BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Down met Jeroen – 14 – Slot

“Patrick schat. Zet jij mij en onze gasten even bij hun bungalow af, dan kunnen jullie doorrijden en onze schatten zich ook alvast thuis inrichten. Ik zal Jeroen en Anja hun verblijf tonen en inlichten met betrekking tot de leefregels op ons resort.” “Dat heb ik tijdens de vliegreis deels al gedaan schatje. Ik heb al uitleg gegeven over de kleurcodes en de regels.” Petra buigt naar Saskia en kust haar op de mond. “Dat is wat ze noemen een vliegende start liefje.”
Nadat de koffers zijn uitgepakt, wij afscheid hebben genomen van de anderen en het busje is weggereden, draait Petra naar ons om. Ze grijpt in haar handtas en houdt een sleutel omhoog. “Anja, mag ik deze aan jou overhandigen?” Mijn lieverd neemt de sleutel trots aan. “Dit is jullie verblijf.”
“Ga maar voor Anja, je man en ik volgen met jullie bagage. Eerst nog verscholen tussen palmen en bloeiende struiken staan wij ineens voor een felgele deur. “Maak maar open Anja.”

We staan meteen in een grote modern ingerichte leefruimte die via een brede glazen pui aansluit op een mooi terras met zicht op de op de baai. In een hoek zien wij een weliswaar kleine maar op het oog, van alle gemakken voorziene keuken. Anja kijkt me glanzende ogen aan. “Mooi hè Jeroen?” “Geweldig schatje. We moetje je moeder straks even opbellen en haar hartelijk bedanken.” “Zullen we gelijk even doorlopen naar de slaapkamer en de sanitaire ruimte?
“Kijk Jeroen.. Een rond bed.” Er staat inderdaad een rond bed op een verhoging in het midden van de slaapkamer. Petra die Anja’s koffer achter zich aantrok legt deze op een tafeltje, naast een grote kast met spiegeldeuren. “Zo kunnen jullie jullie spulletjes in de kast ruimen zonder te moeten bukken… Loop maar even door die ronde boog Anja. “De badkamer doet ons beide versteld staan. Naast een toilet en bidet die verstopt achter een matglazen wand liggen, wordt een groot deel van de ruimte in beslag genomen door een hoekjaccuzi waarin met gemak ook vier personen plaatsvinden. In de hoek daartegenover zien wij een een grote inloopdouche. “Is dat een bubbelbad?” Petra kijkt Anja lachend aan “Hete luchtbubbels en warm water massage stralen. Lieverd.” “Gaan we erin Jeroen?” Ik lach. “Nu meteen?” Ze geeft me een duw. “Nee gekkie.. Dat weet jij ook wel.”

“Zullen we even terug gaan naar de woonkamer? Dan geef ik jullie nog wat verdere uitleg.” Terug op de slaapkamer gaat gaat Anja voor de grote glazen pui staan. “Daar lopen mensen.. Die kunnen zo naar binnen kijken. Zijn hier geen gordijnen?” “Die mensen kunnen ons nu niet zien Anja.” Petra schuift een kant van de pui open, geeft Anja een hand en neemt haar zo mee naar buiten. “Kijk maar naar binnen.” Mijn liefje begint te stralen. Ik kan mezelf zien Jeroen. Het is net een spiegel.” “Dat komt omdat dat nu zo staat ingesteld. Dat is een van de dingen die ik jullie wil uitleggen en Òh ja, ik zou het nog bijna vergeten.” Ze grijpt opnieuw in haar handtas en haalt twee rode elastieken armbanden tevoorschijn. “Deze bandjes, die je ook om de enkel kunt dragen, zijn geheel in lijn met de Liberty colors. Ik ga ervan uit dat jullie vooralsnog uitsluitend op en met elkaar zijn. Daarom rood. Je kunt ze bij de receptie op elk moment omruilen voor een andere kleur… Maar kom op. Ik schenk een glaasje wijn in, dan praten we in de woonkamer even door.” Anja stoot me aan. “Ik hoef nou geen wijn. Mag ik al uitpakken, dan kan Petra jou alles vertellen.” “Zeker lieverd.”

“Rood, wit of rosé?” “Wat adviseer jij Petra. “Ik zou een rosé nemen. In jullie koeler liggen overigens 5 flessen van elk. Allen wijnen van een kleine wijnboer hier in de buurt. De roomservice vult de kast dagelijks aan. Uiteraard worden de gebruikte flessen min één op de rekening gezet.” “Min één?” Ze knikt. “De fles die ik nu open als welkomstdrankje.”
“En Jeroen?” “Heerlijk Petra.. Zeldzaam vol, fris en fruitig. Ik weet zeker dat mijn liefje deze ook lekker zal vinden.” “Ik vind het jammer dat zij er nu niet bij is.” Ik proef in haar opmerking tevens een vraag. “Anja kiest er soms om zich voor even terug te trekken. Zo voorkomt ze voor zichzelf dat zij, zoals nu heel veel nieuwe indrukken krijgt, soort van overloopt.”
“Dat legt een erg grote verantwoording bij jou Jeroen… Jij bent de alfa in jullie relatie op zowat alle terreinen. Daar kun je makkelijk misbruik van maken.” “Welke terreinen Petra. Wat bedoel je?”
“Wat ik bedoel is dat jij je vrouw zowel intellectueel, financieel alsook emotioneel de baas bent. Misbruik zit dan in een klein hoekje.” “Dan kun je Anja slecht.. Emotioneel heeft zij antennes waarop ik alleen maar jaloers kan zijn. Zou ik haar behoeften met voeten treden dan loop ik en grote kans om haar te verliezen… Ik vind zo’n kwartetrelatie, zoals jullie die hebben knap en eigenlijk veel moeilijker ” Petra lacht en kijkt me aan. “Bedankt.. Maar waarom vind je dat?”

Met haar vraag dwingt ze me mijn gevoel te overdenken. “Eigenlijk is het meer een gevoel dan een op argumenten gestoelde constatering. Mijn gevoel zegt me dat het met z’n vieren veel moeilijker is om overeenstemming te bereiken dan in een paarrelatie. Alfa, Beta of geheel gelijkwaardig.”
“Ik heb jou koffer ook al uitgepakt Jeroen. Alles past gemakkelijk in die grote kast op de slaapkamer. “Gaan we zo samen douchen? Ik wil eigenlijk best wel graag met mijn nieuwe strandjurkje naar de zee gaan kijken.” Ze neemt een slokje uit mijn glas. “Hmm.. die is echt lekker.” “Zal ik je ook een glas inschenken? “Ze schudt met haar hoofd. “Straks.. als we alleen zijn.” Vind je het goed als Petra en ik nog even doorpraten schatje?”
“Zeker.. Ik pak me wel even een glas water en luister dan mee. “Er liggen ook flesjes fris en bronwater in de koelkast. Net als de wijn alles lokale producten.”

Even later zit Anja met en glas sinas naast mij op de tweezitter. “Die is ook heerlijk Jeroen… Maar praat toch door.”
“Dank je Anja.. Overigens, als jou iets stoort wat ik zeg, dan kun je dat gewoon zeggen.” “Dat doe ik ook Petra. Want ik voel goed bij jou.”
Petra kijkt mij aan. “Ik begrijp nu een beetje wat je bedoelt met die antenne Jeroen… … Wat ik ook wilde zeggen dat het relationeel soms niet is wat het lijkt.
Bijvoorbeeld Pieter-Jan, een van onze eerst gasten.
Hij was getrouwd met Fleur. Hij was hoofd griffier bij een rechtbank, zij kapster.
Tijden een knipbeurt was de vonk overgeslagen. Intellectueel en financieel was hij haar huizenhoog de baas. Emotioneel echter, zo bleek later, speelde zij de 1e viool.
Het was is Pieter-Jans voorliefde erbij te zijn als zijn vrouw seks heeft met een andere man. Hij is zogezegd een cuckold uit overtuiging.” Anja stoot me aan. “Wat is een Kukkold Jeroen?” Ik trek mijn schouders op. “Dat weet ik ook niet liefje.” Petra kijkt me verrast aan. “Ik zal het proberen uit te leggen. “Cuckolding is een spel. De vrouw heeft seksuele vrijheden, die de man niet heeft. De man in een zo’n relatie weet dat zijn vrouw seks heeft met anderen. Hij vindt dat goed en zelfs opwindend.” Anja kijkt mij onzeker aan. “Dat willen wij niet hè Jeroen.” “Nee liefje, zeker niet!… Maar ga door Petra.” “Èh ja.. Pieter-Jan kikte er dus op, om erbij te zijn, als zij seks had met anderen.

Fleur had echter geen antenne voor nuance en heeft daar blijkbaar ook niet met hem over gesproken. Ze schoot door. Kleineerde en denigreerde hem terwijl zij seks had met een ander. Later trok zij dit gedrag later ook nog door, buiten de spelsituatie. Inmiddels zijn zij gescheiden. Pieter-Jan woont nu op het eiland en heeft een relatie met een juriste. Fabia, onze Spaanse juridisch adviseur die hij hier heeft leren kennen.
Ze komen hier nog geregeld om te genieten van hun spel. Fabia respecteert en adoreert hem. Ze begrijpt dat hij niet als zielige sul wil worden weggezet. Hij zoekt haar sekspartners uit en zij roemt hem om zijn goede smaak hierbij.”
Petra schudt met haar hoofd. “Waarom begon ik hier nog eens over? Óh ja.. In de meeste relaties is er een alfa en een Beta partner. In onze optiek legt dit een extra verantwoording bij de Alfa partner om de werkelijk behoeften van zijn geliefde niet uit het oog te verliezen.”
Anja legt een hand op mijn onderarm en doet me opnieuw verbazen. “Jij bent Alfa hè Jeroen.” Ik knik. Waarop mijn liefje Petra aankijkt. “Jeroen is lief. Hij vraagt mij altijd alles en als ik iets nog niet weet, dan wacht hij. Ik denk dan na en praat soms ook me Mama.” “Dat is heel fijn om te horen Anja. Je merkt wel dat ik Jeroen nog niet zo goed ken, als jij dat doet… Proost jullie twee. Op een mooie en bevredigende huwelijks vakantie.” “Dank je Petra, als ik zo om me heen kijk, gaat dat zeker lukken.”

Ze staat op en neemt ons mee aan een display in de muur. Ze vertelt dat als zoals nu het rode ledje brand onze bungalow op slot is. Alle ramen zijn automatisch tegen inkijk bescherm. De rode lamp naast de voordeur geeft ook aan dat wij op geen enkele wijze benaderd willen worden.
Ze duwt de twee rode armbanden tegen het display dat vervolgens twee korte riedeltjes laat horen. Ze overhandigt ons elk een van de bandjes en wij doen ze om onze polsen. Vanaf nu kunnen jullie de sleutel en jullie beurs hier in het kluisje laten. Let wel! Het hoeft niet. “Maar met deze armband kun je vanaf nu overal op het park naar binnen en de faciliteiten, versnaperingen of maaltijden die jullie nuttigen automatisch op jullie rekening zetten. Je hoort dan steeds datzelfde riedeltje als zojuist.” Anja kijkt haar verwonderd aan. “Kunnen andere mensen in ons huisje komen?” “Dat kan alleen als jullie die mensen daarvoor hebben geautoriseerd. Je kunt dat doen door de armbanden van mensen die je wil toelaten, gedurende 3 seconden tegen het display in je eigen huis te houden. Als jij zelf je verblijf op groen schakelt, dan is dat uiteraard een uitnodiging voor bezoek. IN alle geval blijf de regel: nee is nee..” Anja is zichtbaar gerustgesteld. “Handig hè Jeroen.” “Handig en knap. Wie heeft dat bedacht?” “Bedacht heb ik dat, maar Ramon heeft het uitgewerkt en geprogrammeerd. Om de privacy van onze gasten te garanderen worden de data versleutelt en verdeeld over twee servers opgeslagen. Maar als je precies wil weten hoe dat werkt zul je hem zelf moeten vragen. Je doet hem daar een plezier mee. Hij legt het graag uit.”
Ze laat ons nog zien hoe wij de privacy status van ons huis kunnen aanpassen en demonstreert de opnieuw verwonderde Anja, hoe de ruiten dan ook vanaf buiten in te kijken zijn. “Last but not least. Willen jullie straks in ons restaurant eten of liever iets laten bezorgen?” Ik kijk Anja vragend aan.” “Ik zou wel willen uit eten, nadat wij even hebben gewandeld. ”Ze drukt op een blauw knopje met een R. ‘Receptie.. Waarmee kan ik U van dienst zijn.’ “Met Petra Felicia. Reserveer jij alsjeblieft een tafelt voor twee, op het terras..’ Petra kijkt me vragen aan. “Acht uur?” Ik knik. “Acht uur! Felies.” “Acht uur, tafel voor twee, zeezicht terras voor bungalow G11. Staat geboekt.” “Dank je Felies… … Zo kunnen jullie alles van hieruit regelen en of vragen. De receptie is 24-7 bereikbaar… Hebben jullie op dit moment nog vragen?” “Die zullen ongetwijfeld nog komen, maar we weten waar we terechtkunnen. Dank je Petra.”

“Ga je mee douchen Jeroen. De douche is groot genoeg voor ons samen.” “Graag Anja. Maar zullen we niet eerst Mama even bellen dat we goed zijn aangekomen en haar bedanken voor dit mooie cadeau?” Ze loopt gelijk over van enthousiasme en nog voordat ik überhaupt in actie kan komen heeft zij haar GSM al gepakt en het nummer van Ans gekozen. ‘Mama..Hallo..’ … ‘Heel erg mooi Mama. En je raad ’t nooit. We zijn Saskia bij het vliegveld tegengekomen en zij is met ons meegegaan. Samen met haar broer.’ .. ‘We hebben een eigen huisje en ook een bubbeltjesbad en een heel groot rond bed. En de ramen kunnen open en dicht, zonder gordijnen.’ … ‘Ja.. We gaan nou douchen en dan naar de zee wandelen. Ik doe dan m’n strandjurkje aan.’ … ‘Dank je Mama. Wil je nog met Jeroen praten?’ … Ze overhandigt mij haar toestel. “Ik ga al uitkleden.” .. ‘Hallo Ans?’ ‘En jongen, wat hoor ik. Was Saskia van Stein jullie begeleidster?” “Ja.. Dat was nog een eens verrassing. Maar dat leg ik later nog wel uit. Het is hier geweldig overigens. Zowel de locatie alsook onze bungalow. Ik denk niet dat wij hier raar zullen worden bekeken. Ik wil je nu al hartelijk danken Ma.” “Jullie verdienen niet anders jongen. Als jullie gelukkig zijn dan ben ik dat ook. Ga nou maar snel naar mijn meisje. Volgens mij wacht ze al op je.”

Ans had gelijk. Anja staat op haar slipje na naakt op de badkamer en spreid net haar toiletspullen uit bij een van de wastafels. “Waar heb jij je kleren gelaten lieverd.” Ze draait zich verleidelijk lachend naar mij om. In die La zit een waszak. Er staat zelfs dat het hier kunt laten wassen.” Ze stapt op me af, knoopt mijn overhemd los en doet mij dit uit. Kort daarop verhuist het hele pakketje kleding dat ik aan mijn lijf had in de wasla. Het zich op mijn mooi naakt bruid maakt dat mijn bruidegom nog voordat ik geheel naakt ben tot volle wasdom is gekomen. Mijn liefje lacht ondeugend. “Is die voor mij?” Ik schudt mijn hoofd. “Nee Anja. Ik moet je teleurstellen. Die piemel staat alleen nog voor mijn echtgenote.”Ze port me met een vuistje tussen mijn ribben. “Rotzak, je maakt me aan het schrikken.” Ik kniel voor haar neer en trek haar slipje naar beneden. “Liefje, je weet niet half hoe ik naar je lieve kutje verlang.” Haar handen verschijnen in mijn blikveld en ze trekt de scheiding in haar met rood dons beklede schaamte open.

“Mijn kutje heeft honger naar jou Jeroen.” Ik kom overeind en kus mijn liefje. Mijn piemel ook naar jou Anja. Maar zullen we na het douchen, niet eerst gaan wandelen en eten? Dan gaan we daarna we gelijk naar hier, om ons huwelijk met ons tweetjes verder vieren. We hebben dan alle tijd voor elkaar.” Ze likt haar lippen. “Zal ik hem even met mijn mond slap maken voordat we gaan wandelen.” “Liever niet schatje. Ik wil al mijn opgespaarde zaadjes bewaren om straks in je vruchtbare buikje te spuiten.” Ze slaat haar armen om me heen en drukt zich vast tegen mij aan.”’ Gaan we echt een kindje maken?” ”Ik kan niks garanderen liefje, maar ik beloof je dat ik mijn stinkend best ga doen.” Ik duw haar een stukje van mij af. “Maar als jij je zo lekker tegen mij aan blijft drukken, maak je het me wel heel erg moeilijk. Maar als je wil dat ik je eerst klaar lik voordat we..?” Ze schudt energiek met haar lieve hoofdje. “We wachten samen!”

Een uurtje later loop ik met mijn, in een sexy strandjurkje gehulde echtgenote, in de richting van de baai. Op mijn rug draag ik de bij de bungalow horende rugzak met plaids en strandhanddoeken. Bij het passeren van verschillende huizen en bungalows. “Kijk Jeroen. Daar brand een gele lamp. Die vinden het dus leuk als andere mensen komen kijken.” Ik knik. “Hoe zou jij dat vinden schatje?” Over deze vraag moet ze duidelijk even nadenken. “Èh ik zou best wel een willen kijken als andere mensen seks doen.. Maar als vreemden bij ons kijken.. Ik zou dan alleen daar aan denken en niet meer aan ons.” Dit is haar manier om me duidelijk te maken dat zij in dat geval geen ruimte in haar hoofd zou hebben om ten volle van haar eigen, onze, seks te genieten.

“Kijk Jeroen, daar is de zee al. Moet je kijken hoe mooi blauw het water hier is. Veel mooier. dan de zee bij ons.”
Vlak voor ons loopt een ouder paar, met een grote plaid, in de richting ven een groen windscherm een stuk verderop. Het is niet te missen dat bij dat scherm een man met zijn hoofd tussen de benen van een vrouw ligt. Zij op haar beurt wenkt het andere stel. “Gaan die seks met elkaar doen?” Ik trek mijn schouders op. Misschien niet met elkaar maar wel gewoon bij elkaar.” We lopen door en passeren een aantal gele windschermen. Bij een scherm is een jong stel druk om elkaar met de hand te bevredigen. Bij ander scherm liggen twee mannen met stijve piemels te tongen. Vervolgens komen we bij het strandperceel met de meeste, in dit geval rode schermen. Deze windschermen staan zo opgesteld dat de inkijk bij andere schermen zo goed als onmogelijk is. Nu pas valt mij op dat bij een aantal schermen kleine driehoekig vlaggetjes staan. Ik kijk achterom en zie dat bij de door ons gepasseerde plekken waar ander mensen lagen zo’n zelfde vlaggetje staat. Ik wijs naar een windscherm dat vlak aan zee staat. “Zullen we daar even gaan zitten liefje.” Ze knikt enthousiast. “Ik wil graag pootje baden in de zee.” We lopen om het scherm heen en ik ontdek meteen het vlaggetje dat ik meteen in het zicht in het zand prik.

Ik open onze rugzak en spreidt de grote plaid uit. Anja schopt meteen haar sandaaltjes uit rent, zonder nog naar me om te kijken, in de richting van het water. “Kom nou Jeroen. Je hoeft niet bang te zijn. Het water is echt lekker warm.” Het laatste dat ik wil is haar enthousiasme verstoren. Dus schop ik ook mijn sandalen uit en stap naast haar in het water. “Lekker hè Jeroen.” “Heerlijk liefje.” “Ze pakt mijn hand. Zullen we langs de rand van het water naar die rots daarachter lopen?” Ze wacht mijn antwoord niet af. Al na een paar minuten moet ik voor mezelf erkennen dat ik het heerlijk vind om aan de hand van mijn echtgenote blootsvoets door de rustige branding te lopen. Als ze mijn hand los laat en haar arm om mijn middel slaat kan mijn geluk niet meer op.

De kwaliteit en smaak van de ons gepresenteerde maaltijd wordt alleen maar overtroffen door mijn kersverse echtgenote, die in deze ambiance, op een terras bij de middellandse zee, van achter beschenen door de ondergaande zon, letterlijk lijkt te stralen.
“Ik ben enorm geil op je Anja Jeurissen.” “Zullen we betalen Jeroen. Ik wil naar ons huisje.” Ik hou mijn arm in de lucht. “Óh ja.. Dat hoeft niet.” Ik sta op en bied haar mijn arm aan. “Loopt u mee mevrouw, uw echtgenoot wil een kindje met u maken.” “Heel erg graag meneer.”
“Schenk jij ons een glaasje van die lekkere Rosé in Jeroen?” “Zeker liefje. Ik neem ze dan gelijk mee naar de slaapkamer. “ Ze schudt haar lieve hoofdje. “Je moet even wachten. Ik roep je zo wel.”

“Ik ben klaar Jeroen.” Ze klinkt zenuwachtig. “Kom je?”
Als ik de slaapkamer oploop valt mijn mond open en ik moet mijn best om niet met de wijn te morsen. Mijn liefste ligt mij, in haar bruidslingerie, zichtbaar gespannen, op te wachten. “Vind je me mooie zo?” “Je bent mijn droomvrouw. Ik reik haar een glas. “Op ons Anja” “Op ons Jeroen.” Terwijl zij haar glas naar haar lippen brengt zie ik dat haar handje trilt. Gelijk daarop moet ik constateren dat dat niet alleen met Anja’s hand het geval is. Ook ik voel spanning, alsof ik examen moet doen.
“Kleedt jij je ook uit?” Ik knik en zet mijn glas op een aan het bed bevestigd planchet. Ik heb alleen mijn zijden short aan, als ik bij haar op bed kruip. Ik neem haar glas over. Neem een slok en zet het glas naast het mijne. Vervolgens breng ik mijn mond naar de hare blaas de wijn in de haar mondje. “Hmmm.. de kus die hierop volgt is schier eindeloos en wordt uitsluitend onderbroken, doordat mijn lief af en toe even naar lucht moet happen. Ze gunt zich echter nooit te tijd om echt op adem te komen voordat zij mijn mond opnieuw op die van haar trekt. Haar handjes zijn overal tegelijk. Ook mijn handen krijgen maar niet genoeg van de bekende vormen en zachte huid van mijn liefste.

Tijd bestaat niet meer. Tijdens de zoveelste adempauze kijkt ze met een bijna smekende blik aan. “M’n kutje wil je Jeroen.” Met dat ze het zegt spreidt ze ook haar beentje. Terwijl ik over haar heen rol trek zij mijn piemel door de gulpsleuf van mijn short. Door het spreiden van haar benen gebeurt dit ook met het plooitje in haar slip. Als ik over haar heen rol richt zij mijn stijve, als vanzelfsprekend op haar spleetje. Het slipje vormt geen enkel beletsel. Na maanden van alternatieve seks voelt het weergaloos als ik één vloeiende beweging in haar warme vrouwelijkheid wordt opgenomen. Ik steun op mijn armen. Op het moment dat mijn eikel haar moedermondje kust opent mijn schatje haar ogen. Het voelt alsof ze me goedkeurend toeknikt. Haar smachtende blik brandt door tot in mijn hart. Alsof we het hebben afgesproken beginnen we tegelijk te bewegen. Zonder onze blik los te laten hebben wij gemeenschap. Haar mondje staat een beetje open. Telkens als mijn eikel haar moedermondje kust, klink een charmant kreuntje uit haar keel. Ondanks de bij ons beiden oplopende seksuele spanning versnellen we niet. Plotseling voel ik haar handjes op mijn billen en trekt ze mij, zo mogelijk, nog dieper. In datzelfde ogenblik loopt mijn gevoel over en vloei ik mijn liefje leeg.
Pas nu voel ik de pijn in mijn armen, zak er diep zuchtend doorheen en smoor zodoende Anja onder mij. Als ik van haar af wil rollen houdt ze mij, nog steeds met haar handen op mijn billen, tegen.

“Ik heb je zaadjes gevoeld.” Ik voel haar lippen in mijn hals en haar handen strelen van mijn billen tot aan mijn schouders en weer terug. Ik me opnieuw opduwen. “Alsjeblief Jeroen..” “Ik ben veel te zwaar voor je liefje.”” ik kan het niet zien maar voel dat zij met haar hoofd schudt. “Ut voelt fijn zo.” Na een tijdje gaat het strelen van haar handen over in kneden en soms zelfs een beetje krabben. Als onverwacht het topje van een vinger mijn anus masseert voel ik dat er nieuw leven in mijn piemel stroomt. Het is ongekend om te voelen hoe ik in mijn liefje groei.
Met een beetje moeite schuif ik mijn handen onder haar kontje. Net als eerder beginnen wij heel rustig. Met dat de spanning toeneemt gebeurt dat deze keer ook met de kracht en frequentie van onze stoten. Tussen haar gezucht en gekreun door, voel ik haar mond en tandjes, in en aan mijn borst. Opeens slaat ze haar beentjes onverwacht krachtig om mijn bovenbenen en trekt mij nog vaster tegen haar aan. Ze slaat haar armen om mij heen. “Neuk me Jeroen.” Als ik me een beetje opduw hangt mijn schatje klemvast onder me. Er gaat een knop bij me om en ik laat me dan volledig gaan. Het voelt alsof Anja berust in haar rol van het .. Haar kreuntjes zijn overgegaan in een soort van hoge piep, telkens als ik met alle kracht toestoot. Op het moment dat zij haar tanden hard in het zachte vlees tussen mijn borst en oksels zet spuit ik mijn sperma onder het slaken van niet minder dan een oerkreet diep in mijn vruchtbare wijfje.

Het duurt nog zeker vijf minuten voordat zij me loslaat en haar handjes tegen mijn borst plaatst. Wanneer ik van haar afrol is zij nog steeds buiten adem. “Ik heb je toch geen pijn gedaan?” Als antwoord schudt zij heftig met haar hoofd. “Effè..’ zucht Wachtè.. ‘zucht..

Ik gun haar de tijd. Als haar ademhaling enigszins is genormaliseerd, reik ik haar een glas. Ze neemt het van mij aan en drinkt het in een teug half leeg.
“Ben ik nou echt jouw vrouw Jeroen?” “Dat was je al lang Anja.. Maar nu nog meer.” De trots in haar mimiek staat haar goed. “Ik wil blijven liggen. Ik wil dat jou zaadjes in mijn kutje blijven.” “Was het de 2e keer wel fijn voor je liefje. Ik kon niet anders, maar ik ben wel enorm tekeer gegaan op je kleine lijfje.” ‘Heb je dat dan niet gemerkt?” Ik twijfel een beetje.” “Dat hoef je niet. Ik weet niet echt hoe ik het moet zeggen. Die eerste keer.. Dat was heerlijk en lief, Dat klaarkom gevoel maakte eigenlijk dat ik nog geiler voelde. Ik wilde meer klaarkomen.. Meer en èh.. Harder.” “Daarom vroeg je mij om je te neuken?” Ze knikt.. Ik kon niet meer denken..Ik voelde me alleen nog kutje en wilde hard geneukt worden.”
Wanneer wij onze wijn ophebben zie ik dat mijn liefje moe begint te worden. “Zal ik je lingerie uitdoen liefje?” “Mag ik zo slapen Jeroen. ”Zeker liefje. Als dat is wat jij wil.” Ik ben trots als een de spreekwoordelijke pauw als ik een paar minuten later naar mijn slapende lieverd kijk.

Ik word wakker doordat ik de zon in mijn gezicht voel schijnen. Ik kijk naast me. Anja ligt in de haar bekende slaaphouding met een duim in haar mond. Ik laat me voorzichtig uit het bed glijden, ga aan het raam staan en en geniet een tijd lang van het uitzicht over de baai. Nadat ik mij zo stil als mogelijk een beetje fris heb gemaakt ga ik, gehuld in mijn badjas, naar onze living. Ik druk op de knop met de R. “Receptie met Ellen.. Waarmee kan ik u vanmorgen van dienst zijn?” “Bezorgen jullie ook ontbijt, voor op het terras bij de bungalow?” “Zeker meneer of mag ik Jeroen zeggen.” “Graag zelfs.” “U kunt kiezen tussen een continental, vegetarisch of een champagne ontbijt.” “Dan had ik graag een champagne ontbijt voor twee personen.” “Twee piccolo, een bouteille of een magnum?” “Een bouteille zou fijn zijn.” “We kunnen het over en half uur bezorgen. Is dat oké voor jou.” “Dank je.. Heel graag.”
Ik kijk even om de hoek van de slaapkamer en zie dat mijn lief nog in. dromenland is. In onze keuken bestudeer ik het koffiezetapparaat. Na een mislukte poging, omdat ik stom genoeg heb nagelaten een kopje onder de uitloop te zetten, ga ik met een dampende kop koffie op ons terras zitten.

“Goeie morgen Jeroen.” “Saskia? Wat leuk dat jij..” “We zaten net te ontbijten. Ik kreeg bij toeval jullie bestelling mee. Dus, Here I am.” Ze haalt de ontbijtspullen uit een grote koelbox en ze deze op tafel. “Heb je dat ding helemaal naar hier moeten slepen?’ Ze schiet in de lach. “Gelukkig niet, daarvoor heeft Patrick speciale elektro karretjes aangeschaft… Waar is de bruid eigenlijk? Hebben jullie de huwelijksnacht nog eens dunnetjes overgedaan?” “Eigenlijk was dit onze huwelijksnacht.” Saskia kijkt me verbaasd aan. “Maar jullie hebben eerder toch wel èh, ik bedoel, gemeenschap gehad.” “Eerder wel, maar de afgelopen maanden niet echt.”

Ik vertel haar van onze kinderwens, het advies van de gynaecoloog en de op verzoek van Anja ingestelde vaginale abstinentie. Als je het mij vraagt, kun je echt trots zijn op je vrouwtje, Jeroen Jeurissen.” Ik schiet in de lach. “Ik vraag het jou niet. Maar je hebt gelijk. Ik ben enorm trots op haar.”
“Op wie ben je trots Jeroen.” Anja staat, nog steeds gehuld in de bruidslingerie, in de opening van de pui en rekt zich uit. “Op jou schatje. Ik ben trots op jou! Heb je lekker geslapen?” “Best wel. Alleen mijn tietjes en mijn buik voelen een beetje raar.” ‘Dank je de koekoek schat. Ik weeg anderhalf keer zoveel als jij en je wou niet dat ik me verplaatste en daarna hebben we nogal heftig geneukt.” “Zal ik de Champagne al openmaken?” Het blijkt dat Anja ons bezoek nu pas opmerkt. “Saskia? Wat kom jij doen?” “Goeie morgen Anja.. Ik ben de roomservice die het ontbijt komt brengen dat je man besteld heeft.” Haar gezicht klaart op en ze wijst naar de met lekkernijen volgestouwde tafel.” ‘Heb jij dat besteld Jeroen. Is dat voor ons?” “Wat denk je schatje. Zou Saskia het ontbijt voor andere mensen op ons terras uitstallen?” “Moet ik me niet eerst aankleden?” “Wat jij wil liefje?” “Eigenlijk heb ik best veel honger.” Het is Saskia die antwoord. “Dan ga je gewoon zitten schat. Daar neemt op dit resort echt niemand aanstoot aan. Integendeel.” “Drink je en kopje koffie met ons mee Saskia.” “Nee schat.. ik wil jullie niet storen.” “Dat is niet storen hè Jeroen? Vrienden zijn altijd welkom toch?” “In dat geval.. Ik vind het heel erg fijn dat je mij nu al als een vriendin beschouwt Anja.” “Dat zijn jullie toch? Alle vier. Ramon is anders, net als ik. Maar hij is ook lief..” Ze kijkt mij aan. “Toch.. Jeroen?” “Zeker liefje.”

Saskia kijk verbaasd van Anja naar mij. “Dat was dus dat wat Petra vannacht bedoelde toen ze het over een emo-antenne had.” “Vannacht? Hebben jullie wel geslapen?” De glimlach om haar lippen is veelzeggend. “Nauwelijks.. Maar mij horen jullie niet klagen. We hadden veel in te halen.”
Onderwijl Anja en ik onze eitjes pellen en broodjes eten, vertelt Saskia enthousiast over de toekomstplannen van hun kwartet en het resort. Ik druk haar op het hart om niet te lang te wachten om ook hun ouders, Stein en Wilma, over deze plannen, op z’n minst te informeren.” Anja’s “Ze houe allebei, hééél erg véél van jullie.” Lijkt het laatste zetje dat Saskia nodig heeft.

Nadat Saskia afscheid heeft genomen schenk ik de flute’s vol met Champagne. ”Proost mevrouw Jeurissen op een liefdevol en gelukkig huwelijk.” Mijn liefje lacht. “Proost.. Mijn man.”
“Wat wrijf je de hele tijd over je borstjes lieverd?” “Ze voelen raar. Anders.” “Anders dan wat liefje?” Ze haalt haar schouders op. “Ik weet ’t niet. Vind jij ’t goed als ik effè met Mama bel?” Als antwoord haal ik mijn GSM uit mijn badjas, kies het nummer van Ans, zet het toestel op speaker en leg het tussen ons in op Tafel. “Jeroen? Alles in orde op Menorca?” “Eigenlijk is alles meer dan uitstekend Ans, maar Anja wil je wat vragen.” “Hallo Mama… Jeroen en ikke.. We hebben gister heel lekker kutjeseks gedaan. Twee keer… En nou voelen me tietjes raar en en ook m’n buik.”
“Het zal toch niet zo zijn?” Ans klinkt plotseling buitengewoon opgetogen. “Toen ik mij 28 jaar geleden zo voelde, na een stevig nummertje?! .. Acht maanden en 23 dagen later is Anja geboren.”

Anja begint te stralen. “Krijgen wij dan nou een kindje mama?” “Dat weet ik niet liefje. Maar als jij een beetje op mij lijkt, denk ik dat die kans bestaat.”
Anja springt op uit haar stoel en hangt in een beweging om mijn nek. “Ik hou van jou Jeroen.” “Ik ook van jou schatje.. Ontzettend veel zelfs.”
Plotseling hoor ik Ans haar stem. “Ik ga dan nu hangen. Lieverds.. Hou van Jullie!” “Dank je Ans.. Tot snel.”
Anja kruipt frontaal op mijn schoot en kijkt me verliefd aan. Mijn hart smelt maar in mijn kruis gebeurt het omgekeerd. Op het moment dat zij mijn erectie in haar kruis voelt drukken beginnen haar oogjes te stralen. “Wil die weer in mijn kutje?” Ik schudt mijn hoofd. In het ogenblik dat een beteuterd trekje om haar mond trekt druk ik een zoentje op haar mond. “IK! wil weer in je kutje Anja.”
“Hier buiten?” “Wat jij wil liefje.. Maar ik wil je bloot.” Ze stapt achteruit van mijn schoot, kijkt even bedenkelijk achterom en trek dan haar stoel bij. Ze gaat tegenover mij zitten en legt haar rechter voetje in mijn schoot. “Doe jij mijn kousen uit?’ Een voor een rol ik de witzijden kousen van haar beentjes. Voor een kort moment neem ik haar teentjes in mijn mond en zuig er even op. “Je moet staan Jeroen.” Ik sta op en mijn liefje knoopt de ceintuur van ochtendjas los en slaat deze open. Dan knielt ze voor mij neer, trekt mijn short naar beneden en drukt een kusje op mijn eikel. Ik trek haar overeind. Met mijn armen om haar heen haak ik haar behaatje los en gooit het weg. Terwijl ik buk om haar slipje uit te doen raakt mijn neus haar rode venustoefje. Ze ruikt anders dan gisteren, minder zoet, maar zeker niet minder geil.

Ze duwt me achteruit in mijn stoel. Haar tongetje schiet om haar lippen. “Nou ga ik jou neuken Jeroen? Ze kruipt met haar knieën links en recht van mij, op mijn schoot. “Doe jij hem richtè?’ Ik heb mijn eikel nog maar net tegen haar al slijmerig voorportaal geplaatst als zij zichzelf, onder het slaken van een diepe zucht, opspiest. Ze legt haar handjes om mijn nek. Kust me hartstochtelijk en laat zich vervolgens weer achterover zakken. “Kijk naar me Jeroen.” Dit had ze echt niet hoeven vragen, desondanks knik ik. “Ik wil verdrinken in je ogen en in je kutje liefje.”
Heel langzaam, bijna bedachtzaam, begint ze op mijn schoot te bewegen. Het ene moment wipt ze op en neer, om even later uitsluitend haar heupen te kantelen. Wanneer ze na tijdje beide bewegingen combineert, krijg ik het snel te kwaad. Blijkbaar geldt dat ook voor mijn schatje. Haar mondje staat open, haar tong ligt op haar onderlip en uit een mondhoek druipt een druppeltje speeksel. Ondanks de oplopende spanning houdt ze mij in haar blik gevangen.

“Oe ja Jeroe… Oe Jè Jáááá … JÁÁÁÁÁÁÁÁ…” Ik grijp haar heupen en stoot met alle kracht die in me zit omhoog.. “ÀnnJjááááá’.”
Wanneer ik langzaam tot mezelf kom, ligt Anja nog tegen mij aan te hijgen.
Ik hoor applaus en kijkt over haar schouder in de richting van het geluid. Op het pad dat langs ons terras loopt staat een ouder paar te klappen. Zij fluistert iets in zijn oor , pakt hem bij zijn hand en trekt hem mee. Hij draait zich nog snel even om en zijn mond vormt een ‘dank je.’
Ik druk mijn liefje een beetje van me af. “Dank je schatje”
“Jeroeooen? Als het een meisje wordt..? “ Ik knik.” “Als het een meisje wordt dan noemen wij haar Ansje.”
De traantjes die over haar wangen lopen kus ik weg.

Einde!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 11909 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Down met Jeroen – 14 – Slot”

  • Harry;
   Dank voor je mooie woorden en ja mijn ‘digitale pen’ is al weer an het werk.. De eerste 50 a4-tjes van mijn volgende verhaal zijn alweer een feit.. Zoals eerder verteld publiceer ik tegenwoordig pas als ik het verhaal af heb.

  • Rick;
   Ik ben blij met positieve reactie. Reacties van lezers zoals jij. Zij zijn, althans voor mij, onontbeerlijk. Positieve feedback is de brandstof voor mijn motivatie om mijn verhalen aan het spreekwoordelijke papier toe te vertrouwen.
   Het uitblijven van feedback was een van de oorzaken van het opdrogen van mijn schrijflust.
   Thnx

Plaats een reactie