BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verpleegster, deel 4

Verpleegster Laura krijgt het van twee oude kerels“Goeiemorgen!” roept Laura vrolijk wanneer ze Gerrits woonkamer binnenkomt. Ze kijkt verrast op wanneer ze ziet dat Gerrit niet alleen is. “Laura, goeiemorgen!” reageert Gerrit even vrolijk. “Sorry, ik heb bezoek vandaag. Dit is Wim.” Ze kijkt de andere oudere man aan en glimlacht vriendelijk naar hem. “Ooh dat maakt niet uit, toch?” zegt ze. Gerrit hoort in haar stem dat de jonge meid andere plannen had, maar ze laat zich niet van haar apropos brengen.

Wim bewondert de jonge verpleegster. Hij bekijkt haar sans gêne van top tot teen, zelfs wanneer zij hem ziet. Gerrit ziet in Laura’s blik dat het haar niet uitmaakt dat ze goed wordt bekeken. Integendeel, ze lijkt ook wel interesse te hebben in Wim. Wim is net zoals Gerrit ook in de zestig en sport nog regelmatig. Dat is ook aan hem te zien, zelfs wanneer hij een trui draagt. De oudere man heeft een stoppelbaard, een volle bos grijs haar en een indringende blik in zijn groene ogen. Gerrit weet dat zijn vriend wel vaker een vrouw voor zich heeft gewonnen met zijn ogen.

Ook al heeft Laura even veel interesse in Wim als hij in haar, richt ze haar aandacht na de kennismaking en het moment om elkaar te bewonderen weer op Gerrit. De glimlach op haar gezicht terwijl ze met zijn steunkousen bezig is verzekert de oudere man dat hij zich geen zorgen hoeft te maken dat zij hem tekort zou doen.

“Jullie zijn wel erg goed op elkaar ingespeeld!” merkt Wim lachend op. Gerrit lacht schaapachtig. Hij kan zijn gezicht niet in de plooi houden. Zijn vriend heeft hem en Laura volledig door. Hoewel Laura met haar rug naar zijn vriend toe zit, ziet hij dat zij de grijns ook niet van haar gezicht kan krijgen. Het doet de oudere man wel goed dat zij er net zo veel genot uit haalt als hij. Ze legt haar hand subtiel op zijn bovenbeen en kneedt hem zachtjes. Met een knipoog belooft ze hem dat hij nog wel aan zijn trekken gaat komen.

“Wat mij betreft hoeven jullie je niet in te houden, hoor! Doe vooral alsof ik er niet bij ben”, stelt Wim voor. Laura en Gerrit kijken elkaar aan en weten genoeg. Ze hoeven het elkaar niet eens te vragen. De jonge verpleegster kan zich niet inhouden om zachtjes te gniffelen terwijl ze Gerrits broek over zijn knieën trekt. “Had je er zo veel zin in?” vraagt Wim lachend. Laura kijkt over haar schouder naar Wim. “Jij hebt het allemaal zo goed in de smiezen, zeg jij het maar!” kaatst ze ad rem terug terwijl ze haar vingers om Gerrits pik vouwt. Wim grinnikt. “Nou, laat mij je niet tegenhouden, meid! Verwen die vent maar lekker”, spoort hij haar aan. “Nou Gerrit, je hoort het!” zegt Laura vrolijk terwijl ze hem langzaam aftrekt.

Zodra Gerrits lul volledig stijf is, kust de jonge meid zijn schacht van zijn ballen tot aan zijn eikel. “Moet ik nog steeds doorgaan?” vraagt Laura giechelend terwijl ze over haar schouder naar Wim kijkt. Gerrits vriend heeft ondertussen zijn lul ook tevoorschijn gehaald. Hij kijkt toe hoe Laura zijn vriend verwent en trekt zichzelf met een tevreden glimlach af. “Zeker!”

De jonge verpleegster kijkt Gerrit weer in zijn blauwgrijze ogen en neemt zijn eikel in haar mond. Ze likt het voorzaad van zijn eikel af en begint erop te zuigen. De tevreden blik in haar ogen zegt Gerrit dat ze volop geniet van hem pijpen. Hij haalt een hand door haar bruine haar en kijkt haar verliefd aan. Langzaam neemt ze zijn pik steeds dieper in haar mond. De oude man geniet volop van het gevoel van Laura’s warme mond om zijn pik en kreunt zachtjes zijn genot uit. Wim kijkt hem met een grijns aan en steekt zijn duim omhoog. Gerrit glimlacht naar hem en geeft hem een knikje.

Terwijl Laura de oudere man bedreven pijpt, knoopt ze haar witte bloesje los en gooit ze het van zich af. Ze laat Gerrits pik even los om haar zwarte topje over haar hoofd uit te trekken. Nog voordat het topje is geland, heeft ze Gerrits eikel alweer in haar mond. Wim kijkt verlekkerd toe hoe de jonge meid zich steeds verder uitkleedt. Laura neemt Gerrits lul zo diep als ze kan in haar mond en haakt ondertussen haar beha los. Met zijn pik in haar mond geeft Laura de oudere man een knipoog. Gerrit glimlacht met een verliefde blik terug.

“Heb je er bezwaar tegen als we…?” begint Laura. Ze weet donders goed dat Wim precies weet waar ze op doelt en dat ze haar zin niet eens af hoeft te maken. Wim lacht. “Nee hoor! Wat ik al zei, doe alsof ik er niet bij ben.”

Laura legt haar handen op Gerrits knieën en duwt zichzelf omhoog. Ze ritst haar spijkerbroek open en trekt die tegelijk met haar string over haar billen. Bewust holt ze haar rug iets om de oudere man die haar en Gerrit bekijkt een goed uitzicht op haar ronde billen te gunnen. Met een glimlach op haar gezicht zet ze haar knieën schrijlings naast Gerrits benen neer. Voordat ze verder gaat, haalt ze een hand door zijn dunne, grijze haren en drukt ze haar lippen op die van hem. “Ik heb zin in je”, fluistert ze in zijn oor. Gerrit gniffelt. “Ik ook in jou, schatje.” Gerrit legt zijn handen op haar borsten en kneedt ze voorzichtig. Haar tepels staan stijf van geilheid. “Wat ben je toch ook ongelooflijk lekker”, verzucht de oudere man.

De jonge verpleegster hapt naar adem wanneer Gerrits eikel haar kutje binnen dringt. Ze glimlacht naar de oudere man. Tergend langzaam laat ze zich over zijn lul zakken. Zachtjes kreunt Laura haar genot uit terwijl zijn dikke pik haar steeds verder opvult. Gerrit ziet aan haar gelukzalige glimlach dat de jonge meid met volle teugen geniet.

Wanneer Gerrits pik tot aan zijn ballen in Laura’s kutje zit, schuurt de jonge meid langzaam met haar heupen heen en weer. In het begin laat de oudere man haar haar gang gaan, tot hij doorheeft welk tempo ze wil bereiken en in haar tempo meebeweegt. “Je hebt… zo’n lekkere… lul…”, verzucht de jonge verpleegster. Gerrit kijkt haar aan met een tevreden grijns. “Geniet er maar lekker van, schatje.” Aan haar blik ziet Gerrit dat de jonge meid daar geen aanmoediging voor nodig heeft. Ze berijdt de oudere man als een amazone. Hij pakt haar heupen vast als houvast om met haar heftige bewegingen mee te kunnen gaan. Af en toe geeft hij haar een rake klap op haar billen.

Gerrit slaat een arm om Laura heen en trekt haar naar zich toe. Haar stijve tepels kroelen door zijn borsthaar. Als vanzelf opent Laura haar mond om met de oudere man te tongzoenen. “Ik wil dat je me klaarneukt, Gerrit”, fluistert de jonge verpleegster in zijn oor. “Kom maar lekker voor me klaar”, moedigt Gerrit haar aan.

Laura’s ademhaling wordt zwaarder, ze hijgt in Gerrits oor. Ze berijdt hem als een bezetene. Gerrit heeft het gevoel dat hij het ook niet veel langer vol kan houden, maar hij is vastberaden om de jonge meid haar orgasme te gunnen. Hij ziet in haar ogen dat ze bijna over het randje gaat. Zodra haar ogen groot worden en ze naar adem hapt, weet Gerrit wat hij moet doen. Laura geeft zich volledig over aan haar orgasme en komt stuiptrekkend klaar op Gerrits pik. Omdat de jonge meid nog maar nauwelijks haar bewegingen onder controle heeft, blijft de oudere man haar vastberaden doorneuken om haar orgasme zo lang mogelijk te rekken. “Ow Gerrit…”, jammert ze.

“Mag ik in je komen?” vraagt Gerrit liefjes. Laura kijkt hem met een gelukzalige grijns aan. “Ja, kom maar, kom maar, spuit maar.” Zodra hij Laura’s ja hoort, laat Gerrit zich ook gaan. Hij voelt zijn orgasme vanuit zijn tenen opwellen. Heel even flitst de gedachte door zijn hoofd dat hij het jonge meisje zonder condoom neukt, maar hij weet dat het haar evenmin uitmaakt als hem. Hij spuit zijn ballen volledig leeg, diep Laura’s baarmoeder in. “Ow ja, spuit me vol, spuit me vol”, moedigt Laura hem aan. Hij voelt dat zijn orgasme ervoor zorgt dat Laura spontaan nog een keer klaarkomt. Ze zet haar nagels in zijn schouders om zich schrap te zetten. “Ow ja…”

Langzaam voelen Gerrit en Laura hun orgasme langzaam wegtrekken. Gerrit stoot gestaag steeds langzamer zijn pik Laura’s kutje in, totdat hij voelt dat hij de laatste druppel sperma diep in haar heeft gespoten. Hongerig drukt Laura haar mond op die van Gerrit om hem te bedanken met een tongzoen.

Terwijl Gerrit en Laura nagenieten van hun orgasme, voelt Gerrit zijn pik slapper worden. Uiteindelijk glipt hij uit haar kutje, gevolgd door zijn sperma. “Jezus, je hebt weer goed wat bewaard!” merkt Laura giechelend op. “Alles voor jou, lieverd”, kaatst Gerrit hijgend terug. Laura glimlacht naar hem en geeft hem een kusje.

“Nou? Was het wat?” grapt Laura wanneer ze over haar schouder kijkt. Wim heeft hun hele vrijpartij meegemaakt en heeft nog steeds zijn stijve lul in zijn hand. “Poah, zeker weten! Als ik zo’n jong zustertje als jou had, wist ik er wel raad mee!” Laura kijkt naar Gerrit met een ondeugende blik. Gerrit weet wat ze wil en knikt goedkeurend. “Zeker weten?” vraagt Laura. “Doe maar”, stelt de oudere man haar gerust. Laura geeft hem een kusje en duwt zichzelf van zijn schoot af. “Dank je wel, schatje”, fluistert ze in zijn oor voordat ze naar Wim toe draait.

“Nou? Wat zou je doen als je zo’n jong zustertje als ik zou hebben?” vraagt Laura terwijl ze met een ondeugende blik in haar ogen op Wim af stapt. Ze holt haar rug om haar borsten goed aan de oudere man te kunnen tonen. Gerrits sperma loopt langs haar dijen naar beneden. De oudere man schuift zijn billen wat verder naar de rand en laat zijn stijve pik aan Laura zien. Hij weet donders goed wat Laura’s bedoeling is. Als een pauw laat hij zijn pik fier omhoog staan, zodat Laura hem kan bewonderen. Hoewel zijn pik niet zo dik is als die van Gerrit, is die alsnog breed genoeg en zelfs een stukje langer. De jonge verpleegster kijkt hem met een glimlach aan.

Wim lacht en duwt zichzelf van de luie stoel af wanneer Laura voor hem staat. “Als ik zo’n jong zustertje als jou zou hebben, zou ik eerst wel eens willen weten of ze echt zo lekker kan pijpen”, zegt hij hees. Hij legt zijn hand op Laura’s schouder, die zonder dat Wim ook maar een beetje kracht hoeft te zetten zakt en voor hem op haar knieën gaat zitten.

De jonge verpleegster kijkt op naar de vriend van Gerrit en kijkt hem met een ondeugende blik aan. Ze wacht duidelijk af tot Wim haar aanspoort. Aan de grijns op Wims gezicht te zien heeft hij door hoe Laura het spelletje speelt. Hij haalt zijn hand door haar bruine, golvende haren en leidt haar hoofd naar zijn kruis toe. “Pijp me”, zegt hij op een dringende toon. Laura laat de oudere man haar hoofd naar zijn pik duwen. Ze opent haar mond en neemt zijn pik in haar mond.

Zodra Wims lange pik tegen haar huig drukt, laat Wim hem los om te kijken wat zij gaat doen. Glunderend likt Laura het voorzaad van zijn lekkende lul af. Ze laat duidelijk merken dat ze het heerlijk vindt om hem schoon te likken. “Lekker, meissie?” Laura kijkt op naar de oudere man. Ze humt vrolijk terwijl ze de laatste restjes voorzaad van zijn eikel aflikt. “Heerlijk!” antwoordt ze wanneer ze zijn pik even uit haar mond laat om daarna weer vol enthousiasme de oudere man te verwennen. Ondertussen laat ze haar handen over zijn afgetrainde buik en billen glijden, totdat ze een hand op zijn billen houdt en met de andere zijn schacht vasthoudt.

Wim heeft een gelukzalige grijns op zijn gezicht terwijl hij wordt gepijpt. Hij knikt goedkeurend naar Gerrit, die nog loom bijkomt van zijn orgasme. Laura stopt met hem pijpen en trekt hem ondertussen langzaam af. “Nou, kan dat jonge zustertje een beetje pijpen?” vraagt Laura gniffelend. Wim lacht. “Dat kan ze!” Laura ziet dat Wims aandacht naar haar borsten gaat. Ze pakt zijn pik en strijkt zijn eikel over haar stijve tepels. “Jezus wat ben jij een geil meissie”, verzucht de oudere man verwonderd.

“Maar Wim, zeg eens…”, begint Laura terwijl ze hem aftrekt op haar borsten, “als je zo’n jong zustertje als ik zou doen… en je zou weten dat ze echt zo lekker kan pijpen… wat zou je nog meer met haar doen?” Wim grinnikt. Hij waardeert Laura’s onderdanige houding. “Dan zou ik haar eens op haar handen en knieën zetten en haar lekker van achter pakken.” De jonge meid glundert. Ze kijkt hem met een ondeugende blik aan en wacht geduldig af tot de dominante oudere man haar aanspoort om te doen wat hij wil. Wim kijkt haar met een geamuseerde blik aan. Hij blijft stil, maar heeft donders goed door hoe Laura hem bespeelt.

De oudere man buigt voorover, pakt Laura bij haar nek en kust haar. Hij proeft zijn eigen voorzaad nog. “Wat ben jij toch een heerlijk geil meissie”, merkt hij op voordat hij haar met de nodige kracht zo manoeuvreert dat ze met haar gezicht naar Gerrit toe staat en haar dan voorover buigt. Laura moet haar handen uitsteken en op de grond laten rusten om te voorkomen dat ze voorover valt. Ze weet dat ze daardoor precies staat zoals Wim haar wil hebben. Wanneer ze over haar schouder kijkt, ziet ze dat Wim verlekkerd naar haar billen kijkt. De dominante oudere man geeft haar een rake klap op haar billen. PETS! Ze slaakt een kreetje, maar de ondeugende glimlach op haar gezicht zegt dat ze geniet van de pijn. Wim gniffelt en geeft haar nog een klap op haar billen. PATS! Laura kijkt naar Gerrit, die met een tevreden blik toekijkt hoe zijn vriend haar toetakelt.

Laura kijkt met een vragende blik naar Gerrit wanneer hij zijn mobiele telefoon uit zijn broekzak vist. Wanneer ze ziet dat hij hem op haar richt, heeft ze door wat hij van plan is. “Ga je filmen hoe Wim mij neukt?” vraagt Laura met een hese stem. Gerrit gniffelt. “Ik ben wel benieuwd wat hij allemaal gaat doen met zo’n jong zustertje”, merkt hij op met een knipoog. Laura giechelt en kijkt recht in de camera.

Doordat Laura gefocust is op Gerrit, heeft ze niet door dat Wim ondertussen achter haar is gaan zitten en zijn eikel al tegen haar kutje heeft gezet. De dominante oudere man legt een hand op haar heup, richt zijn eikel en stoot in een keer zijn pik tot aan zijn ballen haar kutje in. De jonge verpleegster hapt naar adem en haar ogen worden groot. “Ow God!” kermt ze uit. Ze voelt dat zijn eikel bijna tegen haar baarmoedermond aan schraapt. Wim lacht hardop. Gerrit lijkt zich ook wel te amuseren terwijl hij toekijkt.

“Hoe kan het toch…” begint Wim terwijl hij langzaam begint te stoten, “dat zo’n lekker jong zustertje als jij… zo’n strak kutje heeft?” Laura gniffelt. “Ben ik… zo strak… of heb jij… zo’n dikke… lul?” kaatst ze gniffelend terug tussen zijn stoten door. De dominante oudere man gniffelt. “Goed punt”, zegt hij voordat hij haar nog een rake klap op haar billen geeft. Laura sist het uit van de pijn, maar Gerrit ziet aan haar blik dat ze het niet vervelend vindt.

Met iedere stoot klappen Wims liezen tegen Laura’s billen aan. De jonge verpleegster kreunt zachtjes haar genot uit. Haar borsten wiegen heen en weer op het ritme van zijn stoten. Dat valt Wim ook op, die een van haar borsten stevig vast pakt om die te kneden en tegelijkertijd als houvast te gebruiken. Laura kreunt dieper uit haar keel, wat Wim en Gerrit allebei het idee geeft dat ze ervan geniet om stevig onder handen genomen te worden.

“Vind je het… lekker… om zo hard… geneukt te worden… meissie?” vraagt Wim steunend. “Ja, Wim”, antwoordt Laura keurig met twee woorden. De dominante oudere man gniffelt. “Goed zo… schatje… zeg het ook maar… tegen de camera…” Laura giechelt en kijkt eerst naar Gerrit voordat ze in de lens van de camera kijkt. “Ik vind het… lekker… om zo hard… geneukt… te worden…” Gerrit kijkt haar met een trotse blik in zijn staalblauwe ogen aan. Hij zegt niks om de opname niet te verstoren, maar Laura smelt voor de blik in zijn ogen. Ze kijkt hem verliefd aan.

Laura voelt zich zo fijn en vertrouwd in de aanwezigheid van de twee oudere mannen dat ze al snel voelt dat ze voor de tweede keer klaar gaat komen. Haar ademhaling wordt heviger en ze steunt luider. “Kom maar lekker klaar, meissie”, moedigt Wim haar aan. “Dat… komt… wel goed…”, probeert ze bijdehand terug te kaatsen.

De dominante oudere man blijft haar onverbiddelijk doorneuken. “Oh ja Wim, ja Wim, ja Wi…”, jammert Laura totdat ze haar orgasme op voelt komen. Haar ogen worden groot, ze kijkt met een gelukzalige blik de camera in terwijl Gerrit met een grijns van oor tot oor toekijkt hoe de jonge meid stuiptrekkend voor zijn ogen klaarkomt. “Ow God!” kermt Laura uit voordat ze door haar armen zakt. Wim houdt haar heupen vast om haar door te kunnen blijven neuken. “Ooowww Wim… neuk me, neuk me!” spoort ze hem aan. Ze begraaft haar gezicht in het tapijt terwijl ze luidkeels haar orgasme uitkreunt. “Ooowww ja!” Doordat Wim haar genadeloos door blijft neuken, heeft ze het gevoel dat ze wel in haar orgasme zou kunnen blijven hangen. “Ooowww ja!”

Wanneer Laura uiteindelijk haar orgasme langzaam weg voelt ebben, laat ze zich op het tapijt vallen. Ze kijkt met een wellustige blik op naar Wim. “Oh mijn God!” “Je mag gewoon Wim zeggen, hoor”, kaatst de dominante oudere man bijdehand terug. Laura lacht hardop terwijl ze nog uit moet puffen van haar orgasme.

“Weet je wat ik nog meer zou doen met zo’n lekker zustertje?” vraagt Wim hijgend. “Nou?” vraagt Laura. Ze heeft al een vermoeden wat de oudere man gaat zeggen. Hij legt zijn hand op haar schouder en laat haar op haar rug op de vloer liggen. “Ik zou dat lekkere meissie nog even lekker doorneuken voordat ik haar gezichtje onder spuit.” Laura gniffelt en knijpt met haar bruine ogen. “Heb jij even geluk dat je een jong zustertje tot je beschikking hebt”, reageert ze nog nahijgend van haar orgasme.

Wim gniffelt en buigt zich over haar heen. Hij zet zijn eikel tegen haar kletsnatte kutje en drukt hem gemakkelijk bij haar naar binnen. “Wat ben jij toch een lekker meissie”, verzucht Wim voordat hij zijn lippen op die van haar drukt. Gulzig tongzoent Laura met de dominante oudere man. Ze voelt hoe zijn grijze borsthaar tegen haar tepels kroelt en hoe zijn strakke buik op die van haar rust. In haar ooghoek ziet ze dat Gerrit ondertussen van plek is veranderd. Hij is naast ze gaan zitten, zodat hij ook dit goed kan filmen. “Ooh wat heb je een lekkere pik Wim… ik kan niet wachten tot je me onderspuit”, jammert ze, wetend dat Gerrit alles wat ze zegt opneemt. “Wacht jij maar…”, belooft de oudere man haar gniffelend.

Waar Wim haar eerst gestaag neukte, stoot hij deze keer zo hard als hij kan. Laura en Gerrit beseffen allebei dat de dominante oudere man haar precies zo neukte om haar zo goed als hij kon naar een orgasme toe te neuken en dat hij deze keer haar puur neukt om zichzelf tot een orgasme te brengen. “Ja, neuk me, neuk me…”, spoort de jonge verpleegster haar aan voordat ze weer haar lippen op die van hem drukt. Met zijn tong in haar mond kreunt ze haar genot uit. Ze slaat haar armen om hem heen, ze zet haar nagels in de huid van zijn rug. “Oh ja, oh ja…”, kreunt ze terwijl de dominante oudere man als een beest zijn paal keer op keer haar kutje in stoot. Wanneer ze even niet met elkaar zoenen, kijkt Laura recht in Wims grijsgroene ogen. “Spuit me maar onder Wim, spuit maar, spuit maar, ik wil je zaad…”

Dat is voor Wim de druppel die de emmer doet overlopen. Vliegensvlug trekt hij zijn lul uit Laura’s kutje en kruipt hij naast Laura. Heel bewust gaat hij naar de kant waar Gerrit filmt, maar gaat hij wel zo zitten dat zijn vriend precies zicht heeft op zijn pik en het gezicht van het jonge verpleegstertje. Ze kijkt met een grijns van oor tot oor naar de camera en daarna naar Wim, die zijn pik al op haar gezicht richt. “Kom maar, lekker ding, spuit maar…”

Luid kreunend kondigt Wim zijn orgasme aan. Net op tijd doet Laura haar ogen dicht, voordat de eerste klodder sperma op haar wangen en haar neus spat. Ze kan het niet laten om te giechelen terwijl de dominante oudere man zijn zak leeg spuit over haar gezicht. Wanneer Laura haar mond open doet en haar tong uitsteekt, richt Wim zijn eikel op haar tong om daar ook op te spuiten. Ondertussen pakt Laura haar borsten vast en kneedt ze die om de oudere mannen te vermaken. “Wat een geil meissie…”, verzucht Wim terwijl hij de laatste klodders zaad op haar gezicht spuit. Laura’s gezicht zit helemaal onder. Ze haalt een vinger over haar wang en stopt die in haar mond. “Mmh… heerlijk…”, merkt ze giechelend op.

Zodra ze doorheeft dat Wim zijn laatste zaad heeft verspoten, doet Laura weer haar ogen open. Met een ondeugende blik kijkt ze in de camera. “Pff, wat was dat geil”, zegt ze met een hese stem. “Volgens mij moet je maar vaker langskomen als ik bezoek heb!” zegt Gerrit lachend. Wim knikt enthousiast. “Dat lijkt mij ook wel een goed idee”, reageert Laura terwijl ze nog steeds recht in de camera kijkt en de klodders sperma van haar gezicht veegt en van haar vingers aflikt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12383 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De verpleegster, deel 4”

Plaats een reactie