BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien (5) — Weekendje weg (2)

Ronald ligt met harde pik op bedWe liepen de klinkerweg omhoog naar ons pension. Ik had mijn arm om haar middel geslagen en mijn hand rustte op één van haar fraai gevormde billen. Ik besefte me ineens dat haar string nog steeds in haar tasje zat. Ik kon een grijns niet onderdrukken. “Wat lach je?” vroeg ze me. “Je hebt nog steeds je string niet aan.” Ze lachte ook. “Klopt. En ik vond het best geil om de hele avond met mijn blote poes op dat terras te zitten.” Ik opende de deur van het pension met de nachtsleutel. Ze liep voor me uit de trap op en ik zag haar zachte billen bij elke trede heen en weer wiegen. Wat zag ze er toch heerlijk uit.

In de kamer aangekomen, ging ik languit op het grote bed liggen. Danique verdween de badkamer in en even later hoorde ik het water uit de douchekop stromen. Het geklater maakte me slaperig en ik deed mijn ogen even dicht.

Ineens grepen twee handen mijn linkerarm vast en voor ik het wist, was deze met een kniekous vastgebonden aan de spijlen van het hoofdeinde. Ik opende mijn ogen en zag dat ze met haar naakte lichaam bovenop me ging zitten en mijn andere arm ook greep, om deze vervolgens ook aan de spijlen vast te binden. Met wijd uit elkaar gestrekte armen lag ik daar op mijn rug met Danique naakt bovenop me. Wat had ze in gedachten? Ze stapte van me af en knoopte mijn bermuda los en trok hem naar beneden. Mijn inmiddels half harde lid kletste tegen mijn buik. Plagend ging ze met mijn bermuda, die ze nog in haar hand had, over mijn eikel. Hij werd harder en groter. Wat was ze van plan?

Ze stapte van het bed af en liep naar de kast, waar onze koffers stonden. Ze opende haar grootste koffer en haalde de roze doos eruit. Ze zette deze op de hoek van het bed en haalde er de grootste, meest natuurgetrouwe dildo die ik ooit had gezien, uit. Owkeej? Ze zette één van de twee fauteuils die in de andere hoek stonden op een meter afstand recht tegenover het voeteneind. Ze trok een paarse, halflange nauwsluitende jurk aan, waar haar vrouwelijke vormen prachtig in uit kwamen. En met haar benen kuis over elkaar, ging ze in de fauteuil zitten, de dildo legde ze achter haar neer. Met haar vingertoppen gleed ze over haar beide blote knieën, langs de buitenkant van haar benen naar boven, via haar taille naar de rondingen van haar beide borsten. Ze streek even over haar tepels, die zich meteen oprichtten en vervolgens via de binnenkant van haar rondingen over haar buik naar haar schaamstreek. Ze legde haar handen even over elkaar en liet ze, heel eventjes maar, rusten. Ze vervolgden hun weg over de bovenkant van haar dijen, weer naar haar knieën. Wat een geraffineerd spel speelde ze. Mijn lid was inmiddels zo hard geworden dat hij begon te kloppen.

Haar handen gingen, nu via de binnenkant van haar dijen, weer omhoog, waarbij ze haar benen iets spreidde. De stof van haar jurk ging met de handen mee omhoog. Ik ving een glimp van haar kutje op. Haar benen gingen weer bij elkaar en haar handen raakten de gladgeschoren venusheuvel. Haar linkerhand glee langzaam naar beneden en ik wist dat haar topje van de middelvinger inmiddels haar meest gevoelige plek moest hebben bereikt. Ze sloot heel even haar ogen en ze begon haar clitje te masseren. Haar benen gingen weer uit elkaar en ik zag hoe vochtig ze daar was. Haar vingers speelden met haar schaamlippen en gleden langzaam naar binnen. Ik wilde me aftrekken, maar dat kon niet. Mijn handen zaten stevig vast aan de spijlen. Minutenlang geilde ze zichzelf en mij op. Haar vingers gleden in en uit haar kutje en af en toe likte ze haar eigen geil op. Ik keek naar mijn pik en zag dat een lange sliert voorvocht uit mijn eikel, langs mijn balzak, richting bilnaad vloeide. Ik ademde zwaar. Danique ook. Haar buikje ging sneller op en neer en haar ademen werd kreunen. Ze ging komen en plotseling stopte ze met masturberen. Haar rechterhand verdween achter haar rug en pakte de vleeskleurige dildo. Ze had de schouderbandjes van de schouders laten glijden en haar tieten ontbloot. Ze waren niet overdreven groot. Een mooie c-cup met donkere, stevige tepels op een kleine tepelhof. Ze bevochtigde de dildo met haar lippen en pijpte hem heel even tot diep in haar keel. De top ging over haar linkerborst, via de tepel, over haar buik naar beneden. Ze wreef met de eikel ervan over haar lippen, die uiteen weken, toen ze haar benen nog iets verder uiteen deed. Ze bracht het speeltje langzaam naar binnen, waarbij ze zacht kreunde. Mijn pik ging op en neer, mijn god wat maakte ze me geil, terwijl ze meer dan twee meter bij me vandaan was. Ze maakte steeds snellere neukbewegingen met de dildo en kreunde steeds luider. Ik zag haar benen verkrampen en zich sluiten, terwijl ze haar knieën optrok en door bleef pompen met die enorme dildo. Sidderend kwam ze klaar en toen ze even later met haar benen weer ontspannen, de staaf uit haar schede liet ontsnappen, zach ik een grote hoeveelheid vrouwelijk geil uit haar lopen.

Ze stond op uit de fauteuil en legde de dildo neer. Ze liet de jurk vsn haar lichaam glijden en bleef even staan, met de handen op haar heupen, de benen iets in spreidstand. Mijn god, wat was ze mooi.

Op handen en knieën kroop ze over het bed omhoog. Haar gezicht bereikte het mijne en haar borsten wreven zacht mijn borstkas. Ze zoende me geil, haar tong duwde mijn lippen uit elkaar en onze tongen speelden een vurig spel. Ik wilde haar omhelzen, maar dat kon nog steeds niet. Ze liet haar heupen zakken tot haar kutje mijn pik raakte. Haar vochtige schaamlippen gleden aan weerszijden van mijn geslacht naar beneden en weer omhoog. Dit herhaalde ze een paar keer tot ze met haar spleet recht boven mijn eikel kwam en hem naar binnen liet glijden. We waren allebei zo verschrikkelijk nat, dat dat geen enkele moeite kostte. Ze liet zich helemaal over mijn kloppende lul zakken en begon ritmisch op en neer te bewegen. Haar hoofd liet ze op mijn schouder zakken en ze bewoog steeds sneller. Haar tieten gleden over mijn bezwete borst. Ik voelde dat we beiden niet ger verwijderd waren van een verpletterend hoogtepunt. Haar kutspieren spanden zich om mijn paal. Nog een paar stoten en ik spoot mijn warme stralen sperma diep in haar. Het leek of er geen einde aan kwam. Ook Danique kwam. “Ooowwwwmmm Ronnnnnn jaahhhhh Ronaldddd.”

Haar tong draaide nog even cirkeltje over mijn tepel. Wat een heerlijk spel…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 4599 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie