BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zo worden kampioenen gemaakt, deel 2

Rens heeft een megapikOpgroeien

Terwijl de zon opkwam boven het voetbalveld, maakten Rens en zijn vrienden zich op voor weer een seizoen vol trainingen en wedstrijden. Ze groeiden nu allemaal op en toen ze de kleedkamer binnenstapten, konden ze niet anders dan de veranderingen opmerken die het afgelopen jaar hadden plaatsgevonden.

Het water was koud en de jongens huiverden terwijl ze gingen douchen. Maar deze keer waren er meer jongens met schaamhaar en grotere lullen. Voor Rens en zijn vrienden was het een spannend moment toen ze elkaar zagen ontwikkelen tot jonge mannen.

“Sorry”, zei de coach, “ik vergat de ketel aan te zetten.” De jongens lachten toen ze Rens meer zagen rillen dan de anderen. Zijn lul was gekrompen en kleiner dan ooit tevoren. Maar toen de hitte aanbrak, werd alles weer warmer.

“Is dit goed?” vroeg de coach met geamuseerdheid in zijn stem toen hij Rens zag rillen. “Kom op, sterspeler”, zei hij grinnikend. ‘Je lijkt een beetje klein en koud.’

Rens, nu weer opgewarmd door het warme water, grinnikte terug. “Hmm, ik wed dat ik weer in actie ben.” Zijn pik had nu weer zijn normale grootte en het team was klaar om alles aan te pakken wat er in het nieuwe voetbalseizoen op hun pad kwam.

Naarmate het voetbalseizoen vorderde, bleven Rens en zijn vrienden groeien in omvang en kracht, zowel op als buiten het veld. De coach had aanvankelijk gedacht dat een promotie naar de volgende competitie te veel voor hen zou zijn geweest, maar de jongens verrasten hem met hun vastberadenheid en manier van winnen.

Opnieuw stonden Rens en Floris als laatsten onder de douches. “Ik zei tegen mijn broer dat hij zijn piemel kon steken waar de zon niet schijnt”, grapte Floris.

Rens grinnikte als reactie: ‘Goed zo. Je hoeft het niet van hem te pikken.’ Ze konden niet anders dan de veranderingen opmerken die sinds vorig jaar hadden plaatsgevonden. Vooral Floris was een kop groter geworden en leek op de juiste plekken te groeien.

“Weet je, Rens, jij bent de beste”, zei Floris. “Beste wat? Beste speler misschien, maar Henry schiet de doelpunten binnen als nooit tevoren.”

Rens keek naar zijn vriend, die nu boven hem uit torende. “Beste penis? Ik mag niet klagen, maar heb je de laatste tijd al naar de jouwe gekeken? Je moet je broer op dat gebied al kunnen verslaan.”

Floris bloosde en keek naar beneden. “Nee, beste vriend gek,” antwoordde hij. “En ja, ik ben groter dan mijn broer op dat gebied.”

Ze lachten allebei, dankbaar voor de vriendschap die ze deelden. Ondanks de uitdagingen waarmee ze te maken kregen, wisten ze dat ze altijd op elkaar konden vertrouwen.

Terwijl Rens en Floris na hun voetbaltraining in de kleedkamer hun gesprek voortzetten, konden ze niet anders dan nadenken over hoeveel ze gegroeid waren sinds het voorgaande jaar. ‘En wat zei hij toen hij zag dat jij hem ontgroeide?’ Rens vroeg zijn vriend naar zijn broer.

Floris grijnsde trots en zei: “Net wat jij gaat zeggen over vijf seconden, Rens?” toen hij merkte dat de bobbel in zijn eigen broek groter werd.

Rens keek glimlachend naar het kruis van Floris. ‘Indrukwekkend, maar ik ben je broer niet,’ antwoordde hij.

Floris lachte en zei: “Ik vind het niet erg als jij een grote lul hebt, ik heb er ook één.” Beide jongens waren aanzienlijk groter geworden en waren nu verdomd groot.

Floris keek Rens bewonderend aan. ‘Shit, je bent nog groter’, zei hij, maar niet veel.’

Rens grinnikte en antwoordde: “Geen zorgen vriend, laten we dit seizoen samen winnen.”

Daarop trokken de jongens hun kleren uit en stapten weer de douches in. Ze konden het niet helpen dat ze elkaars indrukwekkende jongeheren opmerkten terwijl ze zich afwasten. Het water was warm en uitnodigend, en het duurde niet lang of beide jongens waren elkaar aan het aftrekken. Ze spuiten samen hun sperma op de douchemuur en voelden een diepe verbondenheid en kameraadschap die verder ging dan alleen maar teamgenoten zijn.

Later in het voetbalseizoen, toen de druk voor het team groter werd om op zijn best te presteren, stonden alle jongens samen in de kleedkamer. Het kampioenschap stond op het spel. Ze moesten deze wedstrijd en de volgende winnen als ze kans wilden maken om opnieuw kampioen te worden, maar dit keer in een nog zwaardere competitie. De coach keek op naar zijn team, dat nu niet langer jongens waren, maar een formidabele groep breedgeschouderde, gespierde mannen.

De toon van de coach was inspirerend toen hij hen toesprak: ‘Als we deze en de volgende winnen, jongens, zijn we kampioenen’, zei hij, terwijl hij iedereen vastberaden in de ogen keek. “Laten we nu naar buiten gaan en er geen twijfel over laten bestaan wie de beste is.”

De wedstrijd was een machtsvertoon en Rens, Floris, Henry en de rest van het team hielden zich niet in. Ze speelden de wedstrijd van het seizoen, gedreven door de wens om als beste uit de bus te komen. Toen ze als winnaar uit de wedstrijd kwamen, deed het team wat Rens een ’teamsaluut’ noemde.

Terwijl ze bij elkaar stonden, met hun brede borstkas op en neer van inspanning, lieten ze een collectief gebrul van triomf horen. En bij de nul schoot het hele team hun sperma hoog de lucht in, een symbool van hun overwinning en kameraadschap. Het was schitterend om het sperma te zien vliegen, een bewijs van de indrukwekkende mannen lullen die elk van hen nu bezat.

Er moesten nog één wedstrijd gespeeld worden voordat het team zich weer tot kampioen kon noemen. Het was tegen het sterkste team in de competitie en ze hadden van hen verloren uit. Maar deze keer was het thuis, dus misschien maakten ze, gezien het publiek en hun nieuwe geweldige vorm, die ze in de laatste wedstrijd hadden lieten zien, een kans.

Rens, nu een kolossale man en aanvoerder van het team, leidde zijn ploeg met vastberadenheid en doorzettingsvermogen. “Ik zal persoonlijk de lul zuigen van de man die het winnende doelpunt voor ons team scoort”, verklaarde hij zelfverzekerd aan zijn teamgenoten. Geen van hen was nog een jongen; het waren allemaal mannen, en alle mannen waardeerden een goede pijpbeurt.

De strijd op het veld was hevig en Rens pakte er eentje voor de ploeg toen hij een bal in de noten kreeg. Hij klemde zijn tanden op elkaar en ging door, uiteindelijk scoorde hij het laatste doelpunt dat hun overwinning bezegelde met een 3-2-score.

Toen het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter klonk, kwam Coach opgewonden het veld op rennen. In zijn enthousiasme scheurde hij echter de korte broek van Rens terwijl hij hem probeerde op te tillen. Rens lachte het weg en omhelsde Coach, terwijl zijn klokkenspel brutaal rondhing. “Geen zorgen”, zei Rens en hield de bal voor zijn kruis terwijl hij het feestelijke rondje over het veld liep om de supporters te bedanken.

Bij terugkomst in de kleedkamer plaagden de teamgenoten Rens: “Ik denk dat je jezelf moet pijpen, aanvoerder.” Ze lachten allemaal hartelijk om de absurditeit van de situatie voordat ze hun zuurverdiende overwinning vierden.

De festiviteiten van het team gingen door in de kleedkamer, gevuld met een gevoel van voldoening en kameraadschap na hun zuurverdiende overwinning en kampioenstitel. Ze wisten echter allemaal dat een aantal van hen naar verschillende scholen zouden gaan, en Rens was gescout door een team uit de hoogste divisie. Dit was hun laatste wedstrijd samen als team.

Terwijl de douches warm begonnen te worden, bedankte elke teamgenoot Rens voor zijn leiderschap en toewijding door hem te overladen met hun eigen sperma – een symbolisch gebaar van waardering en broederschap onder de kampioenen. Één voor één kwamen ze naar hem toe, waarbij ze om de beurt hun indrukwekkende lullen op hem richtten voordat ze gingen lossen.

Als laatste was Rens aan de beurt. Hij stond trots onder het stromende water terwijl hij zijn forse pik aftrok en een dikke stroom sperma op zijn eigen borst spoot. Het team barstte uit in lachen en felicitaties, voordat ze allemaal de plakkerige resten van het afscheid van kampioenen wegspoelden.

PS: Ik hoop dat je genoten hebt van dit verhaal. Ik sta altijd open voor jullie suggesties!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6455 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie