BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosmarijn (9) Vakantie voorberijding

Het is alweer even geleden dat ik een avontuur van Roosmarijn gedeeld heb. Ze is inmiddels bevallen en moeder van een prachtig kind. Vlak voor de zomervakantie beleeft zij een nieuw avontuur dat ik jullie niet wil onthouden.

Op de afgesproken tijd, rond koffietijd, bel ik aan om de logee, de teef, de bench en het voer, op te halen. Roosmarijn liep opdat tijdstip nog rond in haar nachtbroekje en t shirt, verontschuldigde zich ervoor en zei er maar direct bij dat haar man dat eigenlijk vervelend vindt als zij halverwege de dag nog zo in huis rondloopt en dat anderen dan misschien wel kunnen zien dat zij geen slipje aanheeft. De postbode en de buurman hoeven dat niet te weten, vindt hij. Zij is juist blij, zoveel maanden na de bevalling, dat ze weer lekker met een wijd t-shirt en losse, vrije borsten -goed zichtbaar ook- kan rondlopen en inderdaad, als we schuin tegenover elkaar op de bank koffie drinken dan heb ik goed zicht op haar schaamlippen onder haar wijde nachtbroekje. Ze heeft zich pas nog geschoren. Haar maakt het helemaal niet uit, zij is daarin wat vrijer. Kijk, zegt ze, het liefst zou ik helemaal naakt door huis lopen, maar dat vindt hij natuurlijk helemaal niet kunnen. Toch doet ze het wel eens.

We praten samen verder over verschil in lichamelijkheid en over seksueel plezier en frequentie, ja over al die dingen heeft ze bij hem absoluut niet te klagen. Ze is ook open over het verschil in hun voorgeschiedenis: hij was vooral van veel, heel veel meiden en vrouwen, veel seks, veel zaad, veel lozingen, zij van minder mannen, maar wel weer van meer experiment. Ze vindt zich seksueel breder ontwikkeld dan hij en ze mist soms die rafelrandjes van de seks bij en met hem. Zoals? vraagt hij haar quasi onschuldig en voelt zijn geslacht bij die rafelrandjes reageren. Zoals de relatie tussen pijn en lust antwoord ze zonder nadenken. Een goed voorbeeld vindt ze ‘als jij me nu met je vlakke hand, stevig, krachtig op mijn billen slaat, ik denk dat ik dan zo klaar zou komen. Ik heb geen ondertiteling bij die zin nodig: Roosmarijn is retegeil en ze smeekt om klaar te komen, en wel op die manier. Sla me en ik kom. Hier wacht werk in uitvoering! Het is slechts wachten op het gepaste moment, deze morgen. Hierin, zegt ze, is ze onderdanig, maar af en toe ook dominant is ze best dominant in de seks. Bij ‘hem’ krijgt ze geen kans voor dominantie in bed, en ‘daar mist hij best wat aan. Zijn dominantie richt zeer meer op zijn lul, dan op “ons”’. Maar ik ben niet meer geinteresseerd in haar dominantie, mijn handen branden.

Als ik met twee mokken naar de koffiemachine loop pakt zij ondertussen het schuimgebak dat ze gisteren gekocht heeft voor bij de koffie uit de koelkast. Ik wacht niet langer en tik haar stevig op haar billen. Twee keer. Beide keren boven haar broekje. Ze kreunt, zet het schuimgebak snel op het aanrecht. ‘Alsjeblieft, nog een paar keer’ zegt en kijkt met een rood hoofd naar me. ‘Sorry, ik schaam me rot’. Ik wacht geen moment, trek haar pyamabroekje omlaag en absoluut niet na over het ‘straatzicht’ als ik haar kont met de vlakke hand sla. Hard, harder, hardst. Ze kreunt, ze komt, ze leunt voorover over het aanrecht en kreunt oprecht ‘oh my, wat heb ik dit gemist’. Ik dacht dat ik een teefje zou ophalen, maar volgens mij neem ik dit -loopse- teefje niet mee van thuis.
Ze knijpt me in mijn handen als ik die op het aanrecht leg en achter haar tegen haar billen leun. Mijn stijve duw ik in haar bilspleet. Ze hijgt na, sjonge van zoiets simpels, hijgt ze.

Ze trekt me mee naar boven, naar de slaapkamer, struikelt vanwege haar haast bijna op de trap. Haar borsten breken haar struikeling op de overloop en haar open kut hangt verlangend boven de bovenste tree. Ik doe de knoopjes van mijn broek los, duw mijn hard geslacht in haar, in haar kut. Ze spartelt, tegen of mee, haar ‘nee, doe hem maar in mijn kont of mond’ komt te laat, of beter: precies op tijd, want terwijl ik haar allerlei geile dingen influister en mijn zak tegen haar kut klotst, squirt ze en ja, dat wilde ze nou net voorkomen, want dit is niet handig op de trap en over mijn broek. Nu moet er geboend en gewassen worden, en wat blijkt nu? Dat squirten past voor haar bij deze vorm van onderdanigheid, slaan en ruw nemen. Dit squirten deed ze, zegt ze, voor het eerst weer sinds de tijd dat ze ‘hem’ kent en nog nooit in het huis waar zij nu een paar jaar wonen. Dat squirten was van een lief daarvoor, nou ja van twee en drie lieven voor hem eigenlijk.

Nu lijkt de brandende hel van haar kut of beter de spuitende hel van haar kut door mijn rake klappen toch weer te zijn aangewakkerd. Geen tijd te verliezen, want ze heeft gespoten, er zijn haren uit haar hoofd getrokken en dat betekent ook dat er geveegd moet worden anders verraden losgetrokken haren op de trap en overloop geile ruige seks met joost-mag-weten wie. Aan mij zal hij niet denken, maak je geen zorgen, want jij kwam slechts voor de teef. Oh ja, zeg ik, ik kwam volgens mij juist van en in de teef en opnieuw zet ik aan, met mijn handen klemvast aan haar sappige peren, met mijn knieen op de overloop leeg ik voor een tweede keer mijn zak in de kut van dit hitsig en bevredigd teefje. Samen douchen we ons schoon, nog eenmaal bef ik haar en pijpt ze mij en we drogen elkaar, de trap en de overloop voordat de expeditie terug, met teefje en al in de auto, kan plaats vinden. Het andere teefje gaat voor even terug bij meneer in de bench. Wat mij betreft niet voor lang.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9121 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Roosmarijn (9) Vakantie voorberijding”

Plaats een reactie