BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 29

Eenmaal bij Loes op de bank kwamen de emoties naar boven en begon Juuls te huilen, zowel van vreugde als van kwaadheid op zichzelf dat ze dit niet eerder gedaan had. Loes troostte haar zo goed ze kon en Juuls hing aan Loes voor dat. Er werd gestreeld en gekust, zonder seksuele bedoelingen. Het was gewoon echte hechte vriendschap. Juuls vroeg na een tijdje wanneer Liesje, JJ en ik naar het huis van Loes zouden komen en Loes zei: waarschijnlijk pas rond een uur of acht vanavond. Het geeft ons genoeg tijd om jou voor te bereiden voor vanavond en vannacht. Ik weet niet bij wie van ons je in bed komt te liggen, maar je moet op alles voorbereid zijn. Dus moeten we je klaarmaken daarvoor. Ben je al eens anaal gespoeld? Wat bedoel je vroeg Juuls. Loes zei: dat betekent nee dus, kom maar mee en neem Marijke ook maar mee zodat we dit klusje kunnen klaren. Boven in de badkamer zei Loes: we gaan alle drie onze onderkleding uittrekken. Toen dat gedaan was zei Loes terwijl ze de anaaldouche in haar hand hield: deze gaat zo meteen bij ieder van ons om beurten in onze anus, dan laten we onze darmen vollopen met water en laten het daarna leeglopen in de wc. In jullie geval zal het meerdere keren gedaan worden tot jullie darmen schoon zijn.

Marijke wist wat er ging gebeuren maar deed alsof ze het niet wist. Loes hielp eerst Juuls en daarna Marijke. Bij beide duurde het drie keer voor er enkel nog schoon water uit hun darmen vloeide. Hierna deed ze zichzelf twee keer om zeker te zijn dat ze schoon was. Juuls vroeg waarom ze dit deed en Loes zei: Gerrit gaat graag slapen met zijn pik in een warm kontje. Het is niet prettig als je, als je wakker wordt, allemaal stront op je pik hebt zitten. Juuls vroeg: dus hij vindt het ook normaal om een vrouw ook in haar kontje te nemen? Loes zei: ja, en als je er eenmaal aan gewend bent, is het eigenlijk net zo lekker als in je kutje. De eerste keer voelt het ontzettend vreemd, maar het geeft de mogelijkheid om ook met jezelf te spelen, alhoewel dat voor jou op dit moment nog niet gewaardeerd kan worden. Maar misschien vanaf morgen wel. Juuls vroeg: maar waarom moet Marijke dit dan ook doen? Loes zei: Marijke heeft genoeg hier in huis gezien om te weten wat er hier allemaal speelt, ik wil dat ze voorbereid is in het geval dat Gerrit haar naakt ziet en hij haar ook in de groep wil betrekken. Juuls zei: maar ze is nog zo jong waarop Loes zei: beter jong geleerd door een man die weet wat hij doet, dan door een prutsende tiener die haar zwanger maakt.

Juuls had daar geen antwoord voor behalve: je hebt gelijk. Loes zei: er is nog een ding dat ik wil dat jullie weten. Hier in huis dragen wij zelden kleding. 95% van de tijd lopen wij hier naakt rond, dat maakt het spelen zoveel makkelijker. Maar als jullie je daar nog niet prettig bij voelen begrijp ik dat, maar hoop ik ook dat jullie het respecteren als wij het wel doen. Juuls keek Loes aan en daarna Marijke. Ze zei: ik heb er opzich geen problemen mee, maar mijn dochter? Marijke zei: mam, als ik mijn huiswerk kom doen en iedereen hier is naakt, denk je dan dat ik met mijn kleren aan blijf zitten? Nee, dan schaam ik me er niet voor om ook naakt te gaan. Juuls vroeg: dus jij bent hier al vaker naakt geweest? Marijke zei: ja mam en Gerrit heeft ook al eens aan mijn tietjes gezeten en als ik mijn huiswerk niet goed gedaan heb heeft hij me ook al meerdere keren over zijn knieen gelegd en mijn billen rood geslagen. En dat vertellen jullie me nu pas. Loes zei: wat zou je gedaan hebben als we je dit een maand geleden verteld hadden? Juuls zei: dan had ik de politie gebeld. En wat zou je nu doen? Nu ik weet hoe jullie respect tonen aan elkaar en geen dingen met elkaar doen die een van jullie niet wil, en nadat jullie mij op meerdere vlakken ondersteund hebben, moet ik eerlijk zeggen dat het me niet zoveel uitmaakt. Maar zei Juuls tegen Marijke: hebben ze dingen met je gedaan die jij niet wilde?

Marijke zei: nee mam, alles is in goed overleg gegaan en niemand heeft ook maar een vinger aan mij gelegd waar ik het niet wilde. Gerrit is een heer wat vrouwen betreft, maar dat weet je zelf inmiddels ook al en als ik bij hem op schoot mag zitten voel ik me heel speciaal. Dat gevoel kreeg ik gisteren ook bij hem. Hij heeft mij ook met respect en vol liefde geholpen. Marijke zei: en ik ben blij dat hij jou heeft laten zien dat je beter af bent zonder die klootzak die zichzelf mijn vader noemt. Wist jij bijvoorbeeld dat hij mij heeft staan bekijken terwijl ik in de douche stond? Ik heb hem in de deur zien staan met zijn broek open en zijn hand in zijn onderbroek. Juuls verschoot hier enorm van en vroeg: wat heb je gedaan? Marijke zei: op dat moment niets, maar ik heb hem later die avond uitgemaakt voor vuile pedofiel en verteld dat incest niet geaccepteerd wordt. Hij verschoot hiervan en ik heb hem daarna nooit meer zien gluren. Juuls vroeg: zou jij dit willen herhalen bij een zitting met onze advocaat? Geen probleem zei Marijke. Ik wil die vent nooit meer zien. Juuls vroeg: maar je hebt er geen probleem mee om jezelf naakt hier te vertonen? Nee mam, want iedereen is er hier heel open over, er gebeurt hier niets stiekem.

Dat gezegd, ik praat er met niemand over wat er hier in huis gebeurt, blijft hier in huis. Daarom wist jij hier ook niets van. Loes vroeg aan Juuls: dus wat wil je doen, net als ons naakt? Of hou je liever je kleding aan? Juuls zei: Gerrit heeft me al naakt gezien en gezegd dat we met elkaar mogen spelen tot hij mij mentaal bereid vindt om met me te neuken, ik heb met jullie allemaal gezoend, dus de volgende stap is voor mij: naakt en meedoen in wat er gebeurt. Loes zei: je zult er geen spijt van hebben. Een half uur later kwamen JJ, Liesje en ik het huis binnen en toen we de rest naakt zagen zitten gingen bij ons ook direct de kleren uit. Ik gaf iedereen een lange tongzoen en streelde ieders tietjes zacht. JJ zei: wil je nu vast kiezen wie er vanavond bij ons in bed komt liggen? Ik zei: ik laat het aan jou over. JJ zei: dan wil ik dat vannacht Juuls en Marijke ons bed delen. Loes zei: JJ ik heb de vrouwen voorbereid, ze zijn beide gespoeld en schoon. JJ zei tegen Liesje: dan mag jij vannacht met je moeder spelen. Loes liep de keuken in en kwam terug met een pilletje voor mij en een fles energiedrank. Ze zei: dit ga jij vannacht nodig hebben. Ze keek naar Juuls en Marijke en zei: ik wil dat hij jullie allebei in beide gaatjes gaat neuken. Ik zei: sorry Loes, Juuls is nog niet mentaal klaar voor dat. JJ zei: dan mag zij vannacht met jou pik in haar donkere gaatje slapen en ga ik voor haar liggen zodat zij mijn babys blij kan houden.

Ik ging in de luie stoel zitten tegenover de bank en keek naar Juuls en Marijke. Ik zei: ik wil dat dat knappe jonge meisje eens bij mij op schoot komt zitten. Marijke stond op en liep naar mij toe. Ik zei: nee, jij niet en keek Juuls aan. Met een grote lach op haar gezicht stond Juuls op en kwam ze op mijn schoot zitten. Ze zei zacht: charmeur dat je bent, jij zou moeder Theresa nog in bed kunnen krijgen met je praat. Terwijl ze op mijn schoot zat liet ze een hand tussen mijn benen verdwijnen en speelde ze zacht met mijn pik die hierdoor in opperste staat van paraatheid kwam te staan. Ik vroeg haar hoe het gegaan was met haar man en ze vertelde: zijn bek viel open toen hij mij zag staan en hij begon te stotteren. Ik zei: dat was een goed begin. Hierna vertelde ik hem wat hij kon doen, oprotten naar zijn secretaresse en dat zij zijn was en strijkwerk maar moest doen en dat hij binnen een week een brief van mijn advocaat zou krijgen met een verzoek tot echtscheiding. En ik heb nu een extra reden voor dit alles. Marijke vertelde mij dat hij haar heeft staan te begluren terwijl ze in de douche was. Ik zei: de schoft. Ik keek Loes aan en zei: ik meen me iets eender te kunnen herinneren. Loes schoot in haar lach en Juuls vroeg wat er aan de hand was.

Loes vertelde haar hoe de situatie tussen ons begonnen was. Juuls keek mij aan en zei zacht: dus jij vindt het oké om vrouwen te begluren? Ik zei: laat Loes de rest van het verhaal eens vertellen. Loes vertelde de rest en Juuls moest er hartelijk om lachen. Loes zei: iets meer dan twee maanden geleden was hij nog maagd. Liesje en ik hebben hem samen met JJ’s moeder alles geleerd. En kijk wat een toffe peer hij is geworden. Juuls sloeg haar arm om mij en kuste me zacht en zei: dat is hij zeker. Ik streelde haar tietjes zacht en ze kreunde zacht: dat mag je de hele nacht bij mij doen. Ik zei: voor dat gaat gebeuren ga ik jou zo meteen een van de zwaarste taken geven die je van een moeder kunt verlangen. Ik heb vanmiddag een update van Jose gekregen over je dochter. Ze heeft Marijke onderzocht en heeft uitgevonden dat ze geen maagd meer is. Ze heeft haar vliesje waarschijnlijk verloren met split zitten. Nu heeft Jose bij Marijke een paar ballen in haar kutje gedaan om haar spieren daar te ontwikkelen en heeft ze tegen mij gezegd dat ze tevens een spiraaltje heeft ingebracht bij Marijke om te voorkomen dat ze zwanger raakt op een schoolfeest. Ze heeft gevraagd om aan jou te vragen of ik de eerste mag zijn die haar gaat gebruiken. Op die manier weet Jose namelijk zeker dat het met gevoel gebeurt, en niet verprutst wordt door een tiener zonder gevoel of kennis.

Juuls keek me aan en zei: zou jij dat voor haar willen doen? Ik zei: ja, maar zou je het niet aan je dochter vragen hoe zij er over denkt? Juuls keek haar dochter aan en zei: wat denk jij ervan? Marijke zei: word ik dan een echte vrouw? Juuls zei: dat word je zeker dan. Dan wil ik dat liever dan wat dan ook. Ik zei tegen Juuls: maar daar komt de taak voor jou. Ik wil dat jij je dochter voorbereid zodat ze goed nat is. Jij mag de ballen verwijderen uit haar en als de taak volbracht is wil ik dat jij het zaad uit haar likt. Ze keek me geschokt aan en zei: wil jij dat ik mijn dochter ga beffen? Ik zei: ja, dat komt jullie band ten goede. Ze zei: besef je dat dit een vorm van incest is? Ik zei: ja, dat weet ik, maar het is niet erger dan wat ik met mijn tante, of mijn moeder doe. Ze keek me aan en zei: met je moeder? Ik antwoordde: ja, ook met mijn moeder en die vindt het helemaal niet erg, ze geniet er volop van. Vraag het maar aan Loes, die is er zelf bij geweest. Mijn god zei Juuls: in wat voor wereld leven we vandaag de dag. Loes antwoordde: in een wereld vol liefde voor elkaar. Zowel mijn zus als ikzelf zijn al jaren alleen en hij geeft ons wat we al die jaren gemist hebben. En vanmorgen had jij ook geen probleem met hem samen te zijn.

Doe dit voor je dochter, ze zal je eeuwig dankbaar zijn. Ik keek Juuls aan en zei: wat denk je? Ze zei: ik denk dat ik knettergek ben maar wil het toch doen. Ik zei: mooi, dan ga maar van me af en leg je dochter maar op de vloer met een paar kussens onder haar kont. Juuls deed dit en ik zei: laat mij haar maar even nat maken, maar blijf vooral hier zitten om te kijken dat ik je dochter met respect behandel. Marijke ging liggen en ik spreidde haar benen en ging ertussen zitten. Ik zei: Juuls, zie je dat touwtje daar? Haal het maar uit je dochter. Juuls haalde het touwtje met de twee ballen eraan uit de kut van haar dochter. Ik schoof dichter tegen Marijke aan en legde mijn pik tussen haar schaamlippen. Ik zei: kijk goed want dit wil je niet missen. Het is de eerste keer dat je dochter dit gaat voelen. Ik legde mijn pik tussen haar schaamlipjes en begon zacht op en neer te schuiven zodat mijn pik over het ringetje en haar clit schoof. Marijke begon direct te kreunen en Juuls vroeg: wat ben je aan het doen? Ik zei: ik laat haar eerst een paar keer klaarkomen voor ik in haar ga. Ze voelt mijn pik en alle aderen die erop zitten over haar clit gaan en dat is een hele speciale sensatie. Als we jouw probleem opgelost hebben ga ik dit ook bij jou doen. Ik bleef op en neer schuiven tot Marijke het uitgilde: IK KOM IK KOMMM JAAAAAAHHHHHH. Ik ging gewoon door en Marijke bleef komen. Het vocht spoot uit haar kut. Toen ze weer tot rust kwam en merkte dat ik nog steeds bezig was begon ze weer te kreunen tot ze voor de tweede keer klaarkwam. Tijdens dit orgasme zette ik mijn eikel tussen haar lipjes en drukte deze rustig naar binnen en begon ik haar zacht te neuken.

Marijke wilde echter harder en begon terug te stoten met haar bekken. Dat was voor mij het teken om mijn snelheid op te voeren en al snel neukten we op het tempo van konijnen. Dit ging een klein kwartier door gedurende welk Marijke nogmaals klaarkwam. Na nog een paar minuten was het voor mij ook zo ver en pompte ik het kutje van Marijke vol met vers zaad. Ik bleef even op haar liggen en kuste haar waarna ik mijn pik langzaam uit haar trok. Ik zei tegen Juuls: nu is het jouw beurt. Ga op je rug liggen zodat je dochter boven je gezicht kan komen zitten. Juuls keek me aan maar ging toch liggen. Loes en Liesje gingen elk aan een kant van Juuls zitten en begonnen haar te strelen terwijl ik Marijke omhoog hielp en boven haar moeder positioneerde. Er hingen al lange draden zaad uit haar kut en ik zei Juuls, die ook oplikken en terwijl ik Marijke zacht liet zakken slobberde Juuls het zaad op wat inmiddels uit haar liep. Toen Marijke eenmaal boven het hoofd van Juuls zat begon die zacht over haar kut te likken en alle zaad naar binnen te zuigen. Loes en Liesje bleven Juuls zacht strelen en ik hoorde haar hard hijgen tijdens het likken. Toen er na tien minuten bijna geen zaad meer uit Marijke kwam zei ik: Juuls, de rest mag je niet doorslikken, dat hou je in je mond. Juuls deed dit en toen Marijke volledig voldaan van haar moeder afging tilde ik Juuls op en liet ik haar met haar gezicht naar mij toe en een been aan weerszijde van mij op mijn knieen zitten. Ik begon haar te kussen en met mijn tong het zaad uit haar mond te lepelen en door te slikken.

Toen Juuls merkte wat ik deed begon ze zelf ook mijn zaad terug in mijn mond te doen zodat ik het kon doorslikken. Na drie minuten tongen was het op en verbrak ze de zoen. Ze keek me aan en vroeg: vind je dat niet vies? Ik zei: nee, ik heb het zelf aangemaakt, hoe kan het dan vies zijn. Ze keek me lachend aan en zei: je bent een apart type, en ik vind het tof zoals je mijn dochter hebt laten genieten. Ik keek haar aan en zei: ze moet nog een keer straks, in haar andere gaatje. Maar eerst, geef me die ballen eens aan want die ga jij de rest van de dag en nacht dragen. Dan kan jij ook vast oefenen met je kutspieren. Ze zat reeds met haar benen gespreid en toen Loes me de ballen aangaf zei ze: mag ik ze zelf indoen? Ik zei: ok. Juuls ging op de grond liggen met gespreide benen en drukte de eerste bal in haar. JJ ging bij haar zitten en drukte de bal diep in haar met haar lange vingers. Ze keek Juuls aan en zei: laat mij maar. JJ pakte de tweede bal en drukte die achter de eerste aan en liet slechts een paar centimeter van het touwtje uit haar hangen. Ze hielp Juuls op en die had moeite om te lopen. JJ zei: daar moet je aan wennen. Ze pakte Juuls bij de hand en ze liepen een aantal keren op en neer naar de keuken. JJ zei: ze moeten even op de goede plek komen zitten. Juuls keek haar aan en zei: wat een vreemd gevoel is dit. Ik voel de ballen bewegen als ik loop. JJ zei: dat is ook de bedoeling en je moet met je kutspieren ervoor zorgen dat ze in je blijven. Het is de bedoeling dat je met je kutspieren blijft knijpen terwijl je loopt. Het is een hele intensieve opgave.

Juuls liep nog een aantal keren op en neer naar de keuken en Loes zei: als je zo blijft lopen, neem dan de volgende trip glazen mee en de trip erna een fles fris en een fles wijn en bij de daarna volgende trip een fles triple en een fles gewone trappist mee. Nadat Juuls alles had meegebracht zei ik tegen haar: nu mag je weer bij mij op schoot komen zitten Juuls deed dat en begon weer zacht met mijn pik te spelen. Nadat iedereen wat te drinken had gehad vroeg ik: wie wil er de volgende zijn? Zowel JJ als Liesje zeiden: voor mij vandaag niet, laat mij maar een dag overslaan. Dat liet drie vrouwen over, Loes, Juuls en Marijke. Ik zei tegen Marijke: jij komt zo meteen weer aan de beurt, maar eerst ga ik Loes de opdracht geven om Juuls klaarte maken voor haar anale rit. Juuls keek me aan en zei: je wil me nog niet in mijn kut neuken, maar wel anaal? Ik antwoordde: hoe kan je anders vannacht de hele nacht mijn pik in je kontje hebben? Ze zei bang: maar daar is nog nooit iets in geweest, ik ben bang dat het pijn doet. Loes kwam naar haar toe en zei: nee meisje, pijn doet het niet maar het voelt de eerste keer wel vreemd. In plaats van dat er iets uit komt, gaat er nu iets naar binnen. Het voelt een beetje onnatuurlijk, maar het is wel heel lekker. Ga maar op je knieen voor de bank zitten en leg je bovenlichaam maar op de bank, dan ga ik je langzaam voorbereiden. Juuls deed als gevraagd en Loes ging achter haar zitten.

JJ en Liesje gingen aan weerszijde van Juuls zitten en streelden haar en stelden haar gerust. Loes begon met zacht de billen van Juuls te kussen en ze zacht uit elkaar te trekken. Ze kuste haar bilnaad en begon er te likken. Van boven in de bilnaad tot net voor haar schaamlippen, op en neer steeds opnieuw en elke keer met haar tong zacht over haar anus. Juuls zei: dit kriebelt, maar is best lekker. Loes begon nu zacht de druk op de anus van Juuls op te voeren om uiteindelijk haar tong er naar binnen te drukken. Ze ging nu rustig met haar tong in en uit haar anus terwijl ze met haar vingers zacht in het natte kutje van Juuls ging. Toen haar vingers nat en slijmerig genoeg waren ging ze met twee vingers bij Juuls haar anus in en begon ze die te spreiden en toen er genoeg ruimte was deed Loes er een derde vinger bij. Ze ging rustig te werk en spreidde haar vingers steeds verder open tot ze tegen mij zei: ik denk dat ze er klaar voor is. Ik ging even achter Loes zitten en stak mijn pik in haar druipende kut. Ik zei: die komt straks ook aan de beurt, maar ik moet even wat smeermiddel hebben. Loes keek lachend achterom en zei: dat is ok. Ik weet dat je mij niet vergeet. Loes ging opzij en ik nam haar plaats in. Ik zette mijn pik tegen haar anus en begon zacht stotende bewegingen tegen haar anus te maken en bij elke stoot de druk wat op te voeren.

Haar anus opende zich langzaam en mijn eikel ging steeds wat verder bij haar naar binnen tot deze uiteindelijk voorbij haar anus naar binnen ging. Ik zei tegen Juuls: gaat het, of moet ik even wachten? Ze zei: kan je even wachten zodat ik hier aan kan wennen? Ik wachtte een kleine minuut tot Juuls zei: ga maar door, ik voel dat ik niet uitgescheurd ben. Ik zei: als je jezelf daar druk om maakt, ik zal nooit zover gaan dat dat gebeurt. Ik begon nu langzaam door te drukken tot mijn pik helemaal in haar zat en begon toen rustig haar te neuken. Juuls zei zacht: nu voel ik pas wat die ballen in mijn kut doen met me. Elke beweging die jij in me maakt laat de ballen ook bewegen, net als met het lopen, alleen is dit veel intenser. En het voelt best lekker moet ik zeggen. Ik voerde langzaam het tempo op tot ik op normale snelheid mijn pik in haar stootte en neukte haar een kleine twintig minuten voor ik haar darmen vol spoot. Ze zei: ik voel je warme zaad in me spuiten. Het voelt zo vreemd. Ik vroeg haar: was het zo erg dat je er zo bang van was? Ze zei: achteraf gezien was het niet veel anders dan wat ik gewend ben in mijn kutje, alleen flink wat groter en dikker. Ik zei: wacht maar tot Jose met jou klaar is, dan wordt het heel anders. Ik trok mijn pik uit haar en Marijke nam mijn plaats in en begon haar moeders darmen leeg te likken. Juuls keek achterom en zag haar dochter. Juuls riep: wat doe je? Marijke antwoordde: ik vind zijn zaad lekker en gezien we toch gewassen zijn in onze darmen is het niet anders dan wat jij bij mij deed.

Ze dook weer tussen de bilnaad van Juuls en ging verder met likken. Ik liet Liesje opstaan en ging naast Juuls op de bank zitten. Loes klom bij mij op schoot en plaatste mijn pik tussen haar schaamlippen en begon mij rustig te neuken. Ik zei: Juuls, kijk hier maar goed naar, want ook dit gaat bij jou gebeuren. Juuls keek toe hoe mijn pik keer op keer in de kut van Loes verdween en zag hoe intens Loes hiervan genoot. Toen Loes klaarkwam zag ze de buik en kutspieren van Loes aanspannen en hoorde ze Loes klaarkomen. OOOHHH JAAAAAHHHH GA DOOR MET DIE DIKKE PIKI VAN JE LAAT ME BLIJVEN KOMEN. Ze stopte met kreunen en begon me heftig te tongen. JJ was op mijn knieen achter Loes gaan zitten en speelde met haar tepels. Loes draaide haar hoofd om en zei: god wat kan die vent van je toch lekker neuken. JJ gaf haar een kus op haar wang en zei: heerlijk, of niet dan, en ik geniet als ik anderen hiervan ook kan zien genieten. Loes kwam een tweede keer klaar voor ik haar kut vulde met zaad. Toen Loes van me afstapte droop het zaad uit haar. Ze ging op de grond liggen en Liesje begon haar uit te eten. Ze likte haar moeder tot die nogmaals klaarkwam en haar dijen om het hoofd van Liesje knelde tot Liesje ze uit elkaar trok omdat ze geen adem meer kreeg. Juuls was inmiddels weer op de bank gaan zitten en deze keer was het Marijke die op mijn schoot klom. Ze ging met haar gezicht weg van me zitten, pakte mijn pik en bracht die naar haar anus en liet zich er langzaam op zakken. Ze deed het extra langzaam om de impressie te geven dat dit haar eerste keer was.

Ze kreunde zacht: OOOOOHHHH HET IS TE KLEIN, IK GA VAST UITSCHEUREN. Juuls keek haar aan en zei: meisje, als ik het kan, dan kan jij het vast ook. Ze hield de hand van haar dochter vast en Juuls keek mij aan en zei: doe het voorzichtig. Ik keek haar in haar ogen en zag dat ze zich zorgen maakte. Ik zei: als het te veel pijn doet mag ze direct stoppen. Marijke zei: nee, ik wil dit ook leren en ze drukte zich voorbij mijn eikel. Ik zei: het ergste is nu voorbij, laat je maar langzaam op me zakken. Mijn pik verdween helemaal in haar en ik liet haar een paar minuten wachten voor ze zelf begon te wippen terwijl ze op mijn knieen steunde. Ze neukte mij tien minuten voor ik mijn arm om haar heen sloeg en ik haar tegen me aan trok. Ik zei tegen Juuls: nu mag jij haar klaar vingeren terwijl ik haar neuk. Juuls keek me aan en zei: ga je dat ook bij mij doen? Ik zei: dat en nog veel meer. Jij zal straks als een echte nymfomaan de wereld gaan ontdekken en straks gaan smeken om mijn pik!!! Ze keek me aan terwijl ze met twee vingers haar dochter naar haar hoogtepunt bracht. Meen je dat vroeg ze: ik zei: kijk rondom je, deze vrouwen en nog een aantal anderen zijn letterlijk verslaafd aan mij. Ik keek naar JJ en ze zei zacht: maar hij is en blijft van mij, en ik bepaal hoe vaak en met wie hij mag spelen en neuken.

Het werd tijd om de darmen van Marijke te vullen en toen dat gedaan was ging JJ op de grond liggen en zei ze: Marijke, kom eens boven me zitten zodat ik dat gaatje van je kan schoonlikken. Marijke ging boven het gezicht van JJ zitten en Jj deed haar best om alle zaad uit haar te krijgen. Toen dat gedaan was dronken we nog een paar glazen en daarna nam Liesje haar moeder bij de hand en vertrokken ze beide na iedereen nog een tongzoen te hebben gegeven. JJ nam mijn hand en zei tegen Juuls en Marijke: kom, dan gaan we samen slapen. We gingen naar de slaapkamer en ik ging op het bed liggen. JJ zei tegen Juuls: ga maar boven hem zitten met je gezicht naar zijn voeten en laat je maar langzaam over zijn pik zakken, en vergeet niet dat het in je kontje moet. Juuls deed dit en kreunde hard toen mijn pik langs de ballen schuurde. Ik trok haar op me en draaide op mijn zij. Het hoofd van Juuls lag op mijn arm en JJ kroop voor Juuls en zei: en jij houdt mijn babys vast terwijl Marijke voor mij komt liggen en ik met haar kan spelen. Dit ging een klein half uur door tot iedereen in slaap was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6342 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 29”

Plaats een reactie