BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Woon werk verkeer

Blondine wordt in de metro geneuktDe periode van een week of wat voor de aankomst van Sinterklaas tot ne de kerst waren stervens druk geweest. Ik werk als afdelingshoofd bij de Bijenkorf in Amsterdam. Lange , drukke dagen, regelmatig zieke collega´s, gezeur van vervelende klanten. Bij alles kon ik opdraven en zorgen voor oplossingen. Het waren weken waarin in mijn vriendin Sandra nauwelijks zag. Zij werkt in de zorg en gelopen weken waren ook voor haar druk en zwaar geweest. Sandra en ik zijn al jaren goede vrienden en als we geen relatie hadden, ontmoetten we elkaar voor een drankje en seks, de hele nacht door neukend, friends with benefits dus eigenlijk.

Terwijl ik naar het metrostation liep, voelden mijn seksuele spanning oplopen, ik had al vier dagen niet gemasturbeerd. Ik keek om mij heen en stelde me voor dat ik Chantal, van de parfum afdeling, even in mijn kantoortje… De muts had afgelopen week een flesje parfum van 50cc verkocht voor de prijs van een 5cc flacon van het zelfde merk. Een verliespost van ruim € 500,- Ik heb haar gevraagd hoe dit kon gebeuren. Ze haalde haar schouders op. Toen heb haar toegesproken dat dit soort fouten onacceptabel is en ze volgende keer op een standje kon rekenen… Ze zat daar en keek me beteuterd aan in haar firma outfit, het blouseje zat net te strak rond haar tieten, een knoopje te ver open, haar geblondeerde haren opgestoken en haar opgespoten lippen en net ff te zwaar gestift. JEZUS wat had ik graag mijn zaad in haar mond of over haar tieten gespoten. Mijn pik reageerde en ik wist dat ik met een stijve lul naar de metro liep. Toen ik het metrostation bereikte, voelde ik me rete geil en besloot dat ik Sandra zou bellen zodra ik aan het werk was. We wilde haar die vanavond ontmoeten en ik wist dat zij hetzelfde zou voelen, gewoon een hapje via Thuisbezorgd met een drankje. En dan babbelen en proberen aan te voelen of zij net zo veel zin heeft als ik.

Ik ging via de roltrap af naar de perrons, het was er vol en dicht opéén gepakt wachtte ik op mijn lijn. Om mij heen stonden verschillende vrouwen; Een jonge blonde vrouw in een imitatie bontjasje met een laag uitgesneden topje, ze had een lekker compact lichaam en haar strakke jeans liet haar prachtige benen en kont zien. Terwijl ik naar haar keek, liep een aantrekkelijke vrouw met lang, donker haar door menigte. Ze wurmend zich langs mij heen om dichter bij de rand van het perron te komen. Ik heb een zwak voor donkerharige schoonheden en hoewel ik haar gezicht niet kon zien, werd ik aangetrokken door haar mooie haar, de huid van haar nek en haar gewelfde lichaam. Ze droeg een rok en ik keek naar beneden en bewonderde haar benen en voeten. Terwijl ik opkeek, draaide ze haar hoofd weg; ze had naar me gekeken en ik dacht dat ze me misschien naar haar had zien staren.

In de massa bewoog ik mee de coupe in. Ik verloor het zicht op de blonde chick en de donker harige dame. De deuren sloten en we waren als sardientjes in een blik, de trein kwam met een schok in beweging. Ik maakte, net als de rest, een stap naar achteren en ik struikelde half. Daar was ze weer, de donkerharige vrouw, ze vlak achter mij te staan. Er werd wat geduwd en ik draaide bij. Weer een schok door de trein en we remden iets af. Ik werd met mijn kruis tegen de kont van de vrouw geduwd. Ze wurmde zich een beetje naar voren om haar strengheid te bewaren en de trein vertrok.

Reizen met de metro is geweldig om mensen te kijken en ik keek naar de passagiers in het rijtuig; boeken lezend, duf voor zich uit staren en dromerig kijken. Terwijl ik mijn hoofd draaide, zag ik de vrouw weerspiegeld in het glas van de deur. Ze keek geïnteresseerd over haar schouder naar de ruimte tussen ons. Ze draaide haar hoofd achterover en ik keek naar de achterkant van haar nek en snoof de geur van haar parfum op. Een schok in het rijtuig duwde haar terug en toen ze zich oprichtte, merkte ik dat haar kont zachtjes tegen mijn kruis lag. Ik wachtte tot ze een stukje verder zou gaan, maar ze bleef zoals ze was; dit wond me op, een stijve zou de zaken alleen maar moeilijk kunnen maken! Terwijl ik hierover nadacht, stelde ik me voor dat de druk van haar lichaam tegen mij iets was toegenomen; Ik wist het niet zeker, maar verplaatste mijn gewicht en streek lichtjes met mijn halfharde pik over haar billen. Ze reageerde door zichzelf zo te bewegen dat mijn pik tussen de wangen van haar kont rustte. Terwijl de trein door de tunnel denderde, duwde ze haar kont nog iets verder naar achteren en ik wist zeker dat ze iets van me wilde…

Ik liet mijn hand opzij gaan en streelde zachtjes over haar dij en ze slaakte een zucht. Ik kon haar horen omdat mijn hoofd nu dichter bij het hare was en ik ademde over haar oor. Mijn hand streelde nu langzaam richting haar knie. Bij elke slag van de rails reikte ik een beetje verder naar beneden totdat mijn hand de onderkant van haar rok begon te pakken. Mijn pik was hard en ik wilde haar zo graag neuken terwijl ze zachtjes haar kont op en neer over mij bewoog. Toen mijn hand weer naar beneden ging, hield ze hem vast en leidde deze onder haar rok; Met haar vingers tussen de mijne liet ze mijn hand naar haar binnenkant van het dijbeen glijden, waar ik haar opgewonden begon te strelen. Mijn ballen deden bijna pijn van de spanning. In gedachte schoof ik mijn pik al in deze vrouw, terwijl ik nog met mijn hand over haar bovenbeen richting haar kruis ging. Wat een vage situatie… wat moest ik er mee? Ik stond in een metro, reed mijn lul tussen een paar onbekende billen heen en weer en stond op het punt een vrouw te vingeren…

Ik trok langzaam de voorkant van haar slipje naar achteren, terwijl ik zachtjes over haar lipjes begon te wrijven. Ze was nat, zeiknat! In mijn brein popte een vraag op… is ze zo geil of is het het zaad van haar partner dat hij vanmorgen in haar spoot? Veel tijd om na te denken kreeg ik niet. Nog een zucht, deze keer opgewonden, ze strekte haar hand uit om mijn pik door mijn broek heen vast te houden en wreef langzaam en ritmisch in de lengte over mijn harde schacht. God, ik wilde komen! Ik stak mijn vingers in haar terwijl mijn duim haar clit begon te strelen. Hoewel haar zuchten bijna stil waren, voelde ik haar opwinding door haar lichaam toenemen terwijl ik een derde vinger in haar liet glijden en mijn hand steeds sneller bewoog. Haar hand op mijn pik bewoog zich omhoog en ritste behendig mijn gulp open, ze duwde haar hand naar binnen. Haar hand ging in mijn boxer en voordat ik het wist had ze mijn schacht vastgegrepen en maakte me wild, maar ze wilde meer en trok mijn pik uit mijn broek. Ik keek om me heen, maar we waren zo dichtbij dat niemand het had opgemerkt. Mijn pik trilde van opwinding, haar hand gleed over de punt waar ik sijpelde van het voorvocht dat ze over mijn eikel naar beneden werkte. Ik wilde haar zo graag en terwijl ze doorging met het verkennen van mijn schacht, staken mijn vingers steeds sneller in haar kut, terwijl haar sappen langs hen heen stroomden.

Haar ademhaling begon wat luider te worden en ze begon haar kont nog meer tegen me aan te drukken. Ik kon de hitte van haar lichaam voelen en haar geilheid ruiken en voelde dat er iets in haar opwelde. Met een laatste paar diepe stoten van mijn hand, die elk met opzet over haar clit wreven, voelde ik haar lichaam stuiptrekken, huiverend toen ze in mijn hand kwam. Ik voelde mij betrapt toen ik de jonge blonde vrouw zag zitten, een paar stoeltjes verderop. Ze moet het doorgehad hebben! Ze bekeek ons aandachtig met een vage glimlach.

Mijn hand omvatte de druipende kut van de vrouw, terwijl mijn vingers nu zachtjes de wanden van haar vagina streelden. Ze bleef mijn pik strelen en trok de achterkant van haar rok omhoog, ze trok me naar voren, drapeerde haar rok over haar billen en mijn kruis en bukte iets voorover. Ze leidde mijn geslacht tussen haar schaamlippen. Ze draaide zich naar mij toe en leunde tegen mijn oor en fluisterde: “De volgende halte is van mij… kom in mijn rok klaar”. Terwijl ze dit zei, pakte haar hand mijn pik harder vast en begon eraan te rukken.

Ik duwde haar andere hand in mijn broek en ze reikte naar beneden, pakte mijn ballen en kneep erin terwijl ze haar hand in lange bewegingen op en neer langs mijn pik bewoog. De trein begon te vertragen en het perron verscheen door de ramen van de deur. Terwijl ik haar kut vasthield, trok ik haar lichaam hard tegen het mijne en terwijl ze haar hand langs mijn pik duwde, greep ik de ballen vast en kneep terwijl ze explodeerden. Oh god!, mijn pik schokte terwijl ik mijn sperma over haar kont en benen spoot, haar hand was bedekt met mijn zaad terwijl ik steeds opnieuw trok en mijn sperma over haar heen schoot.

De trein kwam langzaam tot stilstand en ze perste met haar natte en plakkerige hand de laatste druppels sperma uit mijn penis voordat ze het onder haar rok vandaan trok en nog steeds zachtjes de schacht streelde duwde het terug in mijn broek. Toen de trein stil stond, draaide ze zich naar mij toe en ik zag haar gezicht voor het eerst duidelijk. Ze was prachtig en kijkend in mijn ogen tuitte ze haar lippen en knipoogde. Terwijl ze zich naar de deur draaide, wachtte ze tot ze opengingen. Ik liet mijn ogen voor een laatste keer over haar lichaam gaan. Toen ik naar beneden keek, zag ik een natte plek in haar rok, dat moest mijn zaad zijn.

De trein reed weg terwijl ik in gedachten de ontmoeting al opnieuw beleefde. De stijfheid van mijn pik, nam af, maar verstijfde weer bij de gedachte aan wat we zojuist hadden gedaan. De jonge, blonde, vrouw die eerder naar ons had gekeken, zat nog in de trein en ik voelde aan alles dat ons had bezig gezien.

Een halte later stond ze op en liep naar mij toe, ze leunde naar voren en fluisterde: “Ik neem de metro om half acht, we hebben twee extra haltes”, haar hand reikte naar beneden en gleed over mijn stijve lul voordat ze de trein verliet.

Woon-werkverkeer zou vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10690 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie