BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien na 7 jaar

Ik stond op het autostrand van Rømø in Denemarken, te wachten tot jij het strand op zou komen. Mijn rode Mazda MX5 was duidelijk herkenbaar en de dikke Amerikaanse pick-up die je beschreef tijdens onze Tindergesprekken was onmisbaar. We hadden elkaar daar hervonden. Jij was naar Denemarken vertrokken en ik werkte en woonde nog in Utrecht. We hadden afgesproken om dit weekend samen door te brengen. Ik had deze plek gekozen omdat deze afgelegen lag, tegen de zuidelijke duinenrij aan en ver weg van de grote toeristenstroom en de mega-camping die kort voor het strand ligt. Voor de komende nachten had een kleine B&B geboekt, in het bos, afgesloten van spiedende ogen met een jacuzzi onder een bladerdak. Het is meer dan 7 jaar, terug dat ik met jou samen was. Ik was jong, te jong en daar liep het op stuk. Je zou er rond 17:30 zijn. Ik droeg een witte outfit, een wit topje met wijde mouwen, een iets doorschijnende rok. Mijn schouderlange haar hing los op deze vrijwel wind loze middag. Het strand was rustig, iets wat ik niet verwacht had half augustus.

In de verte hoorde ik het onmisbare brullen van een luide, vette en zware V8. Ik zag een zwarte Dodge Ram stapvoets het strand opkomen. De auto reed keurig langs de vloedlijn totdat hij links wat ondiepe binnenmeertjes zag. Het stuur ging om, het pedaal ging naar de bodem, driftend roste hij, grote stralen zand en water opgooiend, door het water. De paar laatste mensen op het strand bleven staan om te kijken naar de “dwaas in zijn aso bak.” Andere maakten foto’s van het geweld. Om nog meer op te vallen had je een grote vlag op je auto geboden die stoer wapperde in de rijwind. De show was voorbij en je reed stapvoets mijn kant op. Het bakbeest deed mijn MX5 wegvallen. Je sprong uit de auto en keek mij aan- Mijn hart bonsde in mijn keel omdat ik besefte hoe alles was geweest toen ik je voor het laatst zag – niet op de beste manier, en liep naar je toe. Jij schopte je schoenen uit en wandelde door het mulle naar mij toe. De zon hing laag aan de horizon achter je.. Ik glimlachte verlegen en ben nerveus. Je was mijn eerste en dat liep toen faliekant fout. Jij hebt een grote grijns op je gezicht alsof je een zeemeermin op het strand bent tegengekomen. Voor ik het weet, sta je daar voor me, op een afstandje. “Hoi.” Klinkt het een beetje zacht, aarzelend zelfs, ongewoon voor jou. “Hallo… ik wilde alleen maar…” Je onderbrak mijn verhaal en kuste me. Je armen liggen om mijn middel en je claimende kus wordt snel verhit. Je handen dwalen over mijn rug en billen terwijl ik mijn armen over je schouders heb in een poging ons in evenwicht en staande te houden. Je handen liggen op mijn kont, terwijl je mond de mijne verslind en je tong de mijne plundert. Je lippen strijken over mijn kaak en knabbelen in mijn nek terwijl ik van genot in je oor snuif.

Voor ik het weet, liggen we in het zand, maar dat is niet de plek denk ik. Je wilt meer, en ik ben meer dan bereid het je te geven. Je trekt mijn topje naar beneden en maakt mijn tepels vrij, waar je geen tijd aan verspilt en zet je mond erop. Mijn rug buigt zich in en mijn bekken rust tegen de jouwe. Je mond en je linkerhand glijdt onder mijn billen. Ik ben geil en nat. Je hand duikt mijn slipje in. Twee vingers vinden hun weg naar mijn schede en krullen zich op om die plek te strelen waarvan je weet dat die me voor je zal laten schreeuwen en kreunen. Mijn handen grijpen naar elk deel van je dat ik kan pakken, maar door de manier waarop we liggen kan ik niet bij je pik komen. Maar god, wat wil ik de harde, fluweelzachte pik van jou in mijn hand voelen. Je zuigt en bijt en likt mijn borsten terwijl je mij vingert, waardoor ik huil en kronkel onder je. Je slaat een arm om mijn middel en ik word in de lucht gehesen terwijl je omrolt. Je trekt me schrijlings op je schoot. Dan bevrijd ik je pik uit je broek, streel hem terwijl je me dichterbij hebt getrokken om mijn tieten weer in je mond te krijgen, terwijl je met je duim over mijn clitoris wrijft. Ik wil meer. Ik moet je voelen, ik wil je keiharde pik in mij voelen en…

Ik til mijn rokje op en trek het kruis van mijn slipje opzij en ontbloot mijn kale kutje voor jou. Ik duw mijn schaamheuvel in de lengte op jouw harde geslacht en glijd langs je pik omhoog. We kreunen allebei van de sensatie. Ik wip op en laat je pik in mij glijden. Zo groot, zo lang heb ik geen grote lul gehad! Die van jouw rekt me op. Er is nog nooit een pik geweest die mij zo heeft gevuld als die van jou, en ik begin te bewegen. In het begin langzaam, genietend van het gevoel ervan, maar ik kan niet eeuwig langzaam doen. Ik wil op jouw pik klaarkomen, ik wil je zaad in mij voelen.

Sneller, harder berijd ik je, terwijl jij je vingertoppen in mijn billen klauwt. We neuken op een strand waar altijd wat te doen is, als of er niemand anders is. In de verte brullen motoren en krijsen meeuwen. Het zal mij een rot zorg zijn!

Ik kom, hard en luidruchtig. Mijn hoofd tolt en ik kreun luid terwijl mijn orgasme om zich heen grijpt. Ik kom en wilde het niet meer stoppen. Dan kreun jij luid. Ik voel je lul dikker worden terwijl je de eerste stralen zaad diep in mij pompt. Mijn poesje melkt elke druppel zaad uit je en ik zak voldaan op je borst. We lagen daar een minuut of wat te hijgen en lachten dan alleen maar. Ik hoor twee paarden in draf voorbij denderen. Het boeit me niet. Ik ben klaar gekomen!

Wat een bijzondere start van ons weekend!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 7723 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Weerzien na 7 jaar”

Plaats een reactie