BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 12

De week verloopt eigenlijk als een normale andere week, met dit verschil dat Angelien echt anders is geworden. Ze kleedt zich sexy, thuis zelf zeer uitdagend en weinig verhullend. Ook als ze buitenhuis is heeft ze vaak iets uitdagends aan, diep uitgesneden decolleté, korte rokjes, hoge sexy laarzen, strakke topjes en dus zijn er steeds meer mensen die de verandering aan haar lichaam zien. Haar tattoo is vaak gedeeltelijk zichtbaar, haar tepel piercings net zo door haar strakke topjes en haar oorbellen zijn vaak ook niet te missen. Als ik op een avond in de sportschool een paar van haar vriendinnen tegen kom zie ik dat hun aangestoken zijn door haar. Kortere moderne kapsels, sommigen ook al meerde oorbellen in hun oren en strakkere minder verhullende sportkleding. Als ik aan het eind van mij training wat sta te drinken aan de bar hoor ik 1 van hun tegeneen personeelslid zeggen dat ze haar abonnement opzegt en elders gaat trainen. Waar kan ik niet verstaan, maar ik kan wel raden waar dat zal zijn.

Als ik even later naar buiten loop staan ze in een groepje nog even te kletsen. Als ik voorbijloop hoor ik 1 van hen zeggen: “dus jij hebt ook opgezegd, nu alleen Evelien nog en dan kunnen we maandag samen starten bij Manuel.” Ik kreeg hier dus bevestigd wat ik binnen al vermoedde. Maar ze gaan dus zo te horen allemaal trainen daar, benieuwd wat ik daarvan mee zou gaan krijgen. En of ze dezelfde trainingen gaan krijgen die Angelien krijgt, en of ze wel helemaal op de hoogte zijn van Angelien haar training programma. Ik zal het misschien in de loop van de tijd wel horen, of stiekem ook zien. Eenmaal thuis ligt Angelien al in bed maar slaapt ze nog niet, ik ga douchen en als ik terugkom in de slaapkamer ligt ze zichzelf te verwennen met een enorme zwarte dildo die ze op met een zuignap op de bed ombouw staat en waar ze zich telkens diep overheen laat zakken.

In haar kontje prijkt de but plug die ze de laatste tijd bijna constant draagt als ze thuis is. “Als je wil kijken moet je je kooi om, anders moet je de slaapkamer verlaten” zegt ze nuchter en gaat rustig door, soppend en kreunend. Ik sta al met een flinke stijve pik, maar wil toch eigenlijk wel blijven kijken maar krijg in deze toestand nooit mijn kooi om. Ik besluit dus maar weg te gaan en wacht beneden tot mijn pik wat minder gezwollen is, doe snel m’n kooi om en ga weer naar boven. Angelien zit nog steeds zichzelf te neuken op de dildo, haar kut is zo nat dat het langs de dildo en het bed druipt. Haar tepels zijn keihard en aan de ringen die ze draagt heeft ze 2 gewichten hangen die haar harde tepels omlaag trekken. In een soort trance lijkt het of ze mij niet binnen ziet komen en gaat rustig door. Ik besluit op bed te gaan liggen genietend van het uitzicht. Na een kwartier begint ze luid te kreunen, verhoogt haar langzame tempo naar een veel hoger tempo en een paar minuten later komt ze met een enorme schreeuw klaar en blijft een paar minuten met de dildo geheel in haar kut geschoven zitten.

Dan staat ze op en een enorme lading kutsap golft uit haar kut en stroomt langs de dildo via het bed op de grond. Pas dan merkt ze mij op en even moet ze schakelen. Dan lijkt ze zich opeen iets te beseffen, pakt haar telefoon en zegt tegen mij. “Wil je me helpen?’ vraagt ze mij en ik knik van ja. “Zeker?” vraagt ze en ik natwoord haar “Ja, voor jou doe ik alles.” “Mooi zegt ze, kniel bij de dildo, li hem schoon en vergeet niet de bed ombouw en de grond.” Ik schrik wel even, heb gezien hoeveel geil er uit haar kut stroomde maar gehoorzaam. Angelien neemt wat afstand en pakt haar telefoon en filmt hoe ik, naakt en gekooid, alles schoonlik. Tijdens het likken merk ik dat Angelien af en toe dichterbij komt om wisselend in te zoomen op mijn gezicht en mijn gekooide pik. Ik ben ondertussen bloedgeil, mijn pik zit volledig knel in de kooi en lekt een beetje voorvocht. Netjes lik ik alles schoon en als ik Angelien aangeef klaar te zijn stopt ze met filmen, doet nog wat met haar telefoon en legt hem weg. Dan lijk ik weer niet te bestaan voor haar, gaat liggen en valt al snel in slaap.

De volgende morgen staat Angelien al onder de douche als ik wakker word. Ik kijk op mijn telefoon en zie een berichtje van Manuel. “Een goede training van mijn slet heb je netjes opgeruimd zag ik. Ik zal haar extra belonen, ze heeft een wens uitgesproken naar mij waar ze extra punten voor aan het verdienen is. Jij hebt hieraan bijgedragen.” In een bijlage een plaatje van een oor, met allerlei piercings waarvan ik de meeste nog nooit heb gezien. Zal ze deze allemaal willen vraag ik me af, zou het mooi vinden maar het lijkt me ook pijnlijke en wel een kostbare aangelegenheid deze allemaal te zetten. Lang tijd erover na te denken heb ik niet, Angelien komt binnen, met een leuke maar toch ook wel weer spannende mededeling, gezien er vorig weekend gebeurd is. “De meiden komen dit weekend weer, maar nu beide met hun vriend. Die moeten hier de zaterdag in de buurt voetballen dus leek het ze leuk hier een nachtje te komen slapen. Aan de ene kant leuk, als de meiden komen is dat altijd leuk, maar grote kans dat ze de tattoo van hun moeder zullen zien, en hoe zullen met vriendjes reageren op de veranderingen van Angelien, en zal ze zich gewoon zo kleden als ze de laatste dagen doet? En zullen ze, zoals de laatste keer ter sprake kwam, samen gaan trainen bij Manuel? Allemaal vragen die me de tot aan vrijdag bezighouden.

Die dag heeft Angelien weer getraind bij Manuel, ik ontvang weer een film, te lang om tijdens m’n werk te bekijken, maar ben toch benieuwd dus scrol er een beetje doorheen en zie flarden. Angelien heeft weer een groepstraining, al Manuel zijn vrienden, of zoals Angelien ze noemt, personal trainers, zijn er weer bij aanwezig en al hun knuppels zijn weer snoeihard aanwezig en Angelien wordt helemaal suf geneukt, in allerlei posities en in al haar gaatjes, soms zelfs allemaal tegelijk gevuld. Angelien lijkt te worden misbruikt, haar ogen zijn rooddoorlopen, haar kut en kont wordt meerdere malen in beeld gebracht, uitgerekt en gezwollen. Aan het eind ligt ze volledig naakt en met zaad stromend uit al haar gaten en haar lijf ondergespoten met sperma op een fitnessbankje. Haar ogen heeft geopend en lijken te stralen, een soort trots is af te lezen van haar gezicht.

Ik besluit later de film in z’n geheel te bekijken, ik heb nog een belangrijke meeting met het hele team deze middag waar ik me nog even goed voor moet voorbereiden. Tijdens de vergadering heb ik moeite mijn aandacht erbij te houden, ook omdat ik recht tegenover Wendel zit en ik daardoor telkens Manuel, en dus ook Angelien, voor me zie. Er komt weer een periode aan van buitenlandse beurzen en bedrijfsbezoeken. Ik ben normaal niet de persoon die vaak gaat meestal gaan de jonge honden uit ons team daarheen maar als Wendel, die de planning en verdeling van dit soort reizen doet mijn naam noemt schrik ik wakker. Ze kijkt me aan, lacht en beetje en vertelt me dat ik 10 dagen naar Azië mag, samen met nog 2 andere verkopers, 1 assistente en Wendel zelf gaat ook mee om deze lange en drukke reis tot in de puntjes te verzorgen. Ik ben verrast, blij dat ik weer een keer zon mooie reis mag maken, maar heb ook schrik, ik en Wendel 10 dagen van huis, Manuel en Angelien achterlatend. Veel tijd om er bij stilte staan krijg ik niet, de vergadering gaat verder en vraagt mijn aandacht.

Als ik net voor 4en terugloop naar m’n kantoor om de week af te sluiten komt Wendel achter mij aangelopen. Ze loopt met me mee mijn kantoor in en sluit de deur achter mij. “Leuk he Dré, we gaan samen naar Azië, wordt vast een mooie reis, we gaan een hoop mooie dingen zien en leuke bedrijven bezoeken. En tussendoor ei er genoeg tijd voor ontspanning en om het land te bekijken.” Zoals ze het beschreef leek het haast een vakantie, maar waar ik met mijn gedachten zat was toch heel iets anders. Ik dacht aan Angelien, Manuel en wat die al die tijd wel niet uit gingen spoken. Het leek alsof Wendel mijn gedachten kon lezen. “Maak je geen zorgen om Angelien hoor, die heeft die 10 dagen alle tijd om te werken aan haar nieuwe leven en daar heeft Manuel al een mooi programma voor gemaakt.” Dat stelt me niet gelijk gerust maar ik zal er weinig aan kunnen veranderen ben ik bang. Ze wenst me een fijn weekend, en net als de deur uit loopt draait ze zich nog even om. “Leuk dat je meiden weer komen en morgen gaan trainen, Manuel heeft er zin in…” En weg is Wendel. Ik blijf weer vertwijfeld achter, de meiden gaan dus blijkbaar morgen trainen bij Manuel, ik had daar geen rekening mee gehouden, had eigenlijk gedacht dat we met z’n allen bij hun vriendjes gingen kijken naar hun voetbalwedstrijd.

Blijkbaar waren er al ander plannen waar ik geen weet van had. Net toen ik het kantoor verliet hoorde ik Greet mijn naam roepen. Ik riep haar richting op en zo overhandigde mij een envelop. “Wil je deze aan Angelien geven” vraagt ze me met een glimlach, en pak de dichtgeplakte envelop aan. “Ik hoorde dat jij met Wendel naar Azië gaat? Leuk zeg. Kwam gisteren trouwens Angelien tegen, wat een lekker wijf zeg, die veranderingen doen haar goed, wat een stoot!” Ik weet niet zo goed te antwoorden op de complimenten, en ben erg nieuwsgierig naar de inhoud van de envelop. Ik groet Greet en stap snel in. De inhoud zal iets anders dan alleen en brief zijn, aangezien het een enveloppe met bubbeltjesfolie aan de binnenkant is. Het is voor mij dus ook niet mogelijk te voelen wat erin zit. Ik hoop later alsnog te ontdekken wat erin zit, maar vrees dat het niet zal lukken.

Eenmaal thuis geef ik meteen de envelop aan Angelien die me verbaasd aankijkt als ik hem haar geef. “Deze kreeg ik van Greet” en meteen zag ik Angelien haar blik veranderen van verbaasd naar een schrikreactie. Ze draait zich om en loopt naar boven. “Ik ga douchen” roept ze me nog na, ze droeg nog haar sportoutfit van de training van vanmorgen. Ik zie een appje van de meiden dat ze rond 19.00 er zijn en chinees mee nemen. Ik wacht tot Angelien klaar is met douchen en ga dan ook naar boven om ook te douchen. Tijdens het douchen komt Angelien meerder malen de badkamer binnen, naakt en met haar stalen but plug in. Wat is het toch een lekker wijf, denk ik en bekijk haar eens goed.

De tattoo, de tepel piercings, al de oorbellen in haar oren, haar perfect gladgeschoren kutje, allemaal veranderingen die haar nog lekkerder maken. En in mijn achterhoofd weet ik dat het hier niet bij zal blijven. De foto van Manuel met de piercings voor haar oren zie ik voor me. En wat zal Manuel zelf nog allemaal in gedachten hebben? Ik schrik wakker uit m’n droom als Angelien me vraagt of alles lekker gaat, kijkend naar mijn snoeiharde pik. “Maar goed dat Manuel dit niet weet, weet wel zeker dat dat gevolgen zou hebben” zegt ze een beetje met angst in haar stem. Als ik even later de slaapkamer binnenloop is Angelien al naar beneden en ligt op m’n kleren die ik al klaargelegd had mijn kooi. Die had ik nog in mijn werk tas maar heeft Angelien blijkbaar eruit gehaald. Ik doe hem om en maak me verder klaar. Eenmaal beneden is Angelien al bezig met de tafel dekken. Haar kleding is weer lekker spannend en weinig verhullend. Een strakke zwarte dunne latex achtige legging laat duidelijk de contouren van haar lekkere kont maar ook haar kutlippen zien. Haar zwarte hoge laarzen sluiten bijna naadloos aan.

De hoge hakken van 10cm is Angelien van eerder niet gewend maar ze heeft snel geleerd want ze lijkt er geen last van te hebben. Boven haar legging heeft ze een wit strak topje, of zou het weer een body zijn, hoog gesloten om haar hals maar bij haar borsten een grote opening waardoor een groot deel van haar borsten, gehuld in een zwarte latex achtige bh, goed zichtbaar zijn en dus ook haar tattoo grotendeels zichtbaar is. Haar tepelpiercing, nu weer de staafjes, zijn duidelijk zichtbaar. Haar oren gevuld met ringen, haar ogen en lippen donkerrood opgemaakt. Een ontzettend geil plaatje, wat een vrouw denk ik, maar meteen schiet er ook door mij heen dat de meiden, met hun vriendjes zo komen. Voor ik er verder over na kan denken hoor ik de garagedeur open en dicht gaan en 2 tellen later staan de meiden met hun partners al ik de keuken met tassenvol heerlijk ruikend eten. De meiden lijken weinig verbaasd over hoe hun moeder eruitziet en als ze hun jassen uitdoen snap ik enigszins wel waarom.

Ook hun hebben hun best gedaan en zijn lekker uitdagend gekleed, wel met iets minder inkijk maar ook spannend en met de nodige versieringen in oren en met make-up. De tattoo van hun moeder trekt wel hun aandacht maar ze vragen er niks over. Angelien begint met de begroeting uiteraard eerst bij onze dochters en daarna begroet ze onze schoonzonen. “Welkom jongens, leuk dat jullie er zijn. Je hebt vast wel iets gehoord maar ik ben niet meer de ietwat saaie schoonmoeder die jullie gewend waren. Wen er maar aan want dit bevalt me veel beter, en heeft jullie meiden ook geïnspireerd zie ik,” wijzend naar hun eveneens strakke zwarte broeken en spannende truitjes. De jongens zijn een beetje verbaasd over wat ze allemaal overkomt maar lijken niet geheel verbaasd. Zouden de meiden al wat verteld hebben over hun moeder? We hebben allemaal honger en besluiten aan tafel te gaan en genoten van het heerlijke eten.

Onder het eten praten we over de hoe het met de jongens gaat, over de wedstrijd van morgen en of ze verder nog plannen hebben. Zodra het woord wedstrijd valt breekt Angelien in en zegt. “Dre gaat morgen met jullie mee naar de wedstrijd, de meiden en ik zijn uitgenodigd door Manuel voor een personal training in de sportschool bij hem” De jongens lijken verbaasd, net als ik maar de meiden niet en het lijkt alsof ze het al wisten. Een knipoog van Angelien aan de meiden bevestigd dat voor mij. Ik bespreek met de jongens hoe laat we weg gaan en geef aan dat ik wel wil rijden en als ze besluiten na de wedstrijd te willen blijven hangen in de kantine zeg ik dat het geen probleem is en ze eventueel later wel op wil halen. We moeten al vroeg vertrekken, de wedstrijd is niet bij ons in het dorp maar gelukkig ook niet ver rijden maar omdat ze op hoog niveau spelen wordt er voor de wedstrijd altijd een bespreking gehouden en moeten ze dus ruim van tevoren aanwezig zijn. De wedstrijd zelf begint om 11.00 maar ze moeten al om 9.00 aanwezig zijn. “Dat komt goed uit,” zegt Angelien, “Manuel verwacht ons ook om 9.00 dus kunnen we mooi sochtends nog samen ontbijten vertrekken we rond dezelfde tijd.

We kletsen nog wat over koetjes en kalfjes en besluiten die avond allemaal vroeg op bed te gaan. De meiden slapen met hun vriendjes op de zolder waar we 2 ruime logeerkamers hebben, elk met en 2 persoons bed. Angelien loopt met de meiden naar boven om hun spullen te brengen en ik drink samen met de jongens ons laatste biertje op. Als we ook naar boven gaan is Angelien al omgekleed en draagt ze haar lange doorzichtige kimono met daaronder en weinig verhullende kanten bh en string. De jongens lijken even te schrikken maar lopen dan snel door naar de zolder. Angelien kijkt lachend en lijkt te genieten van het ongemak wat te zien is bij de jongens. Als we even later in bed liggen horen we op de zolder dat er daar nog niet geslapen worden. Luid gekreun, van onze beide meiden verraad dat de jongens zich goed uitleven op hun en na een half uurtje komt eerst Cecile en een paar minuten later ook Willemein van de zoldertrap gelopen en hoor ik de badkamerdeur.

Als na 5 minuten de deur weer open en dicht gaat verwacht ik de meiden weer naar de zolder lopen maar tot mijn verbazing gaat onze slaapkamerdeur open en staan beide meiden, in een soortgelijke maar dan korte kimono als Angelien aanhad, in de deuropening. “Genoten meiden?” vraagt Angelien alsof het de normaalste zaak van de wereld is. “Ja was heerlijk,” zegt Willemein, “ze willen de avond voor een wedstrijd altijd ff lekker neuken en daar hebben wij geen moeite mee” lacht Cecile en we krijgen van beide meiden een zoen. Met een “Slaap lekker” trekken ze de deur weer achter zich dicht. “Even voel ik de hand van Angelien op m’n gekooide pik en hoor ik haar zachtjes in m’n oor zeggen: “Ik zou ook wel weer eens lekker door jou geneukt willen worden, maar Manuel heeft me dat voorlopig verboden maar ook beloofd dat je later ruimschoots gecompenseerd zal worden.” Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet, m’n pik staat al geruime tijd op knappen maar het blijft bij mijzelf af en toe aftrekken, en dat terwijl mijn vrouw als een heerlijk geil ding zich kleedt en dat mij allee nog maar geiler maakt.

Met die gedachten in m’n hoofd val ik in slaap en schrik wakker van de wekker. Angelien is eruit en als ik de badkamer in wil is die bezet. Ik trek m’n badjas aan en loop naar beneden. Daar tref ik een erg ruim gevulde ontbijttafel aan, met allemaal lekkere en gezonde dingen. In de keuken hoor ik geklets van de dames en loop die kant op. Ze zijn alle 3 al gereed voor hun training, Angelien draagt haar strakke en weinig verhullende sportoutfit. Duidelijk is te zien dat ze nu weer de ringen in haar tepels draagt. Ook de meiden hebben weinig stof om hun lijf. Een zwart ultrakort broekje wat strak om hun billen zit met daarboven en topje wat hun borsten genoeg bedekt om fijn te kunnen sporten maar ook genoeg bloot laat om menig man het hoofd op hol te brengen. Ze begroeten me hartelijk en ga alvast aan de tafel zitten. Als 5 minuten later de jongens ook beneden zijn genieten we allemaal va het ontbijt. Beide jongens kijken enigszins verbaasd naar de outfit van hun vriendinnen en dan besluit te vriend van Willemein te vragen waar dit vandaan komt. Normaal dragen jullie toch gewoon een broekje en shirt als jullie naar de sportschool gaan? Vraagt hij Willemein, waarop Cecile antwoord. “Deze sportschool verlangt andere kleding, en net als mamma passen we ons dus daarop aan. De jongens laten het erbij en we genieten van het ontbijt.

Als we klaar zijn maken we ons allemaal snel klaar en vertrekken we richting voetbalveld. De meiden hebben nog iets meer tijd dus ruimen het ontbijt op en vertrekken later ook. Aangekomen op de voetbalclub waar de jongens moeten spelen is de spelersbus met het 1e elftal van hun eigen club ook net aangekomen en samen met hun teamgenoten vertrekken ze richting kleedkamer. Ik zoek een rustig plekje op in de kantine en neem een bakje koffie. Als ik net zit trilt m’n telefoon en zie een appje met een foto van Manuel. “Vanmorgen een speciale introductie training” Op de foto staat Angelien met aan weerzijde een dochter en daarnaast weer een, enkel in zeer strak sportbroekje geklede, boomlange en gespierde vriend van Manuel. Gelukkig, denk ik, ze hebben allemaal hun kleding nog aan, maar het vertrouwen dat dit ook zo zal blijven heb ik totaal niet. Ik drink m’n koffie, loop wat over complex, kijk bij verschillende elftallen en als het bijna 11.00 is zoek ik een mooi plekje op de tribune, bovenaan en in een hoekje. Vlak voor de wedstrijd check ik mijn telefoon en zie weer een foto van Manuel. Op de foto is te zien hoe alle 3 de meiden druk bezig zijn op een fitness apparaat, met naast Angelien Manuel met ontbloot bovenlijf en naast Cecile en Willemein de 2 andere trainers. Alle 3 de dames hebben zo te zien hard getraind want hun topjes zijn nat en doorweekt en daardoor zijn goed de contouren van hun borsten te zien.

De wedstrijd begint en de tribune is flink volgelopen met publiek. Het is een leuke en spannende wedstrijd en geniet van het leuke voetbalen van m’n 2 schoonzonen die een mooie prestatie leveren en uiteindelijk verdiend winnen met 1-3. Na de wedstrijd zoek ik ze snel even op voor ze naar de kleedkamer gaan en geven ze aan waarschijnlijk nog wel even te blijven maar dat ze ook wel gezellig vinden als ik nog een drankje doe samen met hun. Ik besluit dus nog even te wachten in de kantine waar het inmiddels gezellig druk is geworden. Toch kan ik een plekje vinden om weer even ongestoord mijn telefoon te checken maar zie nog geen berichtje van Manuel of 1 van de dames.
Na een kwartiertje komen de jongens uit de kleedkamers en schuif ik bij ze aan tafel en drinken we samen de nodige biertjes, ik alcoholvrij. Het team spreekt onderling af bij terugkomst samen uit eten te gaan om de overwinning te vieren en mijn 2 schoonzoons willen dat eigenlijk niet overslaan dus proberen ze Willemein en Cecile te pakken te krijgen. Geen van 2en neemt echter op of reageert op hun appjes dus vertellen ze mij de plannen en beloof ik het thuis aan ze te vertellen. Even later vertrekt de spelersbus, incl. mijn 2 schoonzoons, en ga ik ook maar naar huis. Voor ik wegrij kijk ik nog een keer op m’n telefoon maar nog steeds geen berichtjes.

Eenmaal thuis zijn de meiden daar nog niet ook nog geen berichtjes van hun of Manuel. Pas laat in de middag krijg ik een 1e teken van leven. Angelien is deze keer degene die me een berichtje stuurt. “We hebben begrepen dat de jongens met de spelersbus richting huis vertrokken zijn, dus wij hebben besloten om na het sporten onszelf te trakteren op een verwenmiddag en gaan daarna met Manuel en z’n 2 vrienden stappen. JE ziet ons morgen dus wel weer. Fijne avond en veel plezier. En vergeet niet: Kooi om houden tot ik thuis ben!” Mijn reactie dat ik ze veel plezier wens wordt niet meer gelezen en ik besluit maar wat tv te gaan kijken en duik vroeg m’n bed in. Niet dat ik slaap, constant zijn mijn gedachten bij Angelien en de meiden, wat zal er allemaal gebeurd zijn die dag en avond?

Het antwoord blijft me verschuldigd…tot ik smorgens wakker word en ontdek dat Angelien niet naast me ligt, maar wel een berichtje van haar en Manuel heb ontvangen. Die van Angelien verklaard waarom ze niet naast me ligt. “We zijn wezen stappen in Amsterdam en de laatste trein gemist dus daar blijven slapen. We zien je straks wel”
Het bericht van Manuel bevat veel minder tekst: “Leuke dag gehad met je slet en je leuke dochters” het 2e bericht is een filmpje. Ik ben erg nieuwsgierig maar deze keer is het extra spannend omdat Willemein en Cecile mee waren. Ik zet m’n kussen rechtop en open het filmpje. De 1e 10 minuten zijn eigenlijk heel normaal en een verfilming van de 2 foto`s die ik eerder al gezien had. Manuel traint Angelien. De 2 andere mannen nemen Willemein en Cecile onder hun hoede. Het enige wat opvalt is dat er veel lichamelijk contact is, De meiden worden regelmatig aangeraakt op hun billen, buik, soms gaan die handen richting borsten en tussen hun benen maar komen daar net niet. Tussen Manuel en Angelien is er meer contact. Regelmatig heeft hij haar borsten vast of zijn hand tussen haar benen.
Na de 10 minuten wordt dit echter anders…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 7860 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 12”

  1. Het jammere is dat het steeds ongeloviger wordt. Dit is geen cuckold relatie. De cuckold heeft hier helemaal niks!! Deze wilt zijn vrouw zien verwend worden, maar in dit verhaal gebeurt dit helemaal niet. En de plasts waar de tatoeage staat slaat nergens op. Geworden op een plek gezet waar dit niet zo zichtbaar is, ze kan niet eens meer kleren dragen zonder dat het gezien wordt. Zonde. Een gemiste kans

Plaats een reactie