BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nachtbus van Lima naar Nazca (1)

Op mijn rondreis door Peru maakte ik gebruik van een luxueuze nachtbus tussen Lima en Nazca.
Ik wou na de verkenning van de hoofdstad nu eenmaal toch de Nazca lines zien, je weet wel de enorm grote primitieve afbeeldingen welke in de woestijn afgebeeld zijn.
Zo kom ik op dag 3 van mijn reis aan de het bus station van Lima zoekend naar de bus welke ik voordien vanuit ons landje boekte.
Prima organisatie en dus duidelijk aangegeven en bijgevolg zo gevonden die bus.

Wanneer ik daar nog sta te wachten, ik ben immers zoals altijd te vroeg, zie ik een groepje van 5 jonge dames aankomen backpackers overduidelijk. Een van hen vraagt me in ‘t Engels maar met een NL accent of ze goed zitten voor de bus naar Nazca. Ik reageer meteen in ‘t Nederlands en zeg dat ik ook naar Nazca ga. Zeg ik nog, effe voorstellen in ben Lou hoi zegt ze ik ben Eva en dit zijn Emma en Saar, en Minou en Roos. Ik reageer meteen en vraag waar zijn de heren vrijwel onmiddellijk zegt Emma die hebben wij niet nodig en ze geeft Saar een zoen op de mond waarop Saar haar arm om Emma slaat. En Roos die zegt ‘en ik heb Minou’ trouwens met mannen niets dan last. Ik bekijk Eva zo nieuwsgierig als ik ben, waarop Eva die het overduidelijk begreep zei ik ben door mijn vriend de bons gegeven een dikke week geleden hij heeft vliegangst en wou dus niet mee maar hij wou dus ook niet dat ik alleen zou gaan. Dus in ben single.

Ik vraag van waar in NL ze afkomstig zijn zegt Emma ‘ik, Roos en Minou zijn van Breda’ en Saar is van Waalwijk en Eva komt van Zundert. Voegt Emma eraan toe Saar en ik werken bij de Efteling we werken in een sprookje lacht ze. En Minou wil kwijt dat ze bij Kruidvat werkt waarop Roos zegt en daar ben ik klant met een grote glimlach. Ik ben tandarts bij een tandartsen praktijk in Zundert. Nu ladies laat ik jullie zeggen dat zoals ik zei ik Lou bent dat komt van Lodewijk ik woon in Balen in de Kempen op de grens van de Provincies Antwerpen en Limburg. Ik ben partner in een groot logistiek bedrijf enkele kilometers van mijn woonplaats ik ben 32 en single op dit ogenblik.
Even later kunnen we de bus in, het zijn genummerde plaatsen waardoor we een beetje verspreid komen te zitten en dan ontstaat er een stoelendans waarbij uiteindelijk met enkele andere toeristen deals worden gesloten en zo komen Emma en Saar, en Minou met Roos toch bij elkaar te zitten en Eva heeft het geregeld met een zwaarlijvige Duitser en komt naast mij te zitten. Goed idee zeg ik want ik kon nog nauwelijks bewegen in m’n eigen zetel met die dikke Duitser naast me.
Is toch veel gezelliger zegt ze ja beaam ik en mijn Duits is niet zo goed.

Onder het rijden langs de Panamericana highway is het stilaan donker aan het worden. Eva en ik raken niet uitgepraat over de job, de relaties, familie en vrienden hoe het wonen is in ons dorp en ga maar door. Dan komt het op de vriendschap tussen Emma en Saar, en Minou en Roos blijkt dat ze elkaar kennen van in een gezamenlijke uitgaansclub en hoe alle vier al getracht hebben om Eva te bekeren tot de vrouwenliefde. Dat Eva wel een one-night-stand met Roos heeft gehad en wat die seks betreft ze niet hoefde te klagen maar dat ze toch de voorkeur geeft aan mannen. Hoe ze weet hoe hard vrouwen onder elkaar kunnen redetwisten tot vechtens toe en dat ze mannen apprecieert omwille van hun zelfvertrouwen en dat als je een respectvolle man treft de seks minstens even goed kan zijn.

Stilaan raken we vermoeid en merken we dat zowat gans de bus z’n zetel in slaap positie heeft gezet, ik merk dat Eva moeilijk haar draai kan vinden en geef aan dat ze haar hoofdkussentje op mijn knieën mag leggen, doet ze en dan krijg ik plots inkijk op haar rechter borst en bijna nip-slip ik kijk op een redelijk kleine vormvaste gebruinde borst wat me wat ongemakkelijk een lichte erectie geeft, ongemakkelijk omwille van de benepen ruimte en omdat ik me met Eva’s hoofd op me nog moeilijk kan verzetten.
Even later zak ik iets onderuit in de zetel op zoek naar de voetsteun wat dan toch Eva doet bewegen en waarbij ze haar linkerarm op mijn erectie legt, van lichte erectie naar harde paal in seconden en dat heeft Eva uiteraard kunnen voelen.

Ze komt recht en zegt in m’n oor ‘ik voel daar wat tot leven komen, komt dat door mij ?’, ja zeg ik wat wil je ik ben van vlees en bloed. Van m’n oor naar m’n mond en ze geeft er los een zoen op. Bekijkt me dan terwijl ik zeg, nog zo een maar wat langer dat ik je kan proeven, en zo hebben we onze eerste tongzoen eentje van kaliber want kussen kan ze onze tongen draaien in elkaars mond in het rond. Die erectie is nu zo mogelijk nog harder geworden en dat weet ze te raden want haar hand legt ze erop. Even komt ze naar m’n oor en zegt ‘ik zal je paal wat ruimte geven, en haar hand gaat naar m’n rits, lekker makkelijk zipt ze die een eind naar beneden terwijl ik dankbaar ben dat ik net nu die cargobroek draag want die heeft van de makkelijkste ritsen. Makkelijk is dat nog niet geworden want ook mijn onderbroek knelt dat het bijna pijn doet. Eva treft het dekentje zoals we er allemaal een gekregen hebben wat verder over zich heen zo kan ze de band van m’n onderbroek vasthaken waardoor m’n erectie vrijwel vanzelf opspringt.

Groot en hard zegt ze stilletjes in m’n oor, eens kijken of je wat volgt leuk gaat vinden.
Haar hoofd half op het hoofdkussentje heeft ze gevonden hoe ze m’n lid tot net over de eikel in haar mond krijgt haar tong gaat langs het toompje en dan langs voor langs die gevoelige rand tussen eikel en schacht. Even halt houdende voel ik hoe ze zuigt en lichtjes op en neer gaat, in deze houding heeft ze niet meer dan 1 cm beweging nodig om die gevoelige eikelrand te bewerken. Ze combineert tong en zuigen en dat alles muisstil.

De factor dat dit in een volle autobus gebeurt geeft een extra geile dimensie aan dit alles, ik geef me over aan dat opperste genot en vertel mezelf dat klaar komen anders dan wanneer ik me masturbeer best nog wat uitgesteld mag worden.
Zo lekker ben ik nooit gepijpt. Ik kijk even op in een reflex van ‘er kijkt toch niemand, neen, ok’ en zie links een rij voor ons enige beweging bij Saar en Emma, hm denk ik daar is ook wat gaande. Maar dan bedenk ik me dat Minou en Roos achter ons zitten omdraaien kan ik me niet maar ik voel wel bewegende voeten in de rugleuning, die slapen dus ook nog niet. Terwijl ik Eva over haar kort blond kopje strijk denk ik achter me of Roos of Minou een gehijg te horen gevolgd door een serie korte ademstoten. Nog geiler dan kort tevoren zeg ik Eva hoe ga je dat zo meteen oplossen, ze kijkt omhoog en zegt ‘ik slik’, ze heeft nu nog een of twee vingers nat gemaakt die ze langzaam over mijn pisbuis op en neer beweegt terwijl ze een zekere druk uitoefent en terwijl ze me verder zuigt voel ik van diep in m’n lijf mijn warme sperma omhoog komen.

Ze heeft kennelijk met haar vinger op mijn spuitbuis kunnen voelen dat er sperma op komst is, en terwijl ze zuigt en met haar tong over de eikelrand glijd kom ik klaar, de lichte druk op mijn spuitbuis maakt de doorgang iets nauwer en dat is een heerlijk gevoel, met niet 4 of 5 contracties maar mogelijk het dubbele ervan schiet mijn zaad krachtig in haar mond en ik voel haar duidelijk slikken, dan stopt alles en ik voel elke spier in mijn lichaam ontspannen. Mijn erectie trekt nu langzaam weg en Eva likt de laatste druppel sperma op, trekt de rand van mijn slip omhoog en doet mijn beste vriend verdwijnen. Ze komt omhoog en geeft me een tongzoen en ik denk iets van de smaak van m’n sperma op te vangen. Zo zo erg lekker was dat en nu jij. Neen zegt ze later ik wacht wel zo erg comfortabel is het hier niet. We vallen in een diepere slaap dan we gewend zijn.

Blijkbaar zit er licht in de lucht en begint er hier en daar beweging in de bus te ontstaan, ook Eva komt recht en trekt haar nek naar alle kanten beetje verstijft van de toch niet comfortabele houding.
Ik geef haar een zoen op de mond en achter ons geeft Minou een por aan Eva’s elleboog en zegt blijkbaar hebben we hierachter iets mooi gemist, ik draai me half terwijl ik m’n zetel recht laat komen en lach naar haar zeg daarbij mooi maar goed dat je dat gemist hebt, ze trekt haar wenkbrauwen op en kijkt onderzoekend naar Eva die doet alsof er niets aan de hand is.

Nasca 15 km staat er langs de weg. Praktische zaken nu zeg ik en vraag of de meisjes iets geboekt hebben om te overnachten, neen we vinden wel iets is het antwoord en voeg ik eraan toe, ik vlieg straks over de woestijn om de Lines te bewonderen wie gaat mee ? Eva zegt als eerste ik natuurlijk, goed zeg ik er kunnen 3 passagiers mee dus moeten we ons opsplitsen. Ik heb vanuit België een kamer geboekt in een hostel net buiten Nasca en naar Eva toen voeg ik eraan toe heb een dubbel bed en douche. Roos wil weten of ze met ons mee kan vliegen en bekijkt Eva met een blik van – wij moeten iets bespreken – Maar eerst ontbijt, dat kan in het hostel en wat later staan we daar aan de receptie en niet veel later boterhammen met spek en ei en dat smaakt. De twee koppeltjes kunnen een kamer voor vier krijgen voor een nacht maar hebben geen douche zo blijkt even later, Eva trekt bij mij in en we stellen voor dat ze bij ons komen douchen.
Vanuit het hostel laten we twee tochten over de Lines boeken.

We gooien ons op bed en zoenen terwijl ik Eva’s borsten opzoek en met de andere hand naar de knopen van haar short zoek. Ze laat dat gewillig toe en zegt ‘ha nu mijn beurt’ ja zeg ik een goede beurt die ga jij nu krijgen maar eerst de douche. En beide springen we op ontdoen ons van alle kledij en springen onder de douche, nu kan ik Eva’s body goed bewonderen, ze blijkt zowat de meter tachtig groot te zijn zoals ik, mooi bruin – van aan zee – zegt ze, haar borsten dragen de schaduw van een kleine bikini net zoals haar schaamstreek waar ik een fijn streepje haar zie met daaronder mooie grote schaamlippen. We laten de zeep enkele malen vallen terwijl we elkaar omzichtig inzepen en terwijl ik zo haar borsten was en wat later haar billen waar ik opzettelijk met m’n vingers uitdrukkelijk door ga eindig ik bij haar poesje. Mijn piemel is ondertussen behoorlijk hard geworden en terwijl ze die inzeept zeg ik zoiets als eigenlijk is die vannacht proper gelikt door een geile tandarts, we lachen er om. Nog voor we uit de douche stappen komen Saar en Emma de kamer in beide met handdoek over de arm en een toilettasje. Kijk eens aan zegt Emma we hebben een nieuw koppel en ho Lou wat heb jij daar wat een grote piemel, en vraagt ze hebben jullie je wat gedragen op de bus vannacht en zo grijpt ze meteen mijn erectie vast, voegt ze eraan toe Eva als die bij jou er niet in kan bij mij wel hoor ik wil naast de dildo ook wel eens de real thing in me voelen.

Eva’s kan een lach niet onderdrukken, Saar geeft een gespeelde pruilmond als reactie. Afgedroogd lig ik naast Eva op bed terwijl we getuige moeten zijn van Emma en Saar die onder de douche geen gêne tonen en elkaar verwennen. Ik heb me op de knieën voor Eva gezet en zoen haar beide benen tot aan haar poesje, ze trekt daarbij haar knieën op en spreid ze, ik krijg zicht op haar grotje en haar clitje dat licht zoekt vanonder de huidplooi. Mijn tong heeft snel haar knopje gevonden ik trek streepjes langs over en rond haar clitje ze geeft zich over aan het genot. Mijn wijsvinger zoekt haar vochtigheid terwijl m’n duim lichtjes drukt op haar clit, ik tref vooraan haar G-spot en ook die lijkt net zoals haar clitje lichtjes gezwollen. Emma en Saar zijn inmiddels uit de douche geraakt en ik voel terwijl ik Eva verder verwen een hand naar mijn scrotum en erectie tasten. Ik grom. En Eva die ligt te genieten zegt hebala hij is van mij hoor. Emma is naast Eva komen liggen en Saar trekt mij lichtjes af, Emma’s ene hand kneed de borst van Eva terwijl ze met de andere hand voor mijn neus het clitje bewerkt. Ik wissel nu zit mijn duim ik Eva’s grotje haar G-spot te aaien en mijn natte wijsvinger die beweeg ik zacht over Eva’s aarsje. Meteen is het voor Eva onhoudbaar ze gooit beide armen naar beneden en drukt mijn hoofd op Emma’s hand ik voel de samentrekking van haar vagina die zich doorzet in haar roze gaatje, schokkend komt ze enorm klaar en slaakt een kreetje ai ai door verder alsjeblieft, zo verdwijnt mijn wijsvinger enkele centimeter in haar poepgaatje. Heerlijk moet dat geweest zijn. Haar neukgrotje is nu doornat en zo trekt ze me omhoog en kom op haar te liggen.

Saar doet nu bij me wat ik net bij Eva deed ze oefent druk uit op mijn aars terwijl Eva mijn stijve pik voor haar grotje zet, ze kreunt ‘neuk me, en hard’ mijn erectie die keihard is glijd als vanzelf tot aan m’n ballen in haar ik zit tegen haar baarmoedermond te stompen en niet door in en uit te bewegen, neen ik wip enigszins waardoor ik mij eikel over die baarmoedermond voel bewegen. Haja kreunt Eva en meteen krijgt ze haar tweede orgasme. Inmiddels liggen Emma en Saar naast ons in standje 69 elkaar te verwennen, beide moeten ontzettend geil zijn want vrijwel meteen voel ik ze beide haast gelijktijdig schokkend klaar komen. Eva en ik tongen driftig en dat maakt me altijd al veel geiler dan geil fluistert Eva ik wil je in me voelen klaarkomen, spuit wanneer je ‘t niet meer kan ophouden gerust vol. Ik zeg ja wil ik wel maar neem jij iets, ja hoor elke dag een pilletje. Wacht zeg ik draai je om we doen het op z’n hondjes, twee seconden en ik sta achter Eva’s billen die aan de rand van het bed is gekomen, mijn positie en onze lichaamslengte zijn perfect en ik penetreer haar langzaam m’n eikel telkens langs haar G-spot niet te diep. Emma’s hand heeft meteen Eva’s clit gevonden en glijd van mijn natte penis naar het clitje en terug en daar komt Eva’s derde orgasme opzetten, ik kijk recht haar sterretje in en zie aan het samen trekken ervan dat Eva komt, voor mij het signaal om Eva’s roompotje vol te spuiten terwijl Emma’s mijn ballen heeft gevat in de hand en er krachtig op knijpt.
Niet pijnlijk maar heerlijk. Met mijn onderbroek die bij de hand op de grond ligt veeg ik mijn sperma van Eva’s druppende geslacht.
Heerlijk die lul van je zegt Eva, me next zegt Emma, ik knik en zeg straks misschien als Saar en Eva tenminste het goed vinden.

Op naar deel 2 van dit avontuur

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12543 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie