BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Gijslijster (3)

Gijs, een boy van 19, woonde een paar straten verder, hij was een gezamenlijke kennis, we kenden hem van de sportschool. Een leuk joch, een tijdje geleden door lief uitgenodigd om ‘s avonds met wat buren en kennissen mee haar verjaardag te vieren. Zo kwam het dat hij een van de feestvierders was en reageerde iets te ontremd na 1 glas gin tonic; hij was zelfs de laatste van de gasten die vertrok. Samen met lief had hij zeker een half uur zitten praten over seks, jonge meiden en vooral over zijn crush, oudere vrouwen zoals hij dat noemde. Lief, 35 geworden, was voor hem ‘sinds vandaag, nogmaals gefeliciteerd, nu val ook jij binnen mijn doelgroep’ ook zo’n oudere vrouw. Ze was nat geworden tijdens hun gesprek. Toen al. Zag ik door haar linnen broek, maakte ik op uit het gesprek, voelde ik toen we in bed napraatten en we wilde seks hadden. En Gijs daar ook een rol in speelde.
Midden in de kamer, bij het afscheid nemen, ik stond in de keuken bij de vaatwasser, had hij zijn broek voor haar omlaag gedaan en daar stond hij piemelnaakt en vroeg zomaar ineens aan lief wat zij eigenlijk van zijn apparaat vond. Lief stond perplex maar ging er in mee. Ze woog met twee handen zijn zak, ‘zo die zit vol’, streelde heel even zijn lul, ‘zo die is hard en toch zacht’, kneep in zijn eikel, ‘best groot, overall een beetje krom’, becommentarieerde ze, ‘Hoe die het doet weet ik natuurlijk niet’. ‘Je mag hem wel een keer testen, hoor, of vindt hij dat niet goed’ zei ie en wees naar mij. ‘Dat hoeft niet hoor Gijs, dat testen’ had ze nog gezegd.

Vanmorgen hadden ze elkaar in de sportschool gesproken en was ie vlak daarna langs geweest. En binnen. In ons huis. In haar kut. Want ze had, zo bleek, deze morgen wel zin gehad in een testrit. Ze had de verleiding niet kunnen weerstaan, omdat ze na onze nacht nog zo verschrikkelijk geil was en, omdat ik op pad was, alleen in huis. Veel ervaring had Gijs nog niet, maar dat weerhield lief er niet van. Ze wilde gewoon geneukt worden en liet Gijs de dingen doen die zij wilde. Eigen bevrediging eerst. Dus ging ze eerst wijdbeens op de bank zitten en liet zich door hem beffen, gaf hem aanwijzingen hoe en wat. Hij leerde snel, vond ze. Ineens leek hij het ritme te hebben gevonden en hield ze zijn hoofd vast. Vlak voor ze ging klaarkomen, trok ze aan zijn oren. Oh god Gijsje, toe maar, toe maar, goed zo, knaapje en ze schokte, klapte met haar knieen tegen zijn hoofd, sloeg met haar hoofd achterover de bank. Goed gedaan, jochie, prees ze hem. Nu krijg je je beloning… ze ging net als later vanmiddag bij mij met haar buik op de tafel, haar billen op de rand. Op zijn hondjes mocht hij haar nemen. Van haar. Ze vingerde een klein beetje bij en het duurde al met al wat kort, nog geen 3 minuten voordat hij spoot, toen zij nog maar net haar kutspieren om zijn hete lul vastklemde. Maar zij was opnieuw lekker gekomen en dat was haar beloning voor hem, vond ze. Hij mocht nog wel een keer klaarkomen, als het hem lukte. Ze was soppig, ze ging op haar rug op de bank liggen, en liet hem toe, keek hem strak aan en vuurde hem aan, duwde met haar handen zijn billen zodat hij diep in haar kwam, klaar kwam. Hij spoot voor de tweede keer.

Ze verontschuldige zich tegenover mij dat zij met een ander van bil was gegaan. We hadden de afspraak dat we over anderen mochten fantaseren. Apart, maar ook, juist ook als we het met elkaar deden. Maar nu, ja ze was echt heel geil geweest toen ze hem zag. Maar eh, die Martine, zei ze nog, het is toch zeker wachten op het moment dat jij het ook een keer met haar ga doen? Dat was natuurlijk geen excuus, vond ze, maar het zou er toch een keer van zijn gekomen dat een van ons het met een ander zou doen. Ik of zij. Ze wist dat ik het wel een keer zou doen, ach ja en dan was ze mij nu dus voor geweest. Dacht ze. Zei ze. En haar ex, met wie ze eerder al een tussendoortje had, hebben we dan ook niet meegerekend. Het klonk eigenlijk als een aanmoediging om Martine dan maar zo snel mogelijk te nemen, dus ik bedong, ‘dus nu heb ik een vrijbrief om zo te zeggen, als de gelegenheid zich voordoet.’ Ze keek een beetje geil-sip, maar allez, ze had geen excuus, het werd een strippenkaart voor beide. 5 keer was de max vond ze. Oei. Die vijf keer had ik met Martine allang gemaakt. Ze stelde trouwens wel heel makkelijk vijf voor, zij was ook nog niet klaar met Gijs dus. Ik vertelde maar niet dat ik Martine al een aantal weken had ‘gedaan’ en al ver over de vijf was. De volgende dag kreeg ik een zelfgemaakte strippenkaart van lief. ‘Het is een kaart met 10 vakjes geworden, enne ik moest er al twee voor haar invullen, sorry, die ene had ik nog niet verteld. Ik had Gijs eigenlijk ook al een keer eerder, sorry, sorry, sorry, geneukt,’ Die test had ze dus toch gedaan en zoals ik nu begrijp was die best positief uitgepakt.’ Mijn kaart is maagdelijk. Ik mag nog 10 vakjes vullen, af te tekenen door Martine. Ik begin nu bij 0.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7537 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De Gijslijster (3)”

Plaats een reactie