BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (7) Sanne, de verpleegkundige

Sanne blijkt een geile verpleegsterIn de periode dat hij met zowel de Drentse bosnimf als Abigail het bed deelde veranderde hij van werkomgeving en deed de mogelijkheid zich voor om te carpoolen. Een jonge verpleegkundige met een dure Mini. Sanne was net 21 jaar geworden en een paar weken aan het daten met een vriendje. Ze woonde nog bij haar ouders en wilde om kosten te besparen graag samen met iemand naar het werk rijden. En zo reed hij op de dagen dat het paste in hun beider rooster met haar mee, of zij met hem.

Het liefst reed zij en zat dan met haar reebruine zaadvragende ogen en haar korte rokje op de stoel met leren bekleding achter het stuur in haar auto. Als hij reed, dan zat ze naast hem in de zijne, ook dan zelden in een spijkerbroek. Bij een van die keren dat zij reed, ze carpoolden toen een maand of drie, vertelde ze dat haar vriend die avond voor het eerst zou komen kennismaken met haar ouders, ze had er zin in, ze was heel benieuwd wat zij van hem zouden vinden. Zij vond hem leuk en vertelde ook dat ze eigenlijk nog geen seks hadden met elkaar. Natuurlijk verlangde ze wel naar seks, antwoorde ze hem toen hij daar expliciet naar vroeg. Ze kwamen nog niet bij elkaar thuis en een hotelkamer boeken voor de seks dat vond ze eigenlijk een beetje zonde van het geld. Ze was op dat punt behoorlijk loslippig. Dat zij elders ook loslippig was merkte hij later die middag nog.

Ze praatte druk over wat er die avond te wachten, zat nauwelijks stil en zo schoof haar rokje op de leren bekleding van haar autostoel steeds verder omhoog tot er van het rode slipje dat ze daaronder droeg steeds meer en meer zichtbaar werd. Het rode slipje is het keurmerk van de verpleegkundige die ‘in het wit’ aan het werk is om te voorkomen dat anderen haar lingerie onder haar kleding kunnen zien. Sanne droeg steevast rood en je kon als ze aan het werk was nooit zien of ze nu een hipster, een omaonderbroek, een tanga, of een string aan had. En zeker bij haar werd daar intensief naar gekeken. Wist hij. Zag hij. Deed hij. Ze flirtte op de werkvloer. En er werd intensief teruggeflirt.

Laten we terugkeren naar het rode slipje dat zichtbaar werd, of ze dat nu wilde en gepland had, was hem in eerste instantie niet duidelijk. Langzaam aan kreeg hij het vermoeden dat het verhaal dat ze vertelde en het zichtbaar worden van haar slipje onderdelen waren in een secuur en geraffineerd uitgedokterd plan, of beter: deel uitmaakten van een verpleegkundig plan. Ze attendeerde hem er na een paar minuten zelf op, niet op haar rode slipje dat zichtbaar was, dat zou te doorzichtig zijn geweest. Alsof ze, sluw als ze was, niet allang moet hebben gemerkt dat hij de vuurrode schaamlap tussen haar benen, die haar vurig opengeslagen sneetje moest bedekken, allang had waargenomen. Nee, ze attendeerde hem ‘alleen maar’ op haar rokje, die zat wat ongemakkelijk vond ze. Haar rokje zat dubbelgevouwen onder haar billen en dat zat niet lekker. Zo zei ze het tegen hem. Het liefst wilde ze dat hij haar, al rijdend, even hielp om het dubbelgevouwen rokje weer in de plooi te trekken. Dat wilde hij wel, natuurlijk wilde hij dat wel.

Net toen hij met zijn hand op weg was naar de zijkant van haar rokje, maakte zij een voor hem onverwachte inhaalmanouvre en schoot zijn hand daardoor door naar haar kruis -sorry sorry, Sanne, dit ging echt per ongeluk- en stootte hij juist met zijn wijsvinger tegen haar clitje, die hij direct te voorschijn voelde komen en met zijn middelvinger duwde hij het kleine lapje stof dat slipje heet een heel klein beetje, echt een heel klein beetje maar, haar kutje in. Natuurlijk kon hij nu hij daar was aanbeland het niet laten om contact te maken met het zachte vlees tussen haar benen en het leven te voelen dat daar in hevigheid ontwaakt was door deze dubbele fingertouch. Hij voelde er weinig voor om een nieuwe poging te doen om haar rokje goed te doen, loog hij, vooral omdat hij met twee vingers had gemerkt dat haar rode slipje behoorlijk nat was. Ze had wel door dat hij dat voelde en zei direct dat ze ‘daar’ vaak nat was. Ze was loslippig immers. ‘Het overkomt me niet elke dag dat mijn bijrijder mijn clitje streelt’. Haar vriendje had dat in elk geval nog nooit gedaan. Niet in de auto, maar ook niet op de bank of bij het kussen als hij haar naar huis gebracht had. Hij zag haar opmerking als een aanmoediging om ermee door te gaan, en zodoende veranderde hij geheel op eigen initiatief zijn activiteiten. Hij staakte het rechttrekken van haar rokje en ging over naar het masseren van het gebied rond en vooral ook onder haar slipje. Hij merkte dat ze ondertussen probeerde om zich op de drukke snelweg zo goed en zo kwaad als dat daarbij ging als een normale chauffeur te gedragen. In haar blouse was weinig verandering in haar borsten zichtbaar, voornamelijk vanwege de sportbh die ze droeg. De vochtigheid van haar slipje daarentegen nam met de minuut toe en was het zichtbare bewijs van het plezier dat in haar kruis opleefde. Haar ademhaling en de bewegingen van haar heupen veranderden zichtbaar, en wezen er al snel op dat een orgasme niet lang meer op zich liet wachten. ‘Even wachten’ commandeerde ze, ‘eerst die auto inhalen, daarna kan ik ontspannen.’

Ontspannen? Klaarkomen bedoelde ze, want nadat ze terug was op de rechter weghelft had hij het slipje nauwelijks weer met zijn vingertoppen aangeraakt of ze duwde haar hoofd naar voren over het stuur en klapte met haar hele bovenlichaam achterwaarts terug in de stoel, liet zich even helemaal gaan en riep daarbij alle goden, godenzonen, moeder Maria en het vrouwelijk geslachtsdeel serieel aan terwijl haar slipje, voor zover dat nog kon, donkerrood van vocht verkleurde. ‘Kut wat is dit lekker, wat ben ik blij dat ik ben gaan carpoolen met jou. Zo wordt woon-werkverkeer nog een feestje’. Ze reed ondertussen zo geconcentreerd en normaal mogelijk door en nadat ze weer bij zinnen was gekomen streelde ze zijn bovenbenen en zijn kruis en voelde daar zijn strakgespannen lul. ‘Je stoel is nat geworden, Sanne’ reageerde hij, vochtig in zijn slip, maar overigens droog en onderkoeld. Die veegde ze een beetje droog toen ze bij zijn huis stopte met het ramendoekje tussen haar benen zo goed en zo kwaad als dat ging. Of ze even plassen mocht bij hem thuis.

Ze had zich haar ontmaagding anders voorgesteld. Op een andere plek. Op een andere manier. Romantischer. Zeker niet door een man die ongeveer net zo oud is als haar vader en zij zo nog jonger dan zijn jongste dochter. Zo vertelde ze nadat ze, aansluitend, vurig en heet op haar buik voor hem opgediend lag op de keukentafel. Daar zette ze nog even snel de pitsstop voort waarbij zij voor het eerst in haar leven zaad -zijn zaad- gedoneerd kreeg. Ze vond dat ze deze middag nog hoognodig afgewerkt moest worden. Het rode slipje liet ze ‘eigenlijk liever’ achter, daar kon ze moeilijk mee thuis komen. Ze vond het niet de ideale manier om haar vriendje te verwelkomen en aan haar ouders voor te stellen in zo’n nat en met zaad gevuld slipje. ‘Sowieso niet handig om je door iemand anders te laten neuken, op de dag dat je je vriendje aan je ouders voorstelt’, vond ze. ‘Eigenlijk niet’ beaamde hij. ‘Maar ja soms lopen die dingen zo’ herstelde ze zich snel. Ze haalde een ander, identiek rood slipje uit haar tas, nadat ze haar kutje had gewassen en met een handdoek droog gemaakt had. Ze was op alles voorbereid. ‘Dienstkleding’ zei ze toen dat slipje, draaiend met haar billen naar hem toe langzaam aantrok. Ze had altijd reserveslipjes bij zich als ze werkte. Het gedragen slipje ging bij hem in de was, beloofde hij haar en hij zou het de volgende keer schoon en fris meenemen.

Dat Abigail het eerst die avond nog zou dragen en hij het slipje nog een tweede, en zelfs een derde keer van zijn zaad zou voorzien voordat het door Abigail gewassen werd, dat hield hij wijselijk voor zich. Het rood vormde een mooi contrast met haar zwarte lichaam, haar rug, haar chocolade borsten. Met een slipje aan kwam het gezicht van de crucifix op haar buik net boven het randje van het slipje uit, alsof die stiekem mee genoot van alles wat in bed met Abigail gebeurde. Zij fluisterde hem in zijn oren dat zij tijdens het vrijen wilde horen wie hij in dit slipje had genomen en hoe dat zo gekomen was. Hij voelde dat ze nat werd toen ze hoorde hoe dit rode slipje in een Mini die middag in het eerste kutvocht was gedrenkt. Haar kut verlangde er naar om nog meer vocht, haar eigen vocht, aan dit slipje toe te voegen tot hij de tweede keer dat hij haar nam, vertelde dat Sanne uiteindelijk op haar buik op de keukentafel zijn zaad gekregen had. Abigail, perfect Nederlands sprekend, versprak zich nadien consequent; als ze samen aten en ze zout wilde hem vroeg om ‘keukenzaad’. Zij kreeg dan als toetje, zelf uitgestrekt op tafel, heel of half naakt, van hem haar keukenzaad. Het was haar manier om zijn aandacht van andere vrouwen weg te halen en weer op haar te focussen, om zich uit te leven tussen haar roze schaamlippen. Het liefst, het liefst was zij voor hem de bijvrouw. De vrouw in wie hij nadat hij Sanne had genaaid zich uit kon leven met details, herinneringen, een nog nasidderende stijve lul. En haar bevredigde hij er mee als hij zich tussen haar borsten en schaamlippen opwarmde voor de Drentse bosnimf. Als bijvrouw kreeg zij zo de hoofdschotel van zijn lust in haar schoot geworpen. Vond zij. Beaamde hij.

Een tijdje later rijden ze op een zonnige dag in zijn auto terug naar huis. Sanne heeft voor de verandering een rode jurk aan en als ze halverwege zijn krijgt hij ineens een idee. Hij verlaat de snelweg en rijdt via een binnenweg naar een bos vlak bij een dorp iets van de snelweg af, waar hij stopt. Hij nodigt haar uit om met hem mee te komen het bos in, daar dagen ze elkaar plagerig uit en als ze hem speels kust duwt hij zijn hand voor haar ogen, en tongt met haar. Ze raakt er opgewonden van, voelt zijn paal in haar kruis priemen. Hij blinddoekt haar en zet haar met haar kont tegen een eeuwenoude eik. Hij kijkt naar haar en beveelt ineens ‘Doe je schoenen en je sokken uit.’ Ze aarzelt even, gehoorzaamt hen en staat met haar blote voeten tussen de bladeren. Dan zegt hij ‘Doe je slipje uit’. Heel langzaam doet ze voor hem haar rode slipje uit en gooit het tussen de bladeren, ongeveer 10 meter bij hem vandaan. ‘Doe je jurk omhoog, een heel klein stukje is genoeg. Ik wil je blote kutje zien. Ze tilt haar jurk een stukje omhoog en houdt het vast. Hij bukt, steekt zijn tong uit, likt haar kut, voelt donzige haartjes. Ze verontschuldigt zich dat ze zich twee dagen niet geschoren heeft. Hij voelt met zijn handen. Eerst voelt hij haar naakte billen, dan streelt hij haar en gaan zijn handen via haar billen, haar dijen en haar liezen naar haar donzige kutje. Hij bevoelt haar schaamlippen. Ze is nat geworden sinds het eerste moment dat hij haar kutje likte.

‘Bevredig jezelf, Sanne, net zo lang tot je klaar komt. Kom klaar, hoorbaar. Ik wil je goed horen klaarkomen.’ Ze aarzelt weer even, maar langzaam maar zeker glijden de vingers van haar linkerhand naar en in haar kutje. Ze begint zich langzaam te vingeren, steeds sneller, en steeds luider maakt ze geluid. Ze krijgt er plezier in. Met zijn smartphone filmt hij haar, kijkt opgewonden naar haar en hoort haar uitbundig klaarkomen.’ Als hij zijn smartphone heeft weggedaan, haalt hij de blinddoek van haar gezicht, bukt en likt opnieuw haar kutje. ‘Lekker, Sanne.’ Ze kreunt opnieuw. Zijn tong gaat diep in haar kut, langs haar lippen, zijn hand gaat langs haar buik naar boven. Hij zoekt haar borsten, duwt haar bh omhoog, kneedt haar borsten en haar tepels. Ze is nog altijd opgewonden, haar klitje is overprikkeld en er is weinig nodig voor een tweede orgasme.’ Haar tepels zijn gezwollen. Als ik haar blinddoek af doe kunnen we nergens haar slipje vinden. Het ligt niet meer op de plek waar ze het naar toegeworpen heeft. Er is niemand in de buurt. Als ik om de oude eik loop zie ik het aan de onderste tak hangen. Sanne stopt het slipje in haar rugzak, voordat we wegrijden.

Weer een paar weken later kreeg ze onverwacht een opdracht van hem. Op het werk flirt Sanne regelmatig met een mannelijke collega, toen hij het er met haar in de auto over had vertelde ze dat ze een keer stiekem in het medicijnenhok hebben gezoend. Hij kon het niet laten om even tussen haar benen te voelen en ze zei het gelijk al, dat ie niet hoefde te voelen. ‘Je kut liegt nooit, Sanne’. Diezelfde avond nog stuurt hij haar een appje, omdat hij weet dat ze de volgende dag samen met die collega de nachtdienst ingaat en hij wil dat ze voordat ze elkaar eind volgende week weer zien die collega pijpt. En ondertussen aan hem denkt. En hij wil zichtbaar of hoorbaar bewijs dat het pijpen is gelukt. Als ze op een rustig moment een vrije kamer in kunnen heeft ze haar mobiel op opnemen gezet. Ze stuurt hem later die nacht de gelukte geluidsopname. Hij hoort evidente pijpgeluiden, haar stem, zijn naam, haar naam, zijn aankondiging van een ejaculatie, zijn vraag of zij alles nu heeft doorgeslikt, zijn ‘lekker, Sanne’, een uitnodiging voor een herhaling en zijn ‘natuurlijk niet’ als ze vraagt of hij dit zijn vriendin ook gaat vertellen. Een paar dagen later krijgt hij van haar het papieren zakdoekje met -uitgespuugd- zaad in zijn broekzak geduwd. Ze heeft haar collega nooit meer gepijpt. Zegt ze.

Na maanden carpoolen en stomende seks meldde ze voor hem niet helemaal onverwacht dat ze sinds kort een trio met een andere vrouw op haar to-do-list had gezet en daarmee wel eens wilde sexpertimenteren. Of hij daar iemand voor wist. Quasi blond vroeg hij eerst of ze een vrouw zocht voor haar en haar vriend, al had hij nog nooit gehoord dat ze met haar vriend aan seks deed. Na de kleine stilte die dat veroorzaakte maakte ze duidelijk dat ze iemand erbij wilde, bij haar en hem. En ze wilde het liefst dat hij iemand inbracht. Dat leek hem zeker het beste want nog een -vierde- vrouw erbij dat trekt hij niet. Een geliefde, een minnares en een bijvrouw dat leek hem wel het maximum. Hij is nog niet direct overtuigd dat hij haar snel wil delen met zijn geliefde of zijn bijvrouw en met wie, en hij onderhandelt nog wel een paar maanden mannelijk alleenrecht op haar kut uit. Dat blijkt niet nodig, want zij en haar vriendje neuken inderdaad nog steeds niet. Deze situatie verveelt hem allerminst, en gedurende die maanden proeft alleen hij haar kutje, tot de dag komt dat de Drentse bosnimf smachtend door haar wordt klaar gelikt. Hij blijft het opvallend vinden dat Sanne seksueel hyperactief is maar dat ze haar eigen vriendje haar kutje nog steeds onthouden heeft. Zij zegt dat het haar juist opwindt als ze zich bij hem als kuise maagd gedraagt. Hij rijdt af en toe, als was hij de neef van de Drentse bosnimf, inmiddels wel zijn lul tegen haar blote benen of benen in zwarte panties aan, maar daar blijft het bij. Slechts een keer heeft hij daarbij tegen haar blote benen zaad gespoten, een beetje genant wel, want haar moeder zag het gebeuren. Voor haar is dat voorspel, triggert het haar verlangen naar mij, en uitstel. Een nat kutje en opgezette tepels, uren lang, is voor haar voorspel dat door hem in gang gezet wordt. Hij moest eens weten hoe belangrijk zijn rol hierdoor in haar sexuele spel met hem is. Ze is juist daardoor zo hypergeil en goddelijk lekker. Zegt ze. Beaamt hij.

Sanne kijkt hem al bijna een jaar met ogen aan die zo op het eerste gezicht argeloosheid uitstralen maar die het midden houden tussen ‘naai me plat en wel nu’ en ‘lieverd wil je alsjeblieft nu klaarkomen tussen mijn benen’. Ze pendelt met haar uitstraling tussen bevelen en smeken, tussen dominantie en onderdanigheid. Primair is ze een wellustig dier, dat nog niet echt ontwaakt en uit het ei gekomen is. Ze kijkt er naar uit en smacht om in de wereld van wellustigheid geintroduceerd te worden, om gretig en hardhandig te worden genomen en bereden, maar ook om zelf regie te nemen. Met haar vriendelijkste glimlach en haar parmantigste borsten met trotse verlangende tepels krijgt ze alle mannen om haar heen op de knieen. Maar hij heeft ook regelmatig haar billen zo krachtig en vurig geslagen dat zelfs haar vriendje wel eens zorgelijk naar die rode billen vroeg maar geen enkel idee had dat zij de dag daarvoor keihard was genaaid en was klaargekomen door de vurige petsen op haar billen. Hij wist niet beter dan dat ze nog een kuise maagd was.

Nog eenmaal voor het trio heeft hij haar voor zich alleen, een half weekend lang, voordat ze weer een late dienst heeft. Van haar wil hij wel een massage, hij hoopt dat ze die hartmassage -haar vak- zo lang mogelijk kan uitstellen, maar zijn paal masseren -haar specialisme, zegt ze-, mag ze van hem zo vaak als ze wil. Die keer geeft ze hem eerst met olie twee uur lang ‘full body’, en absoluut niet alleen het end is happy. De week erna deelt hij haar voor het eerst met de Drentse bosnimf.

Enige weken na wat trio’s met de bosnimf vertelt hij Sanne dat het rode slipje, dat ze nog steeds niet terug heeft, niet alleen door Abigail gewassen maar ook door haar gedragen is. Al snel weet Sanne dat ze het slipje niet alleen gedragen heeft maar dat het nog doorweekt van haar eigen kutgeil daarna ook Abigail’s vocht heeft opgenomen, voor zo ver dat nog kon met dat zeiknatte slipje. En dat ik haar in dat slipje zeker twee keer heb genomen. Het windt haar op nu ze weet dat hij diezelfde dag dat hij haar ontmaagd heeft aansluitend ook Abigail -en in dat zelfde geile slipje- genomen heeft. Ze wil haar zien, naakt, nou ja met alleen haar eigen rode slipje aan. Hij wil Abigail’s kont en kut graag aan Sanne voorstellen… Het slipje staat haar goed is zijn motto, maar ook zonder slipje is ze lekker. Sanne wil graag zelf een oordeel vellen en nodigt zichzelf uit voor een ‘trio keukenzaad’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6769 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Abigail (7) Sanne, de verpleegkundige”

Plaats een reactie