BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (5) Het strootje

Niet lang daarna begon de zomer waarin broertje en ik twee weken in Zeeland logeerden. Op een warme middag had Kees zijn buurvrouw Jessica en Beau en mij in de auto meegenomen naar een rustig plekje om te zonnen en te zwemmen. Kees was druk met Jessica, en Beau en ik wisselden zwemmend en drijvend in het water uit wat we de afgelopen weken op het gebied van jongens, meiden en relaties hadden meegemaakt. Beau voelde dat ze er aan toe was om zich aan een jongen te geven, en net als haar ouders zus Kyra zag zij broertje als de ideale instap in de wereld van de seks met jongens. De warmte van deze dagen maakte haar broeierig en ik herinnerde me die middag wat Dad mij twee jaar eerder had toevertrouwd, een paar dagen nadat hij Kyra ontmaagd had. Let op Beau, dat wordt de geilste van de twee, een sletje in de notendop. Ik grapte nog met hem of ik hem tippen moest als ze rijp genoeg was, maar dat kon hij zelf wel, ‘ik weet haar wel te vinden, als ze oud en lekker genoeg is.’ Nu was ze oud genoeg en of ze lekker genoeg was, dat wilde ze zelf gaan ontdekken, ze fantaseerde over broertje maar wist nog niet zo goed hoe ze dat deze week moest aanpakken. Ze durfde niet zo maar in bed bij hem te gaan liggen, en ook al flirtten ze de afgelopen twee dagen een beetje, dat leek allemaal nog een beetje onschuldig.

De volgende middag ontstond de gelegenheid als vanzelf. Beau nam broertje en mij mee naar de hooischuur van buurvrouw Jessica en daar zei ze spontaan dat ze van slipje wilde ruilen met me. Daar maakte ze best een ritueel van en langzaam schoof ze terwijl ze met haar billen draaidehaar korte broek een stukje omlaag en keken wij allebei naar haar bloemetjesslipje, niet bepaald de sexy outfit om broertje in te verleiden, maar ineens realiseerde ik me dat ze die morgen had gezien welk slipje ik had aangetrokken. De bitch! Het loeder wilde Simon verleiden in het slipje dat ik aan had. Ik was daar nog niet over uitgedacht of daar lag mevrouw de slet-in-spe al met haar kaalgeschoren kutje en haar blote billen in het stro, zwaaiend met haar slipje naar mij, ‘nu jij, Femke.’ Simon keek naar Beau, vooral naar haar kutje en toen naar mij ‘ja, nu jij, Fem, uit die broek’ en toen ik mijn shorts uit had, floot hij, ‘wow, zus je hebt echt een geil slipje aangetrokken vanmorgen.’ ‘Voor jou, broertje, omdat ik weet dat jij deze zo opwindend vindt.’ En trok hem uit. Broertje keek geinteresseerd toe, en toen we niet erg opschoten om elkaars slipje aan te trekken begon met het spelletje ‘zoek de verschillen’ en vergeleek onze beide kutjes met elkaar. Dat deed hij met een strootje, waarmee hij onze lipjes aanraakte (hij durfde op dat moment nog niet met zijn vingers aan Beau’s kutje te komen) en ik denk dat hij niet door had dat die kriebels ons begonnen op te winden. Ik zag al snel dat zowel Beau als ik behoorlijk open gingen staan. Toen ik zag hoe haar clitje groeide ontglipte me ‘kijk Simon, ze wordt geil van je strootje’. Zo vuurde ik hem aan om door te gaan en hij keek nauwgezet hoe haar clitje en haar lippen van vorm veranderden en ook de eerste pareltjes verschenen. ‘En dan zit daar straks mijn slipje omheen, he lief broertje van me, om dit geile kutje en niet dat bloemetjesgordijn van zeeuws meisje’ en ik streelde langs haar lippen. Beau kreunde, ‘oh god nee, Fem, niet doen, ik ben al botergeil.’ Toch werd door het kijken naar de effecten van Simon’s strootje het uitwisselen van elkaars slipjes nog even uitgesteld.

Ineens stopte broertje omdat hij ontzettend plassen moest en de hooischuur uit ging. Dat was het moment dat we snel elkaars slipje aandeden, omdat we bij de boom wilden kijken bij waar Simon stond te plassen. We wilden zijn stijve zien en lieten om niet te veel tijd te verliezen onze shorts liggen. Toen hij door had dat we achter hem stonden draaide hij zich om en plaste zo in onze richting. Ik ging snel achter Beau staan en duwde haar een beetje naar broertje toe, maar die was al klaar met plassen. Simon had ‘zo’n lul, Femke’ zoals alleen Beau dat met haar Zeeuwse accent kon zeggen. Hij wilde zijn broek al weer omhoog doen maar wij stapten op hem af en hij rende voor ons uit zo de hooischuur in waar we hem te pakken kregen en hem zijn broek uittrokken. Ik pakte zijn piemel beet en begon er al snel ook een beetje in te bijten. Broertje had ondertussen ook aandacht voor Beau en ik merkte wel dat hij haar aan haar haren naar zich toetrok en haar op de wang en op de mond kuste.

Hij voelde aan haar borsten en toen voelde ik haar vingers bij mijn mond en zijn lul en maakte ik plaats zodat zij zijn piemel in haar mond kon nemen. Broertje had duidelijk zin in meer, trok haar slipje uit en in no time lag zij onder. Broertje checkte nog snel of ze aan de pil was en met zijn staaf tegen haar lippen geduwd was zijn ‘ja?’ en haar kreunend ‘jaaaaa’ voldoende voor hem om door te stoten. ‘Oh god hij is in me, Femke, hij zit in me’. Het was haar eerste keer. Nadat broertje in haar was gekomen, hield ik haar handen vast en zij de mijne. Ik kuste haar in haar hals en op haar billen,en ik heb haar nadat broertje klaar was haar kutje nog heel lief met mijn heksentongetje gelikt en haar laten klaar komen. Natuurlijk deed het ontmaagden pijn, ze bloedde een beetje en broertje naaide haar eerst heel lief, oog in oog met haar. De tweede keer deed hij het op zijn hondjes, feller, meer gericht op zijn eigen orgasme. Ik werd er zelf best geil van en vingerde mezelf mee.

Broertje heeft door die middag wel een speciaal plekje bij Beau gekregen. Elke keer als ze hem ziet wil ze wel een keertje met hem vrijen, ook in de jaren erna toen ze een vriendje had. Twee jaar terug of zo hadden Beau en broertje allebei verkering; toen Simon in Zeeland was, hebben ze ondanks hun verkering zeker vier keer seks gehad. Beau zegt altijd dat hij de eerste in haar kutje was en dat ze de vorderingen graag wil blijven delen. De hare. De zijne.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De ziltige zusjes (5) Het strootje”

Plaats een reactie