BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anale seks met onverwachte twist 2/2

In het vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik mijn vriendin en de buurvrouw neukte.

In dit verhaal hebben wij een verjaardag onze buurvrouw, wederom waargebeurd.

Wij lopen onze voordeur uit en ik zie de buurvrouw al in de deuropening staan. Zwart leren broek aan, waarbij haar lippen en haar mooie volle kont er perfect uitsteken. Met daarboven had ze een strak shirtje aan zonder bh, dus je zag haar tepels eruit steken. Zonder dat ze het weet is ze vanavond onze slaaf en ze zal doen wat wij haar zeggen.

Wij feliciteren haar, ik geef haar 3 zoenen op de wang en dan fluistert ze in mijn oor dat haar man nog van niks weet..

Een uur en paar drankjes later krijgt de buurman een belangrijk telefoontje dat er iets is gebeurd op z’n werk en hij dus weg moet. En aangezien hij op 45 minuten van zijn werk vandaan woont hebben wij genoeg tijd om de buurvrouw als onze slaaf te maken. Wij kijken de buurvrouw aan en beginnen te glunderen.

Zodra de buurman de straat uit rijd kijken mijn vriendin en ik elkaar aan en knipogen naar elkaar. We staan op en we lopen beide op de buurvrouw af.

Ze schrikt omdat ze niet wist dat ze door ons beide aangepakt zou worden. Mijn vriendin gaat achter haar staan, pakt de armen van de buurvrouw en legt ze op haar rug. Ze pakt haar handboeien en boeit de buurvrouw. Ondertussen grijp ik haar zachtjes bij de keel en zeg haar dat ze haar mond open moet doen. Ze gehoorzaamd netjes en ik spuug haar in de mond en begin haar hevig te zoenen.

Omdat ik wist dat de buurvrouw een voorbinddildo heeft gaat mijn vriendin die pakken en doet hem om. Ik zeg dat de buurvrouw, die haar handboeien nog steeds om heeft, geen kik moet geven en dat ze op de grond moet gaan zitten, op haar knieën met de benen zo wijd mogelijk. Ze knikt angstig en gehoorzaamd netjes. Ik ga op de grond liggen met mijn hoofd onder haar, inmiddels kletsnatte kutje. Ik scheur haar broek van haar kruis tot haar onderrug open en ik begin haar te likken.

Mijn vriendin gaat op haar knieën achter haar zitten en de voorbinddildo glijd langzaam en dieper haar kontje in. De buurvrouw kreunt steeds harder en harder.

Ik stop met likken en kom voor haar staan terwijl ze nog steeds diep ik haar kont geneukt wordt.

Ik stop mijn stijve in haar mond en duw met mijn hand op haar achterhoofd haar hoofd naar voren. Ik hoor dat ze moet kokhalzen en zie ook de tranen in haar ogen staan.

Ik geef haar even ademruimte en begin daarna hard haar keel te neuken. Terwijl ze, in haar kont wordt geneukt met een voorbinddildo en mijn lul in haar mond heeft zie ik haar mascara uitlopen. Ik spuug in haar gezicht en smeer dit uit over haar. gezicht.

Mijn vriendin en ik kijken elkaar aan en ik begin te knikken.

De voorbinddildo gaat uit haar kont en maakt haar handboeien los.

Wat mijn vriendin niet weet is dat ik voor haar ook het een en ander in petto heb. Ze doet de voorbinddildo af ik en zeg dat ze die om moet doen bij de buurvrouw.

Eenmaal omgedaan vraag ik hun om beide op de grond te gaan liggen en standje 69 gaan doen bij elkaar. Ik loop rond en kijk hoe hun bezig zijn.

Ik zit op mijn knieën achter de buurvrouw, die bovenop ligt en ik begin haar kontje te neuken. Maar voordat mijn lul in haar kont gaat, gaan mijn 2 handen om haar anus en trekt de anus wat wijder uit elkaar. De buurvrouw geeft een kreet van genot en ik merk dat ze dit fijn vindt.

Ik stop mijn lul in haar kont en ga haar steeds sneller neuken. Uiteindelijk komen we alle 3 tegelijkertijd klaar en moeten bijkomen van ons neuk partij.

We kleden ons aan gaan op de bank zitten en doen alsof er niks gebeurd is. De Buurman komt thuis en die ziet het gat in de broek van zijn vrouw.. hij wordt boos en zegt haar om een andere broek aan te doen en dat ze vanavond aan de beurt is.

Mijn vriendin en ik kijken elkaar aan en staan op, wensen de buurvrouw nog een fijne avond toe en lopen naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8417 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie