BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geschoren worden

Enige tijd later, het was een koude winterdag met rijp en mist, liet Roosmarijn zich in dezelfde kijkhut door hem vogelen. Het zicht was net voldoende om in de nevel tot het pad te kijken of er niet iemand naderde die hen zou kunnen spotten. Zij bleef vanwege de kou in de kleren, slechts haar naakte billen en ongeschoren kut zaten onbedekt op het bankje en boden hem de keus waar hij haar zou dekken. Het werd eerst haar ongeschoren kut, daarna keken ze samen naar de slikken en de waddenzee en reed hij zich al kijkend en kussend in haar kont leeg. Het vocht sijpelde door haar bilnaad tussen de schelpen op de grond. Toen zij bevredigd en verzadigd waren en hij zijn boxer en broek weer opgetrokken had stond zij op zodat ook zij haar broek en hipster weer op kon hijsen.

Hij hield haar tegen, haalde een mesje en scheerschuim uit zijn rugzak. Hij spoot wat schuim op haar ongeschoren kut en begon het uit te smeren en schoor haar onderbuik en liezen heel zacht en teder. Hij streelde met zijn vingers over haar huid, haar lippen. Tussentijds, na afloop. Om het resultaat goed te kunnen voelen. Hij zag hoe haar kut parelde. Hij hoorde haar kreunen toen hij met zijn lippen de pareltjes slurpte en het kostte weinig moeite haar klitje zo te zuigen, haar lippen zo te strelen, haar kut van binnen zo te masseren dat zij niet 1 niet 2 maar 3x in een korte tijd met haar billen op de steeds natter worden bank klaarkwam. Met haar handen hield zij zijn hoofd vast zodat hij de juiste plekjes kon beroeren. Ze begreep maar al te goed dat zij zojuist was klaargemaakt voor de avond, voor hem, en dat zij geile heks haar kut vandaag nog eenmaal had te geven, aan hem aan wie haar trouweloze kut toebehoort. Zij vatte het als een dienstbevel op en liet zich die avond met alle herinneringen aan deze morgen met liefde nogmaals nemen.

Op dat moment zag hij in de verte een vogelaar en juist op tijd had zij haar hipster en broek aangetrokken. Vriendelijk groetend passeerden zij een man, die als hij een scherpe neus had nog haar geuren op kon snuiven. Ongeschoren smaak je ook goed trouwens, zei hij, na het groeten van de passant.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8076 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie