BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zakelijk op reis.

Het maanlicht dat door de jaloezieën glinsterde, verlichtte de kamer met hun zachte gloed. Liggend op het bed, luisterend naar zijn stem aan de andere kant van mijn mobieltje, een intiem moment delend, intens wensend dat ik zijn handen mijn lijf kon voelen verkennen, zijn warme adem op mijn huid, de natte streling van zijn lippen op mijn harde tepels , en zijn forse lul die mijn kutje helemaal vult. Wat ik op dat moment niet allemaal zou hebben gedaan, om hem nu bij me in bed te hebben, in plaats van daar alleen te liggen, alleen met hem verbonden, door het geluid van zijn stem. Door de aard van het werk van mijn man, is hij weken achter elkaar van huis, waardoor ik alleen achterbleef in ons nieuwe huis, voor wat voelt als onbepaalde tijd. Zelfs de nachten dat hij weg is, wanneer we het dichtst bij elkaar kunnen zijn, is samen praten aan de telefoon. Hoe intiem het gesprek ook is, de woorden vullen nauwelijks de leegte die door zijn afwezigheid is ontstaan. Maar deze laatste keer was anders.

Omdat de volgende stad waar hij naartoe zou reizen relatief dichtbij was, maar niet dichtbij genoeg om naar huis te gaan, dacht ik dat het misschien leuk zou zijn, om hem te verrassen met een weekendbezoek. Nadat ik zijn agenda had gecontroleerd, om te zien in welk hotel hij zou zitten, maakte ik een reservering in hetzelfde hotel, maar gebruikte mijn meisjesnaam, om te voorkomen dat hij er per ongeluk achter zou komen dat ik daar ook zou zijn. De receptionist in het hotel was uiterst vriendelijk, en zorgde voor reserveringen voor mezelf en mijn “vriend”, en die ons boekte in een gezellig restaurant, waar hij zei dat de twee een zeer elegante maaltijd konden delen in een zeer romantische setting. Dat weekend, toen ik van huis vertrok, liet ik mijn eenzaamheid alleen thuis, en vertrok naar de betreffende stad. In het hotel checkte ik in op mijn kamer, en belde toen naar huis om mijn voicemail te checken. Wanneer mijn man reist, belt hij altijd vanaf zijn bestemming, en laat dan het telefoon- en kamernummer achter van het hotel waar hij op dat moment verblijft, voor het geval dat ik hem moet bereiken. Zoals altijd liet hij een bericht achter op zijn voicemail met zijn kamer en telefoonnummer.

In een opgevouwen stuk briefpapier van het hotel, stopte ik de sleutelkaart van mijn kamer, samen met een briefje voor hem, om naar mijn kamer te komen, niet ondertekend, maar opgeschreven in mijn maar al te bekende handschrift. Met een snuifje van zijn favoriete parfum, geurde ik het papier op, ging toen naar zijn kamer, en schoof het briefje zo stil en voorzichtig als ik kon onder zijn deur door. Toen ik weer terug kwam in mijn eigen kamer, bereidde ik me voor op een nacht vol romantiek, passie, en seks, terwijl ik eerst de roomservice belde om ze een fles champagne en twee glazen te laten brengen, voordat ik me als het ware zou kleden voor deze speciale, vol seks zittende avond. Het beeld van mijn man, die straks mijn kamer binnenkwam, en me op het bed zag liggen, slechts gekleed in een doorschijnend zwart bedjasje, een string en een felrode jarretellegordel, zwarte nylonkousen en naaldhakken, met mijn grote borsten bloot voor zijn steeds groter wordende ogen, had voor een opgewonden gevoel gezorgd. Alleen al de gedachte aan mijn man, die zich voor mijn ogen uitkleedde, op het bed klom, en vervolgens mijn kutje vulde met zijn keiharde lul, me fel doorneukte, me liet klaarkomen, om daarna ook zelf klaar te komen, zorgde voor een kletsnat kutje, waar het eerste kutsap al uit begon te druppelen.

Even na negen uur hoorde ik hem opgewonden, en met wat onhandigheid bij de deur, mijn kamer binnenkomen, zeker wetend waarom hij naar deze kamer moest komen, maar niet wetend wat hij zou tegenkomen. Zijn ogen puilden bijna uit zijn hoofd toen hij me zo zag, terwijl ik op het bed lag in mijn opwindende lingerie, met mijn benen lichtjes uit elkaar, en hem uit te nodigen om van mijn geile lijf te genieten. “Hallo liefje, zei ik, met de zwoelste stem die ik kon opbrengen, waarom trek je je kleren niet uit, en kom hierheen om hartstochtelijk te neuken met je vrouw.”

Langzaam, subtiel, onthullend in plaats van uitkleden, stelde hij zijn lichaam aan mij bloot. Toen hij eindelijk bij zijn katoenen boxershort kwam, drukte zijn lul hard tegen de stof, en een klein plekje voorvocht, verraadde hoe opgewonden hij was geworden. Ik liet hem op het bed komen en voor me knielen, zodat ik het genoegen kon hebben zijn boxershort naar beneden te trekken, en zijn heerlijke gezwollen lul te onthullen. Zijn lul kwam eruit, hard en groot. Het was een lust voor het oog. Het voorspel zou moeten wachten. Ik wilde zijn grote lul in mijn kutje!

Ik wenkte mijn man om tussen mijn benen te bewegen, ik spreidde het open kruis van mijn slipje, en deed de schaamlippen van mijn druipende kutje uit elkaar om hem te laten zien waar ik naar verlangde dat hij zijn lul in zou stoten. Het enige wat ik kon bedenken om tegen hem te zeggen was: “Neuk me”, voordat hij zijn lul in de openstaande schaamlippen van mijn zijdezachte natte kutje stootte, en deze vulde. Hij pompte zijn lul in mijn kutje, eerst langzaam, waardoor ik kon genieten van het gevoel van de dikke lul, die mijn kutje vulde, en versnelde toen het tempo, totdat hij me met bijna wilde overgave neukte, waardoor ons bed bewoog. Door de kracht van zijn stoten. Ik kon niet geloven hoe goed ik zijn lul in mijn kutje voelde bewegen. Het is niet alsof ik nog nooit met mijn man heb geneukt, maar ik heb het nog nooit met hem gedaan waar we het allebei zo graag wilden.

Na een tijdje veranderden we van positie op het bed, en ik liet mijn man achter me knielen, terwijl ik zijn lul vastgreep, en die naar mijn glibberige schaamlippen leidde. Mijn man houdt er echt van om me van achteren te neuken, want toen we pasgetrouwd waren, ging hij vaak achter me zitten, greep mijn middel vast, en pompte zijn lul hartstochtelijk in mijn kutje, terwijl hij zei dat er geen mooier uitzicht op de wereld was zoals hij kreeg, toen hij zijn harde lul in mijn kutje stootte op deze manier. Deze keer deed ik echter al het werk, terwijl ik heen en weer gleed over de lengte van zijn lul, en een behoorlijk erotische show voor hem opvoerde. Hij vertelde me dat het er echt geil uitzag, toen mijn schaamlippen zijn lul stevig vast klemden, hoe mijn kutje zijn dikke en lange lul gewoon opslokte, en die toen helemaal nat van mijn kutsap uit mijn kutje kwam. Omdat ik steeds geiler werd, speelde ik met mijn klit, terwijl ik zijn lul heen en weer duwde, en mezelf bevredigde tot op het punt van een orgasme.

Terwijl ik klaarkwam, spande ik mijn schaamlippen om zijn lul, dat was alles wat hij nog kon verdragen, voordat hij stroom na stroom van zijn hete sperma in mijn roze kutje pompte, tot het punt waarop ik zijn sperma en mijn kutgeil uit mijn kutje voelde stromen. Hij hield me stevig vast, totdat hij alles in mijn kutje had gespoten, en toen vielen we samen in elkaars armen op het bed. De nacht was net zo explosief begonnen als ik had gehoopt, en nu konden we de rest van de avond van elkaars lichaam genieten, en elkaars verlangens en fantasieën bevredigen. Even later hielp mijn man me uit mijn sexy kleren, daarna bedreven de liefde langzamer, meer weloverwogen. Hoewel ik nog steeds verlangde naar zijn penetraties, waren we op dit punt allebei meer dan bereid om dat teder en gracieus te bereiken.

De rest van het weekend was net zo mooi; diner, een show bijwonen, door de stad toeren en vrijen. Mijn man zegt, dat we van nu af aan van plan zijn om meer van dit soort weekenden samen door te brengen, en dat we niet hoeven te wachten tot hij weer op zakenreis gaat. Ik hoop het.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11377 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie