BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 4

Rick lag nog op de bank naar voetbal te kijken en te appen met Liz toen Suus binnenkwam, “Zo broertje weer dat schijt voetbal aan het kijken?” En ze liep naar de bank, Rick trok haar direct over hem heen en probeerde haar te zoenen. “Ik wil even douchen Rick ik stink” Rick vond het wel meevallen en pakte haar stevig vast, ze wou weg en toen ze weer stond ‘vluchte’ ze naar boven, hij gaf haar paar minuten voorsprong en rende achter haar aan, haar kamer in. Ze stond al in haar ondergoed toen hij binnenkwam, Rick keek verlekkerd naar zijn zus en wou haar al weer vastpakken maar Suus weerde hem af, “Ga weg creep, ik wil douchen, “Weet je wat ik wil, jouw kutje likken”

Suus deed haar string uit en gooide die naar hem toe, “Hier ruik maar, dan wil je wel dat ik ga douchen” hij ving haar stringetje en drukte hem onder zijn neus, hij rook een sterk muskachtige en zweterig luchtje en dat wond hem behoorlijk op, hij keek aandachtig naar het beetje afscheiding en rook nog eens, “Suus ik wil je echt beffen nu, je kutje ruikt echt lekker” hij pakte haar weer beet en ze kon niet veel beginnen tegen hem dat wist ze maar stiekem wilde ze dat ook niet en ze liet zich hoofdschuddend vallen op bed. “Jij bent echt niet goed hoor” zei ze terwijl hij haar benen opende, hij rook haar kut en het maakte hem nog geiler. “Oh shit Suus ik ben bloedgeil en hij wreef met zijn vingers tussen haar lipjes, rook nog eens aan haar zwetigere doosje en likte haar lipjes, “Ik ga je zo lekker klaar beffe” haar clitje zat al tussen zijn lippen, Suus lag zachtjes te genieten van deze onverwachte lik beurt en gaf zich over aan hem, hij duwde 2 vingers haar grotje in voelde haar natte slijmerige wandjes om zijn vingers, wild likte hij haar kutje, iets had hem gek gemaakt.

Duwde haar benen omhoog tegen haar borsten aan en voordat ze iets kon zeggen likte hij haar bilspleet en sterretje, alles wat hij proefde maakte hem enkel geiler en vol overgave likte hij haar kontgaatje. Suus lag te draaien met haar reet op het bed en voelde dat ze helemaal gek werd van zijn tong. Weer terug naar haar kutje, duwde zijn tong haar spleetje in, gevolgd door 2 vingers en zijn tong vond haar clit weer. Zo likte hij minuten lang haar gaatjes en zij voelde haar orgasme opkomen, druk vingerend en wrijfend over haar g spotje zoog die nu haar clit weer, alles verkrampte in haar onderlijf en ze liet het gaan, met een gil kwam ze hard klaar op zijn tong en Rick voelde zelfs geil uit haar kutje spuiten. Hij bleef haar zachtjes teasen door zijn tong in en uit haar gaatje te laten glijden. Duurde wel even voordat ze weer wat kon zeggen. Hij kroop omhoog en Suus rook haar zelf nu op zijn hele gezicht. “Je blijft me verbazen Rickster, fuck je liet me zelfs een beetje spuiten, dat lukt mijzelf nog niet eens”

“Ja sorry zussie ik ben geloof ik nog nooit zo snel zo geil geworden als zojuist” hij likte zijn lippen af en proefde haar weer helemaal opnieuw. “Oke en nu ga je me ook neuken en snel ook” hij stond op deed zijn broek uit en kroop tussen haar benen, lijden zijn paal tegen haar opening en Suus zelf duwde haar kont omhoog zodat hij direct in haar zat, “neuk me, kom op neuk me” hij stoote diep zijn pik in haar onderlijf en voelde haar benen om zijn kont waarmee ze hem steeds dieper in haar dwong, “Suus ik ben zo tering geil ik ga snel komen” ze bleef hem aansporen om sneller te stoten en kreunde dat het haar geen reet uitmaakte of die snel ging spuiten, ze wou gewoon zijn harde pik voelen tegen haar kleverige wandjes. Hij stoote nog paar keer diep in haar en toen hield hij het niet meer en spoot zijn zaad diep in haar natte doosje, schokkend lag hij half op haar te hijgen, “Suus ik ben zo gek op je” ze streelde zijn haar en voelde hem verslappen in haar, “ik ben ook dol op jou Rick maar we moeten dit echt geheim houden, ga je snel mee douchen?

Pa en Ma komen over half uurtje thuis” samen onder de douche kropen ze dicht tegen elkaar aan en zoende elkaar hevig, “zullen we samen vluchten naar een plek waar we samen zijn voor altijd Suus” ze keek hem aan, “Oh Rickster jij en en dromen, we hebben elkaar nu toch, ik ga nergens naar toe hoor en jij hebt nu ook een meisje waar je voor moet zorgen” ze kusten elkaar weer en begonnen elkaar in te zepen en te wassen. Samen afdrogen en weer aankleden, Rick kwam weer haar kamer in en pakte het stringetje weer, “ik snap niet wat jullie hier vies aan vinden, ik word er weer geil van” ze griste hem uit zijn handen, “jullie mannen zijn raar, deze gaat de was in stouterd” zei ze en ze gooide hem op de hal in de wasmand.

Suus liep naar beneden en Rick bleef even op zijn kamer om zijn huiswerk vast te organiseren, hij hoorde zijn pa roepen dat het eten klaar was. Moeders had een vraag aan tafel, ze wou graag weten hoe Suus en Rick het zouden vinden om de laatse vakantie samen er iets moois van te maken, eigenlijk had Suus al überhaupt geen zin om mee te gaan, tot ze de plannen hoorde, toen veranderen er een hoop, Curaçao 2 weken Curaçao. Maar er is altijd een maar zei moeders, “Suus, ik kijk naar jou, jullie twee moeten dan wel een hotel kamer delen, wil jij 2 weken met Rick op 1 kamer?” Rick kreeg kortsluiting maar probeerde alles in de plooi te houden, Suus was hier zoveel beter in dan hij ooit kon worden. “Nou ja, zit toch een deur in de badkamer, en we hebben dan wel twee bedden toch?” Vroeg ze en moeders beaamde dit.
“Ja oke, als die creep maar in zijn eigen bed slaapt vind ik het wel prima, toch Rick?”

Rick wou alles bij elkaar juichen, maar probeerde cool te reageren, “ehh ja whatever als ze maar niet gaan snurken naast me”
Vaders lachte hardop, “wat hebben we toch een leuk stel hė, ze zijn zo dol met elkaar” er zaten er nu 2 al af te tellen tot die vakantie. Onder het eten werden alle plannen besproken en ook een eventuele bijdrage van hun voor deze behoorlijk dure vakantie.
Afgesproken was dat ze beide 750 euro zouden meebetalen, was voor hun goed te doen en zo werden de tickets besteld en hotel gereserveerd.
Rick zou naar Liz toegaan maar die apte dat ze nog onwijs veel huiswerk moest doen en op de vraag of hij mocht helpen had haar moeder nee gezegd, dus zaten ze nu beiden op hun kamer met telefoon op de standaard aan het beeldbellen en huiswerk aan doen. Hij vertelde over de vakantie plannen die gemaakt waren en dat hij zijn Liz dan 2 weken moest missen. In zijn achterhoofd dacht hij Suus.

Zaterdagavond zouden ze gaan stappen, helaas mocht Liz nog niet blijven slapen, van haar moeder, maar dat begrepen ze beiden wel ivm de prille relatie. Ondertussen werd het gesprek een beetje ondeugender en zaten ze met rode wangetjes huiswerk te maken, Liz zat al in haar Bh’tje en showde haar borstjes afentoe, Rick zat al glurend zijn wiskunde te maken en zat ook al zonder shirt en in zijn boxer shorts. Liz ging staan en showde haar kontje, ze maakte hem behoorlijk gek in dat stringetje, maar voor zij meer ging showen wilde ze wel even een showtje van Rick die nu met zijn stijve zat te spelen op zijn stoel. Liz keek aandachtig en zei “denk maar dat dat mijn handje is die je nu lekker trekt, dan droom ik ook even weg” en nu zat ook liz met een voet op haar bureau en haar slipje opzij geschoven zichzelf te vingeren achter de telefoon. “Zullen we samen komen Liz?” Vroeg hij, op afstand maar toch samen konden ze zo toch nog beetje sexen, beide met hun eigen handjes, Liz kwam als eerste en lag ontspannen naar Rick te kijken die met een tissue klaarzat om te spuiten. Hij kreunde haar naam toen hij spoot in de Tissue.
“Geil gezicht Rick als je zo spuit, volgende keer ga ik echt proeven van je sperma” hij was al in de Gloria dat ze dat echt wou proberen, zijn zaad slikken.

Ze deden nog even afstand kusje en toen moesten ze echt aan het werk. Tien uur was hij er wel klaar mee en ging hij even wat drinken beneden, zijn ouders zaten te knuffelen en te zoenen op de bank en hij riep gelijk, “neem een kamer hé” vaders moest lachen en zei “die onthoud ik als jij hier met Liz ligt ze zoenen, ga je naar bed jongen?” Rick liep naar de koelkast en hield blikje cola omhoog en viel neer op de stoel, hij moest even zijn ei kwijt over de moeder van Liz dat ze zo beschermend was en Liz best wel kort gehouden werd. “Lieverd, dat meisje is 16 en jij 17 dus haar moeder vind dat spannend dat er dingen misschien gebeuren waar ze nog niet aan toe is” sprak zijn eigen moeder hem toe, was meteen, “ma kom op we weten alles en doen niks geks en zowel dan veilig”

Dat vond ze wel fijn om te horen en keek vol trots naar haar ‘kleine jongen’ die nu toch wel een man werd.
“Ik ga naar bed” zei hij, en stond al bij de deur. “Ben je al te oud om je moeder een kus te geven?” Hij rende gauw terug en gaf zijn moeder een kus en een knuffel, “welterusten luitjes tot morgen” en liep naar boven.
Suus was bij haar vriendin dus liep hij maar door naar de badkamer en door naar zijn bed.

Smorgens weer die wekker, strompelde uit bed naar de douche, warme water deed wonderen en hup boterhammetje en naar school, Liz was er nog niet, hij apte haar, bericht bleef ongelezen, duurde wel even maar toen apte ze terug dat ze zich verslapen had, gelukkig niks aan de hand dacht hij en ze spraken af om elkaar in de pauze even te zien. Liz had een slecht cijfer gehaald met natuurkunde en dat lag uiteraard aan iedereen behalve haar leerkunsten, verder waren alle leraren klootzaken en wilden ze beiden wel naar huis eigenlijk. “Ik heb 8ste vandaag Liz, en jij?” Liz had 7 uurtjes en moest ook echt naar huis ivm sport, “zaterdag schatje dan zijn we weer samen” zei ze glimlachend, kuste hem en ze liepen weer naar hun lokalen toe. In de klas zaten ze alweer heel voorzichtig te appen met elkaar, Rick was zijn telefoon al eens dagje kwijt geweest door appen onder lestijd dus alles ging uiterst zorgvuldig. Ook met Suus appen over de vakantie maar die was druk, en gaf aan dat ze later wel even gingen appen.

15:40 de hel was weer voorbij, naar huis. Moeders was al thuis en vroeg nog maar eens voor de vierde keer of hij en suus op deze leeftijd wel echt kon op één kamer en of dat niet gek was, “ma niks aan de hand, ik zie haar zo vaak in haar ondergoed waar maakt iedereen zich druk om?” Sneerde hij. Een simpele oke deed de zaak af en hij besloot na zijn gezellige toon haar maar even te helpen met het eten maken, hij mocht de aardappelen schillen en sla wassen. Suus kwam half 6 binnen vallen en zag haar broertje in de keuken helpen, ze lachten hem uiteraard uit en vroeg wat hij fout gedaan had dat dit zijn straf was, “kutwijf” moeders direct “hé niet zo hier in huis met je kutwijf” Suus lachte gemeen en gaf hem een knipoog, “bye kokkies ik ga even snel douchen voor het eten” en weg was ze, Oh wat had die graag achter haar aan gerend net als gister, “hé let je wel op Rick je aardappelen koken” “huh wat,waar?” Ze moeder keek hem aan en schudde, “waar ben jij, bij Liz zeker?” Hij knikte snel.

Tijdens het eten liet pa op zijn tablet het hotel zien, het zwembad en het strand en iedereen kreeg er accut zin in. “Wat heerlijk schat, 2 weken niks, beetje lezen en cocktails” vaders droomde al dat hij er zat. “Mag ik ook biertje drinken daar?” Vroeg Rick, hij was 17 maar zijn vader keek hem aan met een blik, moet dat nu maat, chill out je moeder zit hier ook. Hij snapte de de hint en begon over het mooie strand. Suus die naast Rick zat aan tafel had haar hand op zijn been en wreef heel pestend erover heen, hij probeerde te blijven kijken naar de tablet en de fotos maar ze maakte hem gek onder tafel, hij voelde dat hij een stijve kreeg van haar aanrakingen. Hij keek haar even snel smekend aan, van ‘Kappe please’, ze lachte gemeen en haalde haar hand weg, “wat is zo grappig Suus ?” Vroeg Hans haar pa. “Niks pap ik moest aan iets denken van vanmiddag, laat meer zien van het hotel en de kamers” enzo hadden ze heel Curaçao en de tripjes al behandeld, de voorpret was er in ieder geval al.
Savonds zaten Rick en Suus even samen aan de tafel, hij moest een werkstuk inleveren en Suus keek dat altijd even na op schrijfstijl en zinsopbouw, nu zat Rick te smoezen en fluisterde “hoe kom ik van mama af, ze loopt als ik hier ben te gissen en te vragen over Liz en wil je wat weten nog van mij over bepaalde dingen, Suus ik word gestoord van d’r”

Suus zei, “heel simpel, neem haar 1 keer in vertrouwen, en vraag of ze met jou mee wil condooms kopen, serieus ben overal van af”
Hij keek haar aan of die water niet zag branden maar zag bevriezen en daarna in brand zag vliegen maar ze hield voet bij stuk, “serieus Rickster vraag aan haar , mama wil je mee condooms halen want ik vind dat spannend, ze eet uit je hand daarna” hij liet het maar zo en dacht er het zijne van..Nadat ze alles had verbeterd, lees; herschreven, kon hij het uittypen en printen, kus op haar wang en een bedankje in de vorm van een doos merci want die had die al gehaald voor haar.
Dag erna kwam hij weer alleen uit school en liep de keuken in, pakte wat te drinken en groeten zijn moeder, Esmeralda, “ga je nog naar Liz vanavond?” Was het direct. Oke dacht hij alles of niets.

“Mama” ” ja jongen wat is er?” “Eh, zou jij met mij, als je niet wil is dat oke hoor maar zou je mee willen naar de drogist voor eh je weet wel”
Esmeralda keek hem aan en begon beetje te blozen, “Oh jongen natuurlijk doet mama dat, ik snap dat je dat spannend vind maar ben wel blij dat je het vraagt en niet zomaar zonder gaat doen, kom zullen we even snel gaan nu? Mama wist niet dat jullie al zover waren” en samen naar de DA, Rick was er al geweest maar dit was voor de show, en Jeetje Suus had gelijk, relatie op sex niveau en ze weet dat het veilig gebeurt dan bemoeit moeders zich er niet meer mee..dank je wel zussie dacht hij.

Eindelijk was het weekend, week overleefd en zaterdag eerst wedstrijd voetballen en daarna lekker naar zijn meisje toe, Liz was op haar kamer toen hij aanbelde en haar ma deed open, hij mocht zowaar doorlopen naar boven en daar was het direct zoenen en knuffelen, samen op bed lekker in elkaar en van elkaar genieten. ” Wat ruik je lekker” zei die, was haar nieuwe luchtje en ze was in haar nopjes dat haar mannetje het lekker vond. Ze begonnen wat enthousiaster te worden en handjes gingen al onder kleding, Rick was bang dat haar moeder zo binnen kwam stormen maar Liz stelde hem gerust, “ik heb HET gesprekje gehad met mama en ze dacht dat het slim was om een afspraak te maken bij de huisarts voor de pil, maar heb gezegd dat ik daar over na zou denken en als we op dat punt kwamen en jij wel condooms had, ik heb een deeltje weggelaten ja” hij lachte en zei “ze zijn dus allemaal hetzelfde die ouders”

Ze kroelde lekker verder en hij speelde met haar borsten en tepels, Liz voelde al dat zijn onderbroek ging knellen en ging met haar handje zijn joggingbroek in en streelde zijn stijve pik, “ik heb zin in je Rick” ze had zijn pik in haar hand en trok hem beetje af in zijn boxer, “doe je broek uit ik wil hem zien” al zoenend deed hij zijn broek en boxer uit en Liz pakte zijn pik weer vast en trok zijn voorhuidje over zijn eikel, Rick lag lekker chill op zijn rug terwijl Liz met zijn pik speelde, ze trok hem af en hij gaf haar kleine aanwijzingen, “ik wil hem in mijn mondje, dat mag zeker wel hė?” Zei ze met haar fluisterende kleine stemmetje, ze ging tussen zijn benen zitten en boog naar voren toe en likte zijn roze eikel, zacht kreuntje uit zijn mond toen hij haar tong voelde over zijn eikel, “lekker Liz, please ga door” ze hapte zijn eikel in haar mondje en bleef hem met haar hand masseren terwijl ze langzaam meer pik in haar mondje probeerde te krijgen, haar tong gleed rond zijn eikel en ze kon al wat voorvocht proeven.

Hij streelde haar haren en liet haar zalig zuigen aan zijn paal, hij genoot hier zo van, hij zag hoe zijn stijve pik in en uit haar mondje ging en hoe ze met zijn ballen speelde in haar vrije handje. Het gevoel van haar warme mondje en tong maakte hem helemaal gek en hij wou haar ook verwennen maar Liz wou geen afleiding en hem nu eerst verwennen. Steeds iets meer pik kreeg ze haar mondje in en hij zag zijn hele pik nat worden van speeksel, “Liz ik voel dat ik zo ga komen als dit blijft doen” ze keek even op en fluisterde “laat je maar gaan, ik wil het wel proeven” ze liet haar mondje weer om zijn pik gaan en pijpte hem zo lekker nu. Hij was er echt bijna , dit was zo lekker wat ze deed met hem en de gedachte dat hij in haar mondje mocht komen maakte hem helemaal gek, ze voelde zijn pik stijver worden en iets groter, ze wist wat er zou komen nu en ging iets terug met haar mondje. Hij probeerde zo zacht mogelijk te kreunen dat ie ging spuiten en Liz voelde de eerste straal in haar mondje spuiten, en nog één en nog een straaltje, zijn paal klopte in haar handje, ze dacht er niet eens over na en slikte alles in 1 keer door, nog een keer slikken want er plakte wat achter in haar keeltje, Rick lag met zijn ogen dicht en Liz trok hem nog een beetje en voelde hem slapper worden in haar hand, ze voelde zich een pornoster nu, ze had haar mannetje klaargezogen en ook alles doorgeslikt, ze was mega trots dat ze een vent zo gek kon maken.

“Dit was echt niet normaal lekker Liz, kom hier lieverd” “vond je het lekker?” Vroeg ze, “lekker? Jezus je maakte me helemaal gek net, vond jij het lekker, of gek om, om ja, dat ik in je mond kwam” ze keek hem verliefd aan, “ik vind zaad niet het lekkerste nee kwam ik net achter, maar ik vond het super gaaf om jou zo te zien genieten en helemaal te ontspannen na je klaarkwam, vond ik super om te zien, doe ik graag voor je schatje” ze zoende weer intens en Rick duwde haar broek over haar billen, “ik wil je proeven schatje” hij zat naast haar en zag in haar witte string al een nat kruisje, “hé hier is al een meisje een beetje geil zie ik” fluisterde hij in haar oor en zijn hand gleed al onder het elastiek over haar lipjes, “Oh ik ben zo geil Rick, ik word zo geil en nat van jou” hij stroopte haar stringetje over haar billetjes hij zag haar kleine doosje met die gladde lipjes, streelde met zijn vinger tussen haar schaamlipjes door zo naar haar knopje, schokje met haar onderlijf toen hij haar clitje streelde tergend langzaam speelde hij met haar kutje, aaien en ondertussen een tepel sabbelen heel zachtjes over haar clitje wrijven en hij hoorde haar hijgen achter hem, vinger beetje nat maken in zijn mond en weer heel ontspannen haar knopje masseren, langzaam liet hij een vinger in haar glijden zo dat zijn middelvinger tussen haar billen gleed over haar sterretje, minuten lang teasde hij haar zo en ze werd steeds natter van zijn vingers, ze voelde haar geil tussen haar billen lopen, ” Rick je maakt me gek zo” precies wat hij wilde en hij zoog lekker aan haar tepels en speelde met haar kutje, steeds zijn middelvinger over haar nu natte kontgaatje laten glijden. “Please Rick ik sta in brand daar beneden” “weet ik schatje, dat voel ik” zei die zachtjes.

Zijn mond maakte een spoor van zoentjes over haar buikje en bovenbenen, opende haar dijen en lag daar nu tussen, zachtjes blazend tegen haar doosje en clitje, ze probeerde haar billen op te tillen om zo maar contact met zijn mond te krijgen maar zijn handen onder haar benen door lagen op haar buikje.
Hij maakte haar helemaal insane met likjes over haar dijen en ze schokte elke keer ongecontroleerd met haar onderlijf, haar kutje glom van het geil en met het puntje van zijn tong draaide hij cirkeltjes om haar clitje, “geef het me schatje, ik word gek” zijn tong ging van het plekje tussen kontje en kutje door haar lipjes naar haar clitje, en weer terug. Hij liet twee vingers in haar glijden en neukte haar nu rustig met zijn vingers, zijn vrije had kon net bij haar tepel waar hij zachtjes in kneep en draaide tussen zijn vingers. Ze lag te zuchten en te kreunen zo geil was ze en alles moest wat zachter dan normaal maar gek was ze ondertussen. Hij verhoogde het tempo van zijn vingers en likte wat steviger haar clit, binnen no time had hij haar over het randje.

Ze drukte een kussen tegen haar mond en lag ongecontroleerd te shaken met haar benen en kontje, zat direct een mega natte plek op haar bed. Hij liet haar gevoelige doosje even met rust en ging naast haar liggen, “dit was niet lekker zeker?” Vroeg die met een grote grijns, ze opende haar ogen en pakte zijn gezicht vast, “dit dit dit ” moeilijk hė praten grapte hij , “serieus Rick dit was echt niet normaal, ik wist niet dat ik zo kon klaarkomen, Jezus wat lekker, nog een keer?” Hij lachte “kan het altijd proberen lieffie”, “Wauw ik voel het nog steeds kloppen in mijn doos, hoe dan” “ik wil je wel even verder onderzoeken hoor, ik heb daar een speciaal apparaatje voor die kan even van binnen kijken.” Hij deed een condoom om en kroop tussen haar benen, “jaja dat apparaatje ken ik wel” giechelde ze stout en trok haar benen op, hij pakte haar enkels en legde ze tegen zijn schouders, “komt die hoor mevrouw , kan een beetje gevuld gevoel geven” en hij duwde zijn eikel tussen haar lipjes haar strakke gaatje in, eenmaal in haar liet hij haar even wennen, hij haalde hem er bijna uit en schoof weer terug naar binnen, ze vond dit standje wel wat en bleef hem aankijken terwijl hij in haar lijfje stoote, “zo lekker Rick voel je in mij” en ze sloot haar ogen en genoot van zijn pik die haar wandjes masseerde, haar zo even geneukt te hebben wou hij wat anders proberen met haar, “draai je om lieffie op je buik” hij legde een kussen onder haar buik en kwam van achter weer in haar, “wow dit voel ik goed hé” kreunde ze zachtjes en hij had zijn handen op haar kont en leunde zo terwijl hij diepe stoote maakte in haar, Liz lag te genieten van hem en elke stoot voelde ze zijn ballen tegen haar clit, hij begon sneller te stoten in haar tot hij, “oh fuck Liz ik kom” kreunde en in haar klaarkwam, hij liet zich voorover vallen naast haar hoofd “lekker hè schatje” zei ze terwijl ze hem kuste.

Ze greep wat zakdoekjes uit haar nachtkastje om alles een beetje schoon te maken, ze zag de natte plek, “is dat van mij?” Vroeg ze, “ja schatje allemaal van jou, die van mij zitten hierin terwijl hij het condoom omhoog hield” ze schoten samen in de lach en knuffelde nog even op bed.
Aangekleed en voldaan liepen ze naar beneden, zeiden gedag en gingen naar Rick zijn huis, hij moest even omkleden en daarna zouden ze naar de bios gaan, was maar goed dat de film niet boeiend was want ze waren enkel aan het zoenen samen. Toen ze naar buiten liepen zei hij nog, “zo dat was een goede film zeg” en ze schoten beide in de lach. Liepen naar het kroegje op de hoek voor een colaatje en een ginger ale, samen lekker tegen elkaar aan en binnen no time hadden ze een tafel vol met bekende en werd het een geslaagde avond, om 02:00 bracht hij haar weer netjes thuis en zoals altijd gooide hij zijn fiets thuis weer in de heg en liep hij met een big smile het huis in. Keek nog even heel zachtjes in Suus haar kamer, maar zag dat ze lekker lag te slapen, “welterusten zussie” zei hij heel zachtjes de kamer in. Gooide alles uit en viel op bed, tandenpoetsen kan morgen wel dacht hij.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 12306 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 4”

Plaats een reactie