BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe het met de golddigger afliep

milf Theora(vervolg op ‘Wraak op een golddigger‘)

‘Je moet meteen door naar de kamer van de burgervader,’ zei Gertie de receptioniste. Ze keek even schichtig naar me en toen weer meteen naar haar scherm. Terwijl ik door de gangen liep, merkte ik dat meer collega’s me vreemd aankeken of snel wegdoken. Geen idee wat er aan de hand was, maar het leek belangrijk te zijn en met mij te maken te hebben. Terwijl ik klopte maakte ik ook al de deur van de burgemeesterskamer open. Daar zaten achter een tafel de baas zelf, het hoofd personeelszaken en mijn eigen afdelingschef, allen met een ernstig gezicht. Mijn chef schraapte zijn keel en begon te vertellen dat ’s ochtends een mail ‘aan allen’ binnengekomen was. Ik zag hoe de anderen ongemakkelijk zaten te wiebelen. De mail die iedereen had ontvangen, bevatte een link naar een video waar ik iets mee te maken had. Of ik wist waarop hij doelde? Nee, geen idee. Want ik maakte geen video’s en omdat ik vanaf de ingang meteen moest doorlopen, had ik mijn mail nog niet gezien.

Hij draaide zijn laptop naar me toe en ik zag een stilstaand beeld van mijn eigen hoofd. Het onderste deel van het scherm was met een blaadje afgeplakt. Maar ik zag meteen waarom het ging: ik zag mijn eigen slaapkamer vanaf de vensterbank gefilmd. En het was ook duidelijk waarom dat blaadje op het scherm geplakt was. Joost, lul die het was, hij had onze laatste sexmiddag gefilmd en aan iedereen op mijn werk gestuurd. Geen wonder dat hij opeens van de aardbodem verdwenen was!
‘Godver…,’ was het enige dat ik kon uitbrengen. Het klamme zweet brak me uit: iedereen in het hele gebouw had inmiddels kunnen zien hoe ik me in elk gat had laten doen. De heren achter de tafel gaven mij een gigantische uitbrander waarvan ik eigenlijk niets meekreeg. Ik vatte moed en verweerde brutaal met het argument dat ik in mijn vrije tijd neuk met wie ik wil. Uiteindelijk stuurden ze me weg ‘met betaald verlof voor onbepaalde tijd’ om zich te beraden. Terwijl ik het gebouw uitliep, hoorde ik in het voorgaan dat bij de IT-afdeling het geluid van ‘mijn’ video harder dan bedoeld stond. Ik keek naar binnen en zag de nerds verschrikt naar me kijken. Zonder woorden kregen ze mijn middelvinger waarna ik verder liep. Naar de receptie, naar buiten, de straat uit, mezelf afvragend of ik nog ooit zou terugkeren.

Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd. Ontslag? Kon ik nog wel terug? Wie had nog meer die video gezien? Hoeveel mensen hadden dit al stiekem doorgestuurd? Uit gewoonte pakte ik mijn telefoon en zag meer dan tien gemiste oproepen. Allemaal van Leo, mijn man. En enkele berichtjes: het eerste ook van Leo. ‘Hoer, verdwijn uit mijn leven. Tot 14:00 om je rotzooi op te halen.’ Van de kinderen soortgelijke berichtjes. ‘Mam, je hebt ons allemaal bedrogen. We haten je!’ Mijn wereldje zakte in elkaar. Waarschijnlijk had iedereen in mijn omgeving die vervloekte video gekregen. Wat ik gedaan had, verdiende niet de schoonheidsprijs. Maar mijn familie dumpte me dus keihard. Ik belde Heidi, mijn oudste dochter. Meteen werd het gesprek weggedrukt gevolgd door een berichtje: ‘Vieze, vette rothoer. Blijf weg!’

Eigenlijk had ik doodongelukkig moeten zijn. Maar in plaats daarvan was ik woedend. Woedend op alles en iedereen. Op Joost met zijn stiekeme gedoe, mijn man en kinderen die me dumpten, op mezelf. Ziedend nam ik de bus naar huis, of tenminste wat tot nu toe mijn huis was geweest. Ik pakte een grote tas met daarin wat kleren en toiletspullen, mijn laptop en mijn papieren. Mijn trouwring flikkerde ik in het GFT-bakje op het aanrecht. Toen trok ik de deur definitief achter me dicht, maar niet na mijn sleutel in het slot gestoken en vervolgens afgebroken te hebben.

Toen bedacht ik dat ik een paar dingen nodig had: onderdak, werk en de verblijfplaats van Joost. Als mijn safe leventje toch ten einde was, kon ik hem ook achterna. Al was het maar om wraak te nemen. Bij de Starbucks nam ik een grote koffie en ging op zoek naar een woning. En ik zag dat ik ook een mail van Joost had, met een link naar ‘mijn’ video. Ik ging zo zitten dat niemand op mijn scherm kon kijken en deed de oortjes in. Denkend aan die stomende sexmiddag werd ik een beetje nat tussen de benen. Maar dat droogde heel snel op toen ik de video keek: ik walgde van mezelf toen ik mijn vetkussens heen en weer zag slingeren. Ik zag mezelf van achteren geneukt worden, en Joost had best wel een flinke pik. Maar hij viel in het niet tussen mijn enorme konthelften.

Inmiddels is dit bijna twee jaar geleden. Mijn gezin heb ik nooit meer gezien. De scheiding was snel geregeld dus Leo Lowlife is uit mijn leven verdwenen. Ik ben in een andere stad gaan wonen en heb ondertussen allerlei verschillende baantjes gehad. Van pizzabezorger tot callcenter-doos en van keukenhulp tot schoonmaakster. Zolang het geld opbrengt, is het prima. Een klein appartementje heb ik met wat handigheid bewoonbaar gemaakt en eigenlijk heb ik het best naar mijn zin. Vooral omdat ik er toch enkel ben om te slapen. De grootste verandering is wel dat ik mijn gewicht met meer dan de helft gereduceerd heb. Die middag bij Starbucks kotste ik van mezelf en vanaf mijn verhuizing ben ik zes van de zeven dagen enkele uren in het fitnesscentrum. En dat heeft resultaat. Ik heb weer de vorm van een vrouw en heb zelfs redelijk wat spieren ontwikkeld. Mijn buik is platter en harder geworden en mijn kutje ziet weer de zon! Als ik aan het trainen ben, heb ik genoeg aandacht van de kerels. Als mijn gleufje erg jeukt, pik ik er wel eens eentje op. Maar veel presteren die fitnessbinken niet. Erin, paar keer stoten, condoom vullen en weer eruit. Terwijl ik eigenlijk eens graag een paar uur lang onderhanden genomen moet worden.

Die kans komt nu, want ik heb een bericht van Joost met alleen het woord ‘Vakantie?’ en een adres op een plek die ik niet kan uitspreken. Het blijkt ergens aan de zwarte zee te zijn. De vlucht is geboekt en ik stuur hem als antwoord alleen een datum. Geen idee wat mijn kans wordt, maar ik vind wel een manier om hem alles betaald te zetten.

De taxi die me afgezet heeft rijdt weg en ik kijk naar een grote maar laag gebouwde villa. Na aanbellen wordt de deur geopend door een vrouw die me van top tot teen in zich opneemt. ‘Theora?’ vraagt ze en ze stapt gelijk opzij om me binnen te laten. ‘Follow me,’ zegt ze met een zwaar accent. Ik loop achter haar aan. Ze is een stuk kleiner, haar blonde haren zitten strak achterover in een klein staartje. Ze draagt een korte badjas tot net onder haar kontje. Ze leidt me door de villa naar een grote tuin met uitzicht op zee en blijft staan. Daar is hij, Joost, de lul die mijn hele leven overhoop gegooid heeft. En ik trapte erin omdat ik hem zonodig nog eens wilde neuken. Hij ligt lui achterover in het zwembad, kijkt me aan en nodigt me uit te gaan zitten. Terwijl ik in de lounge-zetel ga zitten, loopt het kleintje naar het zwembad. Onderweg laat ze haar badjas vallen en dan zie ik dat ze topless is. Voor zo’n kleintje heeft ze behoorlijke tieten die mooi vooruit wijzen. Ze draagt het kleinste bikinislipje dat ik ooit gezien heb. De bandjes vanaf haar kont lopen steil langs haar liezen naar beneden om boven op haar gleufje bij elkaar te komen. Ze laat zich in het water zakken, knuffelt tegen Joost aan en kijkt me uitdagend aan. Joost heeft mij zonder woorden goed in zich opgenomen. Zonder verdere inleiding vraagt hij ‘Zo, nu doe je verhaal maar.’ En op die uitnodiging begin ik te vertellen wat allemaal gebeurde sinds hij de video met de hele wereld deelde.

Terwijl ik vertel is de kleine druk bezig Joost te verleiden. Terwijl ik toekijk wrijft ze haar harde tepels tegen hem aan, likt zijn hals en bijt zijn oorlel. Wat onder water gebeurt, kan ik vanaf de loungezetel niet zien maar ik zie die kleine alsmaar geiler worden. Opeens maakt ze een sprongetje en met een gilletje spert ze haar ogen ver open. Ik verwed er iets op dat ze ergens een vinger naar binnen krijgt. Misschien ook wel twee. Voor of achter? Of allebei? Joost kijkt naar me en zegt: ‘Laat je vooral niet onderbreken, ik luister nog steeds.’ Dan verplaatsen ze zich naar een ondiep deel van het bad waar Joost languit in een bodempje water gaat liggen. Hij is helemaal bloot en zijn erecte paal ligt op zijn buik. Het kleintje loopt naar hem toe, trekt het stukje stof uit haar spleetje en laat zich op zijn lul zakken. Terwijl ik bijna aan het einde van mijn verhaal ben, berijdt ze hem reverse cowgirl. Het maakt me beregeil te zien hoe die twee sex hebben. En ze nemen de tijd ervoor. Tussendoor staat het kleintje even op om haar bikinibroekje uit te trekken waarna ze zich weer op hem laat zakken. Ik heb een heerlijk uitzicht hoe die lekkere dikke lul van Joost het kale kutje van die kleine splijt.

Joost geeft de kleine een klets op haar kont waarna ze opstaat. Ze gaat naast hem liggen en begint hem gelijk te pijpen. Genietend slobbert ze haar eigen geil van zijn keihard gespannen knots. Dan stopt ze even, kijkt me uitdagend aan en neemt dan zijn hele 19cm in de mond en houdt hem daar vast zonder te moeten kokken. Joost ziet blijkbaar dat het wat met me doet. Dan ben ik aan het eind van mijn verhaal aangekomen en neemt hij het woord. Hij vertelt over zijn wraak, maar ook hoe het ertoe gekomen is. Ik begin zelfs iets van schuldgevoel te krijgen als ik hoor wat het met hem gedaan heeft toen ik met Leo lag te neuken terwijl wij een relatie hadden. Dan sluit hij af met de opmerking dat hij blij is me te zien, en hoe goed ik er uitzie. ‘Maar,’ zegt hij ‘ik geloof dat je nu nog geiler bent dan toen je nog de omvang van een paard had.’ Ja, subtiel is Joost nooit geweest. Maar hij heeft gelijk. Zonder uitnodiging sta ik op en trek mijn t-shirt over mijn hoofd. Ik heb nog steeds een D-cup en met mijn leeftijd staat die niet meer zo strak vooruit als bij die kleine. Maar ik kan mijn melkbussen wel weer in een mooie kanten BH verpakken.

Dan laat ik mijn afgeknipte jeans van mijn heupen vallen en terwijl ik over mijn buik strijk, span ik de spieren eens goed aan. Zijn ogen branden op mijn lijf als ik het zwembad inloop. Het koele water komt tot aan mijn enkels als ik voor Joost en de kleine sta. Ik trek mijn string aan de voorkant een beetje omhoog zodat de donkere natte plek in mijn kruis goed zichtbaar wordt. Ik ga door mijn knieën en terwijl ik het kruis van mijn string opzij trekt, houdt de kleine Joost zijn neukerd omhoog. Ik voel zijn eikel tussen mijn schaamlippen en laat me verder helemaal over hem heen zakken. Als hij er helemaal in zit, voel ik me lekker gevuld. En omdat ik al zolang droog gestaan heb, kom ik al bijna klaar van dat gevoel. De kleine gaat achter me zitten, maakt mijn BH los en gooit hem aan de kant. Mijn tepels reageren supersnel onder de kleine handen en elke keer als ze erin knijpt siddert mijn hele lichaam en voel ik hoe mijn vagina zich om Joost zijn paal klemt. Joost ligt ondertussen plat op zijn rug en ik laat me voorover zakken. Terwijl ik heftig met hem tong, druk ik mijn tieten plat tegen zijn borst. Ik voel hoe de kleine met kleine likjes over mijn rug omlaag gaat. Ze stopt niet bij mijn bilspleet en gaat steeds verder omlaag. Dan voel ik haar tong over mijn sterretje gaan. Op dat moment kom ik zo keihard klaar als me nog nooit overkomen is. Ik gil het uit, druk mijn schaamlippen zo hard mogelijk in het kruis van Joost en voel mijn neukkanaal ongecontroleerd samentrekken. Dat is ook voor hem het laatste zetje en hij pompt een flinke lading in mij.

Even blijf ik uitgeteld op hem liggen. Dan neemt de kleine me bij de hand en laat me opstaan. Joost zijn lul glijdt soepel uit mijn onderlijf en kletst op zijn buik. Hij is wel wat slapper geworden door de ontlading maar heeft nog steeds een uitnodigende omvang. De kleine trekt mijn string uit en steekt haar tong in mijn grotje. Ze likt de hele kwak die naar buiten komt gretig op en slikt het meteen door. Ook als niets meer komt, voel ik haar tong nog tussen mijn schaamlippen en over mijn klitje gaan. Dan staat ze op, geeft me een innige tongzoen en trekt haar miniatuur bikinibroekje weer aan. Terwijl haar tieten heen en weer wiegen, loopt ze de villa in. Joost heeft dit tafereel vanuit het zwembad bekeken en ik zie dat zijn pik onverminderd hard is. ‘Je hebt een lekker vriendinnetje, kerel,’ complimenteer ik hem. Hij lacht. ‘Nee hoor, Zdenka is mijn Tsjechische zakenpartner. En lekker is ze zeker. Je hebt nog niet eens de helft meegemaakt.’

Ik laat me naast Joost in het water zakken en we verplaatsen ons naar een wat dieper gedeelte van het zwembad. Hij vertelt dat hij eigenlijk nog wat ‘zaken heeft lopen’ tegen de verveling, en om van veel geld heel veel geld te maken. Voor Zdenka geldt hetzelfde. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de crypto-hype en zijn er allebei steenrijk mee geworden. Ik luister maar half, eigenlijk interesseert het me niet wat hij vertelt. Ik ben gekomen om wraak te nemen, wraak vanwege zijn wraak. Maar ik realiseer me dat ik verliefd geworden ben. Of misschien nog steeds ben, ondanks een huwelijk met een loser en drie door hun vader bedorven koters.

Onder water pak ik Joost zijn pik en trek hem een beetje af. Hij stopt met vertellen en kijkt me aan. Dan sla ik mijn benen om hem heen en schuif zijn dikke stamper een paar keer tussen mijn schaamlippen en over mijn klitje. Dan glijdt hij als vanzelf in mijn liefdesgrotje en we beginnen rustig te neuken. Soms stoppen we even en strelen en zoenen. Dan vertel ik hem dat ik gekomen ben om wraak op hem te nemen. Joost stopt met neuken en wil zich losmaken. Maar ik hou mij benen stevig om hem heen geklemd. Hij zit met lul en al in mijn gevangen. ‘Joost, ik kan geen wraak nemen… zelfs toen ik voor de deur stond had ik niet gedacht dat ik het je ooit kon vergeven. Maar nu weet ik het zeker: ik ben verliefd op je!’ Hij kijkt me met grote ogen aan en is helemaal perplex. ‘Kijk eens naar me,’ zeg ik terwijl ik mijn beide biceps oppomp: ‘Eindelijk ben ik sterk. Ik voel me… nee, ik BEN nu een knettergeile, getrainde fitness-milf. Daar ben ik trots op en dat ben ik door jou geworden. Door wat jij gedaan hebt. Dat begon ik te beseffen toen ik zo lekker door jou en die kleine… Zdenka… gedaan werd. En nu weet ik het zeker.’ Joost neemt me stevig vast en drukt me met de rug tegen de rand van het zwembad. Dan gaat hij als een razende in mij te keer. Zo snel het onder water kan, trekt hij zijn paal uit me terug om hem dan zo hard hij kan tot aan de wortel weer erin te stoten. Hij neukt me zoals we dat vroeger ook vaker deden: keihard, als beesten, met maar één doel: lekker samen klaarkomen. Ik voel zijn knots pulseren en weet dat andermaal een lading zaad in mij stroomt. Als hij zich dan langzaam terugtrekt en zijn eikel langs mijn overgevoelige klitje floept, kom ik ook. Slap op de benen gaan we uit het zwembad om in de zon op de loungebank uit te rusten en op te drogen. Zdenka komt erbij en tussen hen in val ik in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10022 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie