BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Saunabezoek 1

Achterlangs in de sauna genomenVandaag was de drang er weer, ik wil gewoon een blote man zien en als het even kan z’n heerlijke stijve pik aanraken/ vasthouden/ aftrekken tot je lid heerlijk in m’n mond nemen. M’n lippen sluiten dan rond je warm gezwollen eikel en ik voel het zachte kloppen van je hart dat het bloed naar je lid stuwt.

Ik meld me bij de sauna, geef m’n naam op, ontvang een sleutel en vertrek door de schuifdeur naar de kleedruimte. Ik ben de enige hier en zoek mijn locker die zich in de verste hoek bevindt. Ik open de deur en plaats mijn tas erin, eerst de schoenen uit, dus zet ik mijn slippers als eerste op de grond, ontveter m’n schoenen, sokken uit. Ik zet mijn voeten op de slippers en balancerend op een been trek ik eerst de rechterpijp naar beneden om hetzelfde te herhalen bij de linker. Slip uit zodat mijn onderlijf al geheel naakt is – heerlijk, zo bevrijdend.

Mijn shirt is aan de beurt en terwijl ik het over mijn hoofd trek, m’n hoofd verdwijnt in katoen, m’n armen gestrekt boven mijn hoofd, voel ik achter mij de warmte van een lijf dat zich tegen mij aandrukt.
Ik schrik me een ongeluk omdat het nogal onverwacht gebeurt en ook omdat ditzelfde ‘lijf’ mijn armen beetpakt en boven mijn hoofd houdt zodat ik nogal hulpeloos verstopt in mijn shirt tegen de locker wordt geduwd. Tussen mijn lijf en het jouwe voel ik door het gleufje van mijn billen een harde, zeer stijve pik rechtop tussen onze lijven tegen mijn rug geklemd. Jij, de onbekende, lijkt door je knieën te zakken waardoor je lid, geleid door mijn bilnaad precies naar de goede plek glijdt. Glijden? Jazeker, glijden want je bent behoorlijk nat. Je plaatst je eikel precies tegen mijn sterretje en duwt er ritmisch, met kleine stootjes, tegenaan waardoor mijn ‘kutje’ z’n aanvankelijke weerstand begint op te geven en zich langzaamaan opent door jouw/ voor jouw eikel. Je lijkt me goed aan te voelen waardoor je eikel al snel z’n plekje vindt in mij en je lid, nog steeds met dezelfde ritmische stootjes, z’n weg dieper en dieper naar binnen zoekt.

Godallemachtig wat voel je goed en wat glijd je lekker in mij. Wanneer ik je liezen tegen mijn billen voel en je lid zich op z’n diepst in mij bevindt begin je mij met lange, langzame bewegingen heerlijk te neuken. Het is een geweldig gevoel om je pik in mij te voelen en wanneer jij terug beweegt, geef ik wat druk met m’n darmen waardoor je pik een sensationeel, heerlijk masserend gevoel ervaart en ik een gelukzalige zucht bij jou hoor ontsnappen. Wanneer je opnieuw bij mij naar binnen stoot, knijp ik af en toe mijn kutje samen waardoor je echt moet doorstoten om binnen te komen. Je voelt mijn krappe, strakke kutje heerlijk nauw en je ervaart een geweldig gevoel over je lid; zo kan ik horen aan de heerlijke geluidjes die je maakt. Je neukt me diep en bij elke stoot lijk je toch nog telkens dieper te komen; geef ik me meer aan jou over of zit je echt zo diep in mij. Even onverwacht als je er was, trek je je uit mij terug, fluistert door mijn shirt “het verwennen gaat straks verder,” en laat mijn armen los. Ik trek snel mijn shirt uit en draai me om maar ik bevind mij nog steeds, nee, opnieuw in een lege kleedruimte.

Wauw! Dit bezoek is het nu al waard om in de top 10 van ontmoetingen te plaatsen. Ik ben benieuwd naar een eventueel vervolg.
Ik pak mijn handdoek, voel een draadje geil vanaf mijn pik aan mijn dij kleven en stap de sauna binnen; eerst maar eens bijkomen van deze waanzinnig lekkere entree.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Decent

Ik ben na mijn scheiding op ontdekkingstocht gegaan naar mijn seksualiteit; tot dan had ik slechts die ene ervaring. Ik ontmoette leuke mensen, ontdekte nieuwe seksuele omgangsvormen en daardoor werd ik veel 'vrijer'. Zo ontdekte ik ook mijn interesse in het hebben van seks met een man, aanvankelijk als fantasieën in mijn hoofd.

Dit verhaal is 11158 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Saunabezoek 1”

Plaats een reactie