slikken”. Ik zag dat Steffie mijn cam ook opende en ik ging met mijn stijve lul in beeld zitten. Toen ik haar cam opende keek ik recht in haar geile openstaande spleet. Bij Sven zag je dat hij Nelleke geil aan keek en haar borsten aan het kneden was. “Was het lekker Sven” vroeg Nelleke. Sven knikte. “Wat wil je nu?” vroeg Nelleke. “Ik wil je likken, ik wil je poesje verwennen, je geil proeven” geilde Sven. “Doe je dat ook bij Steffie” vroeg Nelleke. Sven schudde zijn hoofd. “Waarom niet?” vroeg Nelleke. “Durf ik niet, ik heb schrik dat zij mij een pervert vindt” fluisterde Sven. “Ik ken geen enkele vrouw die het niet lekker vind om haar kutje te laten likken” antwoord Nelleke. Sven kijkt verbaasd en zegt “mijn vorige lief vond dat maar smerig, likken aan een spleetje waar ook pis uitkwam”. “Ach lieve jongen toch voor die ene vrouw zijn er 99 die het wel lekker vinden. Kom maar lik mijn geile doosje maar.” Nelleke stond op en liet haar kleedje van haar schouders glijden. Daar stond mijn lekkere vrouw in haar blootje, enkel nog een paar zwarte nylon hold ups had zij aan. Zij ging recht voor Sven tegen de tafel hangen en ging met haar vingers naar haar geile kut. “Kijk maar hoe geil ik ben van jou” kreunde ze. Zij trok met haar vingers haar kutje open om Sven recht in haar kut te laten kijken. Ondertussen kon Juul op zijn scherm ook Steffie zien die haar kut centraal in beeld had en een paar geisha ballen indrukte. Uit de boxen van zijn PC klonk een diep en zwaar gekreun “Jaaaa…. Sven … likkkk daaat …. Kuuuttttjjjje”. Juul had een knoerharde stijve lul van de beide taferelen en zat rustig aan zijn lul te trekken.

Sven ging ondertussen op zijn knieën zitten en keek in het kutje van Nelleke. “Mmmmooooi ….. geeiiiillll…” kreunde Sven. “Likkkken…. Liiikkkkkeeeen” zie Nelleke. Zij pakte Sven bij zijn haren vast en trok zijn gezicht tegen haar kut “Liiiikkkkeeeen”. Nelleke had de webcam in haar handen genomen en bracht de cam korter bij de actie. Je zag Sven zijn tong uitsteken en de eerste likjes geven door de soppige kut van Nelleke. Dier reageerde met een schok van haar bekken op de tong van Sven. Sven rolde zijn tong een beetje op en je zag dat hij zijn tong als een piemeltje in de kut van Nelleke wrong. “Jaaaaa … neeuuuuk…. Meeee” kreunde Nelleke. Sven trok zich een beetje terug en keek naar het gezicht van Nelleke dat geil uitstraalde. “Lekker kutje, lekker geil” hoorde je hem zeggen. Juul zat ondertussen met de beide geile beelden op zijn PC en zag hoe Steffie een womanizer op haar klitje had gezet, terwijl zij geil de ballen in en uit haar kutje liet gaan. Ondertussen was Sven terug aan de geile gleuf van Nelleke aan het likken. Nelleke kreunde en steunde, zij maakte neukbewegingen met haar kut en beet van geilheid op haar onderlip. Voelde zij dat nu goed? Was Sven haar kontgaatje aan het zoeken.

“Oooooh… Sven … lekkkkeerreer” kreunde zij. Meer aanmoediging had Sven niet nodig, hij maakte zijn vinger nat met haar geil en duwde een vinger in haar kontje terwijl hij haar geile kut bleef verwennen. “Jaaaaa…. Jaaaaaa…… neuk mijn …. Koooonnttjjjeee” kreunde Nelleke. “Oooohhhh .. zzoooooo…. Geeeeiiiilll” hoorde Juul Steffie kreunen. En op dat moment spoot het giel langs de ballen uit haar kut. Ook bij Nellleke was het bijna raak, zij duwde de het hoofd van Sven hard tegen haar kut en duwde haar onderlijf helemaal omhoog. “Doooorrrrrgggggaaaaan … kliiiitttjjjeeee” kreunde Nelleke. Je zag de tong van Sven naar de bovenkant van haar kleddernatte spleet gaan en toen hij haar klitje bewerkte, kwam ook Nelleke spetterend klaar. Zij spoot het geil over het gezicht van Sven die hapte naar adem van al dat geweld.
Steffie was ondertussen al bijgekomen van haar orgasme en zei “verdomme wat een geil ventje heb ik, dat ik dat niet wist, daar moet ik bij thuiskomst ook van genieten”. “Jou show mocht er anders ook wel zijn hoor Steffie”. “Oooh Juul ik vond het zo geil om te zien, mijn ventje dat eindelijk losgaat en Nelleke met haar geile kut, man ik was bloedje geil”. “Wacht nog maar even , Nelleke kennende heeft zij nog wat in petto zo dadelijk” antwoordde Juul.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3808 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie