BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 34

We verspringen nu een paar maanden en komen aan in de kerstvakantie. Het woongedeelte van het huis is nu klaar, op de installatie van de koelkast en de vrieskast. We hadden besloten om niet naar een dubbel deurs combinatie te gaan maar in plaats daarvan voor twee commerciële kasten te kiezen. Op die manier hebben we veel meer ruimte in zowel de vriezer als de koelkast. Deze kasten zouden vandaag geleverd worden en konden enkel via de achterhuis trap naar binnen komen. Moeder en Stella zouden thuisblijven tot ze geleverd en aangesloten waren. In de laatste twee maanden waren er verschillende dingen gebeurt. Juuls was gaan samenwonen met Loes en zijn nu een stel. Het huis van Juuls is verkocht en met de opbrengst gaan ze het huis van Loes voorzien van een paar extra slaapkamers. Marijke slaapt om beurten bij Liesje of bij Chi, die haar onofficieel haar geadopteerde dochter noemde. Juuls heeft inmiddels de hint laten vallen dat ze best wel een kind samen met Loes wilde hebben en ik heb me als zaaddonor vrijwillig gemeld. De beslissing is daarover nog niet gevallen.

JJ had voorgesteld dat wij vandaag naar Riet en Emma zouden gaan, samen met Trudie, Liesje en Lila. Toen wij vanmorgen aankwamen uit Waalre vroeg mijn moeder aan JJ of ze in de loft mocht blijven slapen. JJ zei meteen, natuurlijk mag je dat mam. Moeder keek haar aan en vroeg: mag Stella dan bij mij in bed komen? Ik stond een paar meter verderop met Stella te praten en JJ riep ons naar haar toe. Ze keek Stella aan en vroeg: waarom wil moeder met jou samen in bed slapen? Stella kleurde rood maar moeder zei meteen: jullie hebben bij mij de vlam laten aanwakkeren nadat deze meer dan 10 jaar gedoofd was. Stella heeft die vlam bij mij in een volwaardige bosbrand laten gaan. Stella pakte de hand van mijn moeder en zei: wat je moeder hiermee bedoelt is dat ik smoorverliefd op haar ben geworden en ze gaf mijn moeder een kus. Ik keek de twee aan en zei: maar mam…. Verder kwam ik niet want ze was me voor. Ze zei: je hoeft je niet druk te maken, zolang jij nog thuis woont mag jij bij ons in bed en mag je ons allebei zoveel neuken als je wil. Echter als jij hier woont dan…

JJ sprong ertussen en zei: als hij hier woont heeft hij genoeg vrouwen die hem en die hij moet bevredigen. Er is Liesje, Lila, Trudie en mezelf. Als dat niet genoeg is dan is er ook nog Jasmin, mijn moeder en mijn twee tantes. Jullie zullen het daarna met jullie twee samen moeten stellen. Trudie was er ook bij komen staan en sloeg haar armen om moeder en Stella. Ze keek Stella aan en maande haar om even mee te gaan met haar. Ze liep de keuken in en pakte pen en papier en schreef erop: een meisje. Stella keek haar aan en legde haar vinger op haar lippen en bracht daarna haar hoofd naar dat van Trudie. Ze fluisterde zacht: niemand weet dit nog, zelfs Anna niet. Ik wil het haar vanmiddag vertellen. Trudie knikte en bracht ook haar vinger naar haar mond en maakte het teken van iets op slot draaien. Stella gaf haar een kus en zei: dank je. Ze liepen terug naar waar wij stonden en frommelde het papiertje en stak het in haar bh. Ik vroeg: is iedereen klaar voor de trip naar Bergeijk? Nou, dan iedereen in de bus.

Lila stapte achter het stuur maar werd er weggetrokken door Trudie. Anja stond erbij en Trudie maakte wat gebaren. Anja zei: volgens Trudie is het beter dat zij rijdt en jij achterin gaat zitten. We moeten Liesje nog ophalen en dan zit iedereen die zwanger is achterin. We reden naar het huis van Liesje die inmiddels klaar stond. We hadden alles bij, eten, drinken en onze cameras. Ik wilde een serie fotos maken in de oude boerderij. We reden via Leuven naar Bergeijk en kwamen aan bij de boerderij waar Riet en Emma de koffie klaar hadden. Beide vrouwen voelden over de buikjes van JJ, Liesje en Lila en Riet zei: met haar heb ik het meest te doen, drie in een keer? Lila keek haar aan en zei: maar ik heb een fulltime hulp gekregen. Een van de meisjes uit mijn moeders salon. Ik slaap momenteel in de grootste massageruimte bij mij andere moeder. Dat is op de begane grond, dus geen traplopen voor mij. Riet zei: dat is een wijze beslissing. We dronken onze koffie, aten ons gebak en ik vroeg aan Emma: mogen wij fotos maken in jullie boerderij? Emma zei: natuurlijk mogen jullie dat, worden het spannende fotos, want dan wil ik ook komen kijken. Riet zei: en ik, ik wil jullie allemaal wel eens naakt zien, zeker nu de buikjes ronder beginnen te worden.

Ik pakte mijn camera en zei: waar zullen we beginnen? Emma stelde voor op de hooizolder, even lekker in het hooi spelen. Riet en Emma namen ons mee de boerderij in en Riet zei: trek hier je kleren maar uit. De meiden deden dat en Emma en Riet volgden in hun voetstappen. Ze keken mij aan en Emma zei: nu jij nog en ze begon mijn kleding uit te trekken. Ze voelde overal terwijl ze dit deed en zei: ik hoop dat wij straks ook nog wat van je krijgen. Ik keek haar aan en zei met een glimlach: natuurlijk, ik heb mijn laptop bij en daarin zitten alle kostenberekeningen tot nu toe. Riet pakte mij bij mijn pik en zei: je weet verdomd goed wat we bedoelen. We liepen allen naakt de hooizolder op en Emma had al een paar dekens klaargelegd en had een paar flessen alcoholvrije prosecco gekoeld klaar staan. De meiden gingen op de dekens liggen en begonnen met elkaar te spelen. Riet en Emma keken kussend toe. Ik had het druk om fotos te maken maar had toch nog genoeg tijd om even bij beide vrouwen te voelen hoe nat ze waren. Emma had lange draden kutvocht uit haar kut hangen. Ik vroeg haar om wijdbeens te gaan staan zodat ik tussen haar benen door de meiden kon fotograferen. Het werd een mooie foto. De scherpte diepte liet alles zien, van de lange slijmdraden die vanuit haar kut naar beneden liepen, haar schaamlippen tot en met Lila die met JJ aan het vrijen en spelen was.

Ik liet de foto aan Riet zien en die zei: je wordt steeds beter met je camera, ga je straks ook weer fotos van ons maken? Ik zei: natuurlijk en JJ heeft haar kleine camera bij zodat ze ook fotos van ons drieën kan maken. Riet zei zacht: dat vind ik geil. Ik legde mijn camera aan de kant en pakte Riet vast en liet haar in het hooi liggen, niet op de deken, gewoon in het hooi, en begon met haar te vrijen. Emma pakte mijn camera en maakte een aantal fotos. Riet had mij in het hooi getrokken en was nu boven op mij komen zitten. Ze dirigeerde mijn pik diep in haar kut en begon mij te neuken. Emma kwam met haar lange slijmdraden boven mij staan en liet zich langzaam zakken zodat ik de slijmdraden kon oplikken en in mijn mond kon zuigen. Toen ze eenmaal met haar gezicht op mij zat en ik haar kut uitlikte stond JJ op en pakte mijn camera en maakte hiervan diverse fotos. Riet zei: dames, even voor de goede orde, er mag hier niet geplast worden in het hooi om te voorkomen dat we brand krijgen. Ze ging verder met mij te neuken en zowel Riet als Emma kwamen bijna gelijktijdig klaar waarna er van plaats gewisseld werd Emma bleef me neuken tot ik haar kut vol spoot en Riet er direct op dook om het kostbare zaad niet verloren te laten gaan.

Ze likte de kut van Emma helemaal schoon. Emma ging nu rechtop zitten en zei: je moet Riet ook nog vullen vandaag. Ik zei: dat beloof ik. Na een klein anderhalf uur gingen we naar beneden de woonkamer van de boerderij in. In de woonkamer was een bedstede Liesje vroeg aan Trudie: wil jij bij mij hierin komen liggen? Trudie hielp Liesje in de bedstede en ging naast haar liggen en streelde haar buik zacht. JJ had de camera weer in haar handen en nam diverse fotos. Ik trok Lila mee naar de eettafel en liet haar voorover op de tafel liggen. Ze zei: doe je voorzichtig? Ik zei natuurlijk en vroeg haar welk gaatje ze wilde. Ze zei: ik dacht dat je mijn kutje wilde neuken, maar als ik mag kiezen… dan maar mijn andere gaatje. Ik doopte mijn pik even in haar natte kut en zette die daarna tegen haar anus en drukte hem zacht bij haar binnen. Ze kreunde hard en Riet vroeg: vind je dat lekker? Lila zei: als hij gaat doen wat hij normaal doet vind ik het net zo lekker als in mijn kut, zeker nu. Ik stak mijn hand tussen de benen van Lila en begon met haar clit te spelen. Riet ging half onder de tafel zitten en bracht haar hoofd omhoog. Ze duwde mijn hand weg en begon aan de clit van Lila te zuigen. Lila kwam drie keer klaar voor ik haar darmen vulde met mijn zaad en toen ik mijn pik uit haar trok kwam Emma op mijn plaats op haar knieen zitten en begon ze de kont van Lila leeg te lubberen.

Lila kwam nog een vierde en vijfde keer klaar en riep toen: dat is genoeg voor vandaag. Ik keek rond ons heen en zag daar plotseling mijn moeder samen met Stella staan te kijken. Emma schrok en Riet helemaal. Ik liep naar mijn moeder toe en begon haar kleren uit te trekken en toen ze helemaal naakt was deed ik hetzelfde bij Stella. Ik zei: zo nu kunnen we als evenwaardige mensen met elkaar praten. Riet en Emma gingen op de bank zitten en ik zei tegen de meiden: gaan jullie maar vast het eten klaarmaken. Riet, mogen ze in jullie appartement? Riet zei: natuurlijk. De rest van de vrouwen, behalve moeder, Stella, Riet, Emma en ik. Stella begon: mam, wij moeten je wat vertellen. Emma keek haar aan en keek naar moeder. Ze vroeg: wat ga je me vertellen? Stella zei: mam, ik ben smoorverliefd. Ze pakte de hand van mijn moeder en zei: dit is de vrouw waarop ik verliefd geworden ben. Emma keek haar aan en zei: maar ze is veel ouder dan jou. Dat is een van de aantrekkelijke dingen aan haar, ze begrijpt alles, ze heeft zelf een zoon opgebracht. Emma zei: dat weet ik. Haar man heeft een ongeluk gehad toen hij voor ons werkte. Hij, en zijn dochter zijn daarbij om het leven gekomen. Stella zei: dat deel was mij niet bekend. Riet keek iedereen aan en zei: en zo is de cirkel weer helemaal compleet. Gefeliciteerd schatten. Emma zei: waar gaan jullie wonen?

En moeder zei: misschien gaan we in een later stadium verhuizen om dichter bij de kinderen en kleinkinderen te komen wonen, maar voor nu blijven we in Waalre. Riet zei: jullie hebben gehoord dat wij de peettantes worden voor de kinderen van JJ en Gerrit. Stella zei: nee, dat wist ik ook nog niet, maar ik heb nog meer nieuws. Het woongedeelte van het huis van Gerrit en JJ is klaar en ik wil jullie komend weekeinde daar hebben om het werk te keuren. Emma zei: dat zouden we leuk vinden. Ik zei we zijn iets boven de begroting van Stella uitgekomen, ongeveer 8000 euro erboven, maar dat kan ik in mijn budget aanpassen. Ik had eerlijk gezegd een hogere begroting verwacht. Stella zei zacht: oh, voor ik het vergeet, ik ben ook nog zwanger. WAAAATTTT kwam er uit ieders mond. Moeder keek haar aan en vroeg, waarom heb je mij niets verteld. Ze zei: ik wilde dat iedereen het tegelijk zou horen. Emma keek haar aan en zei: en de vader, weet die het ook? Stella zei: hij weet het nu ook, Gerrit is de vader. Oh mijn god, dit wordt een enorme puzzel wie wat hoe moet noemen zei Emma. Voor ik het vergeet, er is nog een nieuwtje en dat zal Anna zeker blij maken. Anna keek naar Stella en vroeg: waarmee ga je mij nog meer blij maken? Stella zei: Trudie heeft bevestigd dat ik zwanger ben en dat het een meisje wordt.

Moeder keek Stella aan en zei: echt, een dochter, een zus voor Gerrit, die ze vader moet noemen? Mijn god, je maakt mij in en in gelukkig. Dat was wat mij de meeste pijn gedaan heeft met het ongeluk van Hans. Emma vroeg aan Stella: en jij weet zeker dat dit is wat je wil? Stella zei: ja mam, dit is wat ik wil. Emma zei: dan heb je mijn zegen. Ze zei tegen Riet: dan zullen we zo meteen nog een paar flessen moeten openen. Zullen we naar de andere kant gaan? We liepen met vijven naakt naar de werkelijke woning en gingen daar bij de rest zitten. We vertelden het nieuws daar ook en Emma zei: zou je willen dat ik eens ga rondkijken voor een woning in de buurt van Antwerpen? Moeder zei: maar het moet wel redelijk betaalbaar zijn. Emma zei: het huis dat jij in Waalre hebt is zeker 7 ton waard, je hebt nog een kleine 5 ton in je trust account en ik hoorde van Gerrit dat jij nog nooit gebruik hebt gemaakt van de 4000 euro die wij elke maand op je rekening hebben gestort. Dat zou je budget 1,7 miljoen maken. Trek daar een paar ton vanaf voor nieuwe meubels. Stella zei: mam, ik wil ook gebruik maken van het geld dat ik gespaard heb. Ik wil niet dat Anna voor alle kosten komt te staan. Emma zei: dat heb ik niet gezegd, maar het geeft ons een richtgetal om op te gaan zoeken. Ik neem aan dat je iets vrijstaand wil hebben, met een grote tuin voor de kinderen, en liefst net buiten de stad. Ik zal deze weer eens wat voelers uitgooien.

Moeder zei: maar er is geen haast bij, voorlopig zitten we goed waar we zijn. Stella zei: je koel en vrieskast zijn aangekomen en staan nu aan op hun plek. Je keuken ziet er fantastisch uit. Oh, en mam, je moet hun toilet eens proberen, daar ga je helemaal van genieten. Stella zei: ik heb de gasten wc nog niet gebruikt maar ben al wel een tiental keren vandaag naar jullie wc geweest, soms hoefde ik niet eens, maar de sproeiers, de warme lucht, heerlijk. JJ zei: misschien moeten we entree gaan vragen. Daar werd hartelijk om gelachen. Ik was intussen in de luie stoel gaan zitten en Riet kwam naar mij toe en zei: ga je mij nu ook even vullen? Ik zei: kom maar op mijn schoot zitten Riet en laat jezelf maar over me zakken. Mijn moeder zei hardop: geen schaamte, totaal geen schaamte. Ik zei: we zijn nu niet thuis dus als je wil, mag jij ook nog een keer. JJ gaf me een dodelijke blik en zei: ze heeft haar eigen vriendin. Ze pakte de camera en maakte diverse fotos van Riet en mij en legde daarna de camera weg en ging op mijn knieen zitten en streelde Riet over haar hele lichaam. Ze zei: de situatie met jou en Emma is heel anders, daar kan ik me best in vinden.

Riet begon zwaar te kreunen en ik voelde hoe ze met haar kut mijn pik aan het melken was. Ze begon te verkrampen en draaide haar hoofd naar JJ en de twee kusten elkaar. Mijn moeder zei: hij moet de gelukkigste man in de wereld zijn. Ik neukte haar nog bijna twintig minuten voor ik haar kut ook helemaal vulde. JJ klom van me af en nam Trudie bij de handen zei: nu mag jij haar leeglikken. Riet kwam van me af en ging op de grond liggen en Trudie dook direct tussen haar benen en begon haar te likken. Riet kwam nogmaals klaar en toen Trudie klaar was met likken zei JJ: nu mag je Trudie een beurt geven, ze heeft vannacht niets gehad. Trudie rende op me af en sprong me om de nek en liet zich langzaam over mijn pik heen zakken. JJ zei: prille liefde, is het niet mooi? Emma vroeg: heb jij nooit iets van jaloezie? JJ zei: nee, hij is er altijd voor mij als ik hem nodig heb, datzelfde gold ook voor Liesje toen ze uitvond dat ze zwanger was en niet wist wat ze moest doen alsmede voor Juuls toen die haar vent buiten moest gooien. Hij is gewoon overal waar hij nodig is en overal waar hij is, bij wie dan ook straalt hij liefde uit. Emma zei: ja, dat weten wij inmiddels ook maar al te goed. Ze vroeg JJ: en hoe gaat het met de communicatie tussen jullie? JJ zei: ze leert ons elke dag een aantal nieuwe woorden. We kunnen ze nog niet goed in zinsverband plaatsen maar ook dat gaat komen.

Ik liep rustig met Trudie op mijn pik, heupwiegend rond en Emma vroeg: is hij aan het dansen met haar? JJ zei: ja, dat is haar favoriete ding. Emma zei: ik vind dat ook heerlijk, je voelt dingen die je normaal niet voelt tijdens neuken. JJ zei: het voelt inderdaad heel apart, maar op dit moment heb ik hem liever in mijn kontje. Daar is hij vannacht de hele nacht geweest. Als hij dan in me zit en zijn armen om me heen slaat, dan voel ik me super veilig. En als hij dan zijn hand op mijn buik legt dan merk ik dat de babys rustig worden. Dat is voor mij het beste gevoel op dit moment. Bij Trudie was het zo ver dat haar ogen wegdraaiden en haar kut verkrampte. Ze kuste me in mijn nek en streelde mijn rug met een hand en hield zich met haar andere hand om mijn nek vast zodat ze niet zou vallen. Riet merkte op: heb je gezien hoe haar ogen wegdraaien? JJ zei: dat gebeurt als ze klaarkomt. Het is waarschijnlijk de manier waarop ze dat toont, net zoals wij kreunen en gillend klaarkomen. Riet zei: ik vind het een beetje eng om naar te kijken en JJ antwoordde: er is niets om bang van te zijn, ze heeft geen kwaad bot in haar, is superlief, ook voor mij en wij hebben samen , als Gerrit naar Waalre gaat, een fantastische tijd.

Stella kwam bij ons staan en zei: ik was nog iets vergeten te vertellen. Emma zei: geen verrassingen meer alsjeblieft. Nee zei Stella, maar er is een busje gekomen met diverse meubelen. We hebben die in de woonkamer laten zetten omdat we niet weten door wie dit besteld is en omdat het misschien wel terug moet. JJ keek Stella aan en zei: ik heb niets besteld. Ze liep naar mij en vroeg: heb jij iets besteld. Er zijn vandaag een aantal meubelen afgeleverd. Ik zei: dat zou best wel eens kunnen, we kijken er straks wel naar en ik ging verder met Trudie. Ik zei tegen JJ: het is niet echt beleefd om ons te storen terwijl we met elkaar bezig zijn. JJ zei: sorry, maar ik moest dit even weten. Stella liep naar Emma en vroeg of ze gebruik mocht maken van haar kamer en Emma zei: nee, dat gebeurt niet. Ze liep naar mijn moeder en zei: Als jullie zoveel van elkaar houden, dan hoef je jezelf niet te schamen om hier in het bijzijn van iedereen met elkaar te vrijen. Mijn moeder zei: maar…mijn zoon is erbij waarop Emma zei: en….mijn dochter is er ook bij, schamen jullie jezelf voor de manier waarop jullie elkaar liefhebben? Stella kwam erbij en zei: ik niet, je weet hoe vrij ik ben opgevoed.

Emma zei: dan moet je dat ook maar eens aan je vriendin laten zien. Stella ging tussen de benen van mijn moeder zitten en streelde haar kut en na een halve minuut ging ze over, onder het toeziende oog van Emma, met het likken van de kut van mijn moeder. Moeder begon zacht binnensmonds te kreunen en Emma zei: schaam je er niet voor meid, laat iedereen weten dat je het lekker vindt. Zie jij hier iemand die zich schaamt voor wat ze doen? Moeder keek haar aan en opende nu haar mond en kreunde hardop. Dat is beter zei Emma, laat het weten als het lekker is, dan weet iedereen dat jullie elkaar liefhebben. Stella nam de clit van mijn moeder in haar mond en zoog er hard op. Mijn moeder kwam luid kreunend klaar. Ze hield het hoofd van Stella vast en omklemde het met haar dijen. OOOOOHHHHHHH JAAAAAHHHHH MIJN GOD WAT DOE JE DAT LEKKER gilde ze uit. Emma keek mijn moeder aan en zei: zie je dat niemand je daarop aankijkt. Geniet van elkaar, ook in het bijzijn van anderen. Emma ging met haar hoofd naar dat van mijn moeder en gaf haar een kus, een ware tongzoen die mijn moeder beantwoordde zoals het hoort, ook met de tong. Toen de zoen gedaan was keerde Emma terug naar Riet en ze zei: die vrouw kan verdomd lekker kussen.

Riet keek haar aan en Emma zei: ga het ook maar eens proberen. Riet stond op en liep naar mijn moeder toe en kuste haar ook uitgebreid en ook hier beantwoordde moeder de zoen terwijl haar vriendin nog steeds aan haar kut hing. Na de zoen keerde Riet terug naar Emma en begonnen die twee met elkaar te zoenen en te strelen en lagen ze beide binnen een paar minuten in standje 69 op de vloer. Liesje was met Lila bezig, ik met Trudie en JJ liep overal met de camera fotos te maken. Sommige gewoon, andere in close-up. Op een bepaald moment vroeg ze me om met mijn benen uit elkaar te gaan staan zodat ze eronder kon liggen en een foto van mijn pik en ballen kon maken terwijl de pik diep in Trudie zat. Ze nam diverse fotos daarvan en zei daarna: vanavond mag je in mijn grotje, en daarna mag je in Trudie slapen. Trudie keek haar aan en keek haar vragend aan? JJ zei: vannacht is het jouw beurt om hem lekker warm te houden. Trudie keek naar Emma en Riet en vroeg met gebaren: wil jij dat vanavond ook met mij doen. JJ zei: gewoon als vriendinnen elkaar ook liefhebben. Ik zou niets liever doen, gewoon wij tweeën met elkaar en dan mag Gerrit toekijken. Ik zei: als ik me dan maar kan inhouden. JJ zei: wij doen het wel als jij gaat douchen, met onze nieuwe douche doe jij daar toch minstens een half uur over. Ik zei: het was de beste investering tot nu toe.

We stonden gewoon met elkaar te praten terwijl hij Trudie op zijn pik had zitten. Trudie keek me aan en gaf me een kus en zei: maak het even af, dit is best vermoeiend. Ik ging op mijn knieen zitten en legde haar op de grond en neukte haar daar, naast Emma en Riet, tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Toen ik me uit haar trok vroeg JJ aan me of ik het wilde fotograferen als ze de kut van Trudie zou leegeten. Ik pakte de camera en schoot foto na foto van het tafereel, met name de foto waarin JJ opkeek van de kut van Trudie en heel haar gezicht onder het zaad zat. Dit ging nog een tijdje door tot Riet zei: ik vind het wel genoeg voor vandaag. Ze pakte flessen Prosecco, zowel de alcoholische als de alcoholvrije en voor iedereen glazen vulde en de alcoholvrije aan de zwangere vrouwen gaf en de rest aan de niet zwangere, inclusief mezelf Nadat we deze gedronken hadden begonnen Emma en Riet zich aan te kleden en zei Emma: het is me de dag wel geweest, dit is er weer een voor de boeken. Ik liet Emma de foto zien die ik genomen had tussen haar benen door met haar druipende kut en de vrijende meiden erachter en ze zei: deze moet je indienen voor foto van het jaar. Ik zei: ik betwijfel dat ze deze aannemen daarvoor. Ik vroeg haar: zou je het erg vinden als ik hiervan een gelimiteerd aantal op de markt zou brengen.

Emma keek me aan en zei: ik zou er heel trots op zijn als ik de eerste uit die serie zou mogen ontvangen. Ik zei: dat is niets meer dan normaal. Ik liet haar nog eens naar de foto kijken en zei: zie je hoe gezond jij nog bent, kijk eens naar die lange draden. Ze zei: je weet dat dat deels door jou komt, of wist je dat niet? Ik knikte en zei: daarom ben ik zo trots op je, dat je ondanks je relatie met Riet, je toch nog gevoelens hebt voor mij. Ik gaf haar een lange tongzoen en Riet kwam naar me toe en zei: en vergeet mij ook niet. Ook zij kreeg een lange tongzoen. Ik riep de meiden bij elkaar en zei: tijd om je kleren aan te trekken, we moeten nog langs de abdij om trappist in te slaan. Riet keek me aan en ik zei: we gaan even naar de Achelse kluis. Ik moet onze nieuwe koelkast gevuld houden. Riet zei: laat die vrouwen zich maar eerst aankleden dan gaan jij en ik even naar Achel want ik lust ook wel weer eens een lekker trappistje. Riet en ik stapten in haar auto en reden naar Achel waar we drie kratten literse flessen voor mij haalden, een trappist, een dubbel en een tripel. Riet nam een krat met een combinatie van de drie. Op de terugweg zei Riet: je realiseert jezelf toch wel in wat voor unieke situatie je jezelf bevindt? Wat je ook doet, verpruts het niet, luister eerst naar JJ, dan naar Trudie en doe niets eigenzinnigs. Alles in overleg, maak je studie af en terwijl je dat doet mag je met je moeder en Stella door de week slapen, in het weekeinde en als je studie af is zijn JJ en Trudie je topprioriteit. De rest is minder belangrijk.

Als JJ zegt dat je met haar moeder mag slapen betekent het niet dat ze dat zegt omdat ze het fijn vindt. Ze doet dat om haar moeder te eren, hetzelfde geld voor Liesje, ze doet dat omdat ze jou geleerd heeft hoe je JJ moet liefhebben. Houd dat in je achterhoofd en zorg ervoor dat JJ en Trudie nummer een en twee zijn in jullie relatie. Ik keek Riet aan en zei: je geeft me veel goede tips, ik heb er nooit bij stilgestaan dat dat de redenen kunnen zijn waarom JJ dit allemaal toelaat. Riet zei: je moet leren om als een vrouw te denken, voor alles wat we doen is er een reden. Zo zijn vrouwen nu eenmaal. Ik zei: ik ben blij dat je me dit bijgebracht hebt en ik leunde naar haar toe en gaf haar een kus op haar wang. Ze zei: je bent nog jong en moet nog veel leren en Emma en ik zullen je daarbij helpen. Toen we bij de boerderij aankwamen liep ik naar Emma toe en gaf ik haar ook een kus op de wang en zei: dank je voor de goede raad. Ze keek me aan en zei: heeft Riet met je gesproken. Ik zei: dat heeft ze en ik heb een heel belangrijke les geleerd, ik moet leren denken als een vrouw.

Ze kneep me zacht in de wang en zei: dan heb je de belangrijkste les in een relatie geleerd. De meiden waren klaar voor vertrek, alleen moeder en Stella bleven achter. Ik gaf hen en Emma en Riet elk een korte tongzoen en zei: tot een volgende les. Riet knipoogde naar mij en ik zei tegen moeder en Stella: wij zien jullie wel verschijnen. Ik gaf moeder de reservesleutel voor de voordeur en nadat we de kratten trappist in het busje gezet hadden vertrokken we. Toen we thuis aankwamen namen we de kratten trappist mee naar boven en legden de eerste flessen in de koeling. JJ keef naar de meubels die waren afgedropt en zei: zijn deze voor de kinderkamer? Ik zei: dat klopt. We brachten ze naar de kinderkamer en zetten ze op de plaats. De wieg kwam als laatste. JJ vroeg: waarom maar een wieg en waarom zo groot? Ik zei: onze meisjes liggen nu ook arm in arm, dat kunnen ze straks ook in deze wieg. JJ keek me aan en zei: daar heb jij over nagedacht en ik ben blij dat je deze hebt gekocht. Ik antwoordde haar en zei: deze zijn allemaal handgemaakt door een kennis van Ling en de wieg is het cadeau van haar aan ons. Ik heb de rest laten maken zodat het als een geheel bij elkaar past.

JJ ging om mijn nek hangen en zei: je bent een schat en kuste me lang en liefdevol. Ze zei: maar nu moet ik tante bellen om haar te bedanken. Ze pakte haar telefoon en belde Ling en bedankte haar voor het cadeau. Ze zei: je weet niet wat dit voor mij betekent. Ling zei: en jullie weten niet wat jullie allemaal voor mij gedaan hebben, het was me een genoegen en ik kom binnenkort jullie huis bekijken. JJ kwam weer naar mij toe en zei: je hebt vandaag veel punten gescoord bij mij, daarvoor zal ik je straks uitgebreid bedanken. Jij mag straks twee gaatjes bij me vullen. Ik zag plotseling Lizzy vanuit mijn ooghoeken en vroeg aan JJ wat ze hier kwam doen. JJ zei ze is haar kamer aan het inrichten. Vanaf vandaag is ze onze huishoudster en straks ook onze kinderoppas. We moeten per slot van rekening ook iemand hebben die voor ons kan koken. Ze zei: ik heb vorige week een uitgebreid gesprek met haar gehad over haar taken en ze is er heel gelukkig mee. Ik vroeg wat ze nog meer voor taken had en JJ zei: zij is degene die ons elke dag in de douche wast. Trudie, mij en Lila voor zolang ze nog hier is. Lila slaapt vanaf deze week beneden in de salon maar gaat Lizzy nog wel leren koken. Ik zei: ik dacht dat ik jullie mocht wassen onder de douche. JJ zei: nee, dat doet Lizzy, jij mag na het douchen samen met Trudie en mij in bad. Wij gaan eerst met tweeën in bad, Trudie en ik, en jij volgt zodra jij gewassen bent door Lizzy. Jij mag haar ook wassen en als je wil mag je haar in de badkamer onder ons toezicht ook overal betasten en zelfs neuken als je dat zou willen.

Ik keek haar aan en dacht na over wat Riet me verteld had en zei: ik wil haar best wassen, maar als je het niet erg vindt wil ik liever met jullie neuken. JJ keek me aan en gaf me een kus. Ze zei: dat was het antwoord waarop ik hoopte. Ze zei: maar het mag als je af en toe te veel testosteron hebt. Ze kan niet zwanger raken, ze staat onder medisch toezicht van moeder. Dat betekend elke maand worden alle meisjes die voor haar werken gecontroleerd op soa’s en ze krijgen elke zes maanden de prikpil om te voorkomen dat ze zwanger raken. Dus als je ooit de behoefte hebt en wij zouden niet beschikbaar zijn, dan hoef je jezelf niet druk te maken. Ik zei: die behoefte heb ik voorlopig nog lang niet, maar ik heb nog wel een vraag en dat is hoe moet het als Lila niet meer voor ons kookt? Bij wie mag ik dan aan de tietjes voelen? JJ dacht hierover even na en zei toen, het blijft jouw verantwoording om te zorgen dat het eten correct gemaakt wordt, dus zul jij jezelf straks aan Lizzy moeten vergrijpen. Dat vind ik niet erg, een beetje spelen mag. Ze krijgt een uniform dat bestaat uit een t-shirt en een kort rokje, verder niets en als ze ’s avonds afgewerkt is mag ze als ze wil gewoon net als ons naakt rondlopen. Ze heeft dan dezelfde rechten als wij hebben, met uitzondering van neuken. Ze mag jou best betasten als ze dat wil. Ik zei: is dat niet de kat aan het spek binden? Vraagt dat niet om problemen?

JJ zei: het is een goede manier om te kijken hoe serieus jij je beloftes neemt. Lila kwam binnen van het wegbrengen van Liesje. Ze zei: de ex van Juuls heeft weer flink tekeergegaan en ik heb gezegd dat jij er morgen even met hun over komt praten. Ik zei: dat heb je goed gedaan. Lila vroeg wat we vanavond wilden eten. JJ zei: maak maar wat klaar, je hebt nu de keuken die je altijd al wilde hebben. Ik zei: mag ik kiezen? Dan voor mij knoflookrijst met verse gestoomde groentes en varkensvlees in zoete sojasaus. Lila keek me aan en zei: daar ben ik wel even mee bezig. Ik zei: gebruik Lizzy en leer haar hoe ze maaltijden moet klaarmaken en hoe ze met de stoomoven om moet gaan. Lila zei: dat deel begin ik net een beetje onder de knie te krijgen, maar het houdt het eten wel lekkerder dan gekookt. Ze riep Lizzy en de twee gingen de keuken in. Lila zei: verwacht maar dat je verrast gaat worden, meestal komt Gerrit even in de keuken kijken om te zien hoe het met het eten staat en om wat te proeven. Lizzy keek haar aan en zei: wat is daar zo apart aan? Lila lachte slechts en begon met tegen Lizzy te zeggen: zog dat je pen en papier bij de hand hebt zodat je alles kan opschrijven. Lizzy pakte een nieuw boek waarop ze geschreven had: recepten. Ze schreef alles op wat Lila haar vertelde en welke standen de oven moest staan, hoe ze het stoom reservoir moest vullen en begon daarna de groente te wassen en te snijden. Ze was er druk mee bezig toen ik de keuken inliep.

Ze keek over haar schouders en zei: hier gaan we. Ik ging achter haar staan, stak mijn handen onder haar t-shirt en speelde even met haar tieten. JJ en Trudie stonden lachend toe te kijken en Lila zei met een glimlach op haar gezicht: het is weer zover. Hij kan niet genoeg krijgen van mijn tieten. Ik draaide haar om en tilde haar shirt omhoog en zoog even op beide tepels en liet daarna haar t-shirt zakken. Ik liep hierna naar Lizzy en stak mijn handen ook onder haar t-shirt. Ik zei: als jij Lila gaat vervangen zul je dit ook wel vaker gaan meemaken. Ik voelde haar tepels verstijven en streelde er zacht over. Lizzy kreunde zacht en Lila zei: het is de bedoeling dat je hem ontmoedigd, dan blijft hij hiervoor terugkomen. Ik haalde mijn handen weg en draaide haar om en tilde haar t-shirt omhoog en nam ook haar tepels in mijn mond en zoog erop. Ze trok mijn hoofd weg van haar tepels en zei: vooruit, uit onze keuken. Ik tilde haar rokje op en zag inderdaad dat ze geen slipje droeg. Ze sloeg me op mijn handen en zei: doe je dat ook in een restaurant? Vooruit uit de keuken. JJ en Trudie stonden hard te lachen en Lila zei: nu heb je voortaan elke dag zijn attentie. Lizzy noteerde in haar receptenboek: ontmoedig Gerrit, dan blijft hij terugkomen.

Lila zag wat ze schreef en zei lachend, jij wordt een goede keukenhulp. Een half uur later hadden we een perfecte maaltijd. JJ zei: ik ben blij dat ik jou de keukenapparatuur heb laten kiezen. De groentes waren perfect en veel smakelijker dan gekookt. Er was nog voldoende over voor het geval dat moeder en Stella nog honger hadden. Ik vroeg aan Lizzy of ze voor mij een fles tripel wilde halen en ze zei brutaal: heb je polio, kan je zelf die paar meter niet lopen. Ik ben de huishoudster en kok, maar niet je persoonlijke slaafje. JJ keek haar aan en zei: je hebt groot gelijk hij is oud en wijs genoeg om dat zelf te doen, maar hij zal je blijven uitdagen om dingen te doen die niet in je taakomschrijving staan. Ik stond op en zei: ok ik snap het, jullie vrouwen zijn allemaal tegen mij. JJ zei: och arme jongen toch, maar als je toch gaat breng dan ook drinken voor ons mee. Ik keek haar aan en zei: en jij, heb jij dan wel polio? Ze keek me lachend aan en zei: nee, ik heb een andere ziekte, die heet zwangerschap en daar heb ik nog maanden last van. Ik liep langs de tafel en pakte de lachende Trudie bij de hand en zei: maar jij bent niet zwanger, jij mag me helpen.

Ik bracht trappist mee en alcoholvrije drank voor de vrouwen. JJ zei: mag ik een glas van jouw trappist? Ik zei: een glas, niet meer en vulde haar glas. Ik had expres geen glas meegenomen voor Lizzy en schonk voor iedereen drank in toen ik mijn glas gevuld had en de fles op de tafel zette gritste Lizzy mijn glas weg en dronk het in een teug leeg. Ze keek me aan en zei: ik wist dat je zoiets zou doen. Ze stond op en haalde nog een glas en zei: nu mag je ze allebei nog een keer opvullen en mag je je eigen glas terug hebben. Ik keek JJ aan en zei: verdient ze hiervoor straf? JJ zei ze was wel brutaal dus ik zou zeggen tien slagen op elke bil. Ik trok Lizzy over mijn schoot, tilde haar rokje omhoog en gaf haar vijf klappen opeen bil en streelde daarna zacht haar kutje. Ik herhaalde het op haar andere bil en deed daarna alles nog twee keer over. Ze stond op en keek me aan en zei: sorry dat ik een beetje brutaal ben geweest, maar je moet leren dat er met mij niet gespot wordt. Ik zei: ok begrepen en hopelijk hoef ik het niet vaker te doen. Ze knipoogde naar mij en kwam met haar mond bij mijn oor en zei: ik vond het eerlijk gezegd best opwindend. JJ vroeg haar wat Lizzy gezegd had en ik zei: ze zei dat ze zich schaamde voor haar gedrag en wilde dat persoonlijk zeggen.

Tegen de tijd dat de fles trappist leeg was zei JJ: Lizzy, kom je met ons mee, het wordt tijd dat je ons komt wassen. Gerrit ruimt de tafel wel af en zet de vaat wel in de vaatwasser. Lila zei: ik help hem wel even, daarna volg ik jullie. JJ, Trudie en Lizzy gingen naar de badkamer en Lila zei zacht: volgens mij zei Lizzy iets heel anders. Ik keek Lila aan en zei dat ze het opwindend vond om over de knie te moeten. Dat dacht ik al, ik zag haar namelijk genieten van dat pak slaag. Je gaat je handen nog vol krijgen met haar, maar ze is een goede werkster. Lila zei: ik wil alleen even gebruik maken van jullie douche, daar heb je toch geen probleem mee? Ik zei: jij mag hier ten aller tijden alles komen gebruiken wat je wil.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3947 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 34”

  1. normaal als een verhaal zo lang duurt lees ik het niet maar bij dit verhaal blijf ik lezen. en de nodige aandacht geven met zoveel verschillende namen. En oja ik heet eigenlijk Frits MAAR ik heb geen probleem met sex maar ben momenteel weduwnaar alleen

Plaats een reactie