BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Studie resultaat opkrikken

De professor neuken voor een goed cijferIk had het concept van mijn scriptie naar mijn professor gemaild. Hij had tijdens een lezing gezegd dat ik mijn concept mocht zenden zodat hij deze kon lezen en mij kon helpen. Na twee weken, op een zaterdagavond tegen tienen ontving ik een mailtje van hem: Wat is je 06 nummer? Ik bel je zodat we het kunnen bespreken. Groetjes Bert de Jong.

Het voelde raar, een telefoontje? Zo laat op een zaterdagavond? Dat kon toch ook gewoon, maandag? Maar ik durfde niet te weigeren, immers hij kon mij aan een mooi punten totaal helpen. Ik kon geen reden bedenken om hem te vragen of het niet tot maandag kon wachten. Dus heb ik mijn nummer doorgestuurd en op zijn telefoontje gewacht.

Hij belde na een kwartiertje en hij gaf een aantal goede tips en later mailde hij wat aanwijzingen en correcties. Hij vroeg me of ik die zondag met hem wilde dineren bij hem thuis. Ik stemde in en die ochtend stond ik voor mijn kast. Jurkje? Jeans met shirt? Rokje met blouse? Je moet weten, ik studeer Internationale Banking dus niet de te frivool en niet te relaxed zoals een jeans. Ik koos voor een jurkje en twijfelde lang. Met of zonder BH. Niet om hem te teasen maar zonder BH stond het jurkje me nog mooier en, Bert was minsten begin zestig en vast niet geïnteresseerd in mij als vrouw. Ik ben zevenentwintig, een twintig tal centimeter te kort voor mijn BMI. Gezien zijn leeftijd was hij zelfs ouder dan mijn vader!

Bert woont aan de rand van Amstelveen, in een fraai appartement, met zicht richting Schiphol. Om de zoveel minuten konden we in de verte de vliegtuigen zijn landen en opstijgen. We begonnen de avond met een goed glas port. Hij vertelde over zijn leven en het feit dat hij zijn vrouw vier jaar terug aan kanker verloren had. Ons contact voelde goed en ik gaf hem een knuffel. We stonden zo een minuut of wat. En ja… het voelde bijzonder. Ik geef toe, ik had de laatste twee jaar alleen maar in mijn studie geïnvesteerd en had mezelf geen tijd gegund voor een relatie. Zelfs niet voor dates of one-night-stands. En ja, ik voelde bij hem ook wat spanning. Zijn geslacht lag tegen mijn buik en ik voelde de warmte toenemen en misschien verbeelde ik het mij… voelde ik zijn pik zwellen.

We gingen naar de keuken, ik nam plaats aan de bar en keek toe hij hapjes maakte en het diner voorbereidde. Ik vertelde over mijn studie en mijn plannen. De port werd vervangen door een glas wijn. Bert vertelde over zijn reis van bijna één jaar door de Sahara na het overlijden van zijn vrouw. Het eten was geweldig. Na de derde gang gingen we met een volgende glas wijn het terras van zijn appartement op. Ik voelde me licht dizzy van het vierde of was het inmiddels het vijfde glas wijn? Hij stond heel dicht bij en ik voelde zijn warmte. Het voelde niet raar toen hij zijn arm om mij heen legde. Toen ik rilde kwam hij achter mij staan en legde zijn armen om mij heen. Ik voelde zijn lichaam tegen mijn rug en zijn handen vlak onder mijn borsten op mijn buik. Het werd licht in mijn hoofd. De situatie of de drank, of het gemis van een man in mijn leven? Okay een veel oudere man in dit geval.

Ik lette niet op en daar zat ik dan… schrijlings op zijn schoot met een hand op mijn buik in een jurkje waarvan het decolleté een stukje open was gevallen omdat een knoopje los was gegaan. Hij zoende teder mijn wang. Het voelde zo goed! Ik draaide mijn hoofd bij en onze monden vonden elkaar. Met zijn andere hand streelde hij mijn rug en billen. Het zoenen was geweldig! Ik voelde vlinders en opwinding, iets wat ik minstens twee jaar had weggedrukt. De hand op mijn buik ging omhoog en hij omvatte één voor één mijn borsten. Hij verbrak de kus. “Ik heb dit ZO gemist. Ben je er okay mee?” Ik was overdonderd en knikte van ja. “Ja, ik heb ook al drie jaar dit soort gevoelens genegeerd.” Bekende ik. Hij nam de tijd om mij te zoenen en zijn handen gingen over mijn buik en benen en terug naar mijn borsten. Ik voelde zijn geslacht onder mij groeien. Ik grinnikte en ging staan. “Toe maar, geef je zelf de ruimte.” Terwijl hij mij aankeek liet hij zijn hand over zijn pantalon gaan en legde zijn geslacht anders neer. Ik maakte twee knoopjes van mijn jurkje los en ging over hem heen zitten. Nu zo dat ik links en rechts van zijn benen de mijne had met mijn gezicht naar hem toe. Berts handen gleden over mijn rug naar mijn kont. Ik ontspande mijn benen en liet mijn lichaam zakken. Zijn pik lag zo dat ik met wat schuiven de kop tegen mijn kruis en lipjes voelde. Ik bibberde en ik hoorde Bert naar adem happen. “Zo lang geleden.” Kreunde hij zacht.

Zijn vingertoppen gleden over de stof van mijn jurkje en daarmee over mijn borsten. Ik was hongerig en moest me inhouden om mijn jurkje niet open te rukken en mij borsten in zijn gezicht te persen. Bert nam de tijd. Hij speelde en streelde mijn tepeltjes door de dunnen stof heen. Ik voelde mijn poesje vloeien en deep down there ook mijn hartslag. Kohlere wat was ik toe aan een heerlijke harde lul! Ik veerde iets op en trok het jurkje tussen mijn benen vandaan om zo nog beter zijn geslacht tegen mijn kruis en slipje te voelen. Ik ging weer zitten en duwde mijn kruis wat strakker tegen zijn paal en haalde mijn bekken suggestief heen en weer. Het moest toch een keer bij hem beginnen te dagen? Zijn ene hand ging naar mijn rug en schoof onder de stof van mijn jurkje, Hij speelde met de roesjes van mijn slipje. Ik was het wachten zat en opende mijn jurkje. “Toe maar… hap en sabbel op mijn tepeltjes. Je maakt me gek, tijger!” Ik voelde zijn adem aan de linkerkant van zijn nek voordat ik de natheid van zijn tong en de zachtheid van zijn lippen voelde. Ik zuchtte en smolt tegen hem aan.

Zijn erectie eiste aandacht, dus begon ik nog een keer tegen hem aan te rijden, maar hij hield alleen mijn middel vast en verbrak de stilte met “Nee, alleen jij”, voordat hij doorging met in mijn nek te zuigen. Rillingen, gekreun, het was het enige wat ik kon doen als antwoord, het was het enige wat mijn lichaam nu begreep. Weer liet ik mijn naar vulling en voldoening hunkerende kut over zijn paal gaan. “Zeg me dat ik dit niet moet doen,” zei hij. “Doe het alsjeblieft,” kreunde ik. Ik voelde zijn pik onder me bewegen dus draaide ik mijn heupen weer een beetje. Een felle ademteug verliet zijn mond. “God allemachtig.” fluisterde hij toen hij merkte dat ik naar hem keek. “Neuken?” klonk het zo mogelijk nog zachter.

Ik rilde van de spanning. Ik kon mezelf ruiken, mijn verlangen was te ruiken en tastbaar want het kruis van mijn slipjes was drijfnat. Ik trok het jurkje omhoog, over mijn hoofd uit. Het gevoel was dubbel. JA ik wilde seks, ik wilde mannelijke aandacht ik wilde die totale ontspanning. Maar of dat nu met deze ruim twee keer zo oude man moest. WTF het boeide me dat nauwelijks. Het was zo ontstaan en hij kon iets belangrijks voor mij doen. Ergens in mijn brein schoot de titel van een verhaaltje op een vrouwen website door mijn hoofd. “Een slechte nummertje voor een goed cijfer.” Zijn handen en mond waren nu overal. Hij kuste en likte mijn borsten en hals. Zijn grijpgrage handen kneedde mijn billen en lagen in mijn flanken. ,”Owwwww… je bent zo lekker strak en jong.” Kreunde hij. Ik ging staan en keek hem aan. “Ik wil je!” zei ik om mijn eis maar op tafel te leggen. Hij bleef mij aankijken. “Ik wil geslachtsverkeer met je.” Zijn gelaat verschoot van kleur. “Neuken!” fluisterde hij. “Je wilt dat ik je neuk?”

Hij ging staan en maakte zijn pantalon open en haalde een best wel dikke en lange lul tevoorschijn. Ik begon aan zijn blouse te trekken. “Laat mij jouw lijf zien en voelen.” Zei ik. Ik wist dat hij veel sportte en met wat ik het laatste uur gevoeld had kon het alleen maar mee vallen. Je, hij had iets een buikje maar fraaie armen en schouders. Wat ik nog niet eerder gezien had was dat het haar daar ook grijs werd. Ja, hij had een best mooi bovenlichaam. Toen hij zijn pantalon en witte onderbroek uit had stond daar een forse man met stevig lid mij aan te kijken. Zijn pik stond iets naar links en was omgeven met en grote bos grijs schaamhaar. Hij duwde mij iets naar achteren tegen zijn werktafel aan. “Wil je liggen of blijf je staan?” vroeg hij gedecideerd. Ik wipte op en ging op het koude tafelblad zitten. Ik opende mijn benen en hij kwam er tussen staan. Met zijn linkerhand streelde hij mijn kutje door mijn broekje. “Lekker nat.” Kreunde hij en snuffelde aan zijn hand. Met zijn andere hand trok hij zachtjes aan zijn pik. Toen deed hij nog een stap naar voren en liet zijn geslacht op mijn broekje rusten. Ik trok het kruis van mijn broekje opzij. “Laat me niet wachten. Ik wil het!”

Hij trok zijn voorhuid terug en liet zijn eikel tussen mijn lipjes gaan. Hij duwde zachtjes en zette zijn handen in mijn flanken. We keken elkaar strak aan terwijl hij steeds verder in mij schoof. “Kus mij.” Kreunde hij. KUT! Neuken is intiem en makkelijk, maar bij zoenen komt net dat stukje extra kijken. Maar wie A zegt moet ook B zeggen. Alles voor dat goede examen cijfer. Ik krulde mijn benen om hem heen en ging wat rechter op zitten. Zijn gelaat kwam dichter bij en onze lippen raakten elkaar. We zoenden zonder tong. Hij knabbelde op mijn bovenlip en begon traag te stoten. Kohlere, ik merkte dat ik te lang niet geneukt had. Zijn pik raakte me op een manier en punten waar ik mijn dildo niet liet komen. Een hand ging naar mijn kont en zijn andere graaide naar mijn borsten. Terwijl ik zijn zachte lippen voelde, voelde ik zijn hand verder naar beneden zakken. Hij had het likken verbroken en keek nu naar mij, ik sloeg nederig mijn blik omlaag. Ik zag mijn tieten, zijn grijs behaarde lijf en toen hij terugtrok zijn grijs omrande pik bij mijn kale poes. Nee, een bijster geil plaatje was het niet. Ja het was lekker om weer eens echte vulling in mijn poes te hebben, maar een ouder man vol grijs lichaamshaar met op plekken een leer achtige huid… Nee. Hij versnelde zijn stoten. Hij keek mij strak aan en vroeg stilletjes om toestemming om te komen. Ik knikte van ja. *God, ja, alstublieft, laat het over zijn.* dacht ik.

Binnen een paar tellen reutelde en schokte hij en duwde zijn geslacht maximaal in mij en hield stil. Ik voelde hoe hij mijn poes vulde met warme vloeistof. Ik fakete, kreunend en schuddend, een orgasme om hem een extra kick te bezorgen. Hij legde zijn armen om mij heen en hield mij stevig vast.

Na een paar tellen voelde ik diep in mij zijn geslacht slinken en zaad langs mijn dijen stromen. Hij liet me los en vroeg mij op te staan van het bureau. Ons vocht kon vlekken maken in het historisch ding. En weg was het laatste stukje lekkers aan deze beurt. Terwijl hij het houtwerk schoon wreef poetste ik zijn zaad tussen mijn benen weg en was blij dat het over was. We begonnen ons weer aan te kleden. “Morgen zal ik je scriptie beoordelen.” Beloofde hij. ”Ik zal het cijfer direct in het systeem zetten.”

Ik heb die nacht heerlijk geslapen en mijzelf bevredigt met mijn dildo. Ik werd wakker met een blos en een rauwe poes. Ik opende het systeem en daar stond een 7,5 voor mijn proefschrift en als opmerking dat hij mij complimenteerde voor mijn inzet. Okay ik had gehoopt op een 8 na mijn inzet, maar toegegeven ik ben geen briljante studente. Even later ging mijn telefoon. Het was Bert of ik interesse had om de beoordeling met een extra 0,5 punt te laten verhogen. Ik was er snel uit. Als ik werkelijk een dikke baan in New York. London of HongKong wilde zou dat wel handig zijn. We maakten een nieuwe afspraak.

Die zaterdag belde ik om 13:30 aan bij hem. Bert deed open in een badjas. Ik stapte snel naar binnen en hij gaf me een knuffel. Na een glas wijn nam hij mij weer mee naar zijn werkkamer. “Trek je jurkje maar uit. Ik wil je nu helemaal bloot hebben.” Klonk het bijna zakelijk. Hij deed zijn badjas uit. Tot mijn verbazing had hij een groot deel van het grijze dons op zijn borst en lichaam getrimd. Hij had zijn kruis helemaal haarloos gemaakt en zijn pik stond al bijna in stelling. Hij knuffelde en zoende mij, ik liet hem gaan, alles voor een betere kans op de arbeidsmarkt. Zijn handen waren overal van mijn borsten naar mijn flanken. Mijn poes werd gevingerd terwijl ik nauwelijks nat was. “Lekker?” vroeg hij. Ik streelde zijn lichaam en trok hem af. Hij bestede veel aandacht aan mijn kont.

Hij liet me bij zijn werktafel staan. “zet je handen maar op het blad en leun voor over.” Hij stond achter mijn en streelde mijn rug en billen. Hij kwam tegen mijn aan staan en ik voelde lul geslacht tegen mijn billen, zijn handen gleden naar mijn borsten. Was hij dertig jaar jonger geweest had ik er van kunnen genieten, maar ik was bezig met een rare vorm van baan garantie. Bert stapte weer iets achteruit en zijn handen gingen over mijn billen en met rechts zocht mijn kontgaatje en duwde er zachtjes tegen aan. Ik kreunde. Hij maakte zijn vinger nat door deze in mijn mond te steken. Toe stak hij een vinger in mijn sterretje. Huiverend kreunde ik. Zijn ademhaling ging sneller en zwaarder, en het was alsof er een schakelaar om werd gezet. Met een tweede vinger ging hij mijn schede in en vingerde mij zo voor en achter. In de ruiten van zijn boeken kast zag ik dat hij onderwijl aan zijn pik stond te sjorren. Zijn handen waren niet te stoppen, simultaan streelde hij mijn poes en vingerde mijn kont, nu met meer druk en snelheid. “Oh, oh, oh,” kreunde ik luid. Ik had dit niet eerder gevoeld. Ik jammerde en hij fluisterde: “Je moet stiller zijn, anders moet ik stoppen.” Klonk zijn stem streng. “Fuck, sorry,” fluisterde ik.

Mijn ogen konden zich nergens op concentreren. Zijn tong tikte mijn harde tepels terwijl zijn harde pik telkens tegen mijn billen stootte. Ik voelde hoe mijn vocht begon te vloeien en de pijn in mijn poes minder werd. Zijn hand ging weg en ik voelde dat hij een lijn trok waar de nattigheid nu een koude streep achterliet. “Ik wil je neuken! Omdraaien graag, je bent een braaf meisje,” zei hij tegen mij. Ik rilde bij die woorden. De rand van zijn bureau duwde oncomfortabel tegen mijn onderrug, Ik ademde diep en duwde mijn borsten tegen zijn gezicht. In de ruiten van de boekenkast zag ik ons bezig. Zijn grote handen lagen op mijn borsten en hij stond tussen mijn benen. Hij nam de leiding en perste zijn geslacht in mijn kutje. Na een paar stoten keek hij mij aan. “Ik wil je kontje…”
Ik schrok, daar was ik wel eens eerder genomen maar met hem? Hij trok terug en liep om het bureau heen. Uit een la kwam een fles glijmiddel. “Kom op meidje. Draai je eens om” Hij streelde mijn billen en was ruim met het glijmiddel. “Toe maar, lekker diep voorover, met je lekkere tieten op mijn bureau!”

Ik gehoorzaamde en voelde hoe hij achter mij kwam staan. Eerst was het één vinger waarmee hij mijn sterretje binnen ging. Daar kwam een tweede bij. “Jezus wat is dit spannend!” kreunde hij. Toen voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn sterretje duwde. Ik ontspande en voelde de kop in mij schieten. “Strak, zo strak…” kreunde hij. Gelukkig nam hij de tijd en gleed hij telkens een stukje dieper in mijn kontje. In de ruit zag ik ons staan. Ik diep voorover, zijn pik onder zijn buikje vandaan tussen mijn billen. Hij zette zijn handen op mijn heupen en begon te stoten. Hij kreunde luid en binnen de kortste keren kwam hij klaar. Het was raar, het moment van zijn orgasme en het gevoel van zaad in mijn kont bracht mij over de rand van een orgasme. Ik schudde en trilde en voelde een geweldig orgasme door mijn lijf gieren. “Oh mijn god! Ik kom, ik kom!” Ik jammerde en hij hield mijn lichaam vast terwijl ik schokte op geslacht. Hij hield mijn lichaam stevig vast terwijl mijn orgasme door denderde. Ik lachte toen mijn orgasme me verliet. Hij beantwoordde mijn lach met een glimlach.

Hij complimenteerde mij met mijn lijf, mijn sproeten, mijn borsten, mijn rug, mijn buik, mijn kont, mijn dijen en… Ik voelde zijn harde lul slinken en met een plop maakte hij zich van mij los. Ik liet hem praten ik voelde ik mij onrustig. Deze man, minstens zou oud als mijn vader, misschien wel vijf en zestig jaar oud had mij nu voor de tweede keer geneukt. “Jij stout meid! Mij neuken… in mijn… werkkamer voor een beter cijfer? Fuck. Je bent zo sexy zo mooi!”

Zijn pik begon weer te stijven. Hij keek trots omlaag. “Goed pilletje.” Zei hij. Ik wil je nog een keer, nu in je andere gaatje. Kohlere, zijn zaad vloeide nog uit mijn ster en nu wilde hij ook mijn poes…

De enige reactie die ik kon geven was een fysieke reactie, hem kussen en kreunen. Hij duwde mij weer tegen het bureau en spreidde mijn benen. Zonder veel omhaal schoof hij zijn pik in mijn schede. Het ging snel en hij begon rap te stoten. Hij fluisterde dat hij op het punt stond te komen en binnen enkele ogenblikken voelde ik zijn lul dikker worden en zijn zaad in mij spuiten. Ik hield mijn adem in, in een poging zo min mogelijk geluid te maken. Terwijl ik weg zakte in zijn orgasme, maakte hij een grapje over neuken tussen de stapels belangrijke paperassen op zijn bureau. Hij lachte om zijn eigen grap. Toen trok hij terug en deed een stap naar achteren, blijkbaar om te kijken naar zijn leerlinge en zijn zaad dat uit haar lekte.

Hij gaf mij een doekje en ik poetste mijn poesje schoon. Het begon mij te dagen wat er gebeurt was. Ik was in mijn kontje geneukt door de man die daarvoor mijn proefschrift score zou verhogen. Een man die ouder was dan mijn vader. Eigenlijk kon er nu weinig meer fout gaan. Langzaam werd de kleding die we hadden uittrokken weer aangetrokken. Bert trok zijn badjas weer aan.

Hij gaf een knuffel als afscheid. Ik stapte door de deur en liep naar buiten. Het gevoel was dubbel. De seks was geweldig geweest, veel beter dan met de jongens van mijn leeftijd. Maar deze minnaar was wel heel oud maar ook belangrijk voor mijn studie resultaten. De ene kan van mijn gevoel kon de euforie verdrijven. Ik moest mezelf ervan overtuigen dat het niet was gebeurd als koude calculatie voor een goede beoordeling maar omdat we er beiden aan toe waren. Thuis douchte ik mij tot de boiler leeg was en leegde een fles wijn om het gevoel te dempen.

De volgende dag opende ik het systeem om de uitslag te bekijken. Geen aanpassing van mijn cijfer. Ik probeerde ik het opnieuw tegen vier uur. Er kwam een pop-up. Gewoonte getrouw opende ik deze “belangrijke mededeling”

Het was het overlijdens bericht van Bert de Jong. Hij was die morgen thuis gevonden door zijn huishoudster. Snel ging ik door naar de beoordelingen, daar stond nog steeds die 7,5 blijkbaar was hij er niet maar aan toegekomen om mijn cijfer aan te passen.

KUT dan was de inspanning van gisteren voor niets geweest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13314 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Studie resultaat opkrikken”

  1. O shit, de prof is dood-geneukt! Nou, hier op de sportacademie wordt er ook veel gerommeld met/door de leraren en leerlingen, maar tja, we zijn allemaal wel zeer sportief en in betere conditie dan gemiddeld lijkt me. LOL

Plaats een reactie