BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 2

Geschoren door twee Chinese meidenWe reden van de kledingzaak naar een restaurant waar we eerst wat aten voor we doorgingen naar een Chinese schoonheidssalon. Daar aangekomen werden we begroet door een vrouw, ook een kennis van Loes. Ze zei: hallo mijn naam is Chi. Ik ben de eigenaar van deze salon. Wat kan ik voor je doen Loes? Loes antwoordde: Gerrit hier moet een nieuwe look krijgen. Wassen, knippen en daarna manicure, pedicure en massage. Oh en voor ik het vergeet, ik wil al zijn lichaamshaar verwijderd hebben. En voor mezelf, een massage en een harsbeurt. Ook ik wil helemaal kaal zijn als je weet wat ik bedoel. Chi keek Loes aan en glimlachte. Ze zei: dan moet ik voor Gerrit drie vrouwen inschakelen, twee ervaren en een nieuw meisje. Ze riep naar achteren en liet een aantal meiden naar voren komen. Ze zei: je moet Lila hebben om te knippen, samen met Joy, die is nieuw en moet alles nog leren. Voor de manicure en pedicure heb ik Lizzy en voor het ontharen gebruiken we Lila en Joy. De massage mag door twee van de drie meiden gebeuren. Dat is straks jouw keuze. Voor jou Loes, jij krijgt je normale gastvrouwen. Lila en Joy, nemen jullie Gerrit mee voor wassen en knippen.

Ik liep met de meiden mee die mij in een stoel zetten en tegen een wasbak aan duwden. Mijn haar werd nat gemaakt en gewassen door Lila, waarna Joy het nog een keer mocht nadoen. Ik werd met mijn natte haren naar een kapstoel gebracht en kreeg een schort over me heen. Mijn haar werd gekamd en ik kreeg diverse modellen te zien van kapsels. Ik zei tegen Lila: jij mag kiezen. Ze koos voor een kapsel met midden scheiding. Ze begon mijn haren te knippen onder het toeziend oog van Joy. Aan weerskanten van de stoel stond een mooi Chinees meisje. Ik liet mijn handen van onder de schort vandaan komen en hing die naast de stoel. Lila kwam dichter tegen de stoel staan en ik begon zacht haar benen te strelen. Ze verzette haar benen wat verder uit elkaar en na een paar minuten was mijn hand halfweg op haar dij. Ze stapte achteruit en zei: ik moet even naar het toilet. Joy, ga jij maar verder.

Joy nam de plaats van Lila in en ook bij haar begon ik haar benen te strelen. Ze begon te blozen en wist niet goed wat ze moest doen. Gelukkig kwam Lila snel terug en de twee spraken wat met elkaar in het Chinees. Lila keek mij aan en ze zei: Joy weet nog niet goed hoe alles hier werkt. Lila ging verder met knippen en ik ging weer met mijn hand over haar benen. En weer zette Lila haar benen verder uit elkaar. Ik ging weer met mijn hand omhoog en Lila keek me in mijn ogen en zei zacht: hoger mag. Ik ging verder met mijn hand en kwam bij haar naakte kut uit. Ik streelde die en Lila begon harder te ademen. Lila keek Joy aan en die ging met twee handen onder mijn schort. Ze knoopte mijn broek los, deed mijn rits open en ging met haar hand naar mijn boxer en voelde over mijn pik. Ze bloosde weer en lila vroeg wat er aan de hand was. Joy zei: hij is zooo groot en dik. Lila zei: til je kont eens wat omhoog zodat die broek niet meer in de weg zit.

Ik deed dat en aan twee kanten werd zowel mijn broek als mijn boxer naar beneden getrokken. Lila keek even onder de schort en zei: dat is inderdaad een behoorlijke pik. En die moet straks ook ontdaan worden van alle haar. Dit maakt mij gelukkig. Ze ging verder met knippen en ik bleef met een hand de benen en kut van Lila strelen en met mijn andere hand ging ik de werkschort van Joy in en voelde mijn weg naar haar bh en tietjes. Ze had niet veel tiet, hooguit een a cup maar haar tepels waren zo hard als rauwe erwten. Beide vrouwen stonden nu zwaar te ademen en Lila legde de schaar en kam aan de kant. Ze zei: anders verwond ik je misschien. Ze maakte haar werkschort aan de voorkant open en ik keek tegen een mooi getrimd kutje aan. Ze deed haar werkschort even uit om haar bh uit te doen en deed daarna de schort weer aan, enkel zonder deze te sluiten.

Lila sprak Joy aan en die deed hetzelfde. Haar bhtje ging uit en ze trok ook haar slipje uit wat een bijna helemaal kaal kutje liet zien. Lila verzette de rugleuning van de stoel en kwam over me heen hangen en bood me haar tepels aan. Ze zei: doe je wel zacht, dat vind ik fijner. Ik nam haar tepels een voor een in mijn mond en zoog er zacht op terwijl mijn hand, of liever gezegd mijn vinger in haar grotje gingen. Ze kreunde steeds harder tot ik haar kut voelde verkrampen en ze klaargekomen was. Joy kwam nu naar me toe en bood haar tepeltjes aan. Ik zoog harder op deze en Joy kreunde hard. Echter toen ik met mijn vingers naar haar kutje ging zei Lila: nee daar mag je nog niet aankomen. Ik vroeg mag ik haar wel strelen? Lila zei: dat mag, maar niet naar binnen. De stoel werd weer normaal gezet en lila ging verder met knippen en ik ging verder met strelen.

Al vrij snel had ik het clitje van Joy gevonden en begon ik dat ook te strelen. Haar ademhaling stokte en ze kreunde nu hard. Ze kneep haar benen tegen elkaar en ik wist dat ook zij klaargekomen was. Beide vrouwen knoopten hun werkschort weer dicht en maakten het haar knippen af. Ze deden mijn schort van me af en ik zat nog steeds met een enorme harde pik. Lila zei: trek je broek en sokken maar vast uit, die moeten straks toch uit. Laat je boxer echter aan tot na je pedicure en manicure. Ik werd meegenomen naar een andere ruimte waar ik in een stoel moest gaan zitten en ik weer een schort over me heen kreeg. Lila zei: dat is om te voorkomen dat er vloeistof over je heen gaat tijdens de pedicure. Even later kwam Lizzy de ruimte in en had ze een bak met water die ze op de armleuning zette. Ze begon mijn nagels schoon te maken en te knippen en daarna mijn hand te masseren. Toen ze opstond om naar mijn ander hand te gaan viel de bak met water over mijn schort. De schort was waterdoorlatend en mijn boxer werd zeiknat.

Lizzie begon excuses te maken en deed de schort weg. Ze zag dat mijn boxer doorweekt was en zei: uitdoen, dan maak ik het schoon. Ik stroopte mijn boxer af en gaf die aan haar. Ze legde die op een tafel en begon met een nat doekje mijn pik schoon te maken. Nadat ze mijn pik had schoongemaakt ging ze de bak opnieuw vullen en zette die op de andere armsteun en begon mijn andere hand te doen, net alsof er niets aan de hand was. Wel zag ik dat ze elke keer naar mijn pik keek. Toen ze ook mijn tweede hand gedaan had haalde ze een grotere bak water en plaatste mijn voeten daarin. Ze zei nogmaals: sorry voor dat ongelukje. Ze ging op een bankje bij de bak met water zitten en zei: nu moeten je voeten een kwartier in deze bak blijven. Ze begon mijn onderbenen te strelen en ging steeds hoger. Ze boog wat voorover en ging met haar handen naar mijn pik en ballen. Ze zei: je hebt een hele mooie dikke grote pik. Jij maakt vast veel meisjes blij daarmee. Ik keek haar aan en zei: nee, deze pik is nog nooit in een meisje geweest. Ze keek me ongelovig aan. Ze stapte van haar bankje af en zette dat naast mijn stoel en begon zacht met mijn pik te spelen. Ik keek haar aan en zei: mag ik je bekijken en strelen?

Ze knikte en maakte haar werkschort open en deed deze uit. Haar bh en slipje volgden. Ze ging naakt naast me zitten en ik begon haar te strelen. Ik vroeg: wat als je baas binnenkomt? Ze keek me aan en zei: ze is dit, en veel meer is ze gewend. Ze pakte mijn pik beet en begon met haar tong over mijn eikel te gaan en nam hem daarna in haar mond. Ze zoog en speelde met mijn eikel terwijl ik haar hele lichaam streelde. Ze had haar benen uit elkaar gezet zodat ik ook haar kut kon strelen. Ze nam mijn pik uit haar mond en vroeg: wil je neuken? Ik keek haar aan en zei: nee, dat vindt mijn tante niet goed. Ze keek me aan en zei: vinger me dan want ik ben zoooo geil. Ik drukte drie vingers bij haar binnen en gebruikte mijn duim op haar clit. Binnen vijf minuten voelde ik hoe het bloed in mijn vingers werd afgeknepen en er veel sap uit haar kut kwam. Ze was klaargekomen en was mij nu volmondig aan het pijpen tot ik mijn zaad na nog eens vijf minuten diep in haar keel spoot. Ze slikte alles door, smakte met haar lippen en liet een boer. Ze zei: beter dan de lunch hier.

Ze zette haar bankje weer voor de bak en nam een voor een mijn voeten onder handen. Een half uur later was ook dat gedaan. Ze zei: ik zou graag bij de volgende stap willen blijven, maar dat mag niet van de baas. Ik werd meegenomen naar een ruimte en op een holle bank gelegd. Lila en Joy kwamen naar binnen. Eerst werd mijn hele lichaam natgespoten met warm water. Ik lag op mijn buik in de bak met mijn hoofd in een uitholling. Beide dames kwamen terug met bussen scheerschuim en ik werd deel voor deel volgespoten en daarna met scheermesjes van alle haar ontdaan. Mijn rug, nek, armen en benen werden kaalgeschoren. Hierna was mijn bilnaad aan de beurt. Die werd heel voorzichtig schoon gescheerd. Lila zei: nu de haartjes om je anus nog. Daarvoor moeten we wat anders doen. Ze pakte een stalen stang met daarboven op een bal met een doorsnede van 8 centimeter. Ze zei: die moet bij jou naar binnen zodat we hem naar buiten kunnen trekken en de laatste haartjes weg kunnen halen.

Ze pakte een fles met olie en smeerde mijn anus en de bal ermee in. Ze zette de bal tegen mijn anus en begon zacht te drukken. Terwijl zij dit deed speelde Joy met mijn ballen om mijn gedachten ervan af te houden. Na een paar minuten duwen schoot de bal mijn darmen in. Lila zei: dat was het makkelijkste deel. Nu komt het pijnlijke deel. Ik ga de bal deels uit je trekken zodat je anus opengevouwen is en dan kan Joy met een pincet de haren uit je vel trekken. Het zijn er een kleine twintig. Ze trok de bal een stukje uit me en Joy pakte de eerste haar en trok die uit me. Het deed pijn, maar ik liet niets merken. Toen alle haren weggehaald waren trok Lila de bol uit me en mocht ik me omdraaien. Ik ging op mijn rug in de bak liggen en Joy zag de tranen in mijn ogen en op mijn wangen. Ze kwam naar me toe en zei: de meeste mannen schreeuwen het uit van de pijn. Ze kuste mijn tranen weg en gaf me ook nog een kus op de mond. Ze keek me glimlachend aan en streelde mijn haren. Mijn voorkant werd ondergespoten en ook daar werd alle haar verwijderd. Alleen mijn pik en ballen bleven over en Lila zei: die doe ik zelf, ik wil niet dat je verwondingen op loopt hier. Joy kwam naast me staan en streelde mijn huid. Ze zei: zo zacht. Ik keek haar aan en zei: net als die van jou.

Ze maakte haar werkschort weer open en zei: je mag mij strelen als je wil, maar als je dat doet mag je mijn clitje niet overslaan. Ik streelde haar kleine tietjes weer en ging weer met mijn hand tussen haar benen, steeds verder omhoog tot aan haar bijna haarloze kutje. Ik streelde het zacht en zag het kippenvel op haar armen. Ze zei: dat is zo lekker. Ze drukte met haar hand mijn vinger op haar clitje en zei: laat me nog een keer klaarkomen. Haar vraag was mijn bevel en twee minuten later kneep ze mijn hand vast tussen haar benen en kwam ze heftig kreunend klaar. Ze knoopte haar werkschort dicht en zei: excuseer mij even. Ze liep de ruimte uit en ging naar haar baas. Ze zei: mag hij mij ontmaagden? Hij heeft zelf ook nog nooit geneukt. Chi zei: wacht even. Ze liep de ruimte van Loes in en deed haar verhaal. Loes vond het een goed idee alhoewel ze het liever zelf gedaan had. Ze zei: ok maar onder voorwaarde dat ik erbij mag zijn. Chi ging terug naar Joy en vertelde het. Joy klapte in haar handjes en kwam terug onze ruimte in. Ze liep naar Lila en vertelde het tegen haar in het chinees. Lila keek haar aan en vroeg: weet je het zeker? Joy knikte opgewekt en Lila keek mij aan en zei: wie wil je hebben voor de massage? Ik hoefde niet na te denken en zei: jullie twee. Ze zei: je hebt de juiste keuze gemaakt. Ga maar rechtop zitten en bekijk jezelf maar eens.

Mijn pik leek nog groter dan voorheen. Lila kamde mijn haren in model en zei: ga jezelf maar laten zien aan je tante. Ik liep bij Loes binnen en die vloog me om de nek en zei: wat ben jij een knappe vent geworden. We gingen een drankje verorberen en ik keek naar de kut van Loes. Bijna net zo mooi als die van Joy, maar die was dan ook een stuk jonger. Ik streelde haar kut zacht en ze zei: mijn beste student. Nadat we onze drank op hadden stonden Lila en Joy wat met elkaar te praten waarna Joy naar me toe kwam en mij bij de hand nam. Ze zei: je tante wil dat je gespoeld wordt en Lila vindt dat ik dat bij je moet doen. Ik vroeg: gespoeld? Joy zei: je darmen spoelen zodat je ook daar schoon bent. Ze nam me mee naar een kleine ruimte waarin een douchebak stond met een grote afvoer en een handdouche. Ze pakte een stuk rubber met gaatjes erin en schroefde dat op de handdouche. Ze zei: buig maar voorover. Terwijl ik dat deed zette ze de handdouche aan en er liep water uit alle gaatjes in het stuk rubber.

Joy trok mijn bilhelften uit elkaar en drukte het rubberen deel van de handdouche in mijn anus. Ze zei: je moet dit in je houden tot het niet meer kan. Daarna trek ik het uit je en mag je al het vuile water uit je laten lopen boven de afvoer. Daarna herhalen we het proces net zo lang tot er helder water uit je darmen komt. Het nam vier spoelingen in beslag voor ik schoon was. Joy spoelde mijn onderlichaam schoon, droogde me af en nam me bij de hand terug naar de massage ruimte. Ik moest op het bed gaan liggen en zag dat Loes gemasseerd werd door twee naakte Chinese vrouwen. Toen ik op “ mijn bed” lag zag ik dat zowel Lila als Joy hun werk kleding uit deden en naakt op het bed kwamen zitten. Ze begonnen met tweeen mij te masseren. Joy begon bij mijn hoofd en werkte langzaam naar beneden en Lila begon bij mijn voeten en werkte zich van daar omhoog. Toen ze beide bij mijn billen aankwamen nam ieder een bilhelft onder handen en zei Lila: ik wil dat je nu je knieen onder je buik schuift en een stukje uit elkaar zet. Ik deed als gevraagd en Joy trok mijn bilhelften uit elkaar en Lila ging met haar tong door mijn bilnaad. Ze likte rustig en stak haar hand onder mijn buik en begon aan mijn pik te trekken.

Haar tong ging dichter en dichter naar mijn anus en ik voelde hoe ze daar likte om daarna met haar tong in mijn anus te gaan. Dat was te veel voor mij en ik kwam heftig kreunend klaar. Loes hoorde het en keek naar wat er met me gebeurde. Ze zei: goed zo jongen, geniet ervan. Toen ik uitgespoten was werd er een handdoek over mijn zaad gelegd en moest ik op mijn rug gaan liggen. Mijn voorkant werd gemasseerd door de twee vrouwen en Joy ging over mijn buik zitten. Ze boog voorover en bood me haar tietjes aan. Ik nam haar tepeltjes een voor een in mijn mond en zoog er hard op. Toen ik die losliet boog Joy voorover en gaf ze me een kus op de mond en ging ze met haar gezicht naast dat van mij en zei ze zacht: ik heb zo meteen iets voor je. Iets nieuws waarvan je gaat genieten. Ik kon niet wachten. Toen de massage voorbij was keek ik Joy en Lila aan en vroeg: en dit laatste deel, word dat niet gemasseerd en ik wees naar mijn pik. Joy zei: nee, dat doen we niet, dat is je verrassing. Jij bent degene die mij voor het eerst mag neuken. Ik zei: maar ik weet niet hoe, ik heb dit nog nooit gedaan. Joy zei: ik ook niet maar ik heb het vaak genoeg gezien. Er werden stoelen om het bed gezet en Loes, Chi, Lila en de twee vrouwen die Loes gemasseerd hadden gingen rondom het bed zitten.

Joy legde een paar kussens op elkaar en ging op haar rug liggen met de kussens onder haar kont. Ze zei: nu mag je alles met me doen. Kussen, strelen en zelfs met je vingers inmijn kutje gaan. Je tante en mijn moeder hebben toegestemd. Ik vroeg: je moeder? Joy zei: ja mijn moeder daar en ze wees naar Chi, die knikte dat het ok was. Ik keek naar Loes en die zei: herinner je les en laat haar genieten. Het is voor jullie beide de eerste keer en die vergeet je nooit meer. Ik ging naast Joy liggen en begon haar te strelen en te kussen. Zacht in haar nek, op haar gezicht en ik kuste haar lippen. En ging langzaam naar beneden naar haar tietjes en kuste haar tepeltjes en zoog eraan en ging verder naar beneden. Ik likte haar navel en zag uit mijn ooghoeken hoe Chi goedkeurend naar me keek. Ik ging verder naar beneden en spreidde de benen van Joy zodat haar kutje nu volledig open en zichtbaar was. Ik streelde haar clitje en kuste het. Ik ging tussen haar benen op mijn knieen en ellenbogen zitten en begon haar kutje te likken. Haarschaamlippen, haar clitje en ik ging met mijn tong naar binnen, waarna ik weer met mijn tong naar haar clitje ging en dit likte tot ze met een hoog stemmetje zei: JAAAAHHHH IK KOM JAAAAH.

Chi was opgestaan van haar stoel en was naast Joy gaan zitten ter hoogte van haar dijen. Ze keek me aan en zei: het is tijd om een vrouw van haar te maken. Ik ging tussen haar dijen zitten en Chi pakte mijn pik en bracht die naar het kutje van haar dochter. Ze zei: doe voorzichtig, je bent heel groot. Ik knikte en ze zette mijn eikel tussen de schaamlippen van Joy en zei: ga maar een stukje naar binnen en laat haar maar even aan jouw formaat wennen. Met mijn eikel in haar hield ik even stil en vroeg ik aan Joy: gaat het? Ze knikte terwijl ze op haar lippen beet. Ik wachtte nog een paar minuten tot Joy zei: maak nu een vrouw van me. Chi keek me aan en zei: nu moet je in een keer doorstoten, door haar vliesje en dan weer even wachten. Ik stootte door en Joy gaf een gil en tranen sprongen in haar ogen. Ik boog voorover en kuste haar tranen weg en kuste haar op de mond en streelde zacht haar tietjes. Ik vroeg: gaat het? Ze knikte moedig ja maar ik besloot op dat moment toch even rustig te wachten. Na vijf minuten zei Joy: je mag nu doorgaan. Ik ging zo diep als ik kon in Joy en trok me langzaam terug. Mijn pik zat onder het bloederige kutslijm en Chi ging met haar vingers langs mijn pik en nam wat van dat bloederige slijm op haar vingers en bracht het naar de mond van Joy. Die keek ernaar en opende haar mond en Chi deed de vingers in haar mond en Joy likte ze af.

Toen Chi de vingers uit de mond van Joy trok ging ze weer naar mijn pik en deed dit nog een keer. Deze keer likte ze haar eigen vingers af. Ze herhaalde dit nog een aantal keren en liet de Chinese vrouwen haar vingers aflikken en toen ze de laatste keer met haar vingers het bloederige slijm van mijn pik schraapte liep ze ermee naar Loes. Loes keek haar aan en Chi zei: dit is een teken van goed geluk voor die twee. Loes nam de vingers van Chi in haar mond en likte ze schoon. Er werd luid geklapt waarna Chi tegen iedereen zei: nu geven we ze de privacy die ze nodig hebben en daarmee vertrok iedereen uit de ruimte. Ik kuste Joy weer en ze zei: ik ben zooo blij dat jij degene bent die dit voor me gedaan hebt. Je hebt me erg gelukkig gemaakt. Ze trok me bij mijn schouders naar haar toe en kuste me weer. Ze zei: nu is het tijd voor jou om je werkzaamheden af te maken. Ik begon langzaam in haar te stoten. Ze was strak als een handschoen die te klein was en ik wist dat dit niet lang ging duren en inderdaad binnen vijf minuten voelde ik dat ik ging klaarkomen. Ik zei tegen Joy: voel je hoe mijn pik aan het zwellen is: ze knikte en vroeg wat dat betekende. Ik zei: dat betekent dat ik ga klaarkomen. Ze keek me aan en zei: spuit je zaad maar diep in me.

Ik deed nog een laatste stoot in haar en toen mijn pik helemaal in haar zat spoot ik zes stralen dik warm zaad diep in haar kutje. Ze zei: ik voel je klaarkomen. OOOOOHHHH WAT HEERLIJK. Ik bleef nog een aantal minuten in haar en na nog wat strelen en kussen trok ik me langzaam uit haar. Haar kutje bleef nog een paar minuten open staan waarna het langzaam terug ging naar de perzik achtige kut die ik eerder zag. Ze ging op haar zij tegen me aan liggen en zei: je bent een toffe gast, wil je morgen samen met mij Antwerpen gaan ontdekken? Ik keek haar aan en zei: graag, maar moeten we dat niet eerst vragen? Ze nam me bij de hand en we liepen samen naar de ruimte waar Chi en Loes zaten. Joy begon in het Chinees tegen haar moeder te praten en ik vroeg: waarom niet in het Nederlands? Ze zei: ik heb haar verteld hoe het verdergegaan is. Ze ging verder in het Nederlands en zei: mam, tante Loes, mogen Gerrit en ik morgen Antwerpen gaan bezichtigen? Chi keek Loes aan en toen haar dochter. Ze zei: van mij mogen jullie dat, maar ik ben niet de enige die die beslissing moet maken. Ik keek Loes aan en die zei tegen Joy: allereerst hoef je mij geen tante te noemen. Ik ben gewoon Loes. Chi zei: dat is een teken van respect dat ze je tante noemt. Wen er maar aan. Loes ging verder en zei: het komt voor mij eigenlijk best goed uit, ik heb veel te doen morgen.

Joy vloog haar om de nek en zei: dank je tante. Ik vroeg: zou je mij dan om half negen hier kunnen brengen en me dan om zes uur morgenmiddag komen ophalen? Loes keek me aan en zei: ik denk dat ik dat wel kan regelen. Ik vloog Loes om de nek en zei: dank je. Loes zei: maar het is nu tijd voor ons om naar huis te gaan. Ik heb een drukke avond gepland voor ons. Joy nam me bij de handen zei: ik ga hem helpen zijn kleren terug te vinden en hem aankleden. We liepen samen naar de ruimte waar mijn broek en shirt en sokken en schoenen lagen. Het enige wat miste was mijn boxer. We gingen naar de ruimte waar die lag en mijn boxer lag er nog steeds, nat als voorheen. Joy zei: die is voor mij, je doet je broek maar aan zonder ondergoed. Ik deed de rest van mijn kleding aan en Joy liep met mijn boxer en mij aan haar andere hand terug naar Loes en Chi. Ze gaf me nog een kus op de lippen en streelde mijn haren en zei: tot morgen. We verlieten de schoonheid salon en stapten in de auto en reden terug naar het huis van Loes. Onderweg zei Loes: dat had eigenlijk mijn taak moeten zijn, maar ik ben blij dat jij het zo goed gedaan hebt. Ik ben trots op je. Ze pakte haar telefoon en belde haar dochter en vroeg wat ze wilde eten. Het antwoord was Vietnamees.

We reden naar een take-away en namen het eten mee naar huis. Daar stond de tafel reeds gedekt en na het voedsel genuttigd te hebben en de afwas gedaan te hebben gingen we weer met drieen op de bank zitten. Annelies haalde een fles wijn en nam een blikje bier voor me mee.de wijn werd ingeschonken en Annelies ging weer naast me zitten. Loes zei: we hebben een dilemma en ze keek Annelies aan. Ze ging verder: Ik denk dat mijn neefje een beetje verliefd is geworden op de dochter van Chi. Annelies keek me aan en zei: op Joy? Ik knikte en ze zei: dan hoop ik dat je een hoog IQ hebt. Ze is een van de weinige mensen die haar ASO vanuit huis gedaan heeft en deze heeft afgerond. Ik vroeg wat is de ASO: Annelies zei dat is wat jullie Gymnasium noemen. Ze heeft dit afgerond met de hoogste scores. Ze heeft bedrijfsondersteunende informatica wetenschappen als haar specialisatie en is in de top 3 van Vlaanderen gekomen. Maar wat is het probleem? Loes zei: deze jongen heeft nog nooit een vriendin gehad en weet niet hoe hij moet kussen. Annelies zei: dan leer je hem dat toch. Loes vroeg: ik zou liever hebben dat jij het hem leert. Er is zoveel veranderd in de laatste jaren met betrekking tot hoe jongeren met elkaar omgaan. Annelies zei: maar hij is mijn neef. Loes antwoordde: denk daar niet over na, leer de jongen hoe hij met een meisje moet omgaan. Annelies keek haar moeder aan en vroeg: en moet dat dan in het bijzijn van jou? Loes zei: als je dat ongemakkelijk vindt, ga ik wel naar bed. Annelies zei: graag, als ik dit moet doen dan graag alleen samen met Gerrit.

Loes schonk haar glas nog een keer vol en liep naar boven. Annelies keek mij aan en zei: voor we beginnen eerst een stelregel. Onze kleding blijft aan. Ik keek haar aan en zei: geen probleem. Ze schoof dichter tegen mij aan en zei: je weet dat vrouwen van strelen houden? Ik zei: dat weet ik. Ze zei: ik ga eerst even plassen, dan drinken we nog wat en dan begint de les. Een paar minuten later kwam Annelies terug van de wc en vroeg ze: wil je ook een glas wijn? Ik zei dat ik dat nog nooit had gehad. Ze liep naar de keuken en haalde nog een glas en vulde beide glazen. Ze ging naast me zitten en zei: kussen is iets heel intiems, erg lekker en vrij eenvoudig. Ze zei: ik kan het je het beste leren door het te doen. Ze ging op mijn schoot zitten en zei: ontspan jezelf en werk niet tegen. Ze zette haar lippen op die van mij en drukte haar tong tussen mijn lippen. Ik wist niet wat ik moest doen en hield mijn kaken op elkaar. Ze trok haar mond terug en zei: de volgende keer moet je je mond een beetje opendoen. Ze zette haar lippen weer op die van mij en drukte haar tong in mijn mond. Ze begon met haar tong die van mij af te tasten en verbrak de kus naeen halve minuut. Ik zei tegen haar: Liesje, je hebt lekkere zachte lippen. Ze keek me aan en zei: dank je, maar de enige die mij Liesje mag noemen is degene met wie ik vrij. En ik ben alweer meer dan anderhalve maand zonder vrijer. En verder is het de bedoeling dat jij ook actief met je tong bezig gaat. Het is een actie die twee personen vergt.

Ik zei: ok, laten we het nog eens proberen. We gingen weer met de lippen naar elkaar toe en deze keer ging het een stuk beter. We waren lekker aan het zoenen en ik streelde de haren van Liesje. Liesje verbrak de zoen en zei zacht: dit heb ik het meeste gemist in de laatste maand. Ik zei: laten we je dan een inhaalslag nemen, en geniet ervan. Liesje zei: nu je dit onder de knie hebt ga ik je laten voelen wat ik fijn vind. Ze bracht haar hoofd naast dat van mij en likte mijn oorlel en nam die tussen haar lippen. Ze liet hem los en zei: dat is voor mij een enorme geile beweging, dat samen met mij in mijn nek kussen en veel strelen. Ik zette haar dwars op mijn schoot en begon haar weer te kussen en streelde haar oorlel. Ze kreunde zacht: lekker. Ik begon ook haar rug te strelen en voelde dat ze geen bh aan had. Ik streelde haar nog even over haar rug en liet toen mijn hand op haar knie liggen. Zacht streelde ik haar been en ze zette haar benen wat verder uit elkaar. Ik was haar nog steeds aan het kussen en liet mijn hand langzaam tussen haar benen omhoog naar haar dijen gaan. Ze kreunde harder en legde haar hand op die van mij en ging daarmee onder haar rok naar haar kruis. Ze droeg geen slipje en ik voelde haar natte kut. Ze verbrak de zoen en zei zacht: wat doe je dit lekker.

Ik trok mijn hand tussen haar benen uit en liet die bovenaan op haar rok liggen en ging met mijn duim onder haar t-shirt. Ze zei nogmaals zacht: we houden wel onze kleren aan. Ik knikte slechts en begon haar weer te kussen en streelde haar blote huid. Van haar buik langzaam omhooggaande. Haar tieten waren warm en zacht, maar haar tepels zo hard als rauwe erwten. Ik streelde ze zacht en ze kreeg kippenvel. Met mijn andere hand tilde ik haar t-shirt omhoog tot net boven haar tieten en ik verbrak de zoen en ging met mijnmond naar haar tepel en likte die en zoog eraan. Haar kreunen werd harder. Ze was met haar hand tussen haar benen mijn broek aan het losmaken. Ze deed de rits omlaag en voelde met haar hand. Geen ondergoed vroeg ze me. Ik zei nee die heeft Joy gehouden. Liesje keek me aan en zei: ze moet wel erg aan je gehecht zijn. Ik zei: ze was nog maagd, net als ik en we hebben samen geneukt in het bijzijn van haar moeder en Loes en nog wat Chinese vrouwen. Liesje zei: WAAAAT, geneukt op je eerste date met mijn en haar moeder erbij? Ik zei: ja en met toestemming van beide. Ze had inmiddels mijn pik in haar hand en zei: deze is vele malen groter dan die van mijn ex. Mag ik hem eens zien? Ik zei: ik dacht dat we onze kleren zouden aanhouden. Liesjes antwoord was: aanhouden ja, maar ik heb niets gezegd over waar ze moeten zitten. Net als wat jij met mijn t-shirt deed wil ik met jouw broek doen.

Ze stond op en stroopte mijn broek naar mijn knieen en begon met mijn pik te spelen. Ik streelde haar haren en speelde met haar oorlellen. Ze keek me aan en zei: je maakt mij beregeil en ik moet je wat bekennen. Toen ik naar de wc ging heb ik mijn slipje en bh uitgetrokken. Ik zei: dus jij hebt valsgespeeld en nu mag ik ook twee kledingstukken uitdoen. Ze keek me geil aan en zei: dat is fair. Ik trok mijn broek uit en zag Liesje naar mijn pik kijken. Toen ik mijn broek uit had ging ik naar haar toe en pakte ik haar t-shirt en trok het over haar hoofd. Ze vroeg: wat doe je nu? Ik zei: dit is het tweede kledingstuk wat ik uittrek. Ze keek me aan en zei: je speelt vals en ik zei: dat heb ik van jou geleerd. Ze keek me lachend aan en zei: daar heb je een punt, maar nu we toch zover zijn kunnen we net zo goed de rest ook uittrekken en ze haakte haar rokje los en liet dat op de grond vallen. Ze pakte mijn t-shirt en trok het voor me uit. We waren nu beide naakt. Ik zei tegen Liesje: haal eens een grote handdoek en leg die eens op de bank. Ik wil iets proberen wat ik in een filmpje gezien heb. Ze pakte de handdoek en legde die op de sofa. Ik pakte Liesje bij de hand en legde haar op de sofa en legde haar t-shirt over haar gezicht. Ik zei: niet kijken, alleen maar voelen.

Liesje had een mooie diepe navel. Ik pakte mijn wijnglas en goot wijn in haar navel en begon het er met mijn tong uit te likken. Liesje kreunde: OOOHHH WAT GEIL. Ik herhaalde dit een paar keer en ging toen langzaam met mijn tong vanuit haar navel naar haar kleine tietjes. Terwijl ik dit deed ging ik met mijn hand naar de kut van Liesje en begon haar clit te masseren. Ik nam haar tepeltje in mijn mond en met een hand aan haar clit en de andere over haar buik strelende kwam Liesje op een geweldige manier klaar. Ze beet op haar t-shirt maar het was toch duidelijk hoorbaar en voelbaar. Na een paar minuten trok ze het t-shirt weg en zei ze: geen van mijn vriendjes heeft mij ooit zo lekker laten klaarkomen. In een woord geweldig. Ik zei: maar ik ben nog niet klaar met je. Ze ging rechtop zitten en zei: oh nee, wat was je nog meer van plan? Ik spreidde haar benen en ging ertussen zitten en begon haar dijen te kussen en langzaam omhoog naar haar kruis te gaan en vandaar weer over haar andere been naar beneden. Liesje zei: ik sta op barsten, laat me nogmaals klaarkomen. Ik keek haar aan en vroeg hoezo op barsten? Ze zei: ik moet enorm pissen. Ik zei: wat let je, pis maar in mijn mond en ik drukte mijn mond over haar kut. Ze begon te persen en het druppelende straaltje werd vrij snel een enorme waterstraal. Ik had moeite om het weg te slikken maar liet geen druppel verloren gaan. Toen ze uitgepist was begon ik haar clit te likken tot ze voor de tweede keer heftig klaarkwam. Ik trok haar van de bank en liet haar op handen en knieen zitten.

Ze vroeg wat ga je doen? Ik zei: ik ga dat gaatje van je vullen. Liesje zei: zolang mijn moeder maar nooit hoort wat er hier gebeurd is. Ik heb je enkel leren kussen. Ik ging achter haar zitten en zette mijn pik tussen haar schaamlippen. Ze zei: doe je voorzichtig, je hebt de grootste pik die ik ooit gezien heb. Ik ging tot net voorbij mijn eikel in haar en vroeg: gaat het? Ze knikte en ik ging verder. Langzaam neukte ik haar en bij elke stoot ging ik dieper tot ik niet verder kon. Ik voerde het tempo op en speelde met de tietjes van Liesje die kreunde alsof het niets was. Ik voelde haar kut om mijn pik klemmen en ze zei: even wachten. Ze kreunde: OOOOHHHH WAT LEKKER IK KOM IK KOM JAAAAAHHHH. Ik begon weer in haar te stoten en vijf minuten later spoot ik mijn zaad diep in haar kut. Ze riep: ik voel je in me spuiten OOOOHHHH MIJN GOD WAT LEKKER. Eenmaal uitgespoten trok ik mijn pik langzaam uit haar. Ze liet zich op haar rug rollen en trok mij over haar heen en begon me wild en passievol te kussen. Ze zei: Joy wordt de gelukkigste vrouw in de wereld met zo’n vent. Maar nogmaals, mam mag dit niet weten. We trokken onze kleren weer aan en Liesje ruimde de glazen op en legde de handdoek weg terwijl ik naar boven liep naar mijn kamer. Vijf minuten later kwam Liesje ook naar boven. Ze keek even vlug in mijn kamer en zag dat ik mijn pyjama aantrok. Ze kwam naar binnen, pakte mijn pik en zei: mijn beste avond ooit. Ze gaf me nog een lange tongzoen en verdween toen in haar eigen kamer. Ik wachtte nog tien minuten en stapte toen mijn kamer uit en die van Loes in. Ze zat naakt op het bed op me te wachten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12597 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 2”

Plaats een reactie