BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anaal met Linda en Filip (3).

Zonder condoom !

Ik ga nog elke woensdag voor stevige sex naar Linda en Filip, zo ook op een woensdagmiddag in april 2023.
Daar aangekomen opent Filip de deur in short en ik volg hem naar het salon, Linda ligt in de zetel in haar blootje. Ze staat op, geeft me een zoen op de mond en trekt mijn hoofd tussen haar volle stevige borsten, ik kus haar tepels en zuig er wat aan.
Terwijl ze zachtjes over mijn kruis wrijft zegt ze “ Je weet dat de afspraak was om steeds een condoom te gebruiken voor het anaal neuken, als we je vragen om ons anaal te neuken zonder condoom, wat is je mening daar over, tenslotte gaat je penis is toch vond ons kontje naar ons mondje!
Voor je daarop antwoord kan ik je zeggen dat we afgelopen week een paar keer ons kontje gespoeld hebben om te leren hoe dat precies in zijn werk gaat en het lukt ons aardig, Kom we tonen je wat we aangeschaft hebben, we hebben een half uurtje geleden ons kontje nog gespoeld, Filip het mijne en ik het zijne”. Ze neemt me mee naar de badkamer en toont me een klysmapeer.
Ik denk , ja het is niet plezant om altijd een condoom aan te trekken, dan weer uit te trekken en dan weer een nieuwe aan te trekken.
Ik ga akkoord en we gaan terug naar de salon.

“Kleed je maar uit en zet je maar in de zetel dan zal ik uw paal eens goed stijf zuigen” zegt Linda. Ik kleed mij uit, zet mij in de zetel en Linda gaat voorovergebogen met gespreide benen voor mij staan en bezorgt mij al pijpend een stevige erectie , Filip knielt achter haar neer en begint met haar clit te spelen. Zoals gewoonlijk komt Linda weer na enkele minuten schokkend klaar en wil ze in haar kutje geneukt worden door mij, ze vraagt aan Filip om van plaats te wisselen met mij, ze begint Filip te pijpen en ik penetreer haar inmiddels natte kutje en neuk haar op een zeer traag tempo.
Na enkele minuten wil ze in haar kontje geneukt worden. Ik vraag achter glijmiddel en ze antwoord “ zal ook wel gaan zonder, probeer maar “ Ik duw mijn paal langzaam in haar kontje en neuk verder, ook weer zeer traag. Na een tijdje roept ze “ kutje, kontje, kutje, kontje”.
Ik neuk haar dan afwisselend anaal en vaginaal tot ze vaginaal klaarkomt, weer schokt haar hele lijf.

Nu is het mijn beurt zegt Filip en wil dat ik in de zetel ga zitten en mijn paal begint af te zuigen, Linda neemt plaats achter hem, steekt haar middelvinger in zijn kontje en masseert zijn prostaat.
Wanneer Filip klaarkomt heeft hij blijkbaar nog niet genoeg en wil hij geneukt worden, hij legt zich ruggelings op de eettafel, benen gespreid in de lucht en ik neuk hem, Linda neemt op haar knieën plaats voor mij en masseert mijn ballen.
Ook nu weer heb ik niet de mogelijkheid om Filip lang te neuken want Linda legt zich naast Filip op de tafel en wil weer anaal genomen worden.
Ik doe zoals al menig keer gebeurt is en neuk hen afwisselend tot Linda wederom klaarkomt, ik neuk Filip nog even tot ik ook bijna klaar kom en ook nu weer zuigt Linda mijn paal tot ik ook klaarkom , ik wil mijn warme zaad over beiden hun gezicht spuiten maar Linda laat niet los en ik kom klaar in haar mond, ze slikt alles in.

We laten ons alle drie in de zetel vallen en Linda geeft me nog een zoen op mijn penis.
Linda begeeft zich naar de keuken om koffie te zetten zoals het inmiddels de gewoonte is na een neukpartij.
Bij een babbel drinken we de koffie en na een half uurtje neem ik weer afscheid en neem de trein naar huis.
Op de trein denk ik, bij die bekende producent van condooms beweren ze dat hun condooms het beste zijn wat betreft huid op huid contact, wel ik kan je dit zeggen, niets zo goed als het echte contact, nee voor mij geen condooms meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 4291 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie