BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op bezoek bij mijn zus deel 2

Aangekomen bij de villa werden we binnengelaten door een vrouw in een bediensters uniform. We werden doorgeleid naar een onderzoekskamer waar we samen mochten wachten op mevrouw Smits. Het duurde ongeveer 10 minuten voor mevrouw Smits binnenkwam. Ze stelde zich deze keer minder formeel voor en zei: mijn naam is Ella Smits, je hoeft geen mevrouw tegen mij te zeggen, noem me maar bij mijn voornaam. Ze zei: we gaan jou vandaag een aantal monsters afnemen. Ik wil dat jij zo meteen een bloedmonster gaat afgeven bij de zuster in de ruimte hiernaast. Ze keek naar mij en ik zag haar naar mijn kruis kijken. Daar was inmiddels een grote natte plek zichtbaar. Ik was weer volop voorvocht aan het produceren. Ella keek me aan en vroeg me direct: wordt je een beetje opgewonden van mij? Ik zie de plek in je broek steeds groter worden.

Ik kreeg een rood hoofd van schaamte en zei: ik weet niet hoe dit komt. Ze keek me lachend aan en zei: het is ok, maak je jezelf er niet druk om. Ze zei tegen Nelleke en Letty: we gaan zo meteen de nodige statistische gegevens van hem opnemen, ik hoop dat jullie het niet erg vinden om deze jongen naakt te zien. Ze keek mij aan en zei: trek al je kleren maar uit. Die heb je de rest van de middag niet meer nodig. Je hoeft je niet te schamen, in mijn beroep zie ik veel, heel veel, naakte mannen en vrouwen. Ik trok mijn kleding uit en Ella kwam naar me toe. Ze nam mijn lengte, gewicht en fysieke gesteldheid op en deed die in de computer. Ze nam een centimeter en ging voor me op een krukje zitten en begon mijn pik op te meten, de lengte, de omvang, hoe lang mijn eikel was en hoe dik, ze voelde aan mijn zak en voelde de omvang van mijn ballen. Ze keek me aan en vroeg: problemen met plassen? Ik knikte nee en ze ging verder met voelen. Ze keek naar Letty en vroeg: is hij gespoeld? Letty zei: ja ik heb het zelf gedaan.

Ella stak twee vingers in mijn anus en voelde mijn prostaat. Ze zei: normaal formaat, niks mis mee. De plas voorvocht op de vloer tussen waar ik stond en Ella zat werd steeds groter. Ella keek me aan en zei: en hoe staat het met je seksdrive? Wat deed je voor Letty je vriendin werd? Ik keek haar in haar ogen en zei: toen trok ik mezelf drie tot vier keer per dag af. Ze keek me in mijn ogen en zei: dus dat is ook ok? Ik zei: ja geen probleem. Ze had een hand aan mijn zak en mijn pik in haar andere hand en keek naar mijn pik en zei: volgens mij ben je behoorlijk geil op dit moment, zeker als ik kijk naar de hoeveelheid voorvocht die je produceert. Ze keek me aan en zei: ik wil je wel eens zien klaarkomen. Ze liet mijn pik los en deed de knoopjes van haar doktersjas los. Ze had er niets onder aan. Ik keek naar haar grote tieten en kale kut. Ze pakte mijn pik vast en begon me langzaam af te trekken. Het duurde niet meer dan twee minuten voor ik klaarkwam en mijn zaad over het lichaam van Ella spoot. Ze keek me aan en zei: goed zo jongen, laat het er maar allemaal uitkomen.

Ik spoot vijf stralen over haar tieten en die dropen langzaam naar beneden. Toen ik uitgespoten was bleef Ella zitten om te kijken of mijn pik kleiner zou worden, maar deze bleef strak vooruit staan. Ze keek me aan en zei: heb je nog niet genoeg? Ik keek haar aan en zei: normaal ben ik goed voor twee tot drie keer achter elkaar. Ze keek me aan en zei: echt, dat had ik niet verwacht. Ze liep terug naar haar bureau en veegde het zaad weg met een handdoek. Ze zei: ga dan maar eens op die onderzoekstafel liggen. Ik deed dat en toen ik lag klom Ella erop en ging ze over me heen zitten. Ze zei: dit is geen normale zaak, maar ik wil even voelen hoe het is om je in me te laten komen. Ze liet zich over mijn pik zakken en begon me rustig te neuken. Deze keer duurde het langer voor ik klaarkwam, echter na 7 minuten was het zover en spoot ik een indrukwekkende hoeveelheid zaad ik de kut van Ella. Die bleef echter doorwippen tot ze zelf ook klaarkwam, klom toen van de tafel af en hield haar hand onder haar kut waar het zaad uit liep. Ze zei: excuseer me even zodat ik me even kan schoonmaken.

Ze liep de ruimte uit en ging in de aangrenzende ruimte haarzelf schoonmaken. Daar stonden haar twee dochters en een van hen vroeg: gaat hij ons kinderen geven? Ella zei: dat weet ik pas later, maar het lijkt een goede match te zijn. Hij reageert heftig op de geur die ik op heb. Dat heb je kunnen zien aan het voorvocht. Voor het zover is dat ik hem bij jullie laat moet hij echter nog het een en ander ondergaan. Ik wil dat hij nog wat groter en dikker wordt en ik wil nog wat in hem inplanteren. Ze liep terug naar de behandelruimte en zei: ga nu eerst maar eens bloed af laten nemen. Ze nam mij mee naar de ruimte naast het kantoor en een zuster stond klaar om mijn bloed af te nemen. Nadat dat gedaan was zei ze: nu wachten we op de uitslag. Een kwartier later kwam de zuster dolenthousiast terug en zei: dit is de eerste keer dat ik dit soort bloed tegen kom en ik heb de test tot twee keer herhaald. Hij heeft Rhesus 0 bloed, dat hebben maar een kleine 100 mensen in de wereld die dit hebben.

Ella keek haar aan en zei: weet je het zeker? Ze zei: twee keer getest ik weet het zeker. Ella keek mij aan en zei: in dat geval mag ik je sowieso een contract aanbieden, voor onbepaalde tijd met een riant salaris en… veel reizen. Ik zei: dat vind ik ok, maar dan alleen als Letty mee mag. Ella keek me aan en zei: je moet altijd onder begeleiding reizen, ik zou niet weten waarom Letty jouw begeleiding niet zou mogen zijn. Maar voor we iets tekenen moeten we eerst nog een paar spermamonsters van je afnemen. Dit gaat om te bepalen bij welke temperatuur jouw sperma zich het beste voelt. Kom maar mee, dan gaan we naar de andere onderzoeksruimte. We liepen de gang door en gingen de trap af naar een compleet ingerichte operatiekamer, compleet met tafel, gynostoel en kasten vol met apparatuur en gereedschap. Ze nam me mee naar de stoel en zei: ga daar maar in zitten en leg je benen in de beugels. Ik deed dat en werd met banden vastgezet. Er werd onder aan het zitvlak, nadat mijn benen uit elkaar gedraaid werden, een soort container gehangen. Ik kreeg een rubberen afdekhoes over mijn zak getrokken en mijn ballen werden in de container gedaan.

De afdekhoes werd over de container getrokken en er werden twee slangen aan de container bevestigd. Die werden aangesloten op een machine die vocht door de slangen spoot zodat mijn zak in een container vol vocht hing. Ella zei: we gaan nu vocht rondpompen op verschillende temperaturen. Je pik gaat in een zuignap en als je ballen op de juiste temperatuur zijn, word je door die machine afgezogen tot je klaarkomt en je zaad de machine in gaat en geanalyseerd wordt. Mijn pik werd in de zuignap geplaatst en het proces begon, van koud naar heet werden er vier verschillende temperaturen gemeten, na elke temperatuurwisseling ging de machine van start en werd ik leeggezogen. Nadat dit vier keer gedaan was en de resultaten bekend waren werd ik losgekoppeld van de machines. Ella bekeek de resultaten en zei: het maakt niet uit wat de temperatuur is. De resultaten zijn gelijk. De hoeveelheid spermacellen blijft gelijk. Ik keek naar Ella en vroeg: mag ik uit de stoel en Ella zei resoluut: nee, we zijn pas aan het begin. Ik vind dat jouw pik nog niet zijn maximale efficiëntie heeft bereikt. Er zijn mogelijkheden om je zaadproductie te verhogen, dat is het eerste wat we gaan doen.

De zuster die mijn bloed had afgenomen kwam naar binnen met een tafeltje waarop een aantal spuiten lagen. Ella zei: als je in dit project wil komen, zal je in eerste instantie een beetje pijn moeten lijden. Ze keek me aan en zei: je bent toch niet bang voor een beetje pijn? Ik hield me flink en zei: nee hoor. De zuster reed het tafeltje met de spuiten naast de stoel en Ella pakte de eerste spuit. Ze pakte mijn zak vast en rolde een van mijn ballen tussen haar twee vingers. Ze drukte de naald van de spuit diep in mijn bal en vulde die met de vloeistof. Ik had tranen in mijn ogen van de pijn maar gaf geen kik. Ze wisselde van bal en spoot de tweede spuit leeg in mijn andere bal. Ze zei: over een paar dagen zul je merken dat je zaadproductie meer dan verdubbelt. Ik keek haar aan en vroeg waar de andere spuiten voor waren. Ze zei: die zijn voor straks, eerst gaan we je pisbuis eens oprekken. Er werd een apparaatje over mijn eikel gezet waaraan een vijftal armpjes zaten. Die gingen in mijn pisbuis en werden opengedraaid zodat mijn pisbuis groot genoeg was om een flinke vinger in te steken.

De zuster kwam aangelopen met een doosje met Japanse opschrift. Ella zei: we gaan een klein apparaatje in je pisbuis doen. Dit apparaatje zorgt voor trillingen wanneer het geactiveerd wordt. Dat vinden de vrouwen lekker als je tegen hun clit zit met je eikel. Het zit niet in de weg voor je pis of je zaad en is geheel geïsoleerd. Het apparaat dat mijn eikel oprekte werd verwijderd en alles voelde normaal. Ella zei: nu gaan we de laatste fase in. ik vind dat je eikel groter en dikker moet worden. Daarom gaan we die op diverse plaatsen injecteren met groeihormonen. Ze rolde het tafeltje terug naast haar en pakte de eerste van drie spuitjes. Ze zei: nu moet je even flink op je tanden bijten. Ik hield mijn kaken stijf op elkaar toe Ella met de drie spuitje op een twaalftal plaatsen vanuit mijn toompje de vloeistof in mijn eikel injecteerde. Na de twaalfde spuit liepen de tranen over mijn wangen en kwam Ella naar me toe. Ze had een van haar tieten in haar hand en bracht die naar mijn mond. Ze streelde mijn haren met haar andere hand en zei: kom maar even bij mij aan de borst, een beetje melk zal je goed doen.

Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog erop en er kwam warempel melk uit die in mijn mond liep. Gulzig begon ik te drinken en ze zei: goed zo jongen, drink die maar leeg, daarna de andere. Nadat ik beide tieten geleegd had zei Ella: nu heb je de groeihormonen geactiveerd. Met mijn melk en die hormonen zullen we snel resultaat zien. Ze zei: maar ik heb jouw kontje nog niet geinspecteerd. Ze begon zacht met twee vingers mijn anus te betasten en drukte haar vingers naar binnen. Zo was op zoek naar mijn prostaat en toen ze die gevonden had, nam ze mijn pik in haar mond en begon ze er zacht op te zuigen terwijl ze mijn prostaat masseerde. Binnen een halve minuut begon ik te spuiten en Ella zoog alles op, tot de laatste druppel. Hierna werd ik losgemaakt en mocht ik uit de stoel. Het liep moeilijk met mijn ballen die zeer deden maar Ella zei: dat is vanavond een stuk minder. We liepen terug naar haar kantoor waar inmiddels een contract klaarlag, compleet met een geheimhouding clausule. Ik keek het contract door en zag hoeveel ik betaald zou krijgen. Ik verschoot van het bedrag. Bijna 200.000 euro op jaarbasis. Daar kwam ook nog een vergoeding bij voor reizen en voor Letty lag er een nieuwcontract bij voor begeleiden en reizen.

We keken elkaar aan. Letty vloog me om mijn nek en zei: yes, eindelijk krijg ik wat ik al jaren zoek, een vent die mij kan onderhouden. Ik keek Ella aan en vroeg: wat gebeurt er met haar huidige contract? Ella zei: dat wordt her berekend, maar blijft bestaan. Ze gaf een check aan Nelleke. Die kreeg een grote glimlach op haar gezicht en zei: jullie gaan vanavond op mijn kosten mee eten. De check was voor 25000 euro. Ella zei: jij meldt je elke dag hier voor verder onderzoek, daar hoeft verder niemand bij te zijn tenzij je gaat reizen. Je krijgt van mij ook de nodige medicijnen mee en een recept voor massageolie die je elke avond op hem moet gebruiken. Zorg ervoor dat vooral zijn pik en ballen er goed mee worden ingesmeerd. De medicijnen neem je drie keer per dag in en aan Letty geef ik een voedingskaart waaraan jij je moet houden. De overige onderzoeken zullen door diverse mensen plaatsvinden, en afhankelijk van hun bevindingen zul jij gaan reizen. De gemiddelde reisduur is een week, dat is inclusief de reistijd, het werk wat je gaat verrichten en hoe je werk gedaan is. Rest me nog te zeggen: onder aan de paginas tekenen en paraferen. Dan zie ik jou morgenvroeg.

Ze zei: je eerste maand salaris staat op de rekening voor jullie in het restaurant zijn. Oh, voor ik het vergeet jouw salaris wordt gestort op een rekening in Luxemburg. Dat is voor belastingtechnische redenen. Ik geef je morgen het rekeningnummer en de pincode om je geld aan te kunnen. Je creditcard en pasjes duren ongeveer een week, die krijg je van mij als ze binnen zijn. We vertrokken en Ella liep naar haar twee dochters en zei: over een kleine week mogen jullie als eerste zwanger worden van hem. Hij is de ideale kandidaat. Beide meiden waren extreem blij met hun moeder. Ella zei: doen jullie jullie slipjes eens uit, ik wil zien hoe jullie reageren op zijn zaad. Beide meiden deden hun slipje uit en Ella keek naar beide meiden. Uit beide meiden kwam een slangetje naar buiten wat direct naar de kut van Ella toe wilde. Ella zei: jullie geslachtsorganen lijken het goed te vinden. Ze hield haar hand voor haar kut en zei: maar nog niets voor jullie, pas over een week. Het lijkt erop dat we een hele goede zaaddonor hebben gevonden die jullie ras laat voortbestaan.

Intussen waren wij in het restaurant aangekomen en aten we onze buikjes vol waarna we teruggingen naar de verpleegsterflat. Letty liep naar de apotheek om de massageolie te halen en de apotheker zei: die kan ik morgen pas klaarmaken. Letty zei: ok, dan kom ik die morgen ophalen.
Terug in de flat zei Nelleke: ik heb een uitstekende dag gehad. Een flinke bonus gekregen en mijn broer mag hier blijven maar kan de komende week geen seks hebben. Hij heeft wat injecties gehad en die waren nogal pijnlijk. Ik zei tegen Letty: laten we naar jouw kamer gaan, ik heb op dit moment niet veel zin in fysiek contact met jullie allemaal, ik heb te veel pijn. Maar ik beloof jullie dat ik dit goedmaak over een paar dagen. Ik nam Letty bij de hand en we vertrokken naar haar kamer. Ze hielp me uit mijn kleding en kleedde zichzelf ook uit en kwam naakt tegen me aan liggen. Ze begon me zacht te kussen en zei: ik weet het, geen seks maar ik wil je wel in mijn armen houden, tenminste als je dat zou willen. Ik antwoordde: ik zou niets liever willen dan door jou verwend te worden. Letty vroeg: weet jij, of heb jij een idee waarom jou pik zoveel voorvocht produceerde bij Ella? Ik heb dat nog nooit eerder gezien. Ik zei: ik ook niet en het is mij nog nooit eerder overkomen. Er is geen fysieke attractie naar haar van mijn kant, maar om een of andere reden denkt mijn pik daar anders over. Ik ga dat morgen aan haar vragen. Ik kuste Letty en zei: zou je het erg vinden als we nu alleen dicht tegen elkaar liggen en rusten. Letty kuste me, liet me op haar schouder rusten en zei zacht: slaap lekker mijn prins. Ik legde mijn ene arm over haar heen en liet mijn hand op een van haar tietjes liggen. Ze kuste me nog een keer en zei: droom zacht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7606 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie