BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pech onderweg.

“Shit, shit, shit,” schold ik, terwijl ik probeerde de onverlichte weg in het donker te volgen, en gelukkig was het droog. Ik had nooit die kortere route over de landelijke straten moeten volgen, bedacht ik me, en zoals gewoonlijk was het ook deze keer te laat. Op de weg terug rijdend van een gezellige avond bij vrienden, leek een stuk afsnijden me wel een goed idee, maar ergens moest ik een kruising gemist hebben, want ik had geen flauw idee waar ik nu was. En het klokje op het dashboard stond al op half twaalf. Gelukkig was het morgen zaterdag, dus een vrije dag voor mij, maar toch. Opeens begon het stuur raar te doen, net of het meer kracht vergde om hem recht te houden, en ik hoorde ook rare geluiden. Wat zou dat kunnen zijn? Ik kneep nog wat harder in het stuur. Maar het werd steeds erger, en op een gegeven moment moest ik stoppen en de auto uitzetten. Gelukkig zag ik een vlak stuk berm in het licht van de koplampen, waar ik de auto kon parkeren. Wat nu?

Om me heen was het behoorlijk donker, de maan scheen wel af en toe tussen de wolken, maar toen mijn ogen wat meer aan het donker waren gewend, was er toch wel iets van de omgeving te onderscheiden. Ik draaide me om, om mijn jas van de bank te pakken, maar was gewoon vergeten om hem mee te nemen. Ook dat nog! Gelukkig was het niet al te koud, dan moest het maar zonder jas. Of ik wilde of niet, ik moest poolshoogte gaan nemen. Ik opende het portier en stapte uit. Terwijl ik om de auto liep, probeerde ik de oorzaak van mijn problemen te achterhalen. En vond dat bij het linker voorwiel, sterker nog het was het linker voorwiel. De band was plat, en hing nog net zo’n beetje om de velg. Nijdig gaf ik er een trap tegen aan. De band verwisselen was geen optie, ik had dat al eens eerder geprobeerd, en zonder succes. Ik stapte weer in, en pakte mijn mobieltje uit mijn tas. Toen ik een knopje aanraakte werd het venster verlicht, en las ik: “Geen verbinding met het netwerk.” Moedeloos liet ik mijn hoofd op het stuur rusten, en inwendig vloekte ik de wereld bij elkaar. Er zat niets anders op, dan op zoek te gaan naar het dichtstbijzijnde huis, en dan maar hopen dat er nog iemand wakker was.

Na de auto te hebben afgesloten ging ik op weg. Nog geen tien minuten later begon het te regenen, en in een mum van tijd was ik doorweekt. Moedeloos sjokte ik door op mijn hakken, ondertussen uitkijkend naar een plek om te schuilen. Het leek wel uren te duren, maar in werkelijkheid had ik nog geen half uur gelopen, toen ik een lichtje zag. Ondertussen tot op het bot verkleumd, en rillend in mijn drijfnatte kleding, liep ik het tuinpad van een klein huisje op, waar ik licht door de ramen zag schemeren, en belde ik aan. Het licht boven de deur ging aan, en in de deur ging een raampje open, waarachter ik een vrouwengezicht zag. Met bibberende stem vroeg ik, of ik de telefoon mocht gebruiken, omdat ik met autopech stond. De vrouw zag kennelijk mijn kletsnatte kleding, deed de deur open, en zei; “kom gauw binnen kindje, je ziet er uit als een verzopen kat.” Nadat de deur achter me gesloten had, nam ze me mee naar de woonkamer, en bekeek me eens goed. “Dat natte spul moet je onmiddellijk uittrekken, voordat je ziek wordt, ik maak wel wat hete chocola om bij te komen,” zei ze. Ik aarzelde, want om me uit te kleden in een vreemd huis, bij vreemde mensen? Ze zag mijn aarzeling, en zei; “er is verder niemand in huis, en ik heb al heel wat meer blote vrouwen gezien hoor. Hier is een plaid die je om kan slaan.” En ze pakte een plaid van de bank. Ik tolde op mijn benen, en moest me aan de schouw van een openhaard vasthouden om niet te vallen. Ze pakte een stoel, en zette me bij de haard er op neer. Het was een gas openhaard, en ze stak die aan. Ik begreep ook wel dat ik van die natte spullen af moest, en begon de knoopjes van mijn bloes los te maken. Maar mijn vingers waren verstijfd, en trilden zo erg, dat dit niet lukte. Ze schudde haar hoofd, en begon me te helpen, en algauw lag het kledingstuk op de vloer. Ik droeg geen BH onder de bloes. Ze keek naar mijn borsten, en sloeg de plaid over mijn schouders dat voelde gelijk al wat beter. Mijn jeans uittrekken was een stuk moeilijker. Ze trok me overeind, maakte de sluiting los, en begon de broek naar beneden te trekken.

De broek zat letterlijk aan mijn lijf gekleefd, en stukje bij beetje lukte het haar de broek over mijn billen te trekken, waarbij mijn string als vanzelf meeging, waarna ze me weer op de stoel drukte. Ze knielde voor me, en begon aan de pijpen te trekken, en na veel gedoe was ook dat ding uit, het voelde al een stuk beter. Na de plaid goed om me heen geslagen te hebben, vertrok ze met mijn natte spullen. Even later kwam ze terug met een dampende beker chocola. Ik probeerde hem aan te pakken, maar ik trilde nog steeds, dus liet ze me, zelf de beker vasthoudend, steeds kleine slokjes drinken. Het trillen ging niet over, en ze voelde bezorgd aan mijn huid onder de plaid. “Je bent nog steeds ijskoud, het is belangrijk dat je snel op temperatuur komt, ik zal je wel warm wrijven. Ik haal even een paar handdoeken.” Toen ze terug kwam, trok ze de plaid van mijn schouders, en begon met de handdoek mijn rug te bewerken, ondertussen over van alles en nog wat kletsend, waarvan het merendeel me ontging. “Ah, dat is al beter,” zei ze na een tijdje, terwijl ze met de handdoek naar mijn voorkant ging. Vol overgave begon ze mijn borsten en romp met de handdoek te bewerken, waarbij mijn tepels het aardig te verduren kregen. Na een tijdje gaf dat een heerlijk gloeiend gevoel. Nu pas was ik in staat haar wat beter te bekijken. Ze was, dacht ik, een jaar of veertig, bijna tien jaar ouder dus dan ik, met een open en vriendelijk gezicht, en met kort donkerblond haar. Ze droeg een halflange zijdeachtige badjas, zag ik nu, waaronder lange slanke benen staken, die gehuld waren in een paar donkere nylons. Door de bewegingen van het droogwrijven, viel de voorkant wat open. Omdat ze op haar knieën voor me zat, kon ik haar volle borsten, die een beetje hingen, en op het ritme van haar bewegingen mee deinden, voor een deel zien. Mijn bovenlijf gloeide nu heerlijk, ik trilde al een stuk minder. Toen waren mijn benen aan de beurt.

Voordat ze daar aan begon, gaf ze me nog wat chocola, en drukte me op de bank, die een stuk comfortabeler zat dan die harde eetkamerstoel. Ik zakte met de plaid om mijn schouders genoeglijk onderuit. Toen ze mijn ijskoude voeten voelde, ging ze sokken halen en trok ze me aan. Ze zat geknield voor me, zette een voet op haar dij, en begon van onder af het been met de handdoek te bewerken. Met een warm en een beetje suf gevoel, keek ik bewonderend op haar neer, een onbekende die zo met je begaan was. Er straalde ook iets geruststellend van haar uit, en ik voelde me eigenlijk gek genoeg wel op mijn gemak bij haar. Door al die inspanningen was de jas zo ver open geschoven, dat er een borst uit was gegleden, maar ze scheen het niet te merken. Ondertussen was ze op dijhoogte beland, en raakte haast onvermijdelijk, haar met handdoek bedekte hand mijn kutje tussen mijn benen. Tot mijn verbazing vond ik dat nog niet onplezierig ook. Voordat ik daar verder over na kon denken, werd het doezelige gevoel sterker, en zakte ik weg. Langzaam kwam het bewustzijn bovendrijven, en met de ogen nog gesloten, vroeg ik me af waar ik was. Ik voelde dat ik half op een sofa lag, een been rustend op de vloer, en de ander half opgetrokken, plat op de zitting van de bank, en mijn rug gesteund door een aantal kussens. Het beeld werd steeds duidelijker, en ik besefte wat er was gebeurd en waar ik was. Hoelang ik onder zeil was geweest, zou ik niet kunnen vertellen, maar ik was er wel door opgeknapt. Heerlijk warm had ik het nu. Langzaam deed ik mijn ogen een klein stukje open, de kamer was half duister, slechts verlicht door een paar kaarsen.

De plaid was weg gegleden zodat ik vrijwel naakt op de bank lag. In de kamer was het bloedheet, merkte ik, en door de stand van mijn benen lag ik er behoorlijk “open” bij. Tegenover me zat de vrouw die me zo zorgzaam had opgevangen, onderuit gezakt in een stoel tegenover me. Ik wist nog steeds niet hoe ze heette. Wat ik zag gaf me een schok. Haar ochtendjas stond nu wijd open, en toonde de volle borsten met recht opstaande tepels, daaronder een vrijwel vlakke buik met een streepje haar boven haar kut, de wijd gespreide benen lieten het zicht vrij op haar hand, die met licht cirkelende vingers, naar ik veronderstel haar clitoris bewerkte. Ze droeg een zwarte jarretellegordel, de jarretelles lagen strak gespannen op haar dijen. Aan haar voeten een paar muiltjes met een behoorlijke hak. Haar ogen waren strak gericht op mijn glad geschoren kutje. Het licht viel zodanig, dat van dat gedeelte, in tegenstelling tot mijn gezicht, alles heel goed te zien was. Ze zat zich op te geilen aan mijn kutje, terwijl ze dacht dat ik sliep, besefte ik. Tot mijn stomme verbazing was ik niet gechoqueerd, het tafereel maakte me niet boos. Nee, het tegenovergestelde gebeurde, ik vond het ontzettend opwindend, en het maakte hete gevoelens in me los. Gefascineerd bleef ik door mijn half gesloten ogen naar haar kijken, terwijl mijn lichaam de seksuele opwinding begon te vertonen. Tot dusver had ik uitsluitend met mannen gevrijd, en nooit dat soort gevoelens voor een vrouw gehad. Maar ik moet bekennen dat ik me, diep van binnen, weleens had afgevraagd, en ook wel eens had gefantaseerd hoe het zou zijn, vrijen met een vrouw, en nu lag hier een kans op een antwoord. Het was de eerste keer dat de aanblik van een naakt vrouwenlichaam me opwond, het was overigens ook de eerste keer, dat ik in het echt een vrouw zichzelf zag bevredigen. Hoe nu verder, vroeg ik me af. Als ik zou laten merken dat ik wakker werd, was de kans groot dat ze zou schrikken. Dat wilde ik voorkomen. Om daarna de draad weer op te pakken, zou wel eens moeilijk kunnen zijn. De oplossing was simpel, er lag al een hand op mijn buik, en ik hoefde deze maar een klein stukje te verplaatsen, om de vingers in mijn kutje te stoppen, die al aardig nat begon te worden. Met nauwelijks merkbare bewegingen duwde ik mijn hand naar beneden, totdat mijn middelvinger mijn kutje voelde, langzaam bewoog ik die vinger op en neer. Ze had de verandering van de situatie opgemerkt, haar vingers stopten even met hun plezierig handwerk, merkte ik op door mijn oogharen kijkend. Ze keek naar mijn gezicht, en kennelijk nog overtuigd dat ik sliep, bleef ze gefascineerd staren naar mijn hand, terwijl haar eigen handen weer in beweging kwamen. De bewegingen van mijn vingers werden nu openlijker, en met een onbeschaamdheid die ik van mezelf niet kende, spreidde ik langzaam mijn benen, zover als maar mogelijk was. Zo kon ze naar me kijken, en naar mijn door mijn vingers open gehouden glinsterende kutje.

Met mijn andere hand begon ik met een tepel te spelen. Mijn god, zo geil was ik nog nooit geweest, en dat bij iemand, waarvan ik de naam niet eens kende. Het moest ondertussen, door de intensiteit van mijn bewegingen, wel duidelijk zijn dat ik niet meer sliep, dus opende ik mijn ogen. Ze zag het, en keek me aan. Met een opwindend lachje om mijn mond keek ik naar haar, terwijl ik een vinger in mijn kletsnatte kutje drukte. Ze likte haar lippen, haar ogen glinsterden van opwinding. Ze stond op, kwam naar me toe, en stak haar hand uit, terwijl ze zei; “Laten we een comfortabeler plekje opzoeken, liefje.” “Hoe heet je eigenlijk, vroeg ik, terwijl ik overeind kwam. Ik ben Christine.” “Ik heet Dorien,” was het hese antwoord, terwijl ze me meetrok de kamer uit, de trap op, en een slaapkamer in. Een paar kleine lampjes verlichtte de slaapkamer in een romantisch sfeer. De badjas gleed van haar schouders, ze duwde me achterover op het bed, en kwam half op me liggen. Haar nylons hield ze aan, en haar benen glansden in het licht. Ze keek me aan, terwijl ze door mijn haar streek. “Je zag er zo lief uit, slapend en vrijwel naakt. Ik kon de verleiding niet weerstaan, zei ze een beetje verontschuldigend. Ik was bang dat je me zou betrappen en boos zou worden, maar ik werd zo opgewonden van je.” Als antwoord sloeg ik een arm om haar heen, streelde haar rug en billen, en zoende haar op de lippen. Ze zoende voorzichtig terug. Ik opende mijn lippen iets, en haar volgende zoen raakte mijn tong. Dat was een heerlijk gevoel, en toen ik haar terug wilde zoenen, kwam haar tong tussen haar lippen naar buiten. Onze tongen raakten elkaar, en een tel later was ik bezig met de meest heftige tongzoen ooit. Als dit al zo lekker was, hoe moest de rest dan wel niet zijn, vroeg ik me half versuft door genot af. Ontzettend lekker, om niet te zeggen zalig, bleek in de tijd die volgde.

Ik liet me helemaal leiden door de oudere en ervaren vrouw. Na de intense tongzoen, begon ze al zoenend mijn lichaam te verkennen. Volledig ontspannen op mijn rug liggend, liet ik het me allemaal overkomen. Na mijn lippen, neus en keel belandde haar lippen op de aanzet van mijn borsten, die ze afwisselend zoende. Verder ging het, plagend ontweek ze een harde tepel, haar tong begon om de tepel heen te likken, wat een heerlijk gevoel was dat! De opwinding raasde door mijn lijf. Ik wilde dat ze er aan zou zuigen, maar toen ik mijn hand bewoog, om haar hoofd er naar toe te brengen, legde ze die resoluut weer naast me neer. “O, wat gemeen,” kreunde ik. Ze keek me geil lachend aan, waarna ze mijn andere borst dezelfde behandeling gaf. Plagerig verliet ze mijn borsten, en ging met haar mond verder op weg naar beneden. Ik kreunde van teleurstelling, maar plotsklaps sloot haar natte mond om een stevig omhoog priemende tepel, en begon er aan te zuigen. “Ja, ga door, ga door,” mompelde ik, terwijl ik mijn vuisten balde, om er niet zelf naar te grijpen. Ze zijn namelijk heel gevoelig, mijn tepels, bij bepaalde aanrakingen word ik zo geil als een raket. Haar mond ging verder met haar ontdekkingstocht, en ik rilde van genot, toen een tongetje mijn inmiddels drijfnatte kutje verkende. Vakkundig werden er kringetjes om mijn klit gelikt, ik kromde mijn rug, en duwde mijn bekken tegen haar gezicht. Ze duwde mijn dijen omhoog en uit elkaar, en terwijl haar tong zijn prikkelende werk voortzette, voelde ik haar vingers voorzichtig mijn kutje verkennen. Er gleed er een mijn kutje in en uit, terwijl de andere de schaamlippen die mijn kutje omzoomden masseerden. En in en uit ging de vinger, en met elke beweging voelde ik me geiler worden. Mijn heupen begonnen tegengestelde bewegingen te maken, terwijl er steeds meer vingers van haar in mijn kutje gleden. Het duurde dan ook niet lang voordat ik klaar kwam.

Met hijgende geluidjes en stotende adem, kwam ik klaar, op een manier die me nog lang is bijgebleven! Wat was dit lekker! Ik trok haar hoofd omhoog, en begon een hete opwindende tongzoen, daarbij de geur van mijn eigen kutgeil opsnuivend. Ze maakte me duidelijk dat het nu haar beurt was, door mijn hand op haar borst te leggen, en ik begon aan een spannende ontdekkingstocht over het vreemde vrouwenlichaam. Nog steeds verbaast over mezelf, dat ik er zo van genoot. Met twee handen masseerde ik een van die grote borsten, steeds meer naar de tepel toewerkend. Ik nam ze tussen duim en wijsvinger, en trok er zachtjes aan. De vrouw kreunde en vroeg om meer en harder, waaraan ik maar al te graag gehoor gaf. Mijn tong nam het werk over, een aparte ervaring om er nu eens zelf er aan te zuigen. De mijne zijn te klein om het bij mezelf te doen. Alvorens naar beneden af te dalen, kreeg haar andere borst dezelfde behandeling. Het spelen met mijn borsten had ik zo lekker gevonden, dat ik haar hand pakte, en die op mijn borst legde. Ze begreep onmiddellijk de bedoeling, en begon er vol overgave mee te spelen. Benieuwd naar die vreemde kut, ging ik met mijn gezicht steeds lager. Een heerlijke zilte lucht kwam me tegemoet, het was vrijwel niet mogelijk, maar ik werd nog geiler dan ik al was. Hoewel het betekende dat mijn borsten verstoken bleven van die heerlijke tastende vingers, liet ik me tussen haar benen glijden, duwde haar dijen omhoog, zoals ze me net geleerd had, en bewonderde haar natte kut vlak voor me. Mijn handen streelden over haar nylons, en ik merkte dat ze daar van genoot. Ze duwde als het ware haar nylonbenen tegen me aan.

Zoals ik al eerder had gemerkt, was ze niet glad geschoren, maar had ze een kort streepje, en met een vinger ging ik door de zachte natte haartjes. Haar schaamlippen duwde ik met twee vingers opzij, daarbij de roze kut openleggend, met aan de bovenkant een bescheiden knopje, lager de donkere opening van haar kut. Nieuwsgierig liet ik mijn vinger door haar kut inglijden, wat het schokken van de heupen van de andere vrouw veroorzaakte. De vinger in haar kut latend, ging ik met mijn mond naar haar kut, en likte ik de donsachtige haartjes. Steeds lager ging ik, totdat een geluid, dat uit haar keel ontsnapte, duidelijk maakte dat ze een gevoelige clitoris had. Voorzichtig begon ik er aan te zuigen, haar kutsap inslikkend, een wat andere smaak dan van mezelf, maar wel lekker. Ondertussen duwde ik nog een vinger naar binnen en nog een, er was ruimte genoeg, en al draaiend met mijn hand begon ik haar inwendig te masseren. Gesmoorde geluiden gaven aan dat ze er volop van genoot. Vrijwel mijn hele hand was nu in haar kut verdwenen, en ik vond dat zo geil dat ik het met mijn vrije hand bij mezelf probeerde. Ik kwam niet verder dan drie vingers, maar het was zalig, een kut vingeren en jezelf vingeren, met je mond zuigend en likkend in een heerlijke sappige kut, het was te gek. De tijd leek stil te staan, er was alleen nog maar pure lust, maar ongemerkt werden mijn bewegingen heftiger, en ook zij kon nauwelijks meer stil liggen, ze draaide en kreunde van genot. De bewegingen werden heftiger, het kreunen werd intenser. Ongeremd maakte ik de vreemdste geluiden, toen in golven het orgasme me overspoelde, vlak voordat ook zij door het samentrekken van haar kutspieren, en een hoog bijna huilend geluid klaarkwam.

Even later lag ik in haar armen, met de geur van haar kut nog in mijn neus, mijn hoofd op een zachte borst en viel ik totaal bevredigd in slaap. Het ontwaken in het vreemde bed ging wat moeizaam, tot ik in
de lachende ogen van die heerlijke vrouw keek. Als vanzelf begon het vrijen opnieuw. Pas laat in de morgen, was ik in staat om de wegenwacht te bellen. Voor die er was, konden we nog wat leuke dingen uitproberen. Ze bracht me naar mijn auto, en we namen innig tongend afscheid. Nog regelmatig zien we elkaar, en spreken dan onze verbazing uit over onze eerste ontmoeting. “Toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn,” zegt ze dan. En ik geniet steeds weer van die heerlijke vrouw.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11932 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Pech onderweg.”

  1. Heerlijk om te lezen hoe vrouwen intens genieten van elkaar, hoe ze ook rustig de tijd nemen. Daar kunnen de mannen van leren , tederheid en geduld is het belangrijkste. Niet gelijk op je doel af , van mij mogen er meer vrouwen verhalen komen.

Plaats een reactie