BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Bezoek – 4 –

De sauna is op een grote kilometer van ons vandaan op de grote weg. We besluiten daarom te voet te gaan, maar omdat we toch elk een badjas, handdoek en dergelijke meenemen en de meiden ook nog een toilettasje mee hebben, neemt Lien de auto maar stappen onze bezoeksters en ik te voet tot daar. Ik kom zelden nog aan mijn tienduizend stappen en dus is deze wandeling om dat goed te maken.

Onderweg lopen Aline en Brenda hand in hand af en toe elkaar een zoen gevend, kortom te hebben een beste tijd.

Als we aan de sauna komen zit Lien met alle tassen aan de receptie te wachten. Als de dame mij als enige man tussen de drie meiden ziet ontwaar ik een blik op haar gezicht die ik niet goed kan thuis brengen.
Meisjes vraag ik, nemen we iets mee naar binnen om te drinken ? Ja zegt Lien een fles bubbels als je dat hebt vraagt ze aan de dame, dat kan en we krijgen er vier plastic champagne glazen bij.

De sauna is een mooie ruimte, je komt binnen in een kleedruimte met enkele gemakkelijke stoelen, haakjes aan de muren en bijhorende kapstokken, een schoenrek. Deze ruimte is niet gesloten van de rest maar een muur onttrekt het zich op de rest.

Ik zie voor mijn ogen de meiden zich van hun kleding ontdoen, niet een heeft een bh aan en enkel Brenda draagt een slipje, dus Lien en Aline waren zonder slip vertrokken. Geen wonder dat ze in no-time naakt voor me staan. Ik ben de laatste om ontkleed te zijn en hoor vanop afstand al water lopen.
De douches staan aan de achterkant van de wand waar onze kledij hangt, daar staan dan mijn drie naakte godinnen zich te wassen, althans Lien wast zich en Brenda wast Aline en omgekeerd.
Als ik naast Lien sta onder de vierde regendouche vraagt ze om haar rug te wassen, met plezier en terwijl ik bezig ben druk ik me tegen haar rug en omvat haar tietjes om ze te wassen, hmmm Lou ben je weer hitsig vraagt ze. Je kent me he Lien mijn ogen scannen drie naakte sexy meiden waarna mijn hormonen opstarten en de rest ken je.
Het moet wel zo zijn zegt Lien terwijl ze met een hand achteruit naar mijn piemel zoekt, hmm en al behoorlijk groot lacht ze.
Aline en Brenda kunnen er niet naast kijken en komen tot bij ons, zo zeggen ze Lou ben je alweer zin aan ‘t krijgen, ja zegt Lien hij heet ook niet voor niks kampioen hé.

Wanneer we enigszins afgedroogd zijn komen we langs de ruimte waarin de eigenlijke sauna is ingebouwd, hier staat een kleine koelkast waarin we de champagne zetten met de plastic glazen er bovenop. Het ontwerp van deze sauna is wel leuk opgevat, je hebt de deur uiteraard met ernaast een groot raam, maar je kijkt door de sauna heen op de afgesloten tuin via een tegenover liggende deur en raam.
We trekken de deur open en ervaren meteen de warmte, als de deur achter ons gesloten is, openen we de deur naar de tuin waar voor ons een mooi aangelegde buiten pool ligt.
De buiten temperatuur is ondertussen zoals de vorige dagen reeds naar een eind boven de twintig graden gestegen. Aline test even één van de ligzetels uit terwijl Brenda de temperatuur van het zwembad wil voelen. Lien en ik wandelen even rond de pool en samen gaan we terug naar binnen langs een brede schuifraam. Daarachter ligt het wat kleinere binnenbad en een dompelbad met ijskoud water.

We hebben onze verkenning gehad en besluiten een rondje te gaan zweten in de sauna. Lien legt zich plat op de benedenbank terwijl ik ervoor kies rechtop te zitten op de bovenbank. Er hangen enkele handige zandlopers waarvan ik één heb omgedraaid.
Een kleine tien minuten later druppelt mijn zweet op de saunadoek onder me, als ik Lien bekijk liggen er parels zweet op haar buik en borsten en een klein plasje in haar navel.
Brenda en Aline zijn erbij gekomen en zitten een meter van me ook op de bovenbank naast elkaar.

Aline heeft een hand op Brenda’s bil gelegd, Brenda doet hetzelfde. Ik staar een beetje in het luchtledige richting het grote raam een de tuinkant. Lien is rechtop gaan zitten en veegt met beide handen de druppels zweet uit haar aangezicht.
In mijn ooghoek zie ik hoe Brenda’s hand niet meer op maar tussen Aline’s billen ligt, die hand ligt niet stil. Aline heeft de ogen gesloten en weerstaat zo aan de hitte of geniet zo van Brenda’s vingers bij haar clit.
Lien werpt een blik naar me en ziet ook wat Brenda doet. Zet zich op haar knieën op de bank net voor me en neemt mijn piemel die reageert op het zicht van Brenda’s activiteiten. Binnen seconden heeft Lien een keiharde neukpaal vast en stroopt de voorhuid naar achteren zet haar mond over de donker roze top en begint me langzaam te pijpen.

Brenda en Aline zijn wat intenser bezig, Aline heeft de benen weid open gezet ze laat de vingers van haar lief rustig doen.

Ik zie echter dat Lien erg rood aanloopt van de inspanning en de hitte en zeg liefje zullen we buiten gaan dat is minder warm.

We staan op nemen onze zweetdoek mee en leggen ons buiten naast het zwembad in het gras.
Lien begint me opnieuw te pijpen en dan vraag ik kom in negenenzestig bovenop me dan kan ik jouw kutje verwennen.

Brenda en Aline ook buiten gekomen zijn meteen in het zwembad gezakt en prutsen wat aan elkaars borsten met één hand, wat de andere handen onder water doen is te raden.
Met zoveel zonlicht zie ik elk detail van Lien’s onderlichaam. Enkele haartjes die bleven staan na de laatste scheerbeurt, een pareltje wit transparant vocht bij haar kutje, en kers op deze taart haar reeds gezwollen clitje dat komt kijken vanuit de huidplooi. Ik zie de donkere huidrand langs haar anus een beetje vochtig van het zweet van daarnet.
Ik kan met mijn tong makkelijk bij haar poepgaatje en lik er rondom en maakt het nat met m’n speeksel. Mijn tong gaat van daar naar haar glinsterende neukgaatje dat enigszins open staat en druk er mijn tong in en schuif dan door midden haar schaamlippen tot aan haar lichtroze clit. Schiet met m’n tong erover en voel een siddering terwijl ze even stop me te pijpen.
Terug naar beneden stop ik met beide lippen over haar knopje en zuig er lichtjes op, zak tot haar neukgaatje en aars om dan opnieuw naar boven te gaan.
Ze heeft een stevige grip met haar mond om mijn keiharde penis, telkens ze de gevoelige rand van mijn eikel langs komt lijkt het alsof ze even sterker zuigt, het laat zich voelen in mijn ballen.

Ik zeg liefje als je wil kom maar, maar ik spuit straks jouw kutje wel vol, niet nu al.
Ze laat m’n stijve uit haar mond ontsnappen die ligt nu op m’n buik en ze aait erover met haar vinger.
Ik blijf haar clitje bewerken en heb haar schaamlippen met twee vingers gespreid en zet er wat spanning op, haar clit is nu verkleurt van lichtroze naar donker bijna rood, mijn speeksel heeft alles extra nat gemaakt en glibberig, ik zie hoe ze zelf een hand naar haar clit beweegt en één vinger zacht erover laat glijden. Mijn mond en tong kussen en zuigen nu beurtelings haar clit en haar vinger. Ze zegt ik hou het niet meer, ik duw haar vinger weg en zet mijn getuite lippen op haar clitoris en zuig terwijl mijn tong erop duwt, dan voel ik hoe ze schokt en diepe zuchten slaakt.
Oh Lou ik kom zucht ze en schokt zwaar door en als ik nog een diepe lik over haar clit geef trekt ze haar benen samen waardoor ik mijn hoofd moet terug trekken.
Ik kom naast haar zitten op de rand van het ligbed en speel zacht met haar borsten en tepels, die tepels dat ken ik zo goed bij haar staan prompt vooruit, dat is haar opwinding. De rode plekken in haar hals en boven haar borsten zijn er ook nog.
Ze trekt haar ogen open neemt mijn hand en geeft er een zoen op, kampioen zegt ze en kijkt vrolijk en verliefd in m’n ogen.

Onze aandacht voor Aline en Brenda is er weer, die zijn ook gestopt met prutsen bij elkaar. En als wij opstaan en aanstalten maken komen ze beide giechelend achter ons aan. Aan Lien vraagt Aline ben jij nu weer al opnieuw klaar gekomen, ja zegt Lien zachtjes ik kon het niet houden…..zo lekker.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 6421 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie