BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 41

We werden wakker en na gedouched te hebben gingen we naar ons huis om ontbijt te hebben. Lila was al bezig met het ontbijt en ik liep naar haar toe en zei ik: hallo vrouw. Ze keek achterom en lachte naar me terwijl mijn handen haar tieten vonden. Ze zei: moet dat nu echt? Heb je vannacht niet genoeg gehad? Ik zei: ja, maar ik kan niet genoeg van deze twee krijgen en ik tilde haar tieten omhoog. Op dat moment kwam JJ de keuken in en greep me in mijn kruis. Ze zei: genoeg, dat doe je straks maar als je op bedevaart gaat. Ik ging aan tafel zitten en JJ vroeg aan Anja: heeft hij zich gedragen? Anja antwoordde: als een echte man zou moeten doen. Hij was geweldig voor mij en nog beter voor Trudie.

Nadat iedereen hun ontbijt had gehad vroeg JJ aan Jose: hoe was het bij jullie? Jose zei: mijn kut en die van Juuls zijn volledig kapot geneukt door Marijke. Het was geweldig. Ik liep naar boven en haalde onze backpacks en bracht die naar de woonkamer. Ik haalde onze schoenen en sokken en hielp Lila erin en deed daarna die van mij aan. Ik vroeg of Juuls en Loes ons naar het station konden brengen. JJ zei: ik ga ook mee. Ik zei: ok maar tot buiten het station, daarna zijn het enkel Lila en ik. We reden naar Antwerpen Centraal en namen afscheid van Loes, Juuls en JJ. Er werd even flink geknuffeld en gezoend en ik ging even met mijn hand naar de kut van Juuls. Ze hield me tegen en zei: nee, die doet veel te veel pijn. Ik streelde haar tietjes over haarshirt en ze zei: dat mag wel. Ik gaf alle drie de vrouwen een lange tongzoen en Lila deed dat ook bij JJ en gaf de andere twee vrouwen een kus op de lippen en zei: dank jullie voor wat jullie gedaan hebben voor mij.

We bleven buiten wachten tot ze vertrokken en gingen daarna het station in. Daar deden we onze jassen uit en deden die in onze backpacks. Lila zei: waar gaan we eerst naar toe? Ik zei onze eerste stop is Parijs. WAAAATTT? Ik zei ja, daar blijven we drie nachten. We moesten nog bijna een uur op de trein wachten en gingen daarna naar onze plaatsen. Ik zei: we reizen enkel eerste klasse, dus je kan relaxen in comfortabele stoelen. Iets meer dan drie uur later stapten we uit in Parijs. We namen de taxi naar ons hotel en zetten onze spullen in de kamer. Ik zei tegen Lila: kijk eens uit het raam. Ze deed dat en vloog me om de nek. Hier droom ik al zolang van. Ik zei: kleed je eens uit en ga daar eens op een stoel bij het balkon zitten, dan maak ik een foto van je. Lila deed het en ik zette wat spullen op de tafel zodat ook die zichtbaar waren in de foto. Ik pakte mijn telefoon en maakte een aantal fotos waarop zowel Lila als de Eifel toren goed zichtbaar waren. Ik liet ze aan Lila zien en die pikte er een uit en zei: deze mag de verkoop in. Ik stuurde de foto door naar JJ met de tekst: raad eens waar we zijn? Binnen een minuut had ik antwoord van JJ die zei: kut, ik ben zo jaloers op jullie. Ik antwoordde en zei: ik stuur morgen meer fotos en kreeg als antwoord: jaja wrijf het maar in.

Die avond nam ik nog een aantal fotos met mijn camera van Lila die naakt op het balkon naar de Eifel toren stond te kijken. Vooral de foto waar ik tegen haar rug aankeek met de verlichtte Eifeltoren naast haar. Dit was er definitief een voor de verkoop. Ik liet deze aan Lila zien en ze zei: ik wist niet dat ik zo mooi was. We gingen die avond vroeg naar bed en bedreven urenlang seks met elkaar. Ze zei: dit heb ik zo gemist. Ik zei: en ik, je bent op dit moment mijn enige vrouw en je gaat een mooie tijd tegemoet. De volgende morgen na het ontbijt gingen we op pad met onze telefoons en selfiesticks. We beklommen de Eifeltoren tot het eerste niveau en namen daar fotos. Hierna liepen we hand in hand langs de Seine en bezochten de nog steeds niet complete Notre Dame. Waarna we teruggingen naar het hotel en weer seks met elkaar hadden. De volgende morgen bezochten we de Sacre Coeur en het schilders kwartier. Weer namen we bijna honderd fotos ook werden er fotos gemaakt bij de Moulain Rouge waar we ook de mogelijkheid kregen om Lila als een van de dansers zich mocht omkleden in traditionele kleding en in de line-up mocht staan voor een foto.

Hierna gingen we een hapje eten en terug naar het hotel waar ik de fotos op mijn laptop zette en een aantal via we-share naar iedereen stuurde. We hadden al vrij snel diverse commentaren binnen over jaloers zijn etc. ik zei: laten we vandaag op tijd naar bed gaan, morgen hebben we een lange trip voor de boeg. We gaan morgen eerst naar Toulouse en van daar uit zien we verder. Je kan volop rusten in de trein, dus vanavond op tijd naar bed zodat ik je kutje opnieuw kan bezoeken. Ze keek me geil aan en vroeg: blijf je dan de hele nacht in mijn kutje, of wil je ook in mijn kontje. Ik zei: mijn prioriteit ligt op dit moment bij je kutje. Ik zocht nog even op het internet en zei: nee, we gaan niet naar Toulouse maar naar Avignon. Van Parijs vertrekt er een TGV naar Avignon. Dat is vele malen sneller. Die avond lagen we samen in bed met elkaar te spelen en nadat ik haar kutje weer gevuld had zei ze: laat hem vannacht maar in mijn kontje slapen.

De volgende morgen werden we om zes uur gewekt, aten we ons ontbijt en vertrokken we terug naar het centraal station. Daar aangekomen moesten we nog 40 minuten wachten op de trein die ons binnen 3 uur naar Avignon reed. Van daar was het nog iets meer dan 7 uur naar Lourdes waar we onze eerste kaars zouden opsteken. In Lourdes aangekomen zochten we een hotel voor twee nachten en na 4 hotels waar geen kamers beschikbaar waren kwamen we bij het vijfde hotel waar we gelukkig wel terecht konden. We zetten onze packs in de kamer en gingen eerst met een kaars naar de grot waar we deze kaars aanstaken en even bleven om te bidden. Hierna gingen we terug naar het hotel om een hapje te eten en te relaxen. We hadden een aantal fotos gemaakt en ik stuurde er twee door naar JJ en Trudie met de vraag: waar zijn we nu? Het duurde bijna een uur voor we antwoord kregen. Het was weer een jaloers antwoord. Lila, besef je hoe gelukkig je nu bent met onze man? Weet je wat ik ervoor zou geven om die trip te mogen maken? Lila antwoordde: zou jij je kinderen ervoor opgeven? Ik heb zelf ook geen idee waar Gerrit me mee naar toe sleurt, maar het is wel interessant. JJ belde even later en ik pakte de telefoon. Ze vroeg: blijven jullie nog lang weg? Ik zei: dit is het eerste bedevaartsoord wat we aandoen, dus het kan nog wel even duren.

Ik gaf de telefoon aan Lila die bijna een uur met JJ sprak en haar vertelde hoeveel goed het haar tot nu toe gedaan had. Ze zei: we hebben elke avond seks en daarbij denk ik aan jullie en hoeveel jullie hem moeten missen, maar maak je niet druk, hij komt niets te kort. Na het gesprek met JJ gingen we naar bed en lagen die nacht gewoon lekker te spelen en te strelen. Lila zei: ik ben zoooo blij dat jij dit voor mij doet en zal je eeuwig dankbaar blijven. We vielen in slaap en werden de volgende morgen gewekt door de wekservice met de melding dat we moesten ontbijten. Nadat we dat gedaan hadden gingen we eerst samen in bad. We hoorden niet dat het kamermeisje de kamer in kwam om ons bed op te maken en om schoon te maken. We hadden ook niet in de gaten dat ze stond toe te kijken hoe ik Lila in het bad aan het neuken was. Toen ik haar zag stond ze met haar hand op haar schortje te drukken. Ik knipoogde naar haar en ze werd vuurrood.

Lila stond op uit het bad en pakte een handdoek, droogde zichzelf af en pakte nog een handdoek en liep terug naar het bad, waar ik nu ook opstond. Het meisje zag mijn pik en haar ogen werden groter. Ik sloeg het badlaken over mijn schouder en liep naar haar toe, pakte haar hand en legde die op mijn pik. Ze keek me aan en voelde overal. Lila was achter haar gaan staan en streelde het meisje door haar haren. Ze drukte het meisje op haar knieen voor mij en ik liet haar mijn pik van dichtbij zien. Ze bracht hem naar haar mond en terwijl ze dat deed knoopte Lila haar bloes los en trok ze de bh omhoog zodat ze met de tieten van het meisje kon spelen. Het meisje nam mijn pik in haar mond en begon eraan te likken en eraan te zuigen. Ze had er blijkbaar ervaring mee want ze wist hoe ze met haar tong in en om mijn eikel mij vrij snel klaar wist te krijgen. Ze verschoot alleen van de hoeveelheid zaad die ik in haar mond spoot. Een deel ervan liep langs haar mondhoeken naar beneden over haar tieten.

Lila deed haar handdoek over de kleding van het meisje zodat ze niet onder het zaad zou komen. Ze hield de handdoek onder de tieten van het meisje en ving het zaad op in de handdoek. Toen ik uitgespoten was zei ze: sacre blue, combien.. Ik tilde haar omhoog en likte het zaad wat op haar tieten lag weg en gaf haar erna een lange tongzoen. Ze draaide zich om en gaf Lila ook een tongzoen. Fatsoeneerde zich en verliet de kamer met een nog steeds rode blos op haar wangen. Lila zei: dit had ik niet verwacht. Ik zei: ik ook niet. We kleedden ons en gingen Lourdes verkennen en fotograferen. We zagen veel zieke en zwakke mensen en veel ellende, maar dat was te verwachten. Maar we zagen ook hoe veel mensen hun geloof in Maria hadden. We liepen langs de kaarsenrekken en zagen onze kaars nog staan. Lila was blij dat deze niet verwijderd was. We liepen langs een boekwinkel en kochten daar een leeg dagboek en een paar pennen en gingen terug naar ons hotel. Lila begon een dagboek bij te houden met alles wat er gebeurt was. We lieten eten naar onze kamer brengen en het werd gebracht door hetzelfde meisje van die morgen. Ze zag dat ik op mijn laptop fotos aan het editen was en keek mee. Ze zag de fotos van Lila op het balkon van het hotel in parijs en vroeg wie die gemaakt had. Ik zei: ik heb die gemaakt, hoezo wil je ook op de foto?

Ze keek me aan met een rood hoofd en knikte ja. Ik vroeg hoe lang ze nog moest werken en ze zei: nog anderhalf uur. Ik zei: als je afgewerkt bent, kom dan maar hiernaartoe dan ga ik wat hele mooie fotos van je maken. Ze glimlachte en keek naar Lila. Ik zei: het is voor haar geen probleem. Ze lachte ons toe en zette ons eten klaar en zei: als je uitgegeten bent zet het maar buiten de deur. Ik beloofde dat en ze vertrok. Een half uur later zette ik de kar buiten en kwam er een andere vrouw die de kar meenam. Nog iets meer dan een uur later kwam het meisje en klopte het op de deur. Ik liet haar binnen en ze stelde zich voor als Brigitte. Wij stelden ons voor en ik bestelde een fles wijn en drie glazen. Die werden door de oudere vrouw gebracht. Brigitte verschool zich en zei naderhand: dat is mijn tante. Ik schonk drie glazen in en na het eerste glas pakte ik mijn camera en begon eerst haar gezicht te fotograferen. Van voren, profiel en half profiel. Lila liep naar haar toe en deed de knoopjes van haar bloes los zodat je haar bh goed kon zien. Meer fotos en Lila knoopte nu haar bloes helemaal los en deed deze uit.

Brigitte keek een beetje bang en ik zei: maak je niet ongerust, we doen niets wat jij niet wil. Ze draaide zich om en maakte de bloes van Lila open en deed deze uit. Ze voelde zich hier beter bij. Ik nam een flink aantal fotos van haar in haar bh. Van voren en profiel fotos. Hierna maakte Lila de bh van het meisje los en ze hield haar handen gekruist over haar tieten. Ik nam die foto en liet hem aan haar zien. Ze zei: sexy en ik knikte. Lila deed haar bhhemd uit en stond nu ook half naakt bij Brigitte. Ze ging voor haar staan en pakte de handen van Brigitte en legde die op haar schouders en zelf deed ze haar handen op de zij van het meisje. Ik zag nu vier mooie tieten en schoot fotos vanuit diverse hoeken. Lila liet haar handen nu naar de rok van het meisje gaan en opende die en liet deze op de grond vallen en haar slipje volgde snel erna. Brigitte deed hetzelfde bij Lila en ik bleef maar fotos maken. Lila ging met haar hoofd naar dat van Brigitte en kuste haar zacht op haar lippen. Ze trok haar hoofd een klein stukje terug en liet het puntje van haar tong op de lippen van Brigitte liggen. Het waren mooie fotos.

Brigitte begon nu met Lila te zoenen en al snel gingen de vier handen over elkaars lichamen. Na een aantal minuten verbrak Lila de zoen en kwamen beide meiden naar mij toe en begonnen ze mij mijn kleren uit te trekken. Toen ook ik naakt was nam Lila de camera en begon ik met Brigitte te zoenen. Haar hand ging direct naar mijn pik. Ik zei: nog niet, dat komt straks. Ik ging op mijn knieen voor haar zitten en stak mijn tong uit en likte zacht op de snoeiharde tepels van Brigitte. Ze kreunde met open mond en haar hoofd achterover. Lila nam de shots en bleef fotos maken terwijl ik haar tepels om beurten in mijn mond nam. Met mijn hand voelde ik tussen haar benen en haar kut, licht behaard, was drijfnat ze zei zacht: baise-moi wat zoveel betekend als neuk me. Ik stond op en tilde haar op en ze sloeg haar benen om me heen. Ik liet haar heel langzaam over mijn pik zakken terwijl ze hard kreunde. Lila zette alles op foto. Ik tilde Brigitte mee naar het bed en legde haar op de rand van het bed met haar benen over de zijkant bungelend. Ik zat op mijn knieen en begon haar rustig te neuken. Lila ging verder op het bed zitten en nam fotos van mij en Brigitte. Het meisje kreunde hard en begon zelf met haar tieten te spelen. Lila legde de camera aan de kant en kroop over het hoofd van Brigitte en liet haar kutzakken. Brigitte begreep het direct en begon Lila te likken.

Het duurde niet lang voor Lila klaarkwam en haar sappen in de mond van Brigitte liepen. Brigitte was inmiddels ook al klaargekomen en ik voelde dat ze alles op alles zette om mij ook zo snel mogelijk in haar te laten komen. Dat gebeurde een aantal minuten later. Ik spoot haar kut vol en ze zei: ik voel je komen. Toen ik uitgespoten was en mijn pik uit haar getrokken had ging Lila tussen haar benen zitten en begon haar kut uit te likken. Brigitte drukte het gezicht van lila vast tegen haar kut en hield haar daar klem met haar dijen. Ik was achter Lila gaan zitten en stak mijn pik in haar kut en begon haar te neuken. Bij elke stoot duwde Lila haar kont naar achteren om terug te stoten en ze deed haar best om haar kutspieren te laten werken. Ze kwam twee keer klaar voor ik haar kut vulde. Ik trok mijn pik uit haar en ze ging direct standje 69 op Brigitte liggen. De twee meiden likten elkaar meermaals klaar en ik zette het allemaal op foto. Toen de kutjes mooi schoongelikt waren gingen de meiden naast elkaar op het bed liggen en vroeg Brigitte waarom we in Lourdes waren.

Lila vertelde haar verhaal en Brigitte gaf haar kusjes en zei: zo jammer, maar je gaat toch opnieuw proberen? Natuurlijk zei ik, wat dacht je dat we anders aan het doen waren. Brigitte vertelde wat over haar doen en laten en Lila zei: als je ooit naar Antwerpen wil komen voor een vakantie, ben je altijd welkom, en kan je mijn zustervrouwen ook leren kennen. Brigitte zei: wat zijn zustervrouwen? Ik zei: Lila hier is mijn laatste vrouw. Er is ook nog Joy en Trudie. Wij leven samen als een familie. Joy is momenteel zwanger van een tweeling, Trudie is hopelijk net zwanger geworden en Lila hier, we doen ons uiterste best om haar ook weer zwanger te maken. We leven samen in een huis en krijgen regelmatig vrouwen op bezoek, inclusief haar moeder en stiefmoeder, die overigens ook zwanger is van mij. De vriendin van Joy is ook zwanger van mij en ook haar tante. En er zijn nog een aantal anderen die mijn zaad ook gaan gebruiken om zwanger te worden. Brigitte was onder de indruk en zei: jij moet wel een kapitaal aan inkomsten hebben om dit te kunnen doen. Ik zei: de enige vrouwen die ik onderhoud zijn de drie die bij mij inwonen. De rest is financieel onafhankelijk en willen niet dat ik hen betaal. Twee van mijn vrouwen zijn Chinees en de derde is een Hollandse meid, die overigens niet kan spreken.

We communiceren met haar in gebarentaal. Brigitte zei terwijl ze met de tepels van Lila speelde: en jij zegt dat als ik wil ik gewoon bij jullie op vakantie mag komen? Wat zullen jou andere vrouwen hiervan vinden? Ik zei die zullen er geen problemen mee hebben en zullen ook samen met mij van jouw lichaam genieten. Ze keek me aan en zei: en geen jaloezie? Ik zei: nee, mijn eerste vrouw, Joy, heeft zelfs voorgesteld om de tweede en derde vrouw bij ons te betrekken en als er iemand een avond met mij alleen wil, dan slapen de andere twee vrouwen bij elkaar en delen lief, leed en lichaam met elkaar. Brigitte zei: ik wil deze zomer gaan reizen, mag ik een week bij jullie komen? Ik zei: als je wil zelfs langer. Ze keek mij en Lila aan en zei: daar wil ik graag gebruik van maken. Ik zei: geef me je email adres dan stuur ik je een we-share file waarin ik de mooiste fotos van je naar je toe stuur. Mag ik de mooiste ook tentoonstellen en eventueel verkopen, jij mag zeggen welke het moeten worden. Je krijgt 250 euro voor elke foto die verkocht wordt. Ze keek me aan en zei: zoveel? Ik zei: ja dat is wat ik mijn andere modellen ook geef voor elke foto die verkocht wordt. De vriendin van Joy heeft inmiddels meerdere duizenden euros op haar rekening bijgeschreven gekregen. Wat de fotos zo speciaal maakt zijn het feit dat ze allemaal zwart wit zijn. Dan zie je meer details. Ik zal je er wat laten zien.

Ik pakte mijn laptop en liet haar de foto van Joy die zat te plassen zien. Ik zei: dat is mijn eerste vrouw. Brigitte zei: wow wat mooi. Ik liet haar de foto van Liesje zien waar ze met de nicht van Joy op stond. Ik zei: dit is een serie van vijf. Ik liet ze allemaal zien en zei: dit is kunst, geen porno. Als jij mooie fotos van mij hebt, mag je ze verkopen. Ik zei: ik stuur ze eerst naar jou, dan mag jij beslissen welke jij goed genoeg vindt. Ik ging achter Brigitte liggen en streelde haar zacht. Ze zei: dat doe je lekker, maar vinden jullie het erg als ik nu ga? Ik vroeg: wil je niet gewoon lekker bij ons blijven, de hele nacht tot we morgen vertrekken? Brigitte keek me aan en vroeg: zouden jullie dat fijn vinden? Lila zei: anders zouden we het niet vragen. Brigitte ging rechtop zitten en zei: deze avond was heel speciaal voor mij en het feit dat jullie willen dat ik blijf maakt het nog mooier. Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld, en de seks is iets zoals ik het nog nooit eerder ervaren heb. Bij mij is het tot nu toe altijd kort en vaak pijnlijk geweest. Ik had erop gehoopt dat jullie dit zouden vragen maar gaf mezelf maar een kleine kans. Nu ik weet hoe jullie in elkaar steken en ik jullie situatie begrijp wil ik graag de hele nacht blijven en mezelf helemaal aan jullie overgeven. En zou het gebeuren dat ik zwanger zou worden, dan weet ik dat het een liefdeskind is en dat ik het net zo ga opbrengen zoals jullie mij vannacht hebben behandeld, met liefde en tedere gevoelens.

Ze ging weer op haar zij liggen met haar gezicht naar Lila en begon haar te kussen. Ik ging weer achter Brigitte liggen en die begon met haar kont te bewegen tot ze mijn pik daar had waar ze hem wilde hebben, net voor de ingang van haar kut. Ze drukte nu haar achterwerk naar beneden en ik voelde mijn pik in haar glijden. Ik begon zacht te stoten maar ze vroeg me om gewoon stil in haar te blijven. Ze zei: ik wil je gewoon in mij voelen, het voelt warm en vertrouwd aan. Ik deed wat ze vroeg en begon zacht in haar nek te kussen en haar oorlel te likken en er zacht op te bijten terwijl ik met mijn handen haar lichaam streelde. Ze kreunde zacht en tussen het kussen met Lila zei ze zacht: dit is hoe het moet zijn, gewoon zacht, lekker en met alle tijd van de wereld. Ze begon nu zelf zich dieper op mijn pik te drukken en toen ik probeerde in haar te stoten zei ze: nee, deze keer doe ik het, blijf gewoon stilliggen en laat mij doen zoals ik het wil. Ze drukte zich een twintigtal keren op mijn pik op en neer en bleef toen weer stilliggen met mijn pik diep in haar.

Na een vijftal minuten herhaalde zich dit met als enige verandering dat ze nu haar kutspieren begon te gebruiken om mijn pik te melken. En wederom stopte ze na een paar minuten. Ik fluisterde in haar oor: je maakt me helemaal gek met wat je doet. Ze keek achterom en zei: vind je het niet lekker dan? Ik zei: heerlijk, maar ik weet niet hoelang ik dit volhoud. Ze zei zacht: laat me weten als je gaat klaarkomen, dan wil ik je zo diep mogelijk in me hebben. Na een paar minuten begon ze weer, echter deze keer voelde ik hoe ze zelf klaarkwam. We hoorden het beide ook. Haar kreunen waren zacht maar duidelijk meer dan genot. Ze begon nu sneller te bewegen en te melken en ik zei tegen haar: ik ga zo in je spuiten. Ze bewoog zo dat ik maximaal in haar zat toen ik begon te spuiten. Het waren zeven stralen dik warm zaad. Toen ik me uit haar wilde trekken zei ze: nee, laat hem daar waar hij nu is, ik ben nog niet klaar met je. Ik vroeg: wil je nog meer dan? Ze zei zacht: ik wil alle zaad dat je me kan geven en al duurt het de hele nacht, de rest van de nacht verlaat je mijn kutje niet meer.

Lila keek haar aan en zei: maar ik dan? Brigitte zei: jij hebt hem voor de rest van jullie reis, laat mij alsjeblieft deze nacht genieten. Jullie liefde kan best een nacht rust hebben en daarenboven heb je mij om mee te vrijen en te strelen. Die nacht kwam ik nog drie keer in het kutje van Brigitte en toen ze zich wilde excuseren om naar het toilet te kunnen gaan zei ik: nee, mijn pik blijft in je tot we gaan ontbijten. Ze zei: maar ik moet zo nodig plassen. Ik zei: dan doe je dat toch. Ze keek me aan en zei: met jouw pik in me? Ik knikte en ze begon te persen maar het wilde niet echt lukken. Ik zei tegen Lila: help jij haar eens een handje en druk eens hard op haar buik. Lila deed dit en heel langzaam voelde ik de eerste warme druppels die over gingen in een harde zeikstraal. Al het beddengoed was nat en Brigitte zei: daar heb ik morgen extra werk aan. Ik zei: niet alleen extra werk, ook extra herinneringen. Ze keek me lachend aan en zei: ja, ook dat. Ik kan niet wachten om op vakantie te komen en met jullie drie wat nachten door te brengen. Ik zei: misschien als het goed bevalt, laten we je niet meer vertrekken. Maar dat is voor later, nu wil ik je nog een keer volspuiten. Deze laatste keer over heel je lichaam en mag Lila het als bodylotion over je lichaam verspreiden en laten intrekken.

Ze keek me aan en zei: is er dan een kans om vrouw nummer vier te worden? Ik keek Lila aan en die zei: wat mij betreft wel, maar je zult de andere twee vrouwen moeten overtuigen. Ze zei: ik zou het geweldig vinden om uit deze depressieve stad weg te kunnen. Ik zie elke dag niets als ellende en mensen die hopen op wonderen. Vannacht is de eerste nacht dat ik weer eens echt opleef. Ik was intussen alweer volop in haar aan het stoten en keek Lila aan en vroeg haar om mij een handje te helpen ik drukte Brigitte op haar rug en liet Lila mijn prostaat masseren en spoot al mijn laatste zaad over het lichaam van Brigitte. Ze zoog de laatste druppels uit mijn pik en Lila begon het zaad uit te smeren over het lichaam van Brigitte. Toen ze daarmee klaar was zei ze: je hele lichaam ruikt naar seks. Brigitte zei: dat vind ik helemaal niet erg, ik draag het met trots. Ik ben zoooo blij dat ik in jullie gang aan het werken was en mijn collega’s zullen zo jaloers op me zijn. Lila en ik lagen elk aan een kant van Brigitte en streelden haar lichaam zacht en kusten haar om beurten. Brigitte gaf Lila twee keer zoveel aandacht als mij en zoende uitgebreid met haar.

Na een half uur vroeg ze: wat is jullie volgende plaats? Ik zei van hier gaan we naar Santiago de Compostela waar we onze volgende kaars aansteken. Brigitte zei: dat is meer dan tien uur met de trein. Ik zei: bijna twaalf. Ze keek ons aan en zei: dan maak ik voor jullie een speciaal lunchpakket klaar om mee te nemen. Dat krijgen jullie van mij, verder dan dat en mijn liefde heb ik niet veel te geven. Ik zei: als je straks wat van je fotos verkocht hebt en dat opzij zet dan heb je genoeg geld om uitgebreid vakantie te vieren. Het was nu bijna vijf uur en ik zei: tijd om te gaan ontbijten, eerst even vlug douchen. Brigitte zei: niet voor mij, ik wil jullie blijven ruiken. Ik kom om zes uur jullie lunchpakketten brengen en afscheid nemen. Lila gaf haar haar gedragen slipje en zei: als memento. Ik pakte mijn boxer en gaf die ook aan haar en ze zei: deze blijven onder mijn kussen liggen. Ze vertrok terwijl wij douchten en ontbeten. We zagen haar weer toen we onze backpacks gingen halen en ze gaf ons onze lunch en ieder van ons een gedragen slipje van haar. Het slipje wat ze mij gaf was twee dagen oud en je kon haar er heel goed in ruiken. Ze gaf ons beide nog een lange tongzoen en een briefje met haar adres en email erop alsmede haar telefoonnummer. Ik zei: onze gegevens stuur ik met je fotos en dan mag jij laten weten welke je wil laten afdrukken.

We omhelsden elkaar nog een keer en daarna vertrokken we. Ik zag de tranen in de ogen van Brigitte en zei: kom maar snel naar Antwerpen, dan gaan we gezellig verder. Dat gaf haar een glimlach op haar gezicht. Ze zei: tot snel dan. We waren tien minuten te vroeg voor de trein en zaten samen op de bank op het perron. Lila zei: ik vind haar een echte toffe meid, en als Trudie en JJ haar niet willen, dan wil ik haar voor mezelf hebben. Ik zei: maak je niet druk om JJ of Trudie, die willen haar best erbij hebben. Lila vroeg: maar waar gaat ze wonen? Ik zei: jij, en de rest weten nog niet dat er nog een nieuwe ruimte achterin de winkel gemaakt gaat worden. Iets eender als jouw loft zodat degene die daar komt te wonen ook privacy krijgt. Lila zei: het is alsof je dit voorgevoeld hebt. We stapten in de trein en waren vrij snel in dromenland. Het was een drukke nacht geweest en we waren beide bekaf. We hadden een heel compartiment voor ons zelf en deden de deuren en de gordijnen dicht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6234 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 41”

Plaats een reactie