BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hele fijne kerstdagen!

Hele fijne kerstdagen gewenst!Time flies, 2023 bijna voorbij en 2024 staat al op de loer. Nog enkele dagen en we kunnen 2024 toevoegen in het verhalen archief. Alles lijkt in een belachelijk snel tempo voorbij te gaan, helemaal als je veel plezier hebt, en dat hadden we afgelopen jaar weer volop! Voor ons is het steeds weer een feestje om verhalen van nieuwe auteurs te mogen lezen, en wat heerlijk dat ook oude auteurs de ‘pen’ weer oppakken.

Af en toe krijgen we per e-mail de vraag waarom we niet vaker nieuws posten, of ons vaker ‘ergens’ mee bemoeien. De reden is vrij simpel, hoewel we ons op de achtergrond wel degelijk bezig houden met lopende zaken en vernieuwingen, zien we de website meer voor jullie: de auteurs en lezers. Het is voor ons geweldig om te zien dat alles lekker loopt, en veel mensen genieten zonder dat wij ons er steeds mee hoeven te bemoeien. En dat zien we ook weer terug in de dagelijkse nieuwe registraties, statistieken en reacties onder verhalen. Dank voor jullie netheid en het respecteren van onze regeltjes!

Hoewel het waarschijnlijk niet veel mensen is opgevallen, zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd op Gertibaldi. Er zijn nieuwe pagina’s bijgekomen, of bijgewerkt en zelfs verdwenen. Verdwenen pagina’s zijn tijdelijk, ze komen terug in een iets andere vorm. In 2024 gaan we verder met nieuwe uitbreidingen.

Voor nu wensen we jullie hele fijne kerstdagen! Geniet samen met je naasten, of misschien wel alleen? Sterkte voor hen die het even minder gemakkelijk hebben, hopelijk schijnt voor jullie de zon weer snel. Wederom een welgemeende dank aan alle auteurs, bezoekers, lezers en stille genieters die Gertibaldi elke dag weer tot een succes maken. Proost!

Team Gertibaldi

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10483 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hele fijne kerstdagen!”

Plaats een reactie