BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Treinreis 1

Waar ik een aantal jaren geleden nog dagelijks met de trein naar en van werk reisde, deed ik dat de laatste jaren sporadisch. Mijn vouwfiets, een Brompton, heb ik al die jaren wel gehouden en soms maak ik daar goed gebruik van wanneer ik een afspraak in een grote stad heb.
Vandaag ging het reizen naar de stad voorspoedig en liet ik mij in een goed gekoelde trein met genoeg zitplaatsen, zittend in de ‘stiltecoupé’, heerlijk rustig lezend, vervoeren.
De afspraak verliep als gepland waarna ik, inmiddels met een opstartende avondspits, mij tussen de toeristen en forensen manoeuvrerend naar het juiste platform begaf. De trein die ik verwachtte stond er nog niet en de informatieberichten lieten in rood en almaar wisselende schermen zien dat er sprake was van stroomstoringen en ander ongemak waardoor mijn trein verviel. Snel schakelend naar wat ook mogelijk was begaf ik me naar een ander platform om twaalf minuten te wachten op een sprinter die me via een flinke omweg, met veel stops, huiswaarts bracht.
De trein stopte op een voor mij onbekend platform en reed de plaats waar ik stond voorbij waardoor een grote roedel passagiers de pas versnelde om het eerste treinstel binnen te kunnen gaan. Kennelijk ‘getraind’ door de vele jaren reizen, was mijn buitenommetje een goede zet waardoor ik via de andere zijde van de ingang betrekkelijk snel naar binnen kon en een klapstoeltje bij de in-/uitgang kon bemachtigen. De trein stroomde voller en voller, de mensen schuifelden en draaiden om te proberen zo comfortabel mogelijk te kunnen reizen, terwijl we inmiddels als haringen in een ton op elkaar stonden.

Met een hand schermde ik een ‘knik’ in mijn frame af om blote benen te behoeden voor blauwe plekken, terwijl mijn andere hand een rvs-stang omklemde. Voelde ik aan de ene hand de zachte huid van een vrouwenkuit langs mijn hand bewegen, de andere voelde het ruwe stiksel van een herenpantalon die draaiend, nog op zoek naar een goede stand, stopte op het moment dat zijn gulp tegen mijn hand duwde. Ik had mijn hand kunnen laten zakken, maar hij leek het niet te merken of hij leek het niet erg te vinden.
Bij het optrekken van de trein voelde ik de druk op mijn hand toenemen en daarmee voelde ik onmiskenbaar zijn geslacht door de stof tegen mijn hand duwen; mmm, ‘hoe geil is dit?’ ging er als een adrenaline stoot door mij heen. De overvolle, misschien wel overbelaste, trein schokte zijn eerste meters vooruit waardoor zijn geslacht zich met diezelfde schokken pulserend tegen mijn hand drukte. Ik voelde het nog intenser gebeuren, het erotische van zijn verborgen pik die tegen mijn hand duwde en de opwinding die dat bij mij teweegbracht.

Bij hem voelde ik gebeuren dat zijn lid zich opwond door de aanraking. Aanvankelijk weet je niet wat dit bij de ander oproept maar dat het geen vergissing betrof werd me al snel duidelijk. Zijn kruis bleef tegen mijn hand duwen terwijl hij zijn benen verplaatste, als wilde hij ruimte maken voor andere passagiers, en een been tussen de mijne plaatste, telkens een beetje verder waardoor dit been uiteindelijk ook mijn kruis raakte. Voor de derde keer voelde ik mijn lijf reageren met een spreekwoordelijke golf van opwinding. Dit was geen vergissing, mijn hand voelde de opwinding bij zijn geslacht ,terwijl hij met zijn been kon voelen dat ook mijn pik zwelde door zijn been welke tegen mijn pik drukte. Ik voelde de erotiek van deze hand- en ‘been’tastelijkheden het voorvocht mijn ureter in stuwen, zo zalig maar tegelijk ook de vrees voor een vochtige plek die misschien wel te zien zou zijn door mijn pantalon.

Hij, noch ik, reageerde afwijzend waarna ‘het spel’ echt leek te beginnen. Ik voelde hoe hij met zijn kruis, onzichtbaar voor de andere passagiers, bewust tegen mijn hand duwde terwijl zijn been dat tegen mijn kruis deed. Ik had zo de meer dan een uur durende reis kunnen volhouden maar voelde tegelijk een opwindende drang een stapje verder te gaan. Ik besloot te gaan staan omdat ik zittend meer ruimte innam dan wenselijk. Ik hield mijn hand aan de rvs-stang vast om het contact niet te verliezen en richtte mij op; m’n fiets een beetje achter mij schuivend. Er ontstond nieuwe dynamiek onder de meest nabije passagiers, even meer lucht en ruimte waardoor ik het contact met zijn kruis verloor doordat hij zich inmiddels gedraaid had en met zijn rug naar mij toestond. Dit moest hij bewust gedaan hebben want niet veel later voelde ik hoe hij zijn billen naar achteren duwde waardoor hij ongetwijfeld mijn gezwollen lid kon voelen. Bij de schokjes van de trein tijdens het optrekken, afremmen en bij spoorwisselingen voelde ik duidelijk dat hij bewust intenser tegen mijn lid duwde. Elke nieuwe aanraking had z’n effect en ik zou, op moment dat ik de trein moest verlaten, beslist opvallen door m’n enorme zwelling.
Deze belevenis was echt nu al de meest spannende reis die ik ooit had meegemaakt.

Hoe geil het ook was, het bleek nog wat spannender te kunnen want ik voelde hoe zijn rechterhand tussen zijn billen en mijn lies naar mijn geslacht zocht en eenmaal beet, hij ferm mijn jongeheer door de stof van mijn broek masseerde. Wat ik al ‘wist’ werd nu definitief bevestigd, hij genoot van onze aanrakingen zoals mijn lijf het had ervaren. Tijdens het masseren van mijn zwellend geslacht, lukte het hem zelfs mijn gulp te openen en zijn hand naar binnen te schuiven. Ik gunde mijzelf zo zijn aanraking, dat ik mijn hand tussen mijn eigen broeksband schoof om mijn slip naar onder te duwen. Ik voelde hoe zijn zachte, blote hand mijn blote pik aanraakte en masseerde. Nu kon mijn reis helemaal niet meer stuk, zo geil en zo opwindend dit te doen in een overvolle coupé en het voor de andere passagiers verborgen te houden.

Ik voelde hoe zijn wijsvinger rond mijn natte eikel gesmeerd door mijn geil rondjes draaide en fantaseerde dat hij zijn broek iets zou laten zakken waarna ik, voorzichtig zodat de andere passagiers het niet zouden merken, mijn natte pik tussen zijn bilspleet richting zijn kontje zou laten glijden, om dan met korte beweginkjes mijn lid zijn lichaam te penetreren zodat we ultiem geil van elkaar zouden kunnen genieten. Dat bleef echter fantasie, en zou ook wel een gewaagde actie zijn geweest. Zijn hand verliet mijn broek, de treindeuren schoven open en zonder om te kijken of iets te zeggen verliet hij de trein.

Mijn rugtas zou nu, in een legere ruimte, even bescherming geven terwijl de vochtige plek in mijn pantalon, in deze broeierige ruimte grotendeels zou verdampen totdat ook ik tenslotte op mijn eindbestemming zou uitstappen.

Wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Decent

Ik ben na mijn scheiding op ontdekkingstocht gegaan naar mijn seksualiteit; tot dan had ik slechts die ene ervaring. Ik ontmoette leuke mensen, ontdekte nieuwe seksuele omgangsvormen en daardoor werd ik veel 'vrijer'. Zo ontdekte ik ook mijn interesse in het hebben van seks met een man, aanvankelijk als fantasieën in mijn hoofd.

Dit verhaal is 4796 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Treinreis 1”

Plaats een reactie