BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 11

Die zondagmorgen vertrekken de meiden al vroeg, wat ze erg jammer vinden want ze hadden nog veel langer willen blijven, de verandering van hun moeder heeft iets met hun gedaan en ook de ontmoeting met Manuel blijft onderwerp van gesprek tijdens het ontbijt. Bij het afscheid nemen beloven de meiden dan ook om snel weer langs te komen en dan langer te blijven om meer tijd te hebben. We reageren allebei enthousiast, maar als we even later op de bank zitten kijken we elkaar aan en vragen we onszelf af waar dit heen gaat. Het deel over de verandering van Angelien zien we wel positief, dat de meiden zo spontaan oorbellen hebben laten zetten is ook geen probleem, maar iets in mij zegt dat het daar niet bij blijft. Zo staren we een tijdje voor ons uit, gek ook weer dat het zo stil is in huis, de meiden brengen toch vaak een hoop leven en lawaai met zich mee. De stilte wordt verbroken door een berichtje op Angelien haar telefoon, meteen gevolgd door die van mij. Eerst dacht ik aan onze dochters die net wegreden, maar nadat Angelien al snel had gelezen en ze weer een rood hoofd kreeg wist ik alweer genoeg, Manuel. Ook ik pakte mijn telefoon en las: “deel 1 van de straf, ook voor jou zijn er gevolgen. Vandaag loop je naakt, met alleen je kooi!” Angelien was ondertussen opgestaan en liep naar boven, ze droeg naar haar sexy lange doorschijnende kimono met daaronder een sexy setje. De meiden hadden hier eerst wel even raar naar gekeken maar Angelien had verteld dat dit ook bij haar verandering hoorde en ze er maar aan moesten wennen. Even waren ze toen stil, maar als snel zei Cecile dat ze trots op haar was en ze een stoere vrouw was dat ze dat gewoon durfde zo`n verandering.

Angelien was inmiddels boven en de douche ging aan. Ik besloot maar vast m’n kleren uit te trekken en ging het ontbijt opruimen. Mn pik gekooid, en licht gezwollen van opwinding. Na een kwartier hoorde in Angelien naar beneden komen, duidelijk hoorbaar op hakken door het tikken op de trap. Wat ik zag had ik nooit verwacht het leek wel een hoer, maar dan met stijl en klasse. Vuurrode lippen en nagels, grote gouden oorbellen in haar oren, haar haar weer prachtig in model zoals het gisteren zat. Haar lijf was gehuld in een prachtig rood kanten bodystocking, met open cups en kruis en daaronder rode jarretels en rode pumps met flinke hak. Haar tepels had van opwinding en in plaats van het staafje droeg ze flinke gouden ringen door haar tepels, die door het gewicht van de ringen onderspanning leken te staan. “Dit moest van Manuel” stammelde ze, “en jij hebt het de opdracht ook gelezen zie ik?” en keek maar m’n gezwollen pik in zijn kooi. “Ja, nu snap ik de straf, dit wordt een dag pijn lijden voor mij, wat zie je er geweldig geil uit. Angelien bloosde en zei dat ze dit moest dragen van Manuel, de hele dag en dat ze mij niet mocht aanraken. Mn telefoon trilt, het is alweer Manuel die vraagt om bewijs van de opdrachten die hij gegeven heeft. Ik laat het bericht lezen en Angelien schrikt even maar zegt dan snel: Als Manuel dat wil doe ik dat, en pakt haar telefoon en zet hem zo neer dat we beide op de foto staan en drukt op de toets voor zelfontspanning. Nog net op tijd laat ze haar arm van m’n schouder glijden, de opdracht was haar even ontschoten maar ze mocht me niet aanraken. We bekijken de foto voor we hem doorsturen, mijn pik zit goed knel in de kooi, en aan Angelien haar schaamlippen en tepels is duidelijk de opwinding af te lezen. We sturen de foto door aan Manuel en hopen eigenlijk allebei dat het daarmee klaar is voor die dag. We drinken koffie, kijken een serietje en lezen allebei een stuk uit ons favoriete boek.

Net als we willen beginnen met het avondeten trilt Angelien haar telefoon en schiet ze naar boven. AL snel hoor ik haar terug komen, met haar handen achter haar rug. “Manuel zegt dat je moet gaan zitten op een keukenstoel, je benen wijd en je handen op je rug, met je gezicht naar mij toe. Ik kijk even verbaasd maar doe wat ze zegt. Als ik zit haalt ze haar handen achter haar rug vandaan, in de 1 een grote enorme zwart dildo en in de ander een stalen but plug met een rode glimmend steen. Ze zet ze even achter mij op tafel, zet haar telefoon op het aanrecht op mij gericht en drukt op een knopje. “Jouw straf deel 2” zegt Angelien wat verlegen en pakt de plug. “Maak hem nat met je mond” zegt ze nu tegen me en zet de plug tegen m’n lippen. Ik open m’n mond en neem hem in m’n mond en maak hem goed nat. De plug voelt koud en kil, en doordat ik hem maar kort in m’n mond heb veranderd dat niet. Nu trekt Angelien de plug uit mijn mond en draait zich om met haar kont naar mij toe.

“Spuug op m’n kont” zegt ze, nu iets zelfverzekerder en enigszins streng. Ik doe wat ze vraagt en even later druip een klodder spuug over haar kontgaatje richting haar gezwollen en nat glimmende kutje. Zonder twijfel zet ze de plug tegen haar kontgaatje en met een soepele beweging glijdt hij naar binnen, gevolgd door een kreun van Angelien. Even draait ze haar kont richting de camera en showt haar plug door haar billen wijd uit elkaar te trekken. Dan draait ze zich om, zet 1 been tussen mijn benen met de punt van haar pump net tegen mijn kooi en pakt de grote dildo. Even twijfelt ze, maar gaat dan door, haalt de dildo een paar keer tussen haar natte schaamlippen door en resoluut zet ze de kop tegen haar al iets openstaande kut en duwt hem krachtig naar binnen. Weer een kreun, nu harder en intenser.

Ze begint zichzelf nu in een rustig tempo maar met lange halen te neuken met de dildo. Soppende geluiden verraden dat ze zeiknat en dus geil is. Bij elke slag die ze maakt raakt ze, bewust of onbewust mijn kooi aan met gevolg dat mijn pik enorm gezwollen raakt in de kooi. Angelien lijkt er geen oog voor te hebben, staat luid kreunend en soppend zichzelf naar een hoogtepunt te brengen. Soms laat ze de dildo even uit haar kut glijden die dan wijd open blijft staan en slierten geil kutvocht hangen tussen haar kut en de dildo. Lang duurt het dan ook niet voor ze met een geweldige zware diepe kreun klaarkomt en wankelt op haar benen. Heel even kijkt ze me aan, maar als ik haar aankijk ontwijkt ze mijn blik en pakt de camera. Ze filmt mijn pik van dichtbij, daarna haar openstaande druipende kut en als laatste haar but plug die ze langzaam verwijdert. Dan draait ze zich weer richting mij, zet de plug tegen mijn lippen en zegt streng: “schoonlikken!” ik heb geen keuze open m’n mond en neem de plug in m’n mond en lik hem schoon.

Nu is de plug warm, en gek genoeg proeft het niet ze raar als dat ik verwacht had. Als Angelien de plug uit mijn mond haalt en hem inspecteert voor de camera zet ze de camera uit en loopt weg, naar boven. Al snel daarna komt ze weer beneden, nog steeds gekleed in dezelfde outfit maar met de lange doorzichtige kimono erover. “Je mag weer opstaan hoor, Manuel heeft het goedgekeurd. Ik sta op, zie op de zitting van mijn stoel dat m’n pik behoorlijk heeft gelekt en wil het wegvegen met een doekje. “Wacht, wacht!” roept Angelien ineens en pakt weer haar telefoon. “Kniel voor de stoel en lik het op!“ zegt ze streng en ik lijk in shock en doe zonder tegensputteren wat ze vraagt. “Zo,” zegt ze als alles schoon is en ze het filmpje heeft verstuurd, “hopelijk is Manuel hier blij mee en krijg ik daardoor en lichtere straf morgen.”

Het is maandagmorgen, de wekker gaat zoals gebruikelijk om 7.00. Het bed naast me is leeg en in de badkamer hoor ik de douche stromen. Angelien is deze morgen vrij, normaal blijft ze dan wat langer liggen maar vanmorgen heeft ze een afspraak met Manuel, waar we ons allebei heel bewust van zijn. Als ik de badkamer inloop staat ze onder de douche uitgebreid haar kut te scheren, ik heb gisteren geen haartje gezien maar ze wil waarschijnlijk niet het risico lopen dat Manuel iets ontdekt. Als ze voorover bukt zie ik dat ze de but plug die ze gisteren droeg weer in heeft en in haar tepels hangen nog de zware stalen ringen. Ik was me bij de was tafel en ga naar beneden om te ontbijten. Even later komt ook Angelien naar beneden, in haar strakke, weinig verhullende sportoutfit. Haar kutlippen zijn duidelijk gezwollen en de ringen door haar tepels zijn nog duidelijker zichtbaar dan de staafjes die ze eerder droeg.
“Ik neem aan dat je je kooi alweer draagt?” vraagt Angelien me en ik knik. Heb hem niet meer afgedaan na betrapt te zijn door Manuel, wou geen risico lopen. “Fijn, ik hoop dat het filmpje van gisteren hem bevallen is en m’n straf meevalt.” Angelien eet snel wat en haast zich dan de deur uit, ze wil niet het risico lopen te laat te komen. “Tot vanavond” roep ik haar nog na en ze zwaait snel naar me waarbij ik nog een laatste blik krijg op haar strakke outfit en harde tepels die door de stof heen prikken.

Ik heb een drukke dag op m’n werk, veel meetings en telefoontjes, er komt een drukke tijd aan voor ons met veel reizen en klantbezoeken. In m’n lunchpauze trek ik me even terug uit de hectiek en zie en bericht van Manuel en Angelien op m’n telefoon. Eerst lees ik die van Angelien. “Manuel was streng maar had volledig gelijk, je had niet geluisterd. Ik heb de straf ontvangen, maar voor jou gaat dit ook gevolgen hebben!” Ik laat het even op me inwerken, bedenk me wat m’n straf zou kunnen zijn en voel meteen m’n pik knellen in z’n kooi.
Dan open ik het bericht van Manuel. “Je vrouw is beter in luisteren dan jij, ze houdt zich aan de opdrachten maar ik moest haar toch straffen voor jou fouten. Ze heeft weer een flinke paal training moeten ondergaan, langer en harder dan de andere keren. En om haar te laten wennen aan lange en harde sessies heeft ze vandaag kennis gemaakt met the Machine. Deze had ik eigenlijk pas later in willen zetten maar ja, jij moest zonnodig vals spelen. Met dit als gevolg” een volgend bericht bevat een gedeelde map die beveiligd is met een wachtwoord. Ik doe een wilde gok en type in: Angelien.
Het blijkt een juiste gok te zijn en een aantal mapjes verschijnen, netjes gerangschikt op datum en met een titel. Zo is er een mapje met zetten piercing, controle piercing en een map met de datum van vandaag en als titel straf.

Ik open de map en zie wat foto bestanden en een film. Ik open eerst de foto’s. Zoals ik al wel vaker gezien heb staat Angelien weer vastgebonden aan polsen en enkels aan een fitnessrek. In haar mond heeft ze aan balgag, duidelijk al wat langer in want kwijl loopt langs haar mond over haar ontblote borsten. Een ander foto is een close up van haar borsten, nat van kwijl en met 2 kleine gewichten aan de ringen door haar tepels. Haar tepels worden daardoor flink uitgerekt en zijn keihard. Een volgende is van haar kut die gevuld is met een vibrator en glimt van het vocht. Een laatste is een foto van haar volledig naakt en met een zwarte stift is op haar lichaam de tekst: “Owned bij Master M” geschreven. Angelien is daarbij geblinddoekt en draagt nog steeds de gagbal.

Dan besluit ik het filmpje te bekijken, ben ook wel benieuwd naar de andere mapjes maar besluit dat later te doen. Het filmpje begint met Angelien die naakt, midden in een lege ruimte staat. Even is het stil en dan zegt ze: “Ik onderga mijn straf, die mijn man veroorzaakt heeft maar ik zal hem ondergaan, dat is goed voor mij, hierdoor word ik de slet die ik hoor te zijn en wordt mijn kut en kont nog beter voorbereid op wat komen gaat.”
Dan loopt ze een paar stappen opzij naar een soort kruk met een groot gat in het midden. Door het gat steekt een enorme zwart dildo die bevestigd zit aan een machine die onder de kruk hangt. Naast de kruk liggen 3 speeltjes, een rubberen gagbal, een grote zwarte dildo en een flinke zwart rubberen but plug. Als eerste pakt ze de gagbal, duwt de bal in haar mond en gesp de riem strak om haar hoofd vast. Dan pakt ze de but plug, haalt hem tussen haar natte kut door en bukt voorover en drukt zonder veel moeite de plug in haar kont.

De kreet die ze daarbij maakt wordt verstomd door de bal maar duidelijk is wel dat ze het goed voelt. Dan neemt ze plaats op de kruk en laat zich langzaam over de enorme dildo heen zakken. Even zit ze rustig af te wachten, strak gevuld wat duidelijk zichtbaar is aan haar gezicht. Dan begint de machine en zacht brommend geluid te maken gaat de zakt de dildo uit haar kutje om net niet helemaal eruit te gaan en vervolgens weer in z’n geheel naar binnen te gaan te gaan. Dit gaat laan het begin erg langzaam maar aan het geluid van de machine is te horen dat het steeds sneller gaat en als een flink tempo is bereikt begint boven in beeld een klok te lopen. Angelien zit luid kreunend mee te bewegen op de kruk, eerst rustig maar als snel onrustiger en met wilde heupbewegingen. Dan verschijnt ineens een 1tje naast de klok die op 4 minuten staat en Angelien lijkt weer wat rustiger te bewegen. Na een paar minuten begint ze weer heftig te kreunen en bewegen en verandert het 1tje in een 2.

Ik krijg door dat een teller is die bijhoudt hoe vaak ze klaargekomen is en ben benieuwd waar dit eindigt. Als de teller verspring naar 3 valt me op dat Angelien telkens als ze klaarkomt een kort knikje geeft. De orgasmes worden langer, steeds langer duurt het voor Angelien zich hersteld heeft en het volgende orgasme komt ook steeds sneller. Binnen korte tijd staat de teller op 8 en de klok op 20 minuten. Angelien is nu helemaal in trance kwijl druipt uit haar mond en haar lichaam trilt en schokt oncontroleerbaar. Als ze weer knikt en de teller verspring naar 9 lijkt de machine ineens in z’n hoogste versnelling te gaan en schreeuwt Angelien het uit, gedempt door de bal die druip van kwijl. Uit haar kut golven nu stromen van kutsap langs de dildo en over het bankje3 minutenlang lijkt ze in een eindeloos orgasme te zitten en als uiteindelijk de klok op 28 minuten staat en de teller op 10 stopt de machine ineens en lijkt Angelien in elkaar te storten va vermoeidheid. De camera gaat kort op zwart om vervolgens weer een te gaan en in beeld is Angelien die onder een douche staat. Alleen, afgepeigerd en met rode ogen.

Ze wast voorzichtig haar gezwollen kut met een zachte spons. Als even later het beeld weer kort uitgaat staat Angelien weer naast de kruk. Weer pakt ze de gagbal, doet die bij zichzelf om maar pakt nu de zwarte dildo die ze voorzichtig maar in z’n geheel in haar nog steeds gezwollen kut laat glijden. Dan gaat ze weer op de kruk zitten, blijft er even boven hangen en zet de kop van de machine dildo tegen haar kontgaatje en laat zich langzaam zakken. Weer blijft ze even rustig zitten en gaat de machine rustig aan en na een paar minuten weer op toeren te zijn. Al snel begint Angelien weer luid te kreunen en oncontroleerbaar te schudden. De dildo in haar kut krijgt echter geen kans om uit haar te glijden want voorop de kruk is een klein kussentje geplaats die de dildo stevig in haar kut blijft duwen. Weer verschijnt de klok, en al snel weer een 1tje als snel gevolgd door en 2 en 3. Het kussentje wat de dildo op z’n plek houdt is inmiddels zeiknat en ook op de vloer is het inmiddels niet helemaal droog meer.

Na een kwartier verschijn en 4 naast de klok en hoor ik de machine weer versnellen. Angelien zit nu te schudden op de kruk, de dildo schiet met kracht uit haar kut waar golven wit kutsap uitstromen. Ondanks haar gagbal schreeuwt ze nu luid en als na een paar minuten de teller op 5 staat stopt de machine en blijft Angelien even zitten om vervolgens op te staan en haar kont naar de camera te keren, haar kont staat nog weid open en is nat. Dan draait ze zich om en toont haar kut, gezwollen en eveneens zeiknat. Dan gaat de camera weer kort op zwart om vervolgens weer Angelien te filmen die opnieuw onder de douche staat. Haar kut is nog steeds duidelijk gezwollen en als ze zich omdraait zie ik weer de glimmende steen van haar but plug. Dan gaat het beeld op zwart.

Ik zit verstijfd, met een enorm knellende pik in m’n kooi en weet even niet wat ik moet denken van wat ik net zag. Ik zie ook op m’n horloge dat m’n pauze allang voorbij is en ga weer aan de slag. Aan het eind van de dag, als ik net naar huis wil komt Wendel mijn kantoor binnen. “He Dré, leuke dochters heb je, waarom heb je daar nooit over verteld? Manuel was ook verrast, heeft ze uitgenodigd in z’n sportschool en heeft iets bij Willemein gezien wat hem geïnspireerd heeft.” Even snel als ze binnenkwam is ze ook weer verdwenen. Ik snapte niet wat ze bedoelde toen het over Willemein ging, maar kon het onderweg naar huis ook niet loslaten.

Eenmaal thuis zie ik Angelien er nog niet is, wat me verbaast want haar training was alleen in de ochtend had ik begrepen. Ik stuur haar een appje waar ze is, maar heb een kwartier later nog geen antwoord maar zie dat ze het wel gelezen heeft. Als ik na een uur besluit het eten maar klaar ga maken komt ze net binnen. Nog steeds draagt ze haar sportoutfit, ze heeft die blijkbaar de hele dag aangehad. Wat meteen opvalt zij haar oren. Waar ze eerst nog 1 oorbel aan de ene kant en 2 aan de andere kant had, zijn beide oren nu gevuld met 4 ringen. Angelien ziet blijkbaar dat ik er nar kijk en zegt: Manuel was geïnspireerd door Willemein, en vond dat ik niet achter kon blijven. Terwijl ze sprak viel me iets op, het leek alsof ze sliste en als snel bleek waarom. Ze stak haar tong uit een toonde een tongpiercing. “Extra stimulans als ik Manuel pijp” zegt ze nonchalant.

Zonder er verder iets over te zeggen draait ze zich om en loopt weg. “Ik ga douchen, kunnen we daarna eten” vraagt ze nog als ze al half op de trap staat. Ik roep haar na dat dat prima is en ga verder met het eten. Als ik na 20 minuten hakken op de trap hoor zet ik net het eten op tafel en ga zitten. Angelien komt binnen, en ik val zowat van m’n stoel. Deze keer niet om de kleding die ze draagt, die is zoals de laatste tijd wel vaker weinig verhullend en mega sexy, maar door haar witte doorschijnende kimono, he enige wat ze draagt op een paar hoge witte laarzen na, zie net onder haar borsten een tattoo van een zwarte schoppen met daarin een Q. Als ze ziet dat ik er naar kijk trekt ze haar kimono verder open en laat me even goed kijken. Tussen haar borsten, net iets lager staat hij, ik denk 10 bij 10 centimeter. De punt van de schoppen zit ongeveer te hoogte van haar tepels, de niet ingekleurd en is dus gewoon haar eigen huid. In de in de Q staat een kleine M. Als ik vraag wat dat betekent zegt ze kort: “zoek dat zelf maar uit en sluit haar kimono weer maar dat ontneemt niet het zicht op de tattoo. De punt is gewoon zichtbaar, ondanks dat de kimono geen heel laag sluit, de rest is door haar doorzichtige kimono ook gewoon zichtbaar. Alsof er niks gebeurd is vraagt ze nonchalant: “wat eten we?” en tilt de deksel van de pan. “Lekker, spaghetti, net waar ik zin aan had. Zonder nog aandacht aan mij te besteden schept ze op en begint te eten. We eten zonder te praten, ik omdat ik niet weet wat er allemaal gebeurt, Angelien omdat ze net doet alsof er niks gebeurt. Na het eten ruim ik af terwijl Angelien op de bank ploft en haar telefoon pakt.

Als ik klaar ben kijk ik ook m’n telefoon. Een appje van Manuel, zoals ik eigenlijk al een beetje had verwacht: “Haar eerste brandmerk, met mijn initiaal. Er zullen nog meer volgen, maar deze maakt duidelijk dat ze van mij is en allen van een BBC houdt.” Ik ga eens googelen wat al dit betekent en ontdek wat eigenlijk mijn fantasie is, maar ook een schok…………

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 7208 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 11”

Plaats een reactie