BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dikke buurvrouw 4

De laatste tijd is er veel veranderd in mijn leven. Ik ben dominant en heb intussen 3 onderdanig mensen die mijn bezit zijn. De man Jan is bi en staat onder mij maar boven de 2 vrouwen. Dat zijn Janneke, zijn vrouw en mijn buurvrouw Rian. Die zijn allebei onderdanig naar ons allebei en we mogen ze (laten) gebruiken waar, wanneer en hoe we maar willen. Tenslotte ben ik sinds kot als projectmanager veel meer thuis en neuk ik ook Leonie, de vrouw van mijn baas.

Intussen was er veel veranderd in mijn leven. Mijn vrouw wist nog van niks en ik wilde dat zo nog wel even houden. Maar tussendoor speelde ik met Leonie en ook met de andere drie onderdanige sletten. Alleen wist Leonie dat nog niet. Tot op een gegeven moment zij onder mijn bureau me zat te pijpen en Rina binnenkwam. Ze liep naar me toe en riep “meester wilt u me neuken”, “ik ben zo geil”. Ik voelde dat Leonie even in mijn pik beet en kreunde daarvan. Maar toen kroop ze plotseling onder het bureau uit en keek mij en Rina aan. “Wat betekent dit”? Rina schrok zich een hoedje en ik kroop direct in mijn rol van meester en riep tegen haar “uitkleden en in positie dikke slet”. En Rina keek wel even naar Leonie maar begon zich toen uit te kleden en ging op haar knieën zitten met haar tieten heel prominent naar voren. Toen riep ik Leonie en zei “En jij door zuigen sletje”. Ze keek me even aan maar ging toen weer op haar knieën en begon me diep te zuigen. Ik keek naar Rian en die had tranen in haar ogen. Ik riep haar met mijn vinger naar me toe en zei tegen haar “Vinger jij Leonie maar eens lekker klaar sletje”. En terwijl ze direct 3 vingers in de kut van Leonie stak legde ik uit wie ze was en waarom ze me pijpte. En tegen Leonie legde ik de situatie uit met de 3 sletten. En ik zei dat ze gewoon onderdeel werd van mijn slettengroep. En als ze onderdeel uit wilde blijven maken van onze groep dat ze dan een contract moest ondertekenen dat hetzelfde was als dat van de andere drie. En op dat moment kwam ze klaar en spoot ik mijn lul leeg in haar mond. Het liep een beetje langs haar lippen naar buiten maar het meeste slikte ze toch weg.

Even later was ze een beetje bijgekomen en, nog zittend op haar knieën zei ze “Ik wil graag het contract ondertekenen meester. “ Maar ik wil alleen onderdanig zijn naar u toe”. Ik keek haar aan en zei dat dat geen probleem was. En zei ik, “ik wil dat je dit aan je man verteld zodat hij weet wat er speelt”. Ze begon te lachen en zei dat die misschien wel mee wilde doen. Toen zei ik dat ik haar en de andere sletten ook in zou gaan zetten voor de klantenbinding. Daarbij keek Rian me stralend aan en vroeg of ze dan weer deel moest nemen aan een orgie. Toen ik bevestigend antwoordde gleed er een grote glimlach over haar gezicht. Ze zag dat wel zitten. Dus ik zei tegen Leonie dat ze Rina maar eens op tafel moest leggen en haar beffen. Voor ik uitgesproken was lag Rina met haar benen wijd op tafel en zat Leonie met haar tong al in haar kut. Daardoor stond haar kont heel prominent naar achteren en ook haar glinsterende kut was er klaar voor. Ik ging dus achter haar staan en stootte direct mijn lul helemaal tot aan de wortel in haar sappige kut. Ze gromde er van maar hield zich goed strak voor me. Ik stak intussen 3 vingers in haar poepgat en vingerde haar daar ook diep. Ze gromde nu nog harder en ik ramde mijn lul diep in haar kut en voelde toen haar baarmoeder. En plotseling vroeg ik me af of ze kinderen had of wilde? Want zo oud was ze nou ook weer niet. Ze was volgens mij 36. Rian was al in de 50 net als Jan en Janneke. Die gedachte dat ik haar eventueel zwanger kon neuken liet me nog harder worden.

Ik bleef haar hard neuken en toen vroeg ik haar of ze kinderen had of ze die wilde? Ik voelde haar even verstrakken en ze zei dat zij die wel wilde maar haar man nog niet. Ze had een spiraaltje. Dus zei ik dat ze dan maar tegen haar man moest zeggen dat ik wilde dat ze het spiraaltje liever verwijderen. Ze keek even angstig achterom en zei toen zachtjes “ja meester”. En toen hoorde ik een brul van Rina die klaar lag te komen. En ook Leonie kwam klaar. Ze schudde zo met haar kont dat nog dieper in haar kut kwam en toen spoot ik. En op datzelfde moment stootte ik mijn lul zo diep als maar kon zodat ik volgens mij recht in haar baarmoeder spoot. Ik zei tegen Leonie dat die nu maar mijn lul schoon moest likken en tegelijkertijd dat Rina de kut van Leonie leeg moest zuigen en likken. En dat filmde ik weer even zodat ik de beide sletten nu ook op die manier in beeld had. Maar los daarvan deden ze toch al alles wat ik wilde.

Nadat de twee naar huis waren werkte ik nog een tijdje door zodat ik mijn werk weer afhad voor die dag. En net toen ik daar mee klaar was belde Pieter, mijn baas. Hij vertelde dat Leonie alles opgebiecht had en wilde me alleen maar even vertellen dat hij het prima vond. Maar zei hij “Ze blijft mijn vrouw en ik mag haar neuken hoe en waar ik maar wil”. Uiteraard zei ik dat dat goed was. En toen zei hij ook dat wat hij nu ging vertellen niet verder mocht komen. Hij was zelf onvruchtbaar en kon geen kinderen verwekken. Maar hij vond het goed als ik dat zou doen bij Leonie. Dan moest verder wel iedereen die haar van mij mocht neuken een condoom omdoen. En ook dat was prima vond ik. Dus ik stemde graag in en hij zei nog dat hij hoopte dat ik Leonie snel zwanger zou neuken. En liefst van een erfopvolger. Ik zei een beetje lachend dat ik mijn best zou doen. Toen kwam plotseling Leonie aan de telefoon. En die zei dat ze alles meegeluisterd had en dat ze graag mijn slet zou zijn. En toen vroeg ze “meester, vind u het goed als ik nu mijn man leegzuig”. Ik zei dat ze dat niet hoefde te vragen maar dat hij wel de enige was die alles mocht. “Dank u wel meester” klonk het nog even. Daarna hingen ze op en zat ik voor me heen te peinzen.

En net op dat moment kwam mijn vrouw binnen. Ze zag me zitten en keek me even aan. Toen zei ze ”Wat zit je te bedanken lieverd”. Ik vertelde dat het steeds drukker werd en dat ik er over dacht om nog een paar mensen aan te nemen. Dat betekende wel dat we het kantoor een beetje anders in moesten richten. Ze lachte en zei dat ik dat vooral moest doen. En toen zei ze “Zal ik anders ook voor je komen werken schat?”. Oeps, dat was wel even iets anders. En toen verraste ze ne helemaal. Ze zei dat ze onlangs per ongeluk mijn laptop gebruikt had in plaats van die van haar. En toen kwam ik best wel geile filmpjes tegen. Vooral van de buurvrouw, maar ook van Leonie en de andere buren? Ik schrok me een hoedje en wist even niet waar ik moest kijken. Toen lachte ze nog harder en zei dat ze begreep dat ik mijn dominante kant aan het uittesten was. En zei ze “ik werd bloedgeil toen ik zag dat je Rian in haar kont neukte”. “Ik wist niet dat ik zo geil kon worden daarvan.” En vervolgens zei ze “Lieverd, ik wil dat ook meemaken. En als ik daarvoor ook een contract (ook dat had ze gevonden) moet ondertekenen dan zal ik dat doen.” Ze had dus alles gezien en gelezen en wilde dat ook. Maar zei ze ”Ik wil wel zelf kiezen of iemand me mag neuken of niet.” “En de kinderen mogen nooit iets te weten komen”.

Nou, daar zat ik dan. Mijn vrouw die plotseling ook geil gedrag begon te vertonen wat ik altijd gemist had in onze relatie. Ik vroeg haar of ik dan ook haar meester moest zijn. En als antwoord ging ze op haar knietjes zitten en knikte ja met haar hoofd. Omdat de kinderen boven waren kon ik er op dat moment geen gebruik van maken maar ik zei dat ze als de kinderen thuis waren gewoon normaal moest doen. Maar als ze weg waren wilde ik dat ze altijd in huis met een rokje en bloesje rond zou lopen zonder lingerie. Ze bloosde even en zei toen dat ze dat allemaal wilde proberen. Ik vroeg haar toen of Jan haar mocht neuken als hij dat wilde en toen keek ze even moeilijk. Maar ze knikte toch. Maar alleen safe en in mijn kutje. Ik wil jou als enige toelaten in mijn kontje. Nou dat klonk goed. En zo werd besloten.

De volgende dag waren de kinderen al vroeg naar school. José had haar baan al opgezegd en kwam naar mijn kantoor toe. Ze droeg een zeer kort rokje en een bloesje wat net onder haar tieten was samengeknoopt. Als eerste tekende ze het contract zodat ze nu overgeleverd was aan mij. Maar ook aan mannen of vrouwen die ik met haar wilde laten spelen. Als eerste wilde ik echter haar kontje ontmaagden. Nu het eindelijk mocht wilde ik het ook niet lang uitstellen. Maar ik wachtte tot Leonie zou komen. Die liep even later binnen en wilde, toen ze José zag, al omdraaien. Ik zei hard “hier slet en in positie. Naakt”. Ze schrok want José zat er bij maar ze schikte zich snel en binnen no time zat ze op haar knieën voor me. Toen keek ik José aan en zei “Jij ook slet, volg haar voorbeeld”. Toen wist Leonie helemaal niet meer waar ze moest kijken. Ik zei “Slet Leonie, dit is slet José. Zij is nu ook onderdeel van de sletten groep.” “Maak samen maar eens kennis met wat tongen en voel maar eens lekker bij elkaar.” En tot mijn grote verrassing was de eerste die echt initiatief nam José. Ze greep Leonie direct in haar vette kut en begon er met 3 vingers in te gaan. En direct zag ik Leonie reageren en met enkele vingers de kut van José oprekken. Toen keken ze elkaar aan en gingen hun monden naar elkaar toe. Ze begonnen voorzichtig te tongen met elkaar. Dat voorzichtige was er snel af en even later zaten ze gepassioneerd met elkaar te tongen alsof ze nooit iets anders deden. Ik vond het een geweldig geil gezicht. Maar voor wat ik in gedachten had moest er nu iets anders gebeuren. Dus ik zei tegen de dames dat ze in 69 positie moesten gaan liggen en elkaar likken. En tegen Leonie zei ik dat ik vooral wilde dat ze het poepgat van José likte en openwerkte.

Even later lagen ze samen op de grond en waren ze druk bezig elkaar te likken en met hun tong in alle gaatjes te persen. Ik wist dat Leonie een grote tong had die erg diep in een kut of kont zou kunnen gaan. En dat zag ik ook terug bij José. Die had dit nog nooit meegemaakt maar binnen de kortste keren was haar poepgat spekglad door de tong van Leonie. Toen ze al wat natter en gladder was ging ik met 2 vingers diep in het kontje van mijn slet José. Ze gilde even maar begon direct mee te werken toen ik haar in haar kontje ging vingeren. Ze had dus niet overdreven toen ze zei dat ik haar nu ook daar mocht ontmaagden. Ik vingerde nog even door maar ik wilde nu toch echt die kont neuken. Ik spuugde nog eens flink op haar poepgat en zette toen mijn eikel er tegenaan. En langzaam begon ik nu de druk op te voeren. José kreunde en gromde van de pijn maar ik zag dat Leonie nu haar klit likte en er op zoog. Dat had ze altijd al fijn gevonden en daarom drukte ik nog wat steviger door. En plotseling schoot ik door haar kringspier en zat ik ca. 5 cm in haar kont. Ze gilde even van de pijn en daarom bleef ik even rustig staan. Toen voelde ik dat ze weer ontspande en drukte ik weer langzaam verder. En elke keer als ik merkte dat ze pijn had stopte ik even. Maar 5 minuten later zat ik volledig in haar en voelde ik mijn ballen tegen haar billen aankletsen. Door het beffen van Leonie was ze ook steeds geiler geworden en begon nu te shaken en te grommen. Dus ik bedacht me geen seconde en begon haar met lange slagen en diep te neuken. En steeds meer gaf haar kringspier toe en toen ik mijn lul er even uittrok bleef dat poepgat gewoon helemaal openstaan. Vanaf dat moment ramde ik er vrolijk op los. En blijkbaar had ze zelf ook het nodige likwerk verricht want ik hoorde Leonie luidruchtig klaarkomen. Maar ik was nog niet zo ver en bleef hard doorpompen. Toen voelde ik ook en hoorde het dat José klaarkwam. En wat ik bij haar nog nooit meegemaakt had was dat ze plotseling een straal vocht produceerde. Ze squirte mij en Leonie helemaal nat.

Leonie bleef overigens zoals een goede slet hoort te doen gewoon doorbeffen en dat had tot gevolg dat José klaar bleef komen. Ze schudde en kreunde alles bij elkaar. En toen was ik zo ver. Ik trok mijn lul uit haar kont en spoot gewoon in het gapende gat dat voor me openstond. En langzaam zag ik dat gat gevuld worden met mijn zaad. Ik was blijkbaar nog nooit zo geil geweest want ik bleef maar spuiten. Toen trok ik terug en liet José snel omdraaien met haar poepgat boven de mond van Leonie. En die likte en zoog net zo lang tot de achteringang van José weer helemaal leeg en schoon was. Als laatste moesten de sletten natuurlijk mij schoonmaken. Ik zag twee tongetjes ijverig over mijn lul glijden. Omdat José niet gespoeld was zaten er best wel wat poepresten op. Maar ze waren nu zo geil en zo slaafs dat ze dat gewoon allemaal oplikten en wegslikten. Toen ik schoon was liet ik de sletten zorgen voor koffie en gingen we toch maar aan het werk. En door de ontspanning leek de inspanning van het werk heel licht. We hadden op het eind van de dag dan ook heel veel werk verzet. José bleek dus naast mijn nieuwe sletje ook nog eens een aanwinst voor het bedrijf.

Toen we die avond samen naar bed gingen kroop José heel dicht tegen me aan en vroeg waarom we dit niet al veel eerder hadden gedaan? Toen vertelde ik alles over Rian en Jan en Janneke en daarna Leonie. Ze snapte me helemaal omdat ik ook zei dat het door het tekort aan (andere vormen van) seks kwam. En dat had ik nu gevonden. En nu bleek ze zelf ook nog eens daarvoor te kiezen. Voor mij en voor zichzelf. Dus ik zei dat we binnenkort eens naar een plaats zouden gaan waar veel mannen graag een nummertje zouden maken met mijn sletten. Ze werd er even stil van en vroeg of ze mocht weigeren als ze dat echt niet wilde? Toen ik nee zei keek ze me aan en kroop opnieuw tegen me aan. Ze accepteerde dus blijkbaar haar nieuwe rol en sliep dan ook snel in. Ik lag zelf nog even plannen te maken maar toe sliep ik toch ook in. Ik droomde die nacht van heel veel geile seks en werd die morgen wakker met een geil gevoel.
We zien volgende keer wel hoe het verder gaat.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 7558 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie