BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (3)

Potje geile Twister met olieKRONKELEN

Sinds het ontmaagdingsritueel met Marieke en mijn zusjes Ankie en Sanne zijn we alweer een maandje verder, het is nu eind juli, hoogzomer. Zeker de helft van onze groep is op vakantie, zoals Thom en Marieke die persé en balend met hun ouders mee moesten naar Italië. Maar gelukkig zijn we nog met genoeg lui, meestal rond de tien komen er ‘s-middags opdagen om samen wat tijd door te brengen.

De afgelopen weken hebben we voor de CHILL-keet nog een soort veranda gebouwd met balken en doorzichtige golfplaten, en als we daar een vuurtje bij stoken kunnen we lekker lang buiten zijn, ook als het regent of kouder is. Verder hebben we een picknicktafel neergezet die mijn ouders over hadden. En hebben we het gras tot aan het meertje een beetje gekortwiekt, zodat we er na het zwemmen een beetje kunnen zonnen.

Op een zeildoek hebben we een groot Twister-veld gemaakt en dat op het gras vastgemaakt. We hebben er al de grootste lol mee gehad, soms liggen we helemaal om en in elkaar gekronkeld en dat is vooral een feestje als de jongens en de meiden elkaar lekker kunnen bevoelen, zal ik maar zeggen. En echt, tot nu toe hebben we het allemaal heel netjes hebben gehouden, met onze kleren aan.

Ik kan me niet voorstellen dat de afgelopen weken iemand van onze groep nog maagd is gebleven, er zijn nogal wat romances opgebloeid, ik denk toch ook wel dankzij de ghb-pilletjes van Frank. Het heeft gezorgd dat we met zijn allen ‘losser’ over seks zijn gaan denken. Niet dat we er nou allerlei orgies houden, helemaal niet eigenlijk maar toch voel je dat er steeds van alles broeit en bloeit.

Vandaag is het een slome dag, de vakanties zijn al ver over de helft en we komen niet echt ergens mee op gang, zitten maar een beetje te lamballen. Het is nog steeds heel warm en toch zijn we binnen gaan zitten, de jongens alleen in shorts en de meisjes in bikini’s. We zijn met ons negenen, vier jongen en vijf meisjes. Mijn zusjes zijn ook weer van de partij, die waren kort na onze eerste seks gaan logeren bij een nichtje dat in België woont en kwamen gisteravond pas weer thuis. Ik ben blij dat ze terug zijn, sinds de ontmaagding is er niets meer gebeurd tussen ons maar toch is onze band veel sterker geworden, ik hou echt van ze.

Twister-kronkelen

‘Kom op lui, laten we iets gaan doen, ik verveel me suf’ roept Frank ineens luidkeels. ‘Zullen we true or dare spelen?’ stelt hij voor. ‘Nee, suf gedoe, we moeten echt iets met onze lijven gaan doen, laten we twister spelen maar dan wel ietsje spannender’ zegt Ankie. Ze stelt voor dat we in vier teams van twee man gaan spelen en dan wil zij wel scheidsrechter zijn. ‘Om het nog spannender te maken geef ik tussendoor ‘speciale’ opdrachten. Ik bepaal dan wie er iets moet doen, op die manier kan ik mooiere kronkels laten ontstaan. Als iemand van het vlak afglijdt moet je hele team iets uitdoen. Als je als team al helemaal bloot bent en er toch weer afglijdt volgt er een speciale straf, want dan ben je echt wel een stel sukkels’ zegt ze met een grijns op haar gezicht. Onze interesse is overduidelijk gewekt, sterker nog, een zeker lichaamsdeel in mijn shorts komt ook in beweging, er dienen zich ‘mogelijkheden’ aan…

‘Dat straffen verloopt niet eerlijk Ankie, de meiden hebben allemaal een broekje en beha aan en wij alleen onze shorts, wij zijn dan na de eerste keer iets uitdoen meteen al bloot’ zegt Luuk. ‘Klopt, ehm, oké, jullie mogen iets extra aantrekken, maar dan wel één sok en die moet om jullie lulletje’. Zó zeg, mijn braniezusje Ankie is back home, zoals altijd lekker kort door de bocht. Iedereen schatert het uit en zo doen we het. Ik zoek mijn sokken en met mijn rug naar iedereen toe doe ik een ervan om mijn pik, die al geen ‘lulletje’ meer is, hij is inmiddels zo ‘wakker’ geworden dat de sok er goed op blijft zitten. Luuk had geen sokken aan en leent er een van mij. Als de andere jongens ook klaar zijn krijgen we bij de uitgang allemaal een fun-pilletje van Frank en we stommelen daarna met zijn allen lachend en giechelend naar buiten.

Daar stelt Ankie vier mixed-teams samen: Luuk en Sanne, Lotte en ik, Frank en Tessy, Daan en Femke. Lotte en Femke zijn er pas bijgekomen, zij zijn schoolvriendinnen van Marieke, wonen in een dorpje verderop. Ook weer twee mooie meiden, een echte aanwinst voor ons groepje. Daan, Tessy en Luuk kennen we allemaal al heel lang, ze zaten met de meesten van ons in dezelfde klas van de lagere school, drie superleuke friends waar je veel lol mee kan hebben.

Het twisterveld is zo groot gemaakt dat het uit tien keer tien schijven bestaat, we kunnen daarop gemakkelijk met acht man spelen. Elk team kiest een van de vier zijden uit en Lotte en ik gaan naast elkaar ieder op twee schijven staan. Als alle teams dat hebben gedaan kan het spel beginnen, we zullen elkaar al heel gauw in het midden ‘ontmoeten’. Ankie geeft de pijl op de draaischijf een zwiep en die kan steeds uitkomen op een kleur voor een hand of een voet, op een wolkje, dan moeten we een arm of been in de lucht steken of dus op een opdracht, zij mag die dan verzinnen.

De eerste actie is dat we allemaal een voet moeten verplaatsen naar blauw. Direct daarna moet er een hand op geel en nog een hand op rood. Sommigen zitten elkaar al in de weg, zelf heb ik een hand tussen de beide armen van Lotte door moeten steken en raakte daarbij ‘per ongeluk‘ haar tietjes aan. Met een klein giecheltje van haar als resultaat, mmm, ze vindt het leuk.

En dan geeft de pijl Ankie een speciale opdracht en ze zegt ‘Verplaats allemaal één hand een schijf naar voren en één been naar een schijf opzij. En nu komen we alle acht al met elkaar in de clinch. Enkele opdrachten later vormen we zo’n onontwarbare knoop van lijven dat ik zowat met mijn neus in het kruis van mijn zusje Sanne zit en tussen mijn benen door een been van Frank tegen mijn ballen voel duwen. Als we dan ook nog eens de speciale opdracht krijgen om ons rechterbeen op te tillen kukelen Frank en Lotte van hun schijven, Frank en Tessy als team en Lotte en ik moeten nu dus iets uittrekken.

Lotte en Tessy trekken hun bovenstukjes uit en showen ons toch wel verlegen hun tietjes, allebei hebben ze prachtige bolletjes, niet groot, duidelijk nog in de groei. Frank en ik trekken onze shorts uit en direct wordt duidelijk dat wij het wel naar onze zin hebben want bij ons allebei staat de pik al schuin omhoog, netjes omhuld door een sok die ook om onze ballen zit. Iedereen schatert het uit, het is echt een dom gezicht.

We nemen weer onze beginposities in en Lotte strijkt daarbij ‘per ongeluk’ even langs mijn blote bil. Ohw, dit kan echt gezellig worden. En of het zo moet zijn weet ik niet, maar zodra we weer in een flinke kluwen van lijven en ledenmaten terecht komen valt Lotte opnieuw, terwijl ze volgens mij helemaal niet zo’n ingewikkelde houding had. Het gevolg is dat wij allebei nog iets moeten uittrekken en nu als eersten bloot zijn, het gejoel van de rest is niet van de lucht als ze van ons allebei onze helemaal blote lijven zien. Mij hebben de meeste zo al wel eens gezien maar Lotte is nog best nieuw, iedereen vergaapt zich even goed aan haar. Ze is echt de moeite waard, lang, slank, lange donkerblonde haren, grijze ogen, een klein streepje haar boven haar kutje en wat ik al zei, prachtige tietjes, klein, stevig en rond, met lichtbruine stijve tepeltjes. Mmm, leuk teamgenootje heb ik. Zelf trek ik ook veel bekijks, maar dan vooral omdat mijn kaalgeschoren pik nu echt helemaal snaarhard in top staat.

Bij de volgende ronde heeft Lotte het al snel voor elkaar dat ze met haar kontje naar me toegedraaid staat en geeft me een mooi zicht op haar kutje, door haar spreidstand staat het een tikje open, tussen de lipjes zie ik wat roze glinsteren, mjam. Ik zie dat Frank ook mee gluurt tussen Lottes benen en bij de volgende opdracht probeer ik hem al gauw af te schermen. Het gevolg is dat hij omvalt en nu zijn ook Frank en Tessy helemaal bloot. Vier gasten die nog alles aanhebben en vier die bloot zijn, weird spelletje wordt dit. Ik merk dat Ankie dat ook ziet want zij geeft nu af en toe een opdracht die de beide geklede teams wat in de problemen brengen en ja hoor, daar gaan Luuk en Sanne, heerlijk om weer de bolletjes van mijn zusje te mogen zien, ik heb ze gemist. We kijken elkaar aan en ik steek mijn duim op, ze geeft me een lief knipoogje als bedankje.

Als we aan de volgende ronde beginnen fluister Lotte een beetje gniffelend in mijn oor dat ze benieuwd is wat de speciale straf van Ankie is. “Als je het maar laat’ fluister ik terug, ik ben bang dat Ankie ons het water instuurt en ik wil nog even genieten van het gewurm tussen al die lijven. Maar ja, probeer een meisje dat ergens haar zinnen op zet maar eens tegen te houden, daar ben ik inmiddels wel achter gekomen.

We staan nog maar net in onze eerste echt lastige kronkel van deze ronde of Lotte ‘valt’ al om, natuurlijk. ‘Yes’ roept Ankie enthousiast, allemaal hier komen’. En dan: ‘Hier komt de extra straf voor Lotte en die sukkel van een broer van mij’. Natuurlijk, heb ik het weer gedaan. Ankie grabbelt in de tas die achter haar staat en haalt er een grote fles olijfolie uit. ‘Jullie moeten je allebei met dit spul insmeren, de rug moeten jullie bij elkaar doen en de rest mag lekker toekijken. Als jullie klaar zijn gaat het spel verder, als jullie dan weer vallen liggen jullie er definitief uit.’ Ohw, dit is geil zeg, wat een superstraf. En straks op dat doek wordt het een glibberboel, ik zie het al voor me, we moeten zorgen dat we erbij blijven!

In de olie

Lotte en ik beginnen ons in te wrijven, onder luide supporterskreten van onze vrienden. ‘Gladder, gladder, gladder…’ joelen ze en dat stimuleert wel, we gebruiken lekker veel olie en onze voorkantjes beginnen al goed te glimmen. Idioot geil om je pik zo helemaal glad in te wrijven, dat wordt een kwestie van beheersen straks! Dan draait Lotte haar rug naar me toe zodat ik die kan inwrijven. Wat een mooi slank meisje, ik doe flink wat olie op mijn handen en wrijf haar er heel langzaam lekker smooth mee in en neem haar mooie ronde billetjes ook maar even goed mee. Ik kan het niet laten ook een keer aan de zijkanten iets haar tietjes aan te raken en Lotte drukt giechelend haar armen tegen haar zijden zodat ik niet verder kan, mijn vingers konden net even langs haar tepeltjes strijken. De supporters vinden echter dat ik verder moet gaan, ‘pak ze, pak ze, pak ze…’. Echt niet, als een meisje nee zegt…

Als Lotte helemaal is ingewreven draai ik me om en bewerkt zij mijn rug. ‘Ohw, jij hebt veel rug zeg’ fluistert ze en ze wrijft er smoothy op los, het voelt heerlijk en ook zij kneedt even goed mijn billen. ‘Oké lui, genoeg genoten, volgende ronde’ roeptoetert Ankie en we nemen allemaal weer onze plaats in, Lotte en ik glinsterend als spiegeltjes in de zon. Doordat we zo glad zijn voel ik al snel dat het lastig gaat worden om ons goed op de schijven in evenwicht te houden. Na een aantal zetten glibber ik op een gegeven moment met mijn linkerzij tegen het kontje van Tessy aan die op haar hurken zit en ook al helemaal bloot is. Ze wrijft haar billen wat extra tegen me aan, of is het eigenlijk een duwtje? Door haar wil ik natuurlijk best wel aangeraakt worden maar eerlijk gezegd is nu wel het gevolg dat ik omkukel en Lotte en ik er dus uit moeten, shit. Had nog wel een tijdje mee willen kronkelen en glibberen.

Maar Lotte lijkt er niet mee te zitten, als we aan de kant staan fluistert ze me toe dat ze me iets wil laten zien, of ik meekom. ‘Wij gaan zwemmen’ roept ze maar niemand die oplet, ze Twisten en kronkelen daar op dat doek alweer verder. Lotte pakt me bij mijn hand en rent met me richting het meertje, ik zie haar heerlijke tietjes naast mij in haar ritme mee op en neer wiebelen. Als we vlakbij het water zijn kijkt ze sneaky achterom, ziet dat niemand op ons let en trekt me dan mee, de struiken vlakbij in. Iets verderop is er een mooi klein open plekje met hoog gras en daar gaat ze op haar rug in liggen. ‘Hé Lotte, wat gaan we doen?’ vraag ik, toch wel een beetje naïef eigenlijk. ‘Ik zou je toch iets laten zien? Kijk…’ zegt ze en ze trekt haar benen wat op en spreid ze een beetje, ik zie hoe haar kutje tevoorschijn komt, mooi glanzend en zo te zien niet alleen van de olie.

Met Lotte

Hallo, wat is dat met die meiden tegenwoordig? Ik krijg niet eens meer de tijd om zelf plannetjes te maken, ze zijn me steeds voor. En echt, deze zag ik dus ook al helemaal niet aankomen. ‘Hé Jules, wil je niet komen kijken?’ vraagt Lotte nu een beetje verlegen. ‘Tuurlijk wel Lotte, maar je overvalt me een beetje. En we kunnen hier toch niet zomaar gaan liggen seksen? De anderen zijn vlakbij hoor.’ ‘Nou, daarom moeten we het snel doen joh, nou zijn ze nog druk bezig! Wil je wel of wil je niet?’ Nou ja, ik ben natuurlijk niet van steen en kniel snel tussen Lotte’s gespreide slanke lange benen. Ik kus haar op haar lippen en verleidelijk steekt ze op dat moment snel haar tongetje naar binnen. We tongen even maar ik voelt toch wel de druk die er is dat de anderen kunnen komen kijken. Ik glibber daarom over haar in-geoliede lijfje omlaag en bekijk een tijdje goed haar kutje want dat wilde ze me immers laten zien. Ik spreid met mijn handen haar binnenste kutlipjes wat verder en kriebel dan haar klitje met mijn tong. Lotte reageert direct, tilt wat haar bekken op, zodat ik haar nog iets beter kan likken, ook wat lager, ik maak zo haar kutje nog extra nat en glad.

Ik schuif me weer omhoog, vraag haar of ze me in zich wil en ze knikt: ‘Graag. En nog wat, ik ben geen maagd meer Jules en ik heb ook de pil, dus alles safe’, ondertussen lief glimlachend. Gelukje zoals dit meisje zich hier aan mij aanbiedt. Ik plaats mijn staaf voor de ingang van haar neuk-cilindertje en schuif een stukje naar binnen. Zachtjes duw ik me verder, genietend van haar warmte die mij daarbinnen steeds meer omhult, tot ik voel dat ik helemaal in haar ben. Als Lotte haar benen nog iets verder spreidt en optrekt ben ik op mijn diepst in haar. Een te gek seksparadijsje is dit leuke grietje, dat me bij haar binnen zo liefdevol ontvangt, ik voel hoe ze me in haar omklemt en hoe haar spiertjes mijn pik zachtjes wat masseren.

Ik begin in haar op en neer te schuiven, steeds zo diep tot ik voel dat mijn ballen zachtjes tegen haar billen tikken. Lotte spreidt haar benen zo ver mogelijk, haakt ze om mijn billen en begint met haar hakken mee te duwen, ons tempo gaat langzaam maar zeker omhoog. Ik Voel haar ademhaling versnellen en hoe er af en toe een kreetje uit haar mond ontsnapt, ik leun even op mijn armen om haar goed te bekijken en zie aan haar ogen dat ze al ‘ver heen’ is en ja, als ik weer languit op haar ga liggen en haar doorneuk voel ik hoe haar orgasme in aantocht is. Haar kutje trekt zich nog iets strakker om mijn pik, haar hele lijf wordt nog gladder door het opkomende zweet en dan gaat ze los, haar kreuntjes worden steeds luider en ik leg snel een hand op haar mond om de anderen niet mee te laten genieten. Ze drukt haar onderlijf zo hoog mogelijk, lift mij als het ware een beetje mee op, ik voel hoe ze het contact van onze lijven zo groot mogelijk wil maken.

Dit mooie meisje dat zo onder mij ligt te steigeren heeft groot effect op mijn zaadproductie, ik voel hoe mijn ballen zich klaarmaken om veel van mijn kindmakende monstertjes in haar te spuiten. En voor ik het nog verder kan rekken is het er al, ik voel hoe mijn zaad mij met dikke stralen verlaat en diep in Lotte terecht komt. Zij voelt het duidelijk ook want haar orgasme duurt maar door, ik zie hoe ze met haar hoofdje op en neer gaat en hoe haar ogen inmiddels helemaal wazig staan van de lust. Ik beweeg me nog een tijdje door en laat me dan op Lotte zakken, bedek haar helemaal en kom zo samen met haar tot rust. ‘Dat was fijn Lotte, thnx.’ fluister ik in haar oor. ‘Mmm Jules, jij ook, ik vind je zo leuk, dit wilde ik al sinds ik je zag vandaag.’

Na nog wat samen chillen en strelend genieten van onze lijven geven we elkaar een dikke kus en staan we op. Vanuit de struiken duiken we ongezien het meertje in en doen dan alsof we een flink tijdje gezwommen hebben, we gaan naar de kant en zien dat onze vrienden nog steeds volop aan het glibberen en kronkelen zijn op de Twistermat. Iedereen is inmiddels bloot, glad van de olie en zelfs zusje Ankie, onze scheidsrechter, heeft zich bloot en glad in het gewoel gestort. ‘Kom op Lotte, wij ook nog even en zo nat als we zijn wurmen we ons tussen de wriemelende lijven. Zó, dat is lekker en geil zeg, na een tijdje heb je geen idee meer welke arm of been of buik of welke tietjes of pik of kut bij wie horen, alles wriemelt en draait om elkaar heen en het gegiechel en gelach is niet van de lucht. Regelmatig voel ik iemand aan mijn pik friemelen en ik laat ook niet mijn kansen liggen, als zich een tietje aandient kneed ik het graag even.

Als ik zo een tijdje heb mee gedaan voel ik dat dit richting iets gaat wat we volgens mij niet willen, we moeten het hier en met elkaar nog wel gezellig houden. Dus ik wurm me eruit en roep hard ‘Oké lui, genoeg zo, tijd om af te koelen, we gaan zwemmen.’ Gelukkig luistert iedereen, de een wel wat sneller dan de ander, maar op een gegeven moment rent iedereen richting het water. Maar Ankie komt naar me toe en fluistert dat ze me een spelbreker vindt. ‘Kan wel zijn zusje, maar we gaan hier niet met zijn allen liggen neuken, wat we vanmiddag deden kan al niet en binnenkort sluiten onze ouders hier de keet.’ ‘Kan wel zijn Jules, maar jij verdient hiervoor straf,’ en weg is Ankie. Naja.
Na een leuk spetterfestijn drogen we wat na op het gras en laten we onze hormonen tot rust komen. En dan is het tijd de boel op te ruimen en naar huis te gaan. Ik denk dat we deze middag niet snel vergeten.

En weer mijn zusjes

Die nacht, ik slaap al een tijdje, word ik wakker doordat er iemand naast me kruipt, ik voel een bloot lijf tegen me aan kroelen. Ik draag ‘s-nachts altijd shorts en voor ik besef wat er gebeurt schuift er een handje mijn broek in en strijkt het over mijn pik en ballen. ‘Jules, ben je wakker?’ fluistert Ankie in mijn oor, want zij is het dus. ‘Hé joh, wat doe je, ik sliep net’ murmel ik een beetje, nog niet helemaal wakker. ‘Wat denk je? Dit is dus je straf voor vanmiddag.’ gniffelt Ankie. ‘En trouwens, hoe vond je het vanmiddag met Lotte?’ ‘Ankie, duh?’ ‘Denk jij dat Lotte dat helemaal alleen organiseerde? Ik zat in het complot broertje, en het is precies zo gelopen als Lotte en ik gepland hadden.’ Nu ben ik echt meteen klaarwakker, niet te geloven, de rollen zijn wel echt omgedraaid, jongens lijken nu de lusttargets te zijn geworden. Even wennen, maar toch, mij hoor je niet klagen. En Ankie wil blijkbaar ook meer….

‘Broertje, ik heb je zo gemist. Ik dacht dat alleen ontmaagden genoeg zou zijn, maar ik wil meer en het liefst met jou. Ik wil je eigenlijk altijd!’ ‘Hé Ankie, niet doordraven hoor, we zijn en blijven broer en zus. D’r komt echt wel een vriendje voor jou en dan ben ik uit beeld.’ Ankie laat me geloof ik maar kletsen, ze wurmt ondertussen mijn shorts uit en kronkelt haar lijf op me, ik voel hoe haar stevige tietjes tegen mijn borst prikken. Mijn pik heeft echt geen enkele aanmoediging nodig, dag en nacht staat die klaar voor fun, van binnen hard als staal en van buiten zacht als fluweel snuffelt hij al aan Ankie’s ingangetje. Zij draait wat met haar bekken, snuffelt met haar kutje terug aan mijn pik en ja hoor, we vinden elkaar en langzaam maar zeker glijdt ze over mij heen. Maar toch, het is alsof ik er niet ben, een dildo op een plankje zou ook oké zijn, Ankie gaat gewoon haar goddelijke gang. ‘Ehm Ankie, ik ben er ook nog hoor.’ ‘Jules, ik voel toch hoe lekker je het vindt dus niet zeuren hoor.’ Meisjes zullen geloof ik nooit helemaal snappen dat onze pik zijn eigen gang gaat en we er echt niet altijd de baas over zijn.

Hoe dan ook, mijn pik is inmiddels al full swing in Ankies paradijsje gearriveerd en ik zou liegen als ik zei dat ik dat niet fijn vind, echt, ik vind het super. Ik trek mijn knieën nog wat hoger op, duw haar op haar schouders omlaag zodat ik Ankie forceer om nog wat dieper over mij heen te komen. Ze begint op mij op en neer te schuiven en eigenlijk wordt het steeds meer echt wippen. Haar tietjes, helemaal gek word ik van die prachtige vleesbolletjes, ze wippen zo lief mee en haar tepeltjes die snoeihard overeind staan en mij ‘aankijken’, geil. Vanuit mijn bekken begin ik mee te bewegen, als Ankie zich omhoog beweegt kantel ik mijn bekken omlaag en als ze dan weer over me heen schuift duw ik mijn pik met extra tegenkracht diep in haar. Omdat ik vanmiddag al klaarkwam in Lotte voel ik dat mijn ‘nood’ om klaar te komen minder hoog is maar Ankie staat al compleet op springen, ze sjort over mijn pik alsof het een roestvrijstalen staaf is, het schijnt niet kapot te kunnen volgens haar. Omhoog en omlaag, steeds zie ik mijn staaf uit haar kutje komen om daarna weer diep in haar te verdwijnen.

Dit is zó geil, jezelf steeds weer in een meisje te zien verdwijnen en dan ook nog je zusje. Ik trek Ankie voorover tegen mijn borst aan, ondertussen in haar doorpompend. En dan gebeurt het, mijn lieve zusje komt zo heftig klaar, niet te geloven, ze kreunt en gromt en glijdt over me heen dat het een lieve lust is, ze gaat weer rechtop zitten en krabt met haar nagels zo hard over mijn borst dat er rode strepen verschijnen. Oké zussie, dat kan ik ook.

Ik trek haar weer op me, stevig tegen me aan en draai me dan in één beweging om, Ankie ligt nu onder en ik boven. En dát is het moment, ze is ineens onderworpen, mijn dominante zusje ligt onder me met haar benen zo ver als maar kan uit elkaar en dat geeft mij de kans om haar totaal uit te wonen. En dat ga ik dus doen. Ik paal haar, ik neuk haar, ik beuk haar, ik ram haar, ik spies mijn neukstaaf zo diep mogelijk in haar neukbuisje, ik druk mijn eikel tegen haar baarmoedertje, naja, ik neuk haar zo hard als ik maar kan. Dat heeft ze verdiend en dat krijgt ze. En dit branie schoppende zusje vindt het dus ook nog geweldig, met haar benen zo wijd en haar kutje zo open mogelijk ondergaat ze mijn ontketende geweld, en ik twijfel er niet aan dat zij dit zo wilde, zij heeft dit bedacht en in mij naar boven gehaald.

Maar ja, neuken kunnen we nog wel aardig regisseren maar klaarkomen bijna niet. Ik voel nu hoe mijn ballen zich toch weer gevuld hebben met zaad, dat er hoognodig uit wil, op zoek naar eitjes, ik kan er niks aan doen. En yés, gelukkig is Ankie me net iets voor. Ineens klemt ze zich met alle spiertjes die ze in haar kutje heeft om mijn pik en klautert ze als het ware langs mijn pik totaal om me heen, ik kan me niet voorstellen dat twee mensen zich nog meer verbonden kunnen voelen. Ik ram en beuk en paal me zo diep mogelijk in haar, Ankie klemt zich met armen en benen om mij heen en dan gebeurt het, bij ons allebei tegelijk. Kreunend en zuchtend komen we om en in elkaar klaar, zo lekker dit.

En terwijl de orgasmes langzaam bij Ankie en mij uit onze lijven trekken voel ik hoe er weer iemand in mijn bed kruipt. ‘Gemeen, jullie zijn al zonder mij begonnen. Bewaar je nog wat voor mij Jules?’ Natuurlijk, Sanne! Je zal maar twee van zulke zusjes hebben…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 16323 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Plattelandsjongeren (3)”

Plaats een reactie