BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 6

De lekkerste aziatische zusjesBij de schoonheidssalon aangekomen liep ik binnen en kwam ik Chi tegen. Ze gaf me een korte tongzoen en zei: Joy is boven in haar kamer. Ik zit te wachten op mijn zus en haar dochter. Ik vroeg: mag ik Lila zo meteen even lenen? Chi vroeg: is mijn dochter niet genoeg? Ik zei: nee, ze moet het cadeau ophalen in de stad. Chi zei: ok, dan is het goed. Ik gaf Lila het adres en zei: als je terugkomt moet je het verstoppen tot vanavond laat. Ze keek me aan en zei: wat ben je toch een schat. Ik liep zacht de trap op naar de kamer van Joy, haar deur was open en ik liep op mijn tenen naar haar toe. Ze was iets aan het doen op haar bureau. Ik ging achter haar staan en stak mijn koude handen onder haar t-shirt en liet die op haar tietjes rusten. Haar tepeltjes werden direct hard en ze duwde haar kontje tegen mijn kruis. Ze zei: kom je me feliciteren? Ik vroeg: waarmee en ze zei: met het behalen van mijn diploma toepassingen voor AI. Ze liet me haar certificaat zien. Ik kuste haar uitbundig en greep met mijn hand onder haar rokje. Ze zei: nee, niet nu, mijn tante is onderweg hiernaartoe en ik wil niet met een nat slipje zitten. Ik zei: dan trek je het toch uit. Ze zei: nee, niet waar familie bij is.

Tien minuten later, terwijl we op het bed lagen te zoenen riep Chi: komen jullie, je tante is hier. We liepen hand in hand de woonkamer in waar Joy haar tante begroette en ik haar voorbeeld volgde met de gebruikelijke drie kusjes. Toen liep Joy naar haar nicht. Op zich een hele mooie meid, maar opgemaakt en gekleed als een slet. Ook zij kreeg drie kusjes van Joy en toen ik haar drie kusjes wilde geven drukte ze haar kruis tegen dat van mij en bij de derde kus probeerde ze haar tong in mijn mond te duwen. Ik hield mijn lippen stijf op elkaar en Joy zag wat er gebeurde. Ze stapte op haar nicht af en zei: pas op wat je met mijn vriend doet. Hij is er niet van gecharmeerd. Daarna zei ze tegen mij: dat is nu typisch Jasmin, wil alles voor zichzelf hebben. We gingen aan de koffie en gebak en toen kwam onze relatie ter sprake. Xiu zei: ik zou willen dat mijn dochter een vaste relatie kreeg, maar het zijn allemaal scharrels. Jasmin zei: dat kan ik ook niet helpen. Ik vroeg: mag ik eens brutaal eerlijk zijn tegen je? Ze keek me aan en knikte. Ik zei: om te beginnen geef je een totale vreemdeling geen tongzoen en duw je jouw kruis tegen dat van hem. Ze kleurde felrood. Ik zei: je bent een hele mooie meid, alleen wat jij met je gezicht en kleding uitstraalt is: ik ben een straatslet en wil graag geneukt worden. Ze zei: jij durft!! Ik antwoordde: ik heb je gevraagd of ik brutaal eerlijk mocht zijn en je zei dat ik dat mocht.

Ik keek haar aan en ging verder: ik wed dat jij meerdere avonden in cafés en clubs doorbrengt. Ook dat is niet goed voor je imago. Zo vind je geen liefde. Verander je imago en liefde vindt jou, niet andersom. Ze vroeg: en wat zou ik dan zoal moeten veranderen. Dat was het moment dat Lila binnenkwam en tegen me zei: het is geregeld. Ik zei tegen Lila: heb je tijd en zin om het imago van Jasmin te veranderen? Een andere haarstijl en een frisse make-up? Lila zei: ok kom maar met me mee. Jasmin liep aarzelend mee met Lila en bleef bijna een uur lang weg. Toen ze samen terugkwamen stond ik versteld van de transformatie. En niet alleen ik. Ik vroeg aan Lila: heeft ze zichzelf al gezien? Nee was het antwoord, ik wilde eerst jullie opinie horen. Iedereen was razend enthousiast. Joy nam haar mee naar de badkamer en Jasmin begon te huilen toen ze zichzelf zag. Ze zei: ik wist niet wat ik zag. Joy nam haar mee naar haar kamer en zei: nu nog even de sletterige kleren uit. Je bent even groot als mij, alleen zijn je tieten wat groter. Hou je bh en slipje maar aan dan gaan we wat kleding passen.

Na een half uur kwamen de meiden terug in de woonkamer en zagen wij allemaal hoe mooi Jasmin werkelijk was. Een plaatje. Ik zei: nu nog een andere vriendenkring dan heb jij binnen no time ook een vaste vriend. Ze kwam naar me toe en gaf me een kus op de wang en zei: sorry voor mijn eerdere fouten. Ik zei als je nu zo gekleed naar je werk gaat, verandert er veel voor je. Xiu zei: eindelijk is er iemand die tegen haar zei wat nodig was. Naar mij luisterde ze niet. Ik keek Jasmin aan en daarna Joy en zei: als ik niet in een relatie was, dan was jij nu van de markt en had je mij als vriendje. Joy kneep even hard in mijn hand en Jasmin glunderde. Ik zei: en wat ik zojuist tegen je zei meende ik serieus. Joy trok me even terzijde en zei: je hebt je mond toch wel gespoeld nadat ze probeerde haar tong in je te duwen? Ik zei zacht: ik heb een halve fles Listerine gebruikt. Joy proestte uit in een lachbui en iedereen keek haar aan. Ze zei: binnenpretje. Hierna zei ze: ik neem Jasmin zo meteen mee de stad in.

Gerrit gaat even op facetime met zijn moeder en komt daarna hier terug. Ik liep de kamer van Joy in en riep: Joy, unlock je computer even voor me. Joy kwam en deed dat en zei: veel succes met mam en tante. Wij zijn vanmiddag rond zes uur terug. Ze vertrokken en ik ging achter de pc zitten. Even mijn email checken. Mijn moeder kon pas vanavond op facetime en dus keek ik even rond op de computer van Joy. Op haar buro stond een hartje. Ik dubbelklikte erop en was verbaasd wat ik te zien kreeg. Elke keer dat ik in haar kamer was, was op video gezet. Ik keek naar een paar filmpjes waarin we samen op bed lagen te zoenen. Toen opende ik er een waarin we naakt op het bed waren en haar moeder naakt bij ons zat. Ik bekeek het filmpje en op een gegeven moment zag ik dat Joy op mijn pik zat en haar moeder lachend toekeek. Ik maakte er direct een screenshot van. Ik keek rond in haar kamer naar alle certificaten en besloot er zelf ook een te maken. Ik opende publisher, en maakte een certificaat met als tekst: voor Chi Jiang en haar lieve dochter Joy Jiang voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik schoof de tekst naar onder op het certificaat en plaatste de screenshot ertussen. Ik keek in de bureaulade van Joy en zag een pak fotopapier. Ik pakte een A4 vel en deed het in de printer en printte het certificaat. Het zag er professioneel uit.

Op het bureau van Joy lagen een aantal fotolijstjes die ze gebruikte voor haar certificaten en deed het certificaat erin en hing het tussen al haar andere certificaten. Met een stukje papier en wat tape bedekte ik de foto. Ik sloot de computer af en liep naar de woonkamer waar ik direct tussen Chi en Xiu op de bank getrokken werd. Xiu begon direct met me te kussen. Ze zei erna: je weet dat alles wat ik voel, mijn zussen ook voelen en als ik klaarkom zij dat ook doen? Ik antwoordde dat ik dat begrepen had van Ling. Goed zei Xiu, dan weet je ook dat wij achterlopen op haar en de schade willen inhalen en ze begon mijn broek los te knopen. Ik stopte haar en vroeg aan Chi in welke kamer het grootste bed stond. Ze zei: de kamer van Joy heeft het grootste bed. Ik zei: laten we daar dan naar toe gaan. We liepen haar kamer binnen en trokken het dekbed van het bed. Ik zei tegen Chi: ga jij een aantal badlakens halen die we over het bed leggen zodat het matras niet nat wordt. Chi zei: niet nodig, de matras zit nog in de plastic verpakking. Ik zei tegen Chi: laten we samen Xiu uit haar kleren helpen, daarna mag Xiu mij helpen jou uit je kleren te gaan en daarna mogen jullie samen mij uitkleden. En daarna ga ik jullie allebei in jullie drie gaatjes vullen. Xiu keek me aan en vroeg: drie gaatjes? Ik zei ja wat dacht je. Je kutje, je mondje en je kontje. Ze antwoordde me met: mijn kontje is nog maagd en ik zei: na vandaag niet meer. Verder zei ik: ik verwacht dat jullie actief bezig zijn als ik een van jullie onder handen neem. Dat betekent: met elkaar spelen, met elkaar zoenen en elkaar likken.

Beide vrouwen keken me aan en Chi zei: maar we zijn zussen. Ik zei voor vandaag zijn we alle drie geliefden van elkaar. Familie doet vandaag niets ter zake. Begin maar eens met elkaar te kussen. Chi haalde haar schouders op en ging naar Xiu en plantte haar lippen op die van haar zus. Aarzelend liet Xiu toe dat Chi met haar tong bij haar in haar mond ging maar na een kleine minuut werd er uitgebreid getongd. De handen van Xiu gingen naar de kont van Chi en ze drukte haar kut tegen die van haar zus terwijl ze stonden te zoenen. Nadat de zoen verbroken was kwam Xiu naar mij en kuste ze mij en greep ze mijn pik vast. Ze zei: ik ga jou eerst eens lekker pijpen. Ze ging op haar knieen voor me zitten en nam mijn eikel in haar mond. En pijpen kon ze als de beste. Haar tong ging in mijn pisbuis en achter mijn toompje. Ik pakte haar hoofd vast en drukte mijn pik dieper in haar en net als Chi wist ze mijn pik helemaal in haar mond te nemen. Ik stootte zacht in haar tot ik uiteindelijk na tien minuten mijn zaad diep in haar keel spoot. Chi die achter haar zat speelde zacht met de tieten van Xiu. Na dit gingen we met drieen op het bed liggen.

In de stad aangekomen zei Joy: ik wil eerst naar een speciaalzaak. Ze liepen naar de zaak waar ik haar ketting had laten graveren en zei tegen de man achter de toonbank: ik wil mijn gezicht in 3d gelaserd hebben in een plexiglas bol. De man zei: geen probleem. Joy ging verder: ik wil die bol op een voet hebben met een enkel led lichtje in de voet die de bol verlicht. Ook geen probleem zei de man. Joy ging door: in de voet wil ik drie haarlokken hebben en op de voorkant van de voet wil ik mijn naam gegraveerd hebben. De man zei: dat wordt een custom voet, die kan ik vanmiddag niet af hebben. Joy zei: als je hem morgenvroeg klaar kan hebben vind ik het ok. Hier is mijn naam en ze gaf hem een papiertje met Joy Jiang erop. Ze vroeg om een schaar en gaf die aan Jasmin en zei: knip maar 7 centimeter van mijn haar af. Jasmin deed dit en Joy gaf het haar aan de man. Ze zei: maak hier maar drie lokken van en bind ze aan een kant bij elkaar. Oh en voor ik het vergeet, het led lampje mag niet in de voet schijnen en er moet een plug in de voet om een transformator aan te sluiten. Die mag je ook leveren. Ze vroeg wat het ging kosten en de man nam een rekenmachine en na wat rekenwerk zei hij: dat wordt een prijzig cadeau. Het gaat je iets onder 700 euro kosten.

Joy pakte haar creditcard en zei: word het dan aan huis geleverd? De man zei: maak er 725 euro van en dan lever ik het morgenvroeg zelf af op het adres waar je het hebben wil. Joy gaf het adres en rekende af. De man zei: kom maar even mee zodat ik je hoofd kan scannen. Joy liep mee en haar hoofd werd in 3d gefotografeerd. De man zei: morgen rond 10 uur heb je het thuis. Joy zei: geweldig. Verpak je het mooi als een cadeau? Natuurlijk zei de man. Ze liepen samen naar buiten en Joy zei: ik wil even met je naar mijn dokter. Hoezo zei Jasmin Joy vroeg: met hoeveel mannen heb jij seks gehad? Jasmins antwoord was een stuk of twintig. Nou zei Joy dan zou ik me als ik jou was in ieder geval eens laten testen op een soa. Jasmin keek haar aan en Joy zei: als je bijvoorbeeld herpes hebt dan kom je daar nooit meer van af en zal je er rekening mee moeten houden met eventuele toekomstige vriendjes. Jasmin zei: maar is dat niet een erg persoonlijk ding? Joy zei: ik ben aan het proberen je te helpen. Maar als je niet wil, dan moet je het zelf weten. De uitslag krijg je binnen een paar uur en die hoef je mij niet te laten weten, ik wil dat je dit voor jezelf doet. Jasmin stemde in en ze gingen naar de huisarts van Joy waar Jasmin in een potje moest plassen. De receptioniste zei: geef me je telefoonnummer, dan bel ik straks de resultaten. Ze vroeg aan Joy: mag ik het op jullie rekening zetten? Joy zei: doe maar, maar doe het als een algemeen onderzoek. Geen probleem zei de receptioniste. Jasmin keek Joy aan en zei: ik wist niet dat het zo makkelijk was. Joy antwoordde: wij hebben een aantal vrouwen in dienst die elke maand zich moeten laten testen. Dat zijn de masseuses die extras doen. Moeder heeft ze daartoe verplicht. Geen negatief resultaat, geen baan. Kom zei Joy dan gaan we nu winkelen.

In de slaapkamer van Joy was het nu zo ver dat ik tegen Chi en Xiu zei: ik wil dat jullie nu in standje 69 elkaar gaan likken. Chi jij op de matras en Xiu jij bovenop. De vrouwen begonnen elkaar te likken en ik keek Chi aan na een paar minuten en vroeg haar even te stoppen. Ik zette mijn pik tussen de schaamlippen van Xiu en drukte mijn pik in haar slijmerige kut. Ze kreunde hard. Ik trok mijn pik uit haar en Chi ging door met likken. Ik zette mijn pik tegen haar anus en drukte deze heel rustig naar binnen. Xiu kreunde: nee het doet zeer, maar ik ging rustig door tot mijn eikel in haar zat. Toen hield ik even stil. Chi likte verwoed verder en op het moment dat Xiu klaarkwam drukte ik mijn pik helemaal in haar en begon ik haar te neuken. Chi had haar dijen om het hoofd van Xiu geklemd en maakte dat ze niet weg kon. Xiu wilde niet weg. Ze begon te genieten van de tong en de pik in haar. Ze kwam een tweede keer heftig klaar en na een dik half uur vulde ik haar darmen met mijn warm zaad. Ik trok mijn pik uit haar en zei: dat zijn twee gaatjes gevuld.

Nu is het de beurt aan Chi. Chi zei: ik ga je een nieuw standje leren. Het heet schommelen. Ze liet me rechtop zitten en ging met haar kut over mijn pik. Ze legde haar benen langs mijn lichaam en pakte mijn handen. Ze duwde me achteruit en trok me weer omhoog. Terwijl ze me omhoogtrok liet ze zichzelf achterovervallen. Ik trok haar omhoog en ze duwde me weer achterover. Dit ging een klein kwartier zo door voor we beiden bijna gelijktijdig klaarkwamen en ik mijn zaad diep in haar spoot. We rolden op onze zij en begonnen hartstochtelijk te zoenen. Na de zoen zei Chi: nu ben je weer een standje rijker en kan je mijn meisje ook dit standje leren. Xiu keek haar aan en zei: ben jij hem aan het leren om te neuken? Chi zei: een week geleden waren hij en Joy beide nog maagd. Hoe moeten ze elkaar nu beter leren kennen dan door actief en intensief met elkaar bezig te zijn. En dat moet ze geleerd worden. Toen jij in je eerste schooljaar het alfabet te zien kreeg wist jij toch ook niet dat die letters woorden konden maken? Nou zo is het ook met seks. Je moet het leren en ik heb liever dat ze het van mij en zijn tante leren dan dat hij naar de hoeren moet. Xiu keek mij en Chi aan en zei: je hebt gelijk. Ik heb daar echter nog nooit bij stil gestaan. Mijn dochter heeft alles zelf uitgevonden. Chi zei: en je ziet het resultaat daarvan. Jammer genoeg wel zei Xiu.

Terug in de stad waren de meiden volop aan het winkelen toen de telefoon van Jasmin ging. Jasmin keek verschrikt naar haar telefoon en zei: pak jij hem op, ik ben bang voor de resultaten. Ze gaf haar telefoon aan Joy en die pakte op en zei: met Jasmin. De doktersassistente zei: ik heb de resultaten van je soa test. Joy vroeg: en wat heb ik onder mijn leden? De assistente zei: helemaal niets, je bent soa vrij. Zeg dat maar tegen je vriendin Joy. Joy vroeg hoe weet je dat ik het ben en de assistente zei: als ik zo’n test zou laten doen zou ik zelf ook niet opnemen. Joy hing op en keek Jasmin aan. Ze keek heel serieus en Jasmin kreeg tranen in haar ogen. Joy zei: je weet dat er veel varianten zijn van soa. Je hebt milde en je hebt serieus zware varianten, inclusief HIV. Je kon de schrik in de ogen van Jasmin zien toenemen. Joy barste uit in lachen en zei: jij hebt geen soa. Maar laat dit een les voor je zijn. Jasmin zei: jij klein kreng, dit zal ik onthouden. Joy zei daarop: dat moet je zeker doen, dan weet je gelijk hoe serieus dit had kunnen zijn. De meiden gingen koffiedrinken en daarna verder met winkelen.

Terug in de kamer van Joy lagen we samen op het bed te praten. Xiu vroeg hoe serieus ik was met Joy. Ik zei: als het niet aan de wet verboden was zou ik morgen met haar trouwen. Maar helaas moeten we nog 2 jaar wachten. Samenwonen is echter een heel ander verhaal en daar ben ik serieus over aan het nadenken als ik mijn vwo heb afgemaakt. Chi zei: daar gaan wij deze week nog eens een serieus gesprek over hebben. Als deze vakantie voorbij is mogen jullie elkaar een keer per tweeweken in het weekeinde zien. Jullie moeten ook aan jullie toekomst denken. Ik vroeg aan Chi: mag Joy dan elk tweede keer ook naar mijn huis komen? Chi zei: dat bespreken we nog wel verder. Maar het wordt tijd om door te gaan. Chi ging op handen en knieen zitten en zei: tijd om mijn kontje eens flink te vullen. Ik zette mijn pik tegen haar anus en drukte die in een keer tot aan mijn ballen in haar. Xiu ging voor Chi liggen en zei: lik jij mijn kut maar vast zodat die straks klaar is voor zijn pik. Chi likte en ik neukte en zowel Xiu als ik kwamen binnen een kwartier klaar. Waarna Chi zich omdraaide en mijn pik in haar mond nam en er lekker op begon te sabbelen. Xiu zei: dat jij dit vol houdt, onbegrijpelijk. Ik zei en dan moet de nacht met Joy nog beginnen.

Een kwartier later kwam ik klaar vooraan in de mond van Chi die direct begon te tongen met Xiu en het zaad heen en weer werkten tot uiteindelijk Xiu het smakkend doorslikte. We gingen weer op het bed liggen en streelden elkaars lichamen tot Xiu vroeg: ben je klaar om mijn kut ook nog eens te vullen? Ik vroeg hoe wil je het gedaan hebben en ze antwoordde: zo diep mogelijk. Ik zei dan ga maar op je rug liggen met een paar kussens onder je kont. Ze deed het en ik legde haar benen over mijn schouders en ging in een keer zo diep mogelijk in haar. Ze zei: nu stilhouden, ik wil weten of mijn buikspieren nog net zo goed zijn als vroeger. Ze begon met haar buik en kutspieren te werken en het voelde alsof ik afgetrokken werd in haar kut. De sensatie was zo groot dat ik na vijf minuten vroeg of ze even wilde stoppen omdat ik anders direct klaar zou komen. Ze wachtte vijf minuten en begon toen weer en na nog vijf minuten stopte ze weer om het daarna af te maken ik drukte mijn pik zo diep mogelijk in haar en voelde de weerstand van haar baarmoederhals. Ik liet mijn pik daar zitten en begon ertegenaan te spuiten en ik wist toen ik me uit haar trok dat een deel van het zaad direct in haar baarmoeder gegaan was.

Er kwam te weinig uit haar kut. Ze bleef een kleine tien minuten uitgeput met haar kut omhoog liggen en draaide zich toen op haar zij. Ze keek me aan en gaf me een kus en zei tegen Chi: ik denk dat hij wel een massage verdiend heeft. Zullen we? Chi gaf haar gelijk en ik mocht op mijn buik gaan liggen en werd gemasseerd. Xiu ging met haar hand naar mijn bilnaad en Chi pakte mijn pik vast en begon er zacht mee te spelen. Ze vroeg me om mijn knieen onder mijn buik te doen en mijn benen wat uit elkaar te zetten. Dat was makkelijker voor haar om met mijn pik te spelen. Ze zei: jij hebt vanavond niets meer over voor je vriendin. Terwijl Chi me aftrok ging Xiu op zoek naar mijn prostaat en toen ze die gevonden had masseerde ze die en begon ik mijn zaad op de badlakens te spuiten. Toen ik uitgespoten was zei Chi: kom nu gaan we samen de jacuzzi in. We gingen uit de kamer van Joy naar een ruimte waar ik nog niet geweest was. Er stond een jacuzzi groot genoeg voor zes personen.

We namen plaats en Chi zette de lucht en waterstralen aan. We bleven een klein half uur in de jacuzzi zitten en gingen ons daarna douchen en ons aankleden. Het was inmiddels half zes en Chi zei: ik ga even eten bestellen. Blijven jullie beschaafd hier zitten? We knikten ja maar toen Chi weg was begon Xiu me direct te tongen en zei ze: wat ben je toch een toffe kerel. Chi liep binnen en zei: genoeg hiermee. Zo meteen komen de meiden terug en dan hebben we de poppen aan het dansen. Nog voor het eten arriveerde kwamen Joy en Jasmin thuis. Ze hadden een dozijn tassen bij hun. Joy zei: we zetten de tassen in de kamer van Jasmin en Xiu en na het eten geven we een modeshow. We aten Vietnamees en na het eten zei Joy: kom dan gaan we naar mijn slaapkamer en zullen we onze nieuwe kleding laten zien. In de slaapkamer aangekomen zei ik tegen Joy: waarom leg je niet eens uit waar al deze certificaten van zijn. Trots liet ze zien dat ze haar ASO certificaat zien, daarna zei ze deze zijn mijn Microsoft Certificaten, ik ben systems administrator en systems engineer. Hierna volgden de Cisco certificaten en ook hier was ze administrator en engineer. Ten slotte liep ze naar de laatste twee ze zei: deze heb ik gisteren gekregen, kunstmatige intelligentie in praktijk en dan heb ik nog een certificaat voor Python Scripting.

Ze keek en zag het laatste certificaat dat ik gemaakt had. Iedereen stond om haar heen toen ze het papier dat over de foto zat wegtrok. Ze draaide zich om naar mij en vloog me om de nek. Ze zei lachend: zooo lief, maar ook zooo stout. Jasmin zag het en keek naar Joy. Die zei: ik leg het straks wel uit. En daarmee was het afgelopen. De meiden verlieten de slaapkamer met alles op twee tassen na. Ze kwamen om beurten terug met fantastische kleding. Vooral voor Jasmin, simpel maar toch elegant. De hoge hakken waren uit en vervangen door kleine hakjes. Een paar mooie pakjes voor werk en mooie vrijetijdskleding. Ze zag eruit als een plaatje en kreeg complimenten van iedereen. Ook Joy had zich in nieuwe kleding gestoken en zag er verrassend uit. Ze leek een paar jaar ouder dan ze werkelijk was. Nadat alle kleding gezien was werden Chi en Xiu verzocht de slaapkamer te verlaten gezien er nog wat privé dingen besproken moesten worden.

Chi en Xiu verlieten de kamer en Joy draaide deze op slot. Jasmin begon direct: what the fuck is dat op die foto? Joy zei: dat is mijn moeder die ons leert hoe Gerrit het beste een vrouw kan bevredigen. Een week geleden waren wij beide nog maagd en was zowel mijn moeder als de tante van Gerrit waren erbij toen hij mij ontmaagd heeft, met instructies over hoe het te doen. Jasmin keek ons aan en ze zei: dat meen je niet. Ik zei: en vanaf die dag heb ik lessen van mijn nicht over hoe ik het beste kan kussen en strelen en leren mijn tante, Joys moeder en Tante Ling mij welke posities het fijnst zijn voor zowel mij als Joy. Joy keek me aan en vroeg in welke kamer we vandaag geweest waren. Ik zei in die van jou. Joy nam Jasmin bij de hand en zette haar monitor aan. Er waren nieuwe filmpjes in de hartjes map. Joy zette het eerste filmpje aan en Jasmin zag hoe we ons elkaar van de kleren ontdeden en hoe Xiu mij daarna pijpte. Ze zei: maar…maar dat is mijn moeder. Ik zei: ja en ook zij heeft mij onder haar hoede genomen en lesgegeven. Jasmin vroeg: wat heb je dan van haar geleerd? Ik zei: ze heeft me geleerd hoe een vrouw ook kan genieten van anale seks.

WAAAATTTT? Dat is onmogelijk. Ik antwoordde nee, niets is onmogelijk en ik liet het filmpje zien waarin Chi en Xiu elkaar aan het beffen waren en ik Xiu anaal neukte. Jasmin zei: dit had ik nooit van haar verwacht. Ik vertelde hoe het begonnen was, met de drieling die elkaars gevoelens voelden. En dat toen ik met Ling aan de gang was zowel Chi als Xiu elke keer dat Ling klaar kwam zij spontaan klaarkwamen. Jasmin zei: nu je het zegt heb ik mijn moeder de laatste dagen diverse keren met haar handen in haar kruis gezien en zwaar ademend. Ik dacht dat ze ongesteld was, maar het was dus klaarkomen. Ik zei: precies. Joy zei: maar nu terug naar onze kleding. We hebben het laatste, en beste voor jou alleen bewaard. Joy begon al haar kleding uit te trekken en toen ze naakt was begon ze sexy ondergoed aan te trekken. Ze zei tegen Jasmin: kijk jij eens of het hem wat doet en tegen mij zei ze: het is ok ze heeft vanmiddag een soa test gedaan en ze is schoon. Ze mag van mij overal aanzitten en ze mag je ook tongen. Jij mag hetzelfde doen bij haar, met als uitzondering dat er niet gepijpt of gebeft wordt en neuken gebeurt alleen met mij.

Ik zat op de rand van het bed en Jasmin trok mijn broek en boxer uit en daarna mijn t-shirt. Ze hield mijn pik in haar hand en zei: jezus meid, wat moet jij hier gelukkig mee zijn. Joy knikte slechts en zei toen: jouw beurt, laat jij jou eerste setje maar eens zien. Ook Jasmin ging zonder schaamte uit haar kleding. Ze had hele mooie tieten met grote tepels en ook een kale kut. Setje voor setje werd aan mij getoond en ik zat met een lange draad voorvocht die van mijn pik tot aan de grond rijkte toe te kijken. Jasmin vroeg aan Joy: mag ik hem aftrekken en uit zijn benarde positie brengen? Joy zei: ok, met de hand mag. Ik wil eigenlijk best wel eens zien hoe hij spuit, en dan met name over jouw tieten. Jasmin keek Joy geil aan en zei: echt? Ze pakte mijn pik en begon er zacht aan te trekken terwijl ik haar streelde. Joy zei: genieten jullie er beide maar van, want dit is een eenmalige gebeurtenis. Terwijl ik Jasmin streelde en zij me aftrok zette Joy de webcam goed zodat alles op film kwam en ging ze daarna achter Jasmin zitten en streelde ze haar ook. Haar rug en billen en ging met haar vingers in haar bilnaad. Met haar andere hand verwende ze de kut van Jasmin die nu heftig kreunend aan mijn pik zat te trekken.

Joy ging met drie vingers bij Jasmin naar binnen en gebruikte haar duim om de clit te masseren. Toen Jasmin klaar begon te komen drukte Joy haar middelvinger in de anus van Jasmin die het uitgilde. IK KOM IK KOM OOOOHHHH GOD WAT LEKKER JAAAAHHHH. Een paar minuten later gebeurde hetzelfde bij mij en spoot ik zes stralen dik zaad. Twee over haar tieten, twee in haar gezicht en twee tegen haar buik. Ze zei zacht: niet alleen een gigantische pik, maar dat zaad, dat zaad ongelofelijk. Ze veegde het zaad van haar gezicht naar haar mond en likte en slikte alles door. Hierna veegde ze het zaad van haar buik en tieten in een hand en likte dat ook schoon. Ze zei: weet je zeker dat je mij niet wilt als je vriendin? Joy zei: ga je geluk nu niet op de proef stellen. Je weet hoe ik kan zijn als ik kwaad ben. Ja ja ok ik begrijp het zei Jasmin. Jasmin liep naar de badkamer en pakte een washandje en maakte eerst mijn pik schoon en daarna haar lichaam en gezicht. Ik zei: misschien moet je even gaan douchen. Je hebt flink wat zaad in je haren zitten. Jasmin zei: of misschien moet ik het aan mijn moeder laten zien en zeggen: wat jij kan, kan ik ook. Joy zei: vooruit jij, de douche in en Jasmin ging lachend de douche in en zei: dat was als grapje bedoeld. Eenmaal uit de douche en weer aangekleed gingen we de woonkamer in waar Xiu vroeg: wat was al dat kabaal? Joy zei: we waren filmpjes aan het bekijken. Ze keek Xiu aan en zei: wil je dat Gerrit ook voor jou een certificaat maakt? Xiu kleurde tot ver achter haar oren. Jasmin zei: ik had eerlijk gezegd verwacht dat jullie zouden scrabbelen. Maar Gerrit heeft me verteld dat hij les van je heeft gehad. Dat is ok mam. Hij moet per slot van rekening nog leren.

Ze keek Joy aan en zei: op een oude fiets moet je het leren. Ik keek naar Jasmin en zei: graag een beetje respect voor je moeder. We proberen je de goede kant op te sturen, maar dat is niet alleen met kleding en make-up te doen. Je zult moeten leren dat respect heel belangrijk is. Mijn levenslessen zo ver zijn: Luister naar een ander en hoor wat er gezegd wordt. Verder: respecteer ouderen. Ze hebben meer levenservaring en weten waar ze het over hebben. Respect is HEEL belangrijk en mijn derde en meest belangrijke levensles is: Als een vrouw nee zegt, dan bedoelt ze niet: misschien of ja. NEE is NEE en respecteer dat, anders mag je jezelf niet man noemen, maar ben je een schoft. Zowel Chi als Xiu en Joy klapten in hun handen. Nou dat is pas heldere taal zei Xiu. Jasmin zei: ik zou willen dat meer mannen zo waren. Ik zei: die zijn er, maar mijn idee is: ga niet naar liefde zoeken, dan vind je vaak de verkeerde spoort. Als liefde jou vindt, dan weet je dat je goed zit. Joy vloog me om de hals en zei: wat ben ik blij dat jij mij gevonden hebt. Ik zei en andersom ben ik even blij. Ik keek Jasmin aan en ze zei zacht: ik heb vandaag veel geleerd en wil veranderen, maar ik weet niet of ik dat alleen kan. Joy zei: je bent slechts een telefoontje verwijderd en je mag altijd hiernaartoe komen voor meer advies, maar vraag eerst je moeder. Komen jullie er samen niet uit, dan mag je mijn advies, en dat van mijn moeder en van Gerrit inroepen. Jasmin ging naar Joy en gaf haar een omhelzing. Ze zei: ik ben zoooo blij dat ik hier gekomen ben. Joy zei: morgenvroeg gaan we verder aan jou werken. We hebben nog veel te doen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10917 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in antwerpen deel 6”

Plaats een reactie