BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De avond met Vincent Visser deel 1

Dit verhaal is pure fictie.

Ik ben Joris Kroon, 20 jaar oud, en ik woon in Harlingen. Met mijn lengte van 1.87 meter en een gewicht van 74 kg train ik vier keer per week in de sportschool. Daarnaast werk ik in Theater de Harmonie in Leeuwarden. Laat me jullie meenemen naar de avond van 20 november 2023, toen Vincent Visser optrad in de Harmonie met zijn eigen voorstelling.

Mijn verantwoordelijkheid was om Vincent te assisteren met zijn kleedkamer en ervoor te zorgen dat hij zich op zijn gemak voelde. Na de voorstelling wilde hij graag een glas rode wijn klaar hebben staan in zijn kleedkamer. Omdat de voorstelling iets eerder eindigde dan verwacht en Vincent al in zijn kleedkamer was, kwam ik helaas iets te laat binnen.
Ik zag Vincent vervolgens in zijn Calvin Klein-boxer met een enorme boner en verontschuldigde me snel. “Oh sorry, ik wist niet dat de voorstelling al afgelopen was,” zei ik tegen hem. Hij reageerde ontspannen, “Relax, geen probleem.” Ondertussen stotterde ik een beetje en bood hem zijn glas rode wijn aan, “H-hier is je glaas-s rode wijn.”
Thanks man . Hij nam het glas aan terwijl hij daar in zijn boxer stond. “Ik ben Vincent, en jij?” vroeg hij vriendelijk. “J-Joris,” stotterde ik opnieuw. Vincent merkte op dat ik naar hem keek. Kun je het zien lachte hij. Euh ja ik bedoel sorry beetje moe. Jaja zei hij terug. Hij deed een shirt aan en een spijkerbroek. En nam nog een slok van zijn glas. Wil je ook een slokje Joris.

Ik nam het glas aan en nam een grote slok. “Zo, je hebt er zin in, Joris,” merkte Vincent op. In gedachten dacht ik, je moest eens weten waar ik zin in had. “Ik mag jou wel,” zei Vincent. “Nou, bedankt, ik jou ook wel,” antwoordde ik.

Toen vroeg Vincent, “Heb je een vriend?” Verbaasd reageerde ik, “Hoezo, een vriend? Ik kan toch ook een vriendin hebben.” Vincent glimlachte en zei, “Ja, dat kan, maar ik zag je net zo naar mij kijken.” In gedachten dacht ik opnieuw, je moest eens weten.

Jij hebt wel een vriendin, toch? Ella, heet ze toch?” vroeg ik . “Je bent goed op de hoogte, Joris.”

“Ja, klopt, al bijna twee jaar,” antwoordde hij terug. ik kwam terug op zijn vorige vraag, “Nog even om op je antwoord terug te komen, nee, ik heb geen vriend en ook geen vriendin. Tot hoelaat moet je eigenlijk werken, Joris?”

“Ik blijf hier tot jij naar huis gaat, of naar een hotel,” antwoordde ik. Vincent overwoog, “Mmm, een hotel klinkt goed, maar het is best duur en om nu nog op zoek te gaan naar een hotel…” Ik reageerde zonder erbij na te denken, “Ik heb nog wel een logeerkamer, en een goede fles rode wijn die we samen soldaat kunnen maken.”

Op het moment dat ik het zei, voelde ik me een beetje dom. Waarom zou een bekende Nederlander met mij meegaan, terwijl hij zelf hetero is?.

“Oke, oke, Joris, je bent opeens niet meer zo verlegen, nice.” Vincent pakte zijn telefoon en belde. “Hey schatje, ja met mij. De voorstelling is uitgelopen, ik boek een hotel en kom morgenochtend weer naar huis.” Ik kon mijn oren nauwelijks geloven. Gebeurde dit nu serieus? Vincent Visser belde zijn vriendin op om te zeggen dat hij niet naar huis kwam maar een hotel boekte. Nu maar hopen dat ik nog mee mag naar dat hotel voor een afzakkertje.

“Zo, klaar om naar jouw huis te gaan, Joris?” vroeg Vincent. Verbaasd antwoordde ik, “Mijn huis? Ik dacht dat je naar een hotel ging.” Hij lachte en zei, “Waarom zou ik naar een hotel gaan als jij mij een logeerkamer aanbiedt en een fles rode wijn?”

“Kan ik bij jou thuis trouwens even snel douchen?” vroeg hij. “Euh, ja, tuurlijk, geen probleem,” stamelde ik terwijl Vincent zijn tas pakte en zich afmeldde bij de artiestenuitgang. Ik gaf hem mijn adres. “Je kan gewoon met mij meerijden,” zei Vincent. “Of heb je zelf een auto?” Ik antwoordde, “Nee, een fiets, maar in de auto is natuurlijk beter

Een kwartier later komen we aan bij mijn huis in de wijk Zuiderburen. “Nice optrekje, Jor,” zegt Vincent terwijl hij zijn auto op de oprit parkeert. We stappen uit, hij pakt zijn tas uit de auto, en samen lopen we naar de voordeur. “Welkom in mijn huis. Zal ik je de logeerkamer laten zien en de badkamer?” vraag ik.

“Wil je nu al gaan slapen, Jor? Je vindt het toch niet erg dat ik je Jor noem?” vraagt Vincent. “Nee hoor, Vin. Je mag me Jor noemen. Maar ja, je hebt gelijk. Laat me de logeerkamer en de badkamer zien, dan ga ik even douchen. Drinken we daarna nog een glas wijn.”

We lopen naar boven de trap op, en ik open de logeerkamer. “Nice, man. Een groot kingsize bed voor een logeerkamer,” merkt Vincent op. “Hiernaast is de badkamer.” Als ik me omdraai, staat Vincent opnieuw in zijn boxer. “Het bevalt zeker wel, wat je ziet, Jor,” zegt hij. Ik zeg niets en wijs naar het handdoekenrek. “Euh, ik zie je zo beneden..

Terwijl ik beneden op de bank zit, denk ik na over hoe graag ik Vincent wil. Hij heeft alles: een goed lichaam, is grappig, maar is helaas hetero. Na tien minuten hoor ik de trap naar beneden. Vincent staat daar met een handdoek om zijn middel, het water drupt nog een beetje na op zijn bovenlichaam.
“Jor, heb jij een boxer voor mij?” vraagt hij. Ik begin weer te stotteren, “Ja, ik loop wel even met je mee naar boven. Heb je ook nog een shirt nodig?” Hij lacht en zegt, “Nee, een boxer is prima.” Hij geeft me een knipoog, en samen lopen we naar bove
In mijn slaapkamer open ik de ladekast en haal er een rode Calvin Klein-boxer uit. “Is deze goed?” vraag ik. “Ja, thanks.” “Euh, ja, dan ga ik weer naar beneden,” zeg ik wat ongemakkelijk. Vincent merkt het en vraagt, “Wat doe je ongemakkelijk, Joris? Is er iets?” Zonder erbij na te denken, draai ik me om en kus Vincent vol op zijn mond.
Ik schrik van mezelf. “Sorry, dit had ik niet moeten doen,” zeg ik verontschuldigend. Vincent kijkt me aan en zegt: “Doe nog maar een keertje. Je hebt goeie lippen.” Onze lippen kruisen elkaar opnieuw, en ik voel zijn tong in mijn mond. We stoppen even, en hij fluistert in mijn oor: “Kun je een geheimpje bewaren?”

We gaan zitten op mijn bed. Hij heeft nog steeds zijn handdoek om, maar ik zijn lul er doorheen schijnen.
Je bent niet de eerste guy met wie ik heb gezoend. Vraag je of ik bi ben? Nee, ik ben hetero, maar in de periode dat ik bij Gio Latooy woonde, zijn er tijdens dronken buien of gewoon uit verveling wel eens dingen gebeurd. En is dit uit verveling? Vin nee zie dit maar als een bedankje we kijken elkaar aan en zoenen opnieuw ik leg mijn hand op zijn borst en trek mijn shirt uit.
doe je dit nu uit verveling? Nee, zie het eerder als een bedankje,” zegt Vincent. We kijken elkaar aan en zoenen opnieuw. Ik leg mijn hand op zijn borst en trek mijn shirt uit. “Laten we plezier hebben, Jor. Heel veel plezier.”
Hij gooit zijn handdoek op de grond. Ik kijk naar hem en hij pakt mijn hoofd vast, waardoor ik op mijn knieën ga. Ik kijk naar zijn lul van minstens 18 cm helemaal gladgeschoren, open mijn mond en pijp hem diep . Vincent lijkt ervan te genieten. Ja man, dit voelt echt geweldig. Toen ik je in de kleedkamer zag, moest ik denken aan iets wat Gio en ik al jaren niet hadden gedaan. Ik wist dat het vanavond weer zou gebeuren. Puur genot,” hijgt Vincent.

Zijn lul staat strak. Ik stop even, kijk hem aan en kus hem. “Dit is een droom, Vincent, een ultieme droom,” zeg ik, een droom die nog even doorgaat, Jor. We zoenen op bed, en hij zit aan mijn lul, terwijl ik aan de zijne zit. ik ga op mijn rug liggen, terwijl Vincent op zijn knieën op het bed zit. We kijken naar mijn lul die recht overeind staat, hij opent zijn mond en neemt mijn lul tot zich hij zuigt diep nu bepaal ik de snelheid zijn tong glijd langs mijn eikel. Vin bij het randje, bij het randje. Ik voel me zo ontspannen. Ik kom bijna ga door ik voel dat ik bijna kom en vlak voordat ik dreig te komen stopt vincent. ‘’ We gaan nu nog niet pieken, vriend.” We omhelzen elkaar en voelen onze lichamen tegen elkaar aan. Terwijl ik zijn lul weer tot mijn neem, gaat zijn telefoon over en neemt Vincent op, terwijl ik doorga met aan zijn lul zuigen. ‘”Hey schatje, het is Ella, zijn vriendin.” Terwijl hij belt, legt hij zijn hand op mijn hoofd en zegt, “Ja, goedzo.” Ella vraagt, “Euh, Vincent, wat is goed?” Hij antwoordt, “Oh, niets schatje, ik kijk gewoon een samenvatting van een wedstrijd. Ja, het hotel bevalt prima,” hijgt hij. Ella merkt op, “Vincent, lief, wat doe je apart? Waarom hijg je zo?” Vincent zegt, “Spanning van de wedstrijd, El.” Terwijl Vincent belt, pak ik zijn lul stevig vast en gebruik mijn tong. ‘Vincent hangt op en duwt me weg van zijn lul. “Heb ik iets verkeerds gedaan, Vin?” vraag ik. “Nee, juist niet. Het was perfect, grandioos. Maar ik wil ook nog niet pieken. Het is tijd voor de volgende stap. Joris, ga liggen op je rug en til je benen omhoog. Het is tijd om een goal te scoren, flink goed te scoren.” Ik kijk hem aan en laat me op hem vallen, kus hem en zeg: “Doe wat je wil, Vin. En scoor flink…

Word vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6476 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie