BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Faker die ik was wordt opgespoord en bare afgestraft

Je kent ze wel, van die fakers op chats of Grindr waarmee je een geile klik hebt, maar tot een afspraak komt het nooit. Van die frustrerende gasten die achter hun beeldscherm aftrekken op het gesprek en op de fantasie, maar je ghosten. Ik was er zo eentje en kwam de verkeerde tegen die samen met anderen zijn sexuele genot bij mij kwam opeisen.

Al jaren doe ik dit. Faken. Ik ben een chubby bear, dertiger. Met hele grote billen. Altijd heb ik al een dikke kont gehad en de foto’s die ik van mijn volle ass maak en plaats op apps en chats trekken de aandacht. Dat wind mij extreem op en ik fantaseer dan in een gesprek met een top hoe ik stevig wordt doorgeneukt. Met dildo’s en buttplugs geniet ik, maar een echte man ontmoeten en een echte pik voelen tussen m’n dikke billen, dat durf ik niet aan. Ik kan er uren over chatten en laat meerdere foto’s zien van m’n chubby ass aan allerlei tops. Tops die ik uiteindelijk ghost. Een enkeling wordt er pissig om, maar de meeste stoppen gewoon met chatten.

Zo ging het in eerste instantie ook met Nick. Maar hij stopte niet met chatten. Nick is een 25 jarige Hollandse gezonde kerel. Hij is top en geilt exclusief op chubs en dikke mannen en hij woont slechts een paar kilometer bij mij vandaan. Hij komt een beetje arrogant en vooral dominant over. En dat maakt mij geil. En hij pusht om af te spreken. Als ik hem ghost, laat hij het er niet bij zitten. Ik sprak hem op een bekende chatsite en we wisselden wat foto’s uit. Hij van zijn lange slanke pik en ik van mijn grote reet en licht-behaarde volle zachte buik. Hij wilde natuurlijk afspreken, maar daar ging ik niet in mee. Hij weet mij wel zo te ‘manipuleren’ en op te geilen dat ik mijn telefoonnummer aan hem geef om te appen. Het blijft echter niet bij appen, hij belt mij ook en ik durf niet op te nemen. Het voelt bijna aan als stalken, zo vaak als hij het probeert in de dagen erna om contact te maken.

Nick is slim en sluw, ik heb geen facepics van hem. Hij wel van mij. Met andere accounts chat hij ook met mij, maar hij doet zich dus voor als iemand anders. Om te zien of het dan wel tot een afspraak komt. Wat uiteraard niet gebeurd. Hij blijft informatie vergaren op deze manier die keihard tegen mij gebruikt gaat worden. Hij weet in welke buurt ik woon, heeft mijn telefoonnummer, mailadres en heeft mijn skype. En als ik op Grindr hem een paar maanden later ook nog aanspreek terwijl ik niet weet dat het een account van hem is (en ik hem weer ghost natuurlijk) laat hij het er niet bij zitten.

Het is vrijdagmiddag rond half vijf als ik mijn deurbel hoor. Ik zat op de chat al zeker een uur te praten en was met een dildo mijn met glijmiddel gevulde dikke reet aan het vullen. Dus het kwam niet echt goed uit dat er werd aangebelt, maar ik verwachtte een pakketje. Dus trok ik snel een spijkerbroek en t-shirt aan en haastte ik mij naar de deur. Twee mannen staan voor mijn deur. De ene herken ik niet, de andere wel en mijn hart stopt. De 2 meter lange stevige vent met baard is Jeroen. Met hem heb ik lang geappt via Grindr en foto’s uitgewisseld. En uiteraard gefakete dat ik wilde afspreken.

Jeroen is een 42-jarige bear met grote buik, geile kop met baard en op de foto’s had ik zijn dikke pik gezien. Jeroen woonde ook niet ver bij mij vandaan en is versa/top. Hoe hij op de app vertelde dat hij het geil vind om te pijpen en mijn zaad vervolgens als glijmiddel wilde gebruiken om mij te neuken, dat klonk mij als een geweldige fantasie. Maar afspreken deed ik natuurlijk niet. Hij wist verder niks van mij, hoe stond hij opeens voor mijn deur?! ‘Ik ben Nick’ zegt de man naast Jeroen en ik voel de spanning door mijn lijf gieren. Nick, die al maanden lang op en af contact met mij had, heeft duidelijk een boze blik en kijkt mij nors aan. Als blikken konden doden…

Achteraf blijkt dat Nick contact had gezocht met andere tops in de regio, om uit te zoeken of ik bij hen ook gefakete had en zo nog meer informatie in te winnen. En de boomlange Jeroen was er eentje van en zag wel iets in Nick zijn plannen om mij op te zoeken. Nick had op één foto van mij op de achtergrond iets opvallends gezien van mijn woning. En via Google Maps heeft hij uitgevonden welke straat en huisnummer daar bij hoorde. En nu stonden ze op een vrijdagmiddag voor mijn neus. Ze wisten dat ik thuis was en weer zat te faken, want Nick had mij op bullchat blijkbaar een half uur ervoor aangesproken maar met een ander account. Ik wil geen scene voor mijn deur met alle buren die mee kunnen luisteren. Ik weet me geen raad wat ik moet doen en sta verstijfd in de deuropening.

Jeroen en Nick stappen mijn huis binnen. Jeroen staat tegen mij aan met zijn grote lijf en duwt me zacht maar ferm tegen de muur, Nick doet de deur dicht en draait deze op slot. Een hand van Jeroen gaan naar mijn in jeans gehulde kont en pakt één bil stevig vast. ‘Wij gaan wraak op je nemen, dikke bottomslet. Denk je ons te kunnen opgeilen met al die foto’s van je geile grote kont en dan te ghosten? Wij gaan ons genot krijgen’. Ik word mijn slaapkamer ingeduwd en door Jeroen zo ongeveer op het bed gegooid. Gekleed en op mijn buik lig ik daar, terwijl Nick ondertussen de ramen en gordijnen sluit. Jeroen gaat met zijn zeker 140 kilo grote lijf op mij liggen en likt mijn oor. Ik hoor zijn opgewonden gehijg en zijn warme adem in mijn nek. ‘Al die geile dingen die je tegen ons hebt gezegd, over wat voor slet je bent en hoe graag je hard en diep geneukt wordt… Je gaat nu voelen wat dat echt betekent’. Jeroen draait mij om, scheurt mijn t-shirt van mijn lijf en laat zijn grote handen over mijn buik en borsten glijden. Hij grijpt mijn keel en laat zijn tong over mijn lippen gaan.

Ondertussen heeft Nick zich volledig uitgekleed, hij staat naast het bed en trekt zijn lange dunne pik af terwijl hij ziet wat Jeroen met mij uitspookt. Nick kijkt nog steeds woest naar mij. Jeroen draait mij weer op mijn buik. Samen trekken ze de jeans bij mij uit en ik lig naakt met mijn dikke reet omhoog op het bed. ‘Ik haat fucking fakers’ zegt Nick terwijl hij op het bed komt en in één beweging zijn lange pik mijn reet in duwt. Nog vol met glijmiddel van mijn dildospel eerder op de middag, glijd Nick naar binnen.

Ik hap naar adem terwijl Nick mij omhoogtrekt om in doggystyle positie te komen, hij spankt me hard en begint als een bezetene mij te neuken. Voor het eerst heb ik een echte pik in mij en wordt ik door een woeste twintiger gelijk hard genomen. Mijn gedachten stoppen en ik voel intens alles wat hij met me doet. Nick grijpt mijn heupen en beukt er op los, gelijk al komt het geluid van vlees op vlees bij elke stoot. Ik kreun het uit en hijgend hap ik naar zuurstof. Met mijn dikke kont in de lucht en mijn gezicht naar beneden wordt ik als een echte slet genomen. Zijn handen graven zich zo ongeveer in mijn lijf, zo stevig houd hij mij vast en ik hoor Nick ook kreunen bij elke stoot. Hij verplaats zijn handen naar mijn schouders en hij duwt mijn hele lijf zo ongeveer op zijn pik. Met lange halen, tot aan de ballen steeds weer in mij. Zijn handen gaan weer terug naar mijn kont en Nick kreunt meer en meer. Ik dacht dat hij mij niet steviger kon beetpakken, maar nog ruwer en met nog meer kracht voel ik zijn vingers in mijn kontvlees gaan. Het tempo gaat omhoog en duwt hij zijn hele lijf op mijn billen om zijn pik zo diep mogelijk te laten gaan. Ik lig plat op bed als ik de laatste stoten voel en ik zijn pik voel opzwellen en een heerlijke warmte in mijn reet voel terwijl Nick grommend zich op mij stort.

Fucking hell, ik ben bare geneukt en mijn dikke reet is gevuld met zijn zaad! Nick haalt zijn lange dunne pik uit mij en geeft nog een harde klap op mijn billen, ik voel het gloeien. Met grote ogen en in een soort shock lig ik op bed te hijgen. Ik voel het zweet op mijn rug, zowel van mijzelf als van Nick vermoed ik die nog buiten adem is van zijn korte maar hevige inspanning. Twee handen pakken mijn benen vast, ik wordt omgedraaid en ik lig nu op mijn rug. Ik merk nu pas, dat mijn pik keihard is. Ik zie Jeroen staan naast het bed, die immense grote kerel staat met een dikke stijve pik onder zijn grote buik. Hij torent boven mij uit als een reus. Mijn billen liggen nu op de rand van het bed, Jeroen gaat op zijn knieeen en duwt mijn benen omhoog. Ik voel zijn baard tegen de binnenkant van mijn benen en voel een zacht warm gevoel op mijn kontgaatje. Met platte tong rimt Jeroen mij en ik slaak een zucht, wow wat is dit lekker. Mijn net hard doorgeneukte gaatje wordt heerlijk verwend. Zijn grote handen gaan onder mijn billen en kneden zacht mijn vlees terwijl hij blijft rimmen. Eén van zijn handen gaat nu naar mijn pik die hij langzaam begint af te trekken om niet lang daarna zijn vinger in mijn kont te doen en zijn lippen over mijn pik te laten glijden. Ik ben intens opgewonden en mijn pik heeft nog nooit zo hard gevoeld als nu, terwijl ik zijn vinger in mijn kont heen en weer voel bewegen op een heerlijke manier. Het duurt dan ook niet lang voordat ik keihard klaarkom. Vanuit mijn tenen voel ik mijn lijf schudden en met grote stralen Jeroen zijn mond volspuit. Ik sluit mijn ogen en geniet van alles wat er met mijn lijf gebeurd.

Al het zaad vangt hij op. Met volle mond staat hij op. Ik zie dat zijn dikke pik nog steeds hard is. Hij laat mijn zaad uit zijn mond vloeien, op zijn hand. En hij smeert het als een glijmiddel over zijn pik. Hij gooit zijn hoofd naar achteren en zucht van genot van de aanraking van zijn eigen pik. Zijn met sperma bedruipte hand gaat tussen mijn grote billen en ik voel hoe glad het is. Door zijn rimmen, door het zaad van Nick en nu door mijn eigen zaad! Jezus wat is dit heftig. Jeroen legt mij op het midden van het bed, ik lig nog steeds op mijn rug en hij duwt mijn benen omhoog. Zijn eikel glijd tussen mijn billen en hij vind mijn gaatje. Langzaam duwt hij door. Holy fuck, zijn pik is veel dikker dan Nick zijn lul en misschien wel dikker dan mijn grootste buttplug. Hij duwt door en mijn blijkbaar erg lustige mannenkut laat hem binnen. Zijn pik in mij, zijn grote behaarde buik tussen mijn benen, zijn bebaarde gezicht en geile blik in zijn ogen terwijl hij langzaam heen en weer gaat. Waar Nick eerder vol aggressie hard pompte, geniet Jeroen in alle rust van mijn kont. Gelukkig maar, want zijn pik rekt mij echt flink op. Rustig aan, voor eventjes althans…

Met zijn hand gaat hij naar mijn borst en laat mijn tepel door zijn vingers heen gaan, hij knijpt erin, steeds harder terwijl hij het tempo wat opvoert. Is het pijn? Is het genot? Is het allebei? Mijn harde pik is het teken dat ik hier toch echt van geniet. Zijn grote hand gaat naar mijn nek en omklemt die volledig. Ik kan nauwelijks adem nemen en Jeroen begint stevig te stoten. Niet super snel, maar elke stoot gooit hij als zijn gewicht in de strijd. Bij elke stoot voel ik zijn zware ballen tegen mij aan ketsen, mijn hele lijf schudt en ik kreun bijna jankend bij elke keer dat zijn 140kg zware lijf tegen mij aan komt en zijn grote pik mijn gaatje verder oprekt. In een haast vloeiende beweging trekt hij zijn pik uit mij, gaat hij op het bed liggen en trekt mij bovenop hem en ik val naar beneden. Zijn mond vind de mijne en hij duwt zijn tong naar binnen, terwijl hij mijn hoofd vasthoud. Ik sluit mijn ogen en laat het gebeuren. Zijn handen duwen mijn hoofd naar zijn borst en ik lik en zuig aan zijn tepels. Ondertussen heeft hij zijn pik naar mijn kont gedirigeerd en ik zit bovenop hem terwijl zijn dikke penis bij mij naar binnen glijd. Als van nature begin ik op zijn pik te rijden. Met al het zaad als glijmiddel dat ik tussen mijn billen voel ga ik op en neer. Dan stapt Nick het bed op, zijn pik ondertussen weer hard en hij staat naast mijn gezicht.

Mijn mond gaat open en ik laat zijn lange pik over mijn tong glijden. Dit is de slet die ik altijd zei te zijn op de chats met al die tops die ik geghost heb. De bottom die gebruikt wil worden, die zijn gaten dienstbaar opent voor pikken. Ik rij met mijn volgespoten kont op een dikke pik en zuig op een andere lange lul. De tranen over mijn wangen van het deepthroaten, het zweet op mijn lijf, mijn spieren die de bewegingen haast niet meer kunnen afmaken maar ik wil dit. Ik wil door. Mijn pik is nog steeds keihard en schuurt tegen de buik van Jeroen elke keer als ik van boven naar beneden ga. Mijn voorvocht druipt over zijn buik. Jeroen voelt met zijn handen over mijn benen en ondersteunt mij terwijl ik op zijn pik aan het rijden ben. Het is heftig om te pijpen erbij, maar ik doe mijn best. Nick zegt dat hij nu ook wil neuken. Zijn wens wordt ingewilligd, Jeroen laat mij gaan en ik plaats mij in doggystyle op het bed. Nick trekt mij naar de rand van het bed, hij gaat staan en glijd zonder problemen mijn natte mannenkut in en gaat weer in vol tempo neuken. Mijn kont schud bij elke stoot. Jeroen gaat voor mij op het bed liggen en ik neem zijn dikke pik in mijn mond en doe mijn best hem zo goed mogelijk te pijpen. Hij knijpt in zijn eigen tepels en zucht van genot terwijl ik zijn eikel lik.

Nick beukt er vol op los, de lange halen die hij kan maken met zijn lange pik zijn een heel andere sensatie dan de dikke pik van Jeroen en het tempo is intens. Het lukt mij maar moeilijk om goed te blijven pijpen. Jeroen gaat van het bed af, en hij pakt zijn telefoon. Hij begint te filmen hoe ik geneukt wordt. Mijn met zweet glimmende rug en grote kont, het geluid van Nick zijn lijf die tegen mij aan ketst, zijn pik die onverminderd heen en weer glijd in mij. Wauw wat een uithoudingsvermogen heeft hij. Ik voel aan alles dat hij weer gaat spuiten en met zijn nagels in mijn kontvlees duwt hij zo diep als hij kan en voor de tweede keer voel ik zijn opgezwollen pik het zaad diep in mij spuiten. Wat een heerlijkte warmte. Als Nick zijn pik uit mij haalt, legt Jeroen zijn telefoon weg en pakt zijn kans. Hij wil denk ik zo snel mogelijk de nieuwe zaadlozing voelen als glijmiddel. Hij draait mij weer op mijn rug, met mijn kont op de rand van het bed, en hij duwt zijn dikke pik in volle vaart bij mij naar binnen. Ook hij gaat in hoog tempo nu en weer haast jankend kreun ik. Ik hoor het soppen in mijn kont, ik zie het zweet op zijn voorhoofd en hele lijf terwijl hij beestachtig mij neemt.

In deze houding voelt zijn pik geweldig, het glijd steeds over een plek in mijn kont die zo heerlijk aanvoelt. En ineens begin ik te trillen en te schudden en knalt er een mega zaadlozing uit mijn pik, ik schreeuw het uit terwijl de ene straal na de andere in volle vaart zich verspreid over mijn buik en zelfs mijn borst bereikt. Jeroen pompt door en niet lang daarna gromt hij als een beer terwijl hij zijn warme lading in mijn dikke reet spuit. Hij laat zijn handen over mijn buik en borst gaan en laat mij zijn handen likken en ik proef mijn eigen zaad. Hij komt bovenop mij liggen en hijgend tongen we elkaar. Daarna gaat hij naast mij liggen op het bed. Nick heeft het laatste deel ook gefilmd en is zich nu aan het aankleden. Ook Jeroen kleed zich nu aan en ik lig versuft op het bed. Volledig gebruikt, resten van mijn eigen zaad op mijn buik en borst, zweet, de smaak van mijn sperma in mijn mond, gloeiende billen en een druipende mannenkut. Ik voel mij zowel vol, als leeg, als voldaan. Nick haalt de deur van het slot en loopt naar buiten zonder iets te zeggen. Jeroen loopt nog naar mij toe en geeft mij een paar tikjes op mijn wang met zijn grote hand. Met een glimlach zegt hij ‘Slet, niet meer faken he’ en trekt de deur achter zich dicht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6481 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Faker die ik was wordt opgespoord en bare afgestraft”

Plaats een reactie