BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Data 4 Eva – Slot

geile schooltienersEen daverende stunt, dat leek me wel wat. Wat dat met data te maken moest hebben, dat was een vraag. Maar we waren voor één van de laatste keren bijeen, dat telde. De sfeer in de soos was lacherig, het kon alle kanten op. Maar ineens kwamen we op een pad, waar we nooit geweest waren. Het begon met het meten van de torso’s van de jongens, wat oversprong op de torso van de meisjes. Noem je dat bij een meisje trouwens ook zo? Voor ik het zelf in de gaten had, trok ik de blouse over mijn hoofd, en kwam Bram mijn borstomvang meten. Met de meetlint ging hij om mijn bovenlijf, maar zijn hand bleef overbodig rusten op mijn rechterborst. Ik voelde mijn tepel verstijven, ik mag Bram graag, en ik keek hem uitnodigend aan. Maar de sufferd liet het moment supreme voorbijgaan, en even later was hij druk in de weer met Eline.

Er vlogen her en der kledingstukken uit, er werden jongens gepijpt, er gebeurde van alles. Maar met mij gebeurde vooreerst niets. Dus zelf maar actie ondernomen. Esther was druk in de weer met Margriet, ik besloot een handje te helpen. Ik sjorde Esthers broek uit, en begon haar te vingeren. Dat werd welwillend ontvangen en ik ging verder. Nooit eerder had ik een kut geproefd, aan deze leemte moest wat gedaan worden. Ik zoog me vast aan Essies geslacht. De sappen begonnen rijkelijk te vloeien, ik likte als een wezenloze langs de plekjes, die bij mij heel gevoelig waren. Eensklaps voelde ik handen, die mijn slip verwijderden. Het was Karel, die zijn kans schoon zag, hij ging heel onhandig met zijn vingers door mijn spleet. Na drie keer strijken zwaaide hij zijn penis voor mijn gezicht. Een middenmaat, constateerde ik. Ik stak mijn tong uit, en likte eraan. Dat was voor Karel reden om zijn activiteiten direct te staken, hij greep mijn hoofd en drukte het uitnodigend tegen zijn stam.

Ik was nog niet lang bezig met zuigen of hij duwde me weg, greep zelf zijn lul en na een paar pompende bewegingen spoot hij kreunend zijn zaad op de vloer. Hij was nog niet uitgespoten, of Robbert kwam in beeld. Hij duwde Karel aan de kant, en kuste me vol op de mond. Robbert is niet de knapste jongen van de klas, hij is wat dikker dan de meesten, en nu hij in zijn blootje voor me staat valt me op, dat hij nauwelijks lichaamsbeharing heeft, en dat zijn buik wat kwabbig boven zijn penis hangt. Maar die staat veelbelovend stijf, en Robbie drukt me op de vloer, vlijt zich op me en met een behendige stoot zit hij in me. Dat belooft wat. Ik maak me op voor een lekkere vrijpartij, maar Robbert gaat even te keer als een naaimachine, en voor ik het weet voel ik iets warms in mijn schoot schieten.

“En ik dan”, roep ik nog, maar te laat. Terwijl hij “Sorry”, roept kijk ik over zijn schouder en zie tot mijn stomme verbazing meneer Bartels, onze leraar Duits. “Help, daar is Bartels!”, riep ik. Ik wrong me onder Robbert vandaan en zocht haastig wat spullen bij elkaar. Gelukkig had ik mijn rode setje aan, die vallen goed op. Ik hees mijn slipje op en maakte mijn BH weer vast. Terwijl ik op zoek ging naar mijn blouse kwam Jessica op me af. “Eef, hij wil jou”, zegt ze, recht op de vrouw af. Ik voel een trek van afgrijzen over mijn gezicht glijden. “Nee, niet met zo’n oude engerd”, zeg ik. “Hoezo mij tussen al die andere mooiere meisjes?’ “Als je het niet doet, laat hij ons schorsen. Dan krijgt niemand zijn diploma”, zegt Jessica. “Dus ik mag het oplossen voor de hele klas? Je kunt me wat”, zeg ik verontwaardigd. “Ik geef je gelijk”, zucht Jessica. “Zal ik vragen of hij een ander….Mijzelf misschien?” Ze haalt weifelend haar schouders op. Ik haal diep adem. “Oke dan”, hoor ik mezelf zeggen. “Slechter kan het toch niet worden”.

Ik loop op Bartels toe. “Goedemiddag, meneer Bartels. Wat kan ik voor u doen?” “Ik heb graag, dat je verder gaat met waar je mee bezig was”, antwoordt hij. Ik kijk hem recht aan. Eigenlijk is hij helemaal niet zo lelijk. Zijn gezicht is nog aardig glad voor een, zo schat ik hem, veertiger. Zijn figuur is prima. “Als je wil”, zegt hij nog. Hij laat me de keus. Dat geeft de doorslag. “We sluiten niemand uit”, zeg ik en laat me op de knieën vallen. Ik maak zijn broek los, en leg mijn hand op zijn onderbroek. Wat ik daar voel is niet mis. Ik trek zijn boxer naar beneden, en een zware lul zwiept me tegemoet. Ik schrik. “Wauw, wat een ding. Die scoort hoog in de data”, kan ik niet nalaten om te zeggen. Dan omvat ik het gevaarte. Ik masseer de schacht, ik pak liefdevol zijn ballen vast, ik schuif de voorhuid naar achteren en mijn lippen glijden over de paarse eikel. Ik draai met mijn tong rondjes, kijk even omhoog. Hij heeft zijn ogen gesloten, en verwoed sabbel ik verder.

Even laat hij het gaan. Hij hijgt. Hij schopt zijn broek en onderbroek uit. Dan voel ik zijn handen op mijn lijf en hij hijst me naar boven. Als onze hoofden op gelijke hoogte zijn drukt hij zijn mond op de mijne en geeft me een gepassioneerde zoen. Zijn tong dringt naar binnen, de mijne antwoordt en ik verken zijn mondholte. Dit is heel wat anders als met die jongens straks. Ik voel zijn handen op de sluiting van mijn BH en voor de tweede keer vandaag zeilt het lapje naar de vloer. Hij legt me teder achterover op de bank. Zijn handpalmen glijden over mijn borsten, ze nauwelijks aanrakend. Het bezorgt me kippenvel, mijn nippels richten zich op, doen hun best de wijkende en komende palmen te volgen.

Het volgende moment buigt zijn hoofd naar voren, liefkoost hij mijn borst met zijn tong, hij draait cirkeltjes, bijt zachtjes in mijn tepel. Ik laat een kreun horen, een kreun van genoegen, een kreun van genot, en volg zijn tong naar mijn andere borst. Vanaf de borst glijdt de tong naar beneden, liefkoost mijn buik, zacht, maar toch dwingend. Ik masseer zijn haar, ik vind het moeilijk alleen te ontvangen, zijn haarbos is nog dik, de herfst is er nog niet in te zien. Of zou hij het verven. Ik moet stoppen. Zijn tong heeft de rand van mijn onderbroek bereikt. Hij gaat eroverheen, hij zuigt zich aan me vast met het broekje ertussen. “Mag ik?”, vraagt hij en ik knik heftig, terwijl het genot zich steeds dieper in mijn lijf nestelt. Hij trekt het broekje uit, vlijdt zich tussen mijn benen. “Ook hier ben je prachtig”, hoor ik hem mompelen, voordat zijn tong verder gaat, mijn spleet verkent, de hoekjes opzoekt, de plaatsen van pret vindt. Ik voel een siddering door mijn lijf trekken, een orgasme opkomen vanaf heel diep.

“O, jaaa”, roep ik en knijp mijn benen samen, zodat zijn hoofd verdwijnt en ik me kan overgeven aan dit fantastische gevoel. “Ik wil je”, stoot ik tot mijn eigen verbazing uit. Het volgende moment voel ik, dat zijn handen mijn dijen ver uiteen drukken, en zijn lul tegen mijn ingang stoten. Hij is inderdaad heel groot, oei, te groot. “Het past niet”, zeg ik teleurgesteld, ik kijk over mijn buik naar beneden en zie, dat hij cirkeltjes draait om mijn ingang. Hij heeft kennelijk nog kans gezien, een condoom om te doen, dat moet maat xl of xxl zijn. Zijn lul vindt nu iets van vastigheid, van anker, en ik laat het moment niet voorbijgaan. Ik stoot mijn bekken naar voren, en voel hem nu in me. Nog niet diep, maar mijn sappen smeren de boel daar als een bezetene, en het volgende moment voel ik, dat ook hij toestoot. Hij is nu voor de helft binnen. Ik voel zijn geslacht overal tegen mijn schedewand, het is niet alleen de vulling, het is ook zijn manier van neuken, hij komt steeds verder, en hoewel ik kreun en steun wil ik hem.

“Verder, kom”, zeg ik dwingend en hij laat zich niet raden. Met enkele ferme stoten die ik enthousiast tegemoet kom zit hij nu helemaal in me. En nu begint het spel van heen en weer, ik duw hem naar buiten, hij komt terug. Heen en weer. De meest verrukkelijke gevoelens overstromen mijn vagina, zeker als hij het tempo verhoogd. “Laat je gaan Eva”, zegt hij, oja, Hans heet hij. “Laat los”, en weer voel ik die tinteling, die wrijving en ik houd het niet meer. “Een oerkreet welt uit me op, ik heb het niet meer. Dit is nog veel lekkerder dan net. Hij kijkt me aan, bruine ogen, ik kijk terug, wil hem staalhard tegemoet komen, maar dan houd ik het niet meer. Ik sluit mijn ogen, rol met mijn hoofd, sidder met mijnlijf , stoot hem naar buiten en , zie sterren en vuurpijlen, kom sidderend klaar.

Ik neem even de tijd om bij te komen, maar als ik mijn ogen sluit hangt dat gevaarte, nog immer in opperste stijfheid, voor mijn gezicht, voor mijn mond. “Doe maar”, fluister ik en ik doe mijn mond wijd open, laat de de tong naar buiten hangen. Zijn hand beweegt zijn voorhuid op en neer, drie keer, langer is het niet. “Zo lekker”, is zijn bronsroep, en dan spuit een golf sperma op mijn tong, een volgende op mijn gezicht, een derde op mijn tietjes. Voor ik de kans krijg er iets mee te doen is zijn mond op de mijne, een diepe, innige zoen waarbij we beiden zijn zaad proeven. Het is voor mij voor het eerst, het is…niet vies, het smaakt naar…maar ik vind geen vergelijking. Dan zijn we los. Hij staat op, kan het niet nalaten het zaad op mijn neus en voorhoofd uit te smeren. Ook mijn tietjes worden wat beter ingevet, en met een zucht wrijft hij nog even over mijn tepeltje. “Dank je”, zegt hij dan. “Waarvoor? Ik moet jou bedanken”, denk ik, maar ik zeg “Och, op een ouwe fiets moet je het leren tenslotte”.

Ik zie hem verstijven, hoor hem “Sorry” mompelen terwijl hij zich aankleedt. Zijn overhemd had hij niet eens uitgedaan. Hij geeft twee sleutels aan Jessica. “Van de gymzaal en het handdoekenkastje van de docent. Kunnen jullie douchen als jullie dat willen”. Dan verdwijnt hij. Die sleutels komen goed van pas. Er volgt een gezamenlijke douchebeurt, en er worden heel wat ruggen gewassen. Bram wast de mijne en ik de zijne. Eline, gebogen staand tegen de douchewand, krijgt zelfs nog een beurt van Dave, terwijl de waterstralen op hen neer petsen. En dan is het voorbij. Ik trek mijn kleren aan. Mijn slipje, die mooie rode, is nergens te vinden en ik ben gedwongen mijn niksie onder mijn korte rokje te verbergen, en zo naar huis te fietsen. De zon schijnt stralend. Het is rokjesdag.

Met de verzamelde data hebben we niet veel gedaan. Wie is geïnteresseerd in 14 verschillende kleuren ondergoed, dat Ben de grootste penis bezat, waarmee hij eigenlijk tweede werd, Jacqueline de omvangrijkste borstpartij, dat bij het begin van de datamiddag er drie complete maagden onder ons waren, op het eind nog één. Een die hard, maar Jessica is op het oorlogspad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6784 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie