BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (45)

Gisteren liet Mary weten dat Karen haar kleindochter volgende week vrijdag zou aankomen op het vliegveld. Wij spraken af dat ik haar zou gaan ophalen en vanaf dan zou zij iets meer dan 6 weken bij ons verblijven. Dat is zeker geen straf want Karen is een leuke en mooie dame. Zij heeft wel wat trekjes van haar grootmoeder maar Nelleke en ik spraken af dat wij haar niet zouden verleiden, het was immers de kleindochter van Mary.
Vandaag moest ik maar eens in de garage aan het werk gaan, ik had nog wat klusjes aan de auto uit te voeren. Terwijl ik daar bezig was kwam er een auto de garage ingereden en stopte op een van de parkeerruimtes. Even later kreeg ik een goedemorgen toegeroepen. Ik ging recht zitten en daar stond Els de oudste dochter van de overleden Zeva. Wij praten even over hoe het met Fred was maar uit mijn bezoeken aan hem wist ik al dat hij het overlijden van Zeva vrij goed verwerkt had. Toen ik vroeg hoe het met Els zelf was, twijfelde zij en deed teken met haar handen ‘zus en zo’. “Als je een luisterend oor nodig hebt Els, je weet dat wij er voor jou zullen zijn” zei ik tegen haar. Zij stak haar duim op en na nog een salut ging zij naar het appartement van Fred.

Na een halfuurtje kwam er weer een auto de garage ingereden maar die reed verder naar een van de boxen. Ik lette er niet op en ging gewoon verder met mijn karweitje. Plots greep er echter iemand tussen mijn benen en toen ik onder de auto uit kwam, keek ik recht in het gezicht van Steffie. “En geile vent hoe is het ermee” vroeg zij. “Goed hoor Stefffe en bij jullie ook hoorde ik van de buren?” “God Juul ik sta tegenwoordig de hele dag geil, kom even een vluggertje” vroeg Steffie. Voor ik kon antwoorden had zij de ritssluiting van mijn broek al open en ging haar hand op zoek naar mijn lul. Die reageerde en zwol op. Steffie begon mij af te trekken en had ondertussen haar andere hand onder haar rok tussen haar benen. Ik hoorde haar kut soppen. God man wat maakte Steffie mij toch weer geil en op zo korte tijd. Ik duwde haar hand weg en stond recht, trok haar ook recht en mee naar haar garagebox. Daar stonden wij een beetje uit het zicht en viel het niet op dat wij aan het geilen waren. Ik duwde haar op haar rug op de motorkap van haar wagen , benen open en ging met mijn mond naar haar geile kut. “Mmmm geile nectar” kreunde ik. Ik zoog haar clit in mijn mond en tegelijkertijd tikte ik mijn tong tegen haar clit. “Oooooh….. Juuuullll…. Geeeiiiillll” zuchtte Steffie. “Geil sletje” kreunde ik en stak een paar vingers in haar neukgrot. Steffie draaide als een regenworm met haar onderlichaam en kreunde. In de verte hoorde ik een deur dicht slaan maar besteedde daar verder geen aandacht aan. Steffie eiste al mijn aandacht op wat een geile slet was zij toch weer vandaag. Ik trok mijn vingers uit haar kut en bood die bij haar aan. Zij opende haar mond en likte haar geile sappen van mijn vingers. “Mmmmm…. Lekker geil uit mijn kut” zei Steffie.

In mijn ooghoek zag ik ondertussen beweging aan het ingang van de garagbox. Daar zag ik Els dichter bij schuifelen. Ik keek haar aan en knipoogde. Zij kwam nog een beetje dichter maar stond voor Steffie uit het zicht. Ik draaide Steffie een beetje zodanig dat Els zijdelings naar de kut van Steffie kon kijken en duwde mijn tong in haar zalig geile kut. Langzaam ging ik met mijn gestrekte tong door de gleuf van Steffie die korte bewegingen maakte met haar onderlichaam om mijn tong zo hard mogelijk op haar gleuf te krijgen. Els stond met grote ogen te kijken naar dit geile schouwspel maar blijkbaar maakte het haar ook geil. Zij had een hand in haar blouse gestoken en je zag de beweging over haar borsten gaan. Meer en meer zag je het geil in haar ogen komen en ze stak het puntje van haar tong tussen haar lippen. Geil zicht was dat. Ik trok mijn mond van Steffie’s kutje en duwde mijn duim op haar clit. Steffie trilde en wrong haar onderlichaam in alle bochten.

Ondertussen knoopte ik mijn broek los met mijn andere hand en trok mijn broek en boxer uit. Daar stond ik met mijn stijve lul recht vooruit. Ik bleef zo even staan en showde mijn lul aan Els. Die beet op haar onderlip en ik zag haar andere hand onder haar rokje gaan. “En Steffie wil je lul in je neukgrotje” vroeg ik. “Jaaaaa… jaaaaa … neeuuukkk mmmmeeeee Juuulllll” kreunde Steffie. Ik duwde mijn lul tegen haar sappige gleuf en ging met mijn harde lul door haar gleuf op en neer om haar geile sap over de kop van mijn lul te smeren. “Mmmmmm.. geil dat kutje … ik ga je neuken …. Laat zien hoe geil je bent” zei ik maar keek hierbij naar Els. Ik hoopte dat zij de boodschap begreep dat ik haar kut wilde zien. Ik duwde mijn stijve langzaam in het kutje van Steffie die geil zuchtte en kreunde. Els had de boodschap begrepen en trok haar hand uit haar blouse om haar rokje op te heffen. Zij schoof haar slipje opzij en liet zien hoe zij zich stond te vingeren. “Mmmmmm …. Geil kutje… lekker” zuchtte ik.

Steffie dacht dat het op haar bedoeld was en kreunde “Jjjjaaaaa… Geeeiiiiillllll…. Neeuuuukkkkeeeen”. Ik bleef langzaam in en uit kut van Steffie gaan zodanig dat Els goed kon zien wat er gebeurde. Driftig begon zij met haar vingers in haar kut te boren. Gelukkig sopte de kut van Steffie hard anders zou het geluid van haar vingers in haar kut opgevallen zijn. “Harder… Harder” gromde Steffie. Ik verhoogde mijn tempo in haar kut en neukte haar als een gewillig sletje. Els verhoogde ook haar tempo van haar vingers die in en uit haar kut gingen. Toen ik met een harde stoot mijn lul in de kut van Steffie dreef en haar baarmoeder tegen de kop van mijn lul voelde spoot het geil uit haar kut en kwam zij met een trillend lijf klaar. Ik trok nog even terug en duwde nog eens tot tegen haar baarmoeder aan en spoot mijn ballen leeg in haar baarmoeder. Ik zag Els verkrampen en haar benen dicht knijpen. Het giel liep langs haar dijen naar beneden. Els hing zijdelings tegen de auto om steun te vinden. Steffie wilde recht komen maar ik ging naar haar borsten om die nog even te zuigen. Op die manier gaf ik Els de mogelijkheid om te vertrekken zonder dat Steffie haar gezien had.

Toen ik mij terug oprichtte was Els inderdaad verdwenen en kon ik Steffie laten recht komen. “Mmm geile beer wat heb je me weer een lekkere beurt gegeven” kirde Steffie. “Jij bent ook altijd zo geil” zei ik haar “maar wat nog lekkerder was? Wij hadden een toeschouwster die zich aan het vingeren was.” “Oooh man en dat vertel je nu pas, oooh geil vertel wie was het?” vroeg Steffie. “Wie vertel ik niet geile donder, maar zij heeft zich wel klaar gevingerd. Mooi kutje had zij” antwoordde ik “kijk maar er ligt een plasje geil naast je auto.” Steffie keen naar de plaats die aanwees en inderdaad zag zij daar een natte plek. Wij fatsoeneerden ons en gingen elk onze weg zij naar haar appartement en ik terug aan het werk.
Toen ik later die dag terug kwam in ons appartement, vertelde ik het hele verhaal aan Nelleke. Zij was verbaasd dat Els dit gedaan had maar ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit. ’s Avonds stuurde ik een whatsapp naar Els “Spannend? Leuk? Geil?” Even later kreeg ik van haar een bericht terug een smiley met blozende kaakjes en eentje met een twee harte oogjes. Zou Els verder durven gaan?

Ondertussen was het vrijdag en was het tijd om Karen te gaan halen op het vliegveld. Wij kwamen goed op tijd aan en stonden te wachten bij de uitgang voor de passagiers. Mary had ons nog een foto van Karen doorgestuurd. Het vliegtuig had een kleine vertraging maar op het bord verscheen dat het geland was, dan dat de passagiers aan het uitstappen waren. Nog even en wij konden Karen begroeten. Er kwam een stroom passagiers de gang uit en daar zagen wij Karen. Wij wuifden en ondertussen keek ik mijn ogen uit. Man oh man wat een schoonheid was dat toch. Lekker groot ongeveer 1,75m met een stel borsten die parmantig vooruit staken en benen die lang leken vooral ook omdat zij een vrij korte rok aan had en die benen kwamen nog beter uit door de pumps die zij droeg. Karen kwam naar ons toe en gaf ons drie kussen op de wang. Wij knuffelden haar en wensten haar welkom in België. “Ik heb nog een verrassing” zei Karen. Zij wees naar de uitgang en daar kwam een elegante oudere dame aangewandeld. “Uuhhhh…. Mary” stamelden Nelleke en ik gelijktijdig. Inderdaad op het laatste moment had Mary nog een ticket kunnen boeken om haar kleindochter te vergezellen. “Oh Mary wat een leuke verrassing” kirde Nelleke. De dames knuffelden lekker terwijl Karen en ik er een beetje verloren stonden naar te kijken. Daarna keerde Mary zich in mijn richting en kreeg ik van haar ook kusjes waarbij de laatste een lekker tonglikje was. Ook wij knuffelden innig en hard. Wij gingen de valiezen opzoeken en vertrokken richting auto. In de auto op weg naar ons appartement werd er hartelijk gekeuveld door de vrouwen. Leuk een auto met gezellige dames, Karen zat vooraan naast mij en als ik opzij keek kon ik genieten van die mooie benen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6882 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie