BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (7) Het rode corset

Een jaar later had Beau de stoute schoenen aangetrokken en was naar een lingeriezaak in Bergen op Zoom gegaan om daar een rood corset te passen. Toevallig was er net die week een hele mooie binnengekomen waarin haar A cup tietjes fenomenaal uitkwamen. Tijdens het passen voelde ze de handen van de jonge vrouw die haar geholpen had langs haar billen en haar borsten glijden en ze hielp ook een handje mee met het uittrekken ervan. Daarbij gleden haar vingers subtiel langs Beau’s schaamlippen. Beau vertelde me dit met een licht lesbisch knipoogje toen ze me het corset showde. ‘Ze had best even door mogen gaan, nu moet ik nog steeds wachten op de eerste vrouw, Fem.’ Dat klonk als een uitnodiging. Uiteraard wilde ik het corset ook passen. Ik hielp haar met uittrekken en ging achter haar staan.

Ik maakte de drukknoopjes van haar corset bij haar kutje los, ze draaide haar hoofd naar mijn lippen en kuste me. Ik streelde haar schaamlippen en draaide met mijn vingers rond haar klitje. ‘Even de lesbische kant van je klitje voelen, lieverd’ en trok haar corset langzaam over haar hoofd tot ze helemaal naakt was. Ik had Beau al een tijdje niet meer gezien en vond haar met de keer dat ik haar zag mooier worden, ze was gerijpt en ik voelde me zelfs een beetje trots dat ik haar mooie lijf streelde en dat ze opgewonden werd van mijn vingers. Ik voelde dat ze bezig was mijn jeans en mijn slipje omlaag te duwen en ik wilde haar voelen, verder, dieper, intenser. Haar vingers voelden onder mijn T shirt -geen BH- en mijn tepels stonden strak toen zij ze streelde en met haar geil-guitige bekje in mijn tepels kneep. Zou ze nog weten dat dat wel een van mijn gevoeligste plekjes is en dat ze me door mijn tepels te zuigen een orgasme kon bezorgen?

Ze kneep door. Het kleine loedertje wist het nog. Mijn clit verstrakte, mijn ademhaling versnelde. Oh klein krengetje, je zit me giga op te geilen. Langzaam gleden we op haar bed en binnen drie minuten wist ik dat ze niet vergeten was dat ik haar dat ooit verteld had. Voor Beau hoef ik geen kutje te hebben, mijn tepels, haar lippen, tong en tanden…oef… ik voelde met mijn vingers dat haar kut daar ongelooflijk van ging stromen, alsof de gletsjers in haar binnenste aan het smelten waren en er meer vocht dan ooit naar buiten stroomde. Maar hoe zat het met mijn eigen kutje? Allerlei signalen werden uitgestuurd van de twee strakke tepels die geen seconde meer met rust gelaten werden door Beau en die bij mij van binnen een lavastroom op gang leek te brengen, vurig heet, traag en stroperig, maar onmiskenbaar op weg om alles wat het onderweg tegenkwam met dat zinderend vuur aan te raken tot iemand er haar vingers of haar mond aan brandde.

Gutsend van zweet, badend in golven van wellust sloten we elkaar in de armen en kusten we elkaar over heel ons lichaam tot ik eindelijk in staat was om te gaan doen wat ik zou doen. Beau’s corset aantrekken. ‘Ik mag me eerst wel douchen, geloof ik’ maar dat vond Beau onzin. ‘Neem die geur maar mee, Femke’. Ik pakte Beau’s corset en rook aan het kruis voordat ik hem aantrok. Ik rook Beau er in. Pff, de hele kamer rook trouwens naar geile meiden, seks en natte schaamstreken. Ik trok het corset aan en liep er in de avondschemer parmantig mee de kamer in en liet het aan Kees, zijn vrouw en Dad zien. Beau had het een aantal weken eerder ook al aan Kees -alleen aan hem, niet aan haar moeder- laten zien en die vond toen dat ze er tieten in kreeg. Ze had zijn geile blik gezien en dat had haar toen heel erg opgewonden. Ik vond dat hij nu weer geil keek, hij tikte me zelfs op mijn billen. ‘Lekker kontje, Fem. Sexy.’ Z’n vrouw sprak hem gelijk vermanend toe, ‘foei Kees’. Hij kneep me -onopvallend- zachtjes, fluisterde ‘ik ruik seks, ik ruik Beau’. Ik zinderde, genoot van zijn kneepje, zijn woordjes.

‘En mijn tieten dan, vroeg ik, heb ik nou ook tieten?’ Hij snapte heel goed wat ik bedoelde. ‘Jouw tieten hebben zo’n corset niet nodig.’ Oh lala, ik was net als Beau goedgekeurd. Ik draaide rondjes, bukte bij de mannen en zei, voor de grap, terwijl ik vlak voor Kees’ neus stond ‘dat is dan 50 euro voor mijn naakte tieten, Kees’ en liet er iets meer van zien maar niet mijn tepels, ‘100 euro voor mijn kutje, 150 euro voor een blowjob, mannen en 200 euro als je me wilt beffen he.’ Kees en Dad lachten er hartelijk om, maar Kees’ vrouw keek alsof ze me wel kon vermoorden. ‘Denk er maar even over na, heren, wat jullie met je kerstgratificatie willen doen’ en liep draaiend met mijn billen naar de gang, ik draaide me nog een keer om, wat de mannen wel zagen en Beau’s moeder niet. Ik stuurde wat kushandjes naar de mannen en duwde mijn borstjes naar voren, toonde nu wel mijn tepels, mijn hele borsten.

Beau lag nog steeds naakt en geil op bed. Ik zei haar dat Kees het bij mij ook geil vond en dat de mannen nadenken over mijn prijslijst. We lachten er hartelijk om, maar zo ontstond wel het idee om met de vaders te gaan flirten. Beau vond dat wel een spannend idee. Een beetje uitdagen, een beetje spelen, en we vermoedden allebei dat de mannen wel zouden branden als wij die avond sexy in de kamer zouden zitten. Haar moeder zou immers zo met haar avonddienst bij de thuiszorg beginnen.

‘s Avonds hield ik het corset aan, Beau zocht een gothic leren rokje en een leren slipje met drukknoopjes in haar kast en deed dat aan. Toen Beau’s moeder wegging voor haar dienst sprak ze de heren nog wel vermanend toe ‘gedraag jullie he, het zijn nog jonge meiden’. Zodra ze weg was werd Kees ballorig ‘precies wat ze zegt, het zijn nog jonge meiden.’ We liepen achter elkaar de kamer in ik zei ‘wat hoor ik nu, het zijn nog jonge meiden, he’ en Beau vroeg ‘heren, is er nog iets leuks op TV of Netflix’ en draaide parmantig met haar kontje. De mannen gromden direct. Zegt Dad, ‘kom es hier Beau, dan kijk ik even, wat er te zien is.’ Ze liep sexy naar hem toe en voelde Dad’s vingers onder haar rokje ‘Kees, hier heb ik geloof ik de afstandsbediening gevonden’. Hij zocht -en vond- onder haar slipje haar klitje, ‘ja hier zit het, hier voel ik het aan/uit knopje…heb je soms bier geknoeid op de afstandsbediening, Kees, want die is zo vochtig’ en ondertussen streelde hij zacht haar klitje en duwde een vinger in haar kutje ‘…en die staat nu, volgens mij,….’. Beau kreunde en maakte de zin af, ‘Aan. Hartelijk dank dat U gekozen heeft voor het erotiekpakket van Delta, u kunt nu onbeperkt gratis 24 uur op proef kijken. Klik op bevestigen’ en keek Dad met zaadvragende ogen aan ‘speciaal voor jou, Dad, ben ik heel erg aan.’ Dad duwde door. ‘Ik heb gekozen voor bevestigen, Kees.’ Kees wachtte niet lang en had ook mijn aan/uit knopje snel gevonden. Kees vond wat er nu gebeurde wel een leuk item voor een nieuw teevee programma, een leuke, sexy variant op puber-ruil’. Dad vond ons parallelle sletjes.

Beau had me al vaker verteld dat ze Dad zo’n stoere man vond en ik zag tijdens het Kerstkwartet vanavond hoe ze genoot van zijn brutaliteit, zijn kracht, zijn tederheid en zijn ramkracht in haar. Hij was onstuimig -Kees ook trouwens-, ze liet zich vallen op de bank en daar lag ze met haar benen in de lucht smekend dat haar ziltige kutje toe was aan een volwassen man. Kees en ik hoorden ‘wat ben je strak, deerne’ en dat ze soepel gleed, zo geil als Zeeuwse boter was, en toen hij in haar tietjes beet werd Kees stijver, strakker en moedigde ik hem aan om eerder te komen dan Dad. De mannen leefden zich uit op ons, en nadat Dad Beau haar eerste gift geschonken had, had hij Beau mee genomen naar haar slaapkamer, haar daar geblinddoekt en haar handen vastgebonden aan haar bed en haar ook op haar billen geslagen. We hoorden hoe ze hem aanvuurde, hem uitdaagde en lustig en wellustig kermde. Later zag ik dat haar billen behoorlijk rood waren. Ze vond het geen probleem en absoluut een herhaling waard. Heimelijk was ik wel een beetje trots op Dad dat hij haar zo ongelooflijk stoer genomen had. Toen we allebei genomen waren, zij door Dad en ik -opnieuw- door Kees ben ik daarna met Beau onder de douche gegaan en lagen we die nacht naakt en geil en vingerend en kussend in haar bed. Beau wilde ‘Nog even lesbisch nagenieten’.

De volgende dag, een paar uur voor Dad weer naar huis ging ging hij samen met Beau ‘even shoppen’. Dad vertelde me later toen we in de auto op weg naar huis zaten dat hij vooral tussen Beau’s benen had geshopt en nog een keer, op een stil plekje langs de Schelde, in de auto hadden geneukt. Beau appte me later dat ze bij Dad seks heeft gevoeld die ze eerder niet kende.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3084 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie