BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 5

Bella is een snelle en gewillige leerling. Hoewel ze een etmaal geleden nog maagd was krijgt ze er inmiddels geen genoeg van. En nu wil ze tijdens hun huttenneuktocht in hut twee leren hoe je een jongen moet pijpen.

Lesje pijpen voor Bella

Om Bella ervan te overtuigen dat het pas op de camping gearriveerde meisje met de rode haren niet haar plaats gaat innemen, zijn we weer in een vrijpartij terecht gekomen. Bella heeft het initiatief overgenomen en wil van me leren hoe ze moet pijpen. Maar dat lesje heeft ze geloof ik niet nodig, als ik voel hoe ze haar tong over het topje van mijn pik laat glijden en cirkelen en hoe ze haar lippen om het randje van mijn eikel zet en vacuüm zuigt bezorgt me direct al een onaards geile belevenis. Dan kijkt ze me aan en vraagt: ‘doe ik het goed zo, Tim? Ik heb altijd al zo graag eens aan een jongenspik willen likken en sabbelen.’

Hmm, als enige antwoord duw ik zachtjes op haar achterhoofd zodat ze me weer in haar mond neemt en beweeg dan haar hoofd met mijn twee handen zachtjes op en neer, om haar zo te tonen wat ik lekker vind. Bella blijkt echt een natuurtalentje te zijn en gaat helemaal op in het verwennen van mijn pik. Ze neemt me al behoorlijk diep in haar mond en als ze me daarmee steeds ijveriger neukt voel ik al snel mijn zaad weer opkomen, dat blijkbaar ook flink wordt aangemaakt momenteel.

‘Voorzichtig Bella’ kreun ik, ‘ik kom zo klaar hoor.’ Ze maakt zich even van me los, kijkt me echt bloedgeil aan en zegt ‘laat maar komen Tim, dit heb ik ook altijd als eens gewild, jongenszaad, proeven, benieuwd hoe dat smaakt.’ Nou, dat gaat dan snel gebeuren want ik voel het al omhoog komen en voor ik het besef schiet ik haar pijpende mondje vol. En ze doet het goed, whow! Die meid blijft me gewoon afzuigen tot mijn ballen leeg zijn, ondertussen mijn zaad in haar mond opsparend.

Als er niks meer uit mijn lul komt maakt Bella er zich er van los en met haar mond vol komt ze nu naar boven, naar de mijne. Ze kust me en geeft zo tegelijk aardig wat van mijn eigen zaad door, ik voel hoe ze het in mijn mond laat lopen. Nou heb ik mijn zaad al wel eens eerder geproefd en op zich hoeft dit niet van mij. Maar nu het uit Bella haar mond komt en het vermengd is geraakt met haar speeksel en haar smaakjes en haar hormonen en haar… nou ja, alles, proeft het toch wel apart. En zo sabbelen we samen op dat spul wat eigenlijk bestemd is om op weg te zijn naar Bella d’r eitjes. ‘Hoe vind je het?’ vraag ik haar. ‘Hmm, beetje apart smaakje, bitterig maar toch ook wel lekker hoor’ en tegelijk laat ze zien hoe ze het laatste beetje doorslikt. Geil dondertje!

Plan B voor Bella

Jammer genoeg is het gevolg van dit geile pijpbeurtje wél dat mijn pik het nou opgeeft, in hoog tempo wordt hij slapper en Bella kijkt er een beetje beteuterd naar. Tijd om Bella te laten kennismaken met mijn plan B. Ik zeg haar haar ogen dicht te doen en dat ook zo te houden, duw haar dan zachtjes op haar rug, spreid haar benen, kniel er tussen en boven haar hangend kus ik haar gezicht op alle plekjes die ik er zo lief aan vindt, haar haarinplant, haar gesloten ogen, het puntje van haar neus, de kuiltjes in haar wangen als ze lacht, haar mooie volle lippen, dat eigenwijze kinnetje, name it, alles is mooi aan dat meisje. Ik zie dat ze er van geniet en het ook spannend vindt, want ze voelt natuurlijk best aan dat er een afdaling in aantocht is.

Die ik dus nu inzet, langzaam baan ik me al kussend een weg naar beneden en neem dan eerst haar tietjes eens goed onderhanden. Ik zuig om beurten haar tepels in mijn mond tot ze allebei als torentjes op haar borsten staan. Dan geef ik tikjes op die mooie wiebelbolletjes en draai en kneed ik haar tepels tussen de duimen en wijsvingers van mijn beide handen, net zo lang tot Bella onder mij ligt de steigeren en kreunen. Tijd om verder te gaan.

Ik geef allebei haar borsten nog een stevige tik waardoor ze inmiddels wat rood opgloeien en beweeg me dan, haar buik overal kusjes gevend, omlaag. Het is echt leuk om te voelen hoe ze via haar trillende buikspieren haar spanning aan me doorgeeft en ik probeer die verder op te voeren door af en toe onverwachte dingen te doen, door haar navel met mijn tong uit te boren, dan weer omhoog te gaan en haar vol op haar mond te zoenen, en opnieuw terug naar beneden om haar venus-heuveltje te overladen met kusjes, die typische geile geur van haar sinds gisteren weird goed in gebruik genomen kutje al opsnuivend.

Game changer

Maar net als ik me wil gaan toeleggen om haar kutje open te likken hoor ik in de verte mensen aankomen. Omdat Bella flink ligt te kreunen zeg ik ‘sst Bella, ik hoor stemmen!’ Ik ga tussen haar benen vandaan en in mijn blootje tijger ik over de vloer tot ik sneaky over de onderste rand van het raamkozijn kan kijken. ‘Holy fuck, daar komt Daniël aan, met Marie, die net nog hier was.’ Bella kijkt me verbijsterd aan en ik wauwel een nog beetje dommig: ‘hoe kan dat nou? Hij zou toch pas morgen terugkomen?’ Alsof dat er nu iets toe doet, hij komt er dus gewoon aan, nu!

Snel schieten we in onze kleren, wat ons gelukkig niet veel tijd kost omdat we sowieso niet veel aan hadden in deze warmte. Enige probleem voor mij is nou wel dat mijn paal nog steeds halfstijf mijn broek in moet en omdat ik in de gauwigheid mijn boxer niet kan vinden moet ik uitkijken om niet het velletje tussen de rits te laten komen. Kutterdekut, we waren net zo lekker bezig…

Bella gaat voor de vorm snel in de weer met haar poetsspullen en ik doe alsof ik druk bezig ben met het naar binnen brengen van de spullen die ik voor de inboedel in mijn kruiwagen heb. Als ik dus naar buiten loop om de kruiwagen verder leeg te halen doe ik alsof ik verrast ben als ik Daniël zie en roep: ‘hey gast, ben je d’r al!’ En, als hij dichterbij is: ‘je zou toch morgen pas terugkomen?’ Daniël grijnst breed, geeft me een hug en zegt: ‘surprise, Timmetje, surprise. Mijn toelatings-tentamens waren vanmorgen klaar, pap en mam hebben een beetje haast gemaakt met hun inkopen en daarom zijn we er dus nú al.’ ‘Leuk’ zeg ik enthousiast, maar niet heus. Daniël kijkt me eens aan en vraagt dan: ‘Gaat-ie wel goed hier? Is mijn zusje een beetje te doen? Ze kan de laatste tijd behoorlijk irritant zijn hoor.’

Ik doe of ik onnozel ben en knik maar wat terwijl we naar binnen lopen, met Marie in ons kielzog die meteen weer een beetje begint te klitten. Die moet ik echt gauw aan Daniël zien te koppelen, die toch ook een echt leuke gast is om te zien. Mijn vriend is net zo lang als ik maar niet blond en blauwogig, zoals ik, hij heeft juist alles in een donkere uitvoering, net als Bella, bijna zwart haar, donkere ogen, beetje gekleurde huid, dankzij hun van origine Spaanse mama.

‘Hey Bel’ begroet Daniël zijn zusje en wat me opvalt is dat er weinig enthousiasme is tussen die twee. En dan, alsof hij niet enkele dagen is weggeweest en wel wat hartelijker mocht zijn: ‘nog een beetje opgeschoten hier?’ vraagt hij terwijl hij keurend rond kijkt. ‘Wat heb je trouwens een rooie kop.’ Prompt loopt Bella nog verder rood aan en ook bij mezelf voel ik de temperatuur stijgen. Terecht bijt Bella van zich af: ‘leuk je weer te zien, Bella. Whow, wat hebben jullie hard gewerkt, Bella. Wat ben je toch een goede hulp voor mama en papa, Bella.’ Nou, dat is duidelijk, die is goed nijdig en aangebrand. En ze is nog niet klaar: ‘wat heb jij in je ogen zitten? Stront? Kan jij niet zien wat we hebben gedaan? Ga dan maar eens bij hut één kijken. Terwijl jij in Salzburg aan het lanterfanten was hebben wij hard gewerkt hoor.’

’Liefde’ tussen broer en zus

Zo zeg, wat doen die twee gezellig tegen elkaar, waar hebben we dit aan te danken? Serieus, een vrieskist is er niks bij, ik zie dat Marie ook verbaasd is, ze reageert door spoorslags weer te vertrekken. Daniël kan haar nog net bedanken dat ze hem heeft willen wijzen waar wij bezig zijn. Omdat broer en zus na haar vertrek een beetje afwachtend tegen elkaar staan te zwijgen stel ik voor dat Bella en ik hier snel de boel afwerken en dat we dan ook op huis aangaan. Moven dus, is het signaal, gelukkig pikt Daniël het op en vertrekt hij ook, Marie achterna.

Dan kijk ik Bella aan: ‘whow, wat is dat zo ineens tussen jullie?’ Blijkbaar is die vraag genoeg om bij Bella de waterlanders op te laten komen: ‘zo gaat het al tijden. Mama zegt dat we sinds de verhuizing naar dit gat misschien teveel op elkaars lip hebben gezeten, omdat ik hier verder niemand heb leren kennen. Ze denkt dat ik teveel aan Daniël hang. Echt, dat is helemaal niet waar, ik heb hem maar één keer gevraagd om me te ontmaagden.’ Nou, die zag ik dus óók al niet aankomen, alsof dat zo’n normale vraag is aan je broer… maar ja, ik mag niks zeggen, met dat zusje van me.

Ik trek Bella troostend tegen me aan en grinnik: ’ohw Bellaliefje, dat is raar, sprong hij niet meteen boven op je?’ Als Bella even omhoog kijkt om te checken of ik haar dis word ik weer serieus: ‘weet je Bella, tegenwoordig gaat het weer aardig goed tussen Milou en mij maar een jaar terug had ik hier ook niet aan moeten denken. Ze was zó irritant. Bekijk het ook eens vanuit Daniël, je kan ook te veel aan hem hangen hoor.’ Als Bella niet reageert knuffel ik haar nog wat extra en brom dan in haar lekker naar zweet en shampoo en Bella ruikende haren dat het wel goed zal komen nou er meer afleiding is. Troost zoekend kruipt ze nog iets dieper in het holletje dat ik met mijn armen om haar heen vorm en zo staan we een tijdje in stilte tegen elkaar aan, gestoord in onze huttenneuktocht en allebei mijmerend hoe dit verder moet, nu haar ouders en haar broer er weer zijn…

Gemiste kansen

Nadat ik de spullen die ik al aangesjouwd had in de kasten heb weggewerkt, help ik Bella om het poetswerk af te ronden. Het is al een uurtje of vijf als we weer bij de receptie aankomen en daar is het een drukte van belang. Er blijken onverwacht zojuist een caravanclub te zijn aangekomen en nog steeds rollen er nieuwe binnen. Stiekem mag Bella denk ik nu wel blij zijn dat haar ouders er weer zijn, want anders had zíj dit allemaal in d’r uppie voor d’r kiezen gekregen. Als we haar ouders gedag willen zeggen hebben die dan ook helemaal geen tijd en gebaren die naar het terras dat we maar bij Daniël moeten gaan zitten, ze komen zo.

Broer en zus zitten zwijgend naast elkaar en als ik er op een gegeven moment genoeg van krijg vraag ik: ‘hey lui, kunnen we nog een beetje gezellig gaan doen? Anders bel ik Lou’tje dat ze maar eerder moet komen en dan ben ik d’r vandoor.’ Daniël kijkt me met één opgetrokken wenkbrauw aan, zo van ‘gast meen je dat nou?’ en als ik dan ijverig ja knik, dat ik dat meen, hoor ik weer dat leuke giecheltje van Bella. ‘Nou hoor je het ook eens van een ander, grote broer, dat je wel een beetje gezelliger mag doen.’

‘Moet jij nodig zeggen’ bromt Daniël en als ik hem dan nijdig aankijk draait hij ook bij. Zoetjes aan raken we weer gezellig aan de klets, we hebben altijd samen volop kunnen ouwehoeren over alles en niks en ik heb dat echt gemist. Hij vertelt hoe het de laatste tijd hier was en dat hij er naar uitziet te verhuizen naar Salzburg. Op dat moment gaat Bella er vandoor, ze ziet wel dat ze er voorlopig niet meer aan te pas komt en met een ‘even douchen’ schiet ze het huis in. Daniël kijkt haar na en zegt: ‘echt gast, ze is zó irritant, ik kan geen stap zetten of die meid hangt aan me.’ ‘Ja, dat heb ik ook gemerkt’ reageer ik, ‘maar, ehm, ik vind d’r wel heel erg lekker en lief eigenlijk’ en geef Daan dan een knipoogje.

Hij kijkt met grote verbaasde ogen aan, hij weet namelijk dat ik het met mijn zusje Lou’tje doe, buigt zich dan naar me over en vraagt fluisterend: ‘meen je dat nou. Neuk jij haar?’ Ik knik ja, grijns er breed bij en fluister dan terug: ‘jij hebt je kans laten lopen, gast, dus heb ik het maar voor je waargenomen.’ Daniël is stomverbaasd en als hij daar wat van bekomen is zegt hij: ‘dat kon ik toch niet doen, Tim. Ze is m’n zúsje.’ ‘Nou en? Lou’tje is ook m’n zusje maar ze is ook gewoon een meisje met alles d’r op en d’r aan en dat zo haar behoeftes heeft. Denk je dat dat dan voor Bella anders is, omdat ze nou toevallig je zúsje is? Ik snap er helemaal niks van dat je die kans hebt laten lopen gast, had je nou lekker een altijd beschikbaar neukmaatje bij de hand gehad.’

Alles wordt anders

Op dat moment komen Daan z’n ouders het terras op en van allebei krijg ik een stevige hug. Ik kom al zó lang bij hen over de vloer, volgens Daan z’n moeder was ik heel lang hun derde kind. Nu pas valt me echt op hoe erg Bella op haar moeder is gaan lijken, dat kleine pittige bruine uiterlijk, die donkere bijna vurige ogen, dat strakke lijf met die kleine borsten, ze heeft het echt allemaal van haar. Alsof haar moeder voelt dat ik haar zit te vergelijken vraagt ze: ‘waar is Isabella eigenlijk?’ Ik vertel dan dat we hard gewerkt hebben en erg bezweet waren en dat ze zich nu is gaan douchen. Daarbij negeer ik Daniël, die me weer met een opgetrokken wenkbrauw aankijkt, zo van ‘hard gewerkt, jaja…’

Al snel krijgen we het over de planning, dat de camping ineens al aardig volloopt, dat het over vier dagen de langste dag is en dat ze op die dag graag een openingsfeest geven vanwege de nieuwe hutten geven. Ik vertel dat de schoonmaak een zwaardere klus is dan we vooraf dachten, omdat er nog veel bouwtroep rondzwerft en het ook in de hutten flink poetsen is om alle bouwstof en zaagsel en weet ik wat allemaal goed weg te krijgen. ‘Is het niet een idee om twéé ploegjes te vormen? Dan zouden we het toch in een paar dagen klaar moeten krijgen en dan kunnen jullie achter ons aan de hutten inrichten. Daan, zou jij niet Marie kunnen vragen om je te helpen?’

‘Wie is dat?’ vraagt zijn vader. Als ik vertel dat ze een dochter van gasten is en dat ze zich verveelt lijkt het hem een goed idee. ‘En we kunnen haar natuurlijk gewoon ervoor betalen. En jou trouwens ook, hoor Tim.’ Maar dat weiger ik, daarvoor ben ik niet hier. ‘Ik heb wel een andere vraag. Zou ik in hut elf kunnen slapen? Mijn tent is vannacht weggespoeld en daar moet ik nog wel wat aan schoonmaken en repareren voordat ik hem weer kan gebruiken.’

Dat vinden ze helemaal oké en samen met Daniël ga ik nog voor het eten op pad richting de plek waar Marie en haar ouders kamperen. Haar ouders zijn nergens te bekennen en Marie ligt in een ieniemienie bikini voor de caravan van haar ouders te zonnen. Whow, ik kan er niks aan doen, het is wel echt een mooie meid om te zien met haar witte lijf en rode haar. Als Daniël haar dan vraagt of ze de komende dagen wil helpen met het opknappen van de hutten en dat ze betaald krijgt reageert ze enthousiast. Gelukkig, hopelijk verschuift haar aandacht meteen ook van mij naar mijn vriend.

Daarna lopen we naar hut elf, terwijl Daniël me vertelt dat hij inmiddels baalt van zijn eigen negatieve reacties op Bella. Dat hij nu wel inziet dat hij haar daarmee tekort doet en dat hij het goed zou willen maken met haar. ‘Moet jij dan morgen niet met haar een koppeltje vormen? Kunnen jullie weer een beetje naar elkaar toegroeien.’ Daniël reageert dat dat misschien wel een goed idee is en ik beloof hem dat ik dit met Bella zal bespreken. En dan vraagt hij me, met een big smile: ‘en jij gaat dan dus met die Marie poetsen… en zo…’ Ik kijk hem aan en geef alleen maar een knipoog.

We lopen relaxed kletsend door en als we bij hut elf arriveren is mijn tent inmiddels gelukkig helemaal droog. We maken hem samen schoon en vouwen hem op, hij gaat het magazijn in, tot ik vertrek. Al met al is het fijn om weer met Daniël op te trekken, we laten het gedoe met de meiden nu even voor wat het is, we hebben het weer eens ouderwets over onze eigen dingen.

Maar láng ontkom ik niet aan de Bella, want als ik na een gezellige avondmaaltijd vroeg naar mijn bed in hut elf ga en ik nog maar net slaap merk ik hoe er iemand bij me in bed kruipt en koud en bloot warmte bij me zoekt. Bella dus, en slaapdronken trek ik haar tegen me aan. ‘Waar waren we ook al weer gebleven, Tim?’ vraagt ze dan liefjes…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 15778 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Met zusje de bergen in 5”

Plaats een reactie