Om verschillende redenen worden verhalen soms aangepast. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn :  Wijzigen auteur, taalgebruik, aanpassen van bepaalde teksten, wijzigen afbeelding, maar ook onlangs ingeplande verhalen. Waarom deze pagina ? Omdat het soms oude verhalen betreft en op deze manier ook dergelijke oude verhalen nog eens tevoorschijn, dan wel herontdekt worden.

 

Personal Trainer

Auteur:    Categorie : Op het werk  Post datum: 23 februari 2024   Aangepast op: februari 23, 2024

Ik ben personaltrainer en werk deels voor mijzelf en drie dagen in een week bij een sportschool. Dit beroep heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat ik afgetraind ben en mij bere sterk en ...

Lees verder

Dokter Line en haar speciale patiënt 4

Auteur:    Categorie : Medisch  Post datum:   Aangepast op: februari 23, 2024

Het onderzoek bij Dr. Schmitte. Jorben werd door Mona naar de onderzoekskamer gebracht die dokter Schmitte had aangewezen. Onderzoekskamer 2 was de kamer waar dokter Schmitte eveneens haar kantoor hield. Het bureau was een knus ...

Lees verder

Hoe mijn vrouw veranderde 20

Auteur:    Categorie : Verzoek Verhalen  Post datum: 22 februari 2024   Aangepast op: februari 23, 2024

Een 2e paar handen gingen via haar bovenbenen richting haar schaamstreek. Toen de handen aan de binnenkant van haar dijen lagen drukten die haar benen iets verder uit elkaar en voelde ze een hand op ...

Lees verder

Wat me nu toch overkwam? (41)

Auteur:    Categorie : Hetero  Post datum: 23 februari 2024   Aangepast op: februari 23, 2024

Vanavond komt Steffie thuis, zij had een bericht gestuurd of ik haar samen met Sven wilde ophalen. Op tijd vertrokken en wij stonden al te wachten toen Steffie aankwam. Sven en ik stapten uit toen ...

Lees verder

De zoon van Ines (2)

Auteur:    Categorie : Rijpe Vrouwen  Post datum: 22 februari 2024   Aangepast op: februari 22, 2024

De volgende ochtend kom ik bij Ines op de koffie en natuurlijk wil ze alles weten over de bedprestaties van haar zoon. ‘Hoe was het?’ ‘Leuk,’ antwoord ik naar waarheid. ‘Hij is nog heel erg ...

Lees verder

Toernooi

Auteur:    Categorie : Waargebeurd  Post datum:   Aangepast op: februari 22, 2024

(Dirk-Jan en Yvonne hebben me opgegeven voor een toernooi met nog 4 deelnemers (van andere sponsors). Een klaarkom wedstrijd. Want ja, waarom ook niet? Ze hebben een rotsvast vertrouwen in me, ik zal ze ongetwijfeld ...

Lees verder

Sauna II

Auteur:    Categorie : Homo  Post datum:   Aangepast op: februari 22, 2024

Wauw! Dit bezoek is het nu al waard om in de top 10 van ontmoetingen te plaatsen. Ik ben benieuwd naar een eventueel vervolg. Ik pak mijn handdoek, voel een draadje geil vanaf mijn pik ...

Lees verder

Huisvesting voor Studentes (1)

Auteur:    Categorie : Tieners  Post datum: 21 februari 2024   Aangepast op: februari 22, 2024

ONTMAAGDEN Het ‘Resort’ is de bijnaam van een flatgebouw voor huisvesting van studentes. Het is eigendom van een bouwvereniging en omdat de dames er steeds vaker een puinhoop van maken is gezocht naar een huismeester ...

Lees verder

Geile Wim

Auteur:    Categorie : Homo  Post datum: 22 februari 2024   Aangepast op: februari 22, 2024

De afgelopen weken had ik weinig tijd voor Wim. Mn weinig vrije tijd, bestede ik zoveel mogelijk aan Hans , ook hem heb ik een week niet gezien, wel gesproken. Mn lief miste ons lichamelijk ...

Lees verder

Op vakantie in Antwerpen deel 4

Auteur:    Categorie : Familie  Post datum: 21 februari 2024   Aangepast op: februari 21, 2024

Thuis aangekomen liepen we het huis binnen en we waren nog maar net binnen toen de eerste regen van de op komst zijnde storm begon te vallen. Liesje zat inmiddels op ons te wachten. Ze ...

Lees verder