BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dominante salesmanager 2

De volgende ochtend werd ik wakker en dacht terug aan de avond ervoor. Ik had heerlijke sex gehad met mijn salesmanager die in haar eigen kamer had geslapen. We verbleven een paar dagen in Frankfurt want de beurs duurde 3 dagen en startte vandaag.

We hadden afgesproken dat we om 8 uur gingen ontbijten. De beurs begon pas om 10:00 uur dus we hadden tijd genoeg. Na het douchen trok ik mijn pak weer aan en ging naar de ontbijtzaal. Bij de entree van de ontbijtzaal zag ik Yvette al staan. Haar leren jurkje van de avond ervoor had ze ingeruild voor een leren broek die van voor en achter helemaal van glad leer was en als een legging om haar heupen en bovenbenen zat. De pumps waren ingeruild voor een paar exemplaren die een paar centimeter korter waren. Ik vond ze nog steeds hoog als je daar de hele dag op moet lopen, maar Yvette vond het blijkbaar geen probleem. Verder droeg ze een wit mannelijk overhemd met de bovenste 2 knoopjes open met daaronder een BH modelletje, “kijk mijn bandjes eens mijn decolleté accentueren”. De rode lippenstift was gelukkig weer terug en nu zag ik dat haar nagels zwart gelakt waren. “Goedemorgen mevrouw de salesmanager” zei ik, zullen we maar gaan ontbijten?“. Ze keek me aan en glimlachte. We liepen naar een hoek van het restaurant en gingen ontbijten terwijl we de strategie voor de dag doorspraken. We gingen daarna naar onze eigen kamer en spraken af elkaar om 9:30 uur te treffen in de lobby. Met een taxi gingen we naar het congrescentrum.

Gedurende de dag kon ik mijn ogen niet van Yvette afhouden. Wat zag ze er heerlijk uit in de leren legging, en ik wist iets wat haar gesprekspartners niet wisten. Ze is heerlijk in bed. We maakten veel nieuwe contacten en wisselden contactgegevens uit met potentiële klanten. Halverwege de middag hadden we een afspraak met een vrouw van rond de 55. Ze kwam uit München en had een interessant verhaal. Wat ik veel interessanter vond was haar verschijning. Zwart kort haar, blauwe ogen en mooie make-up en lange nagels die ze duidelijk niet zelf had gelakt. Het waren kleine kunstwerkjes. Ze droeg een blauw “business suit” type LaDress zoals sommige vrouwen dat geweldig staat. Ik schatte maat 42 omdat ze wat voller was, en de witte glanzende satijnen blouse maakte het af . Verder droeg ze vermoedelijk laarzen want het cremekleurige suède liep door tot onder haar broek. Een zeer intrigerende vrouw. Tijdens het gesprek was ik regelmatig afgeleid. Alles was groot aan deze vrouw. Niet alleen haar lengte haar borsten mochten er ook wezen was mijn inschatting. Na gedane business namen we afscheid en wisselden contactgegevens uit.

Het was een intensieve en vruchtbare dag. In de taxi terug naar het hotel merkte Yvette op dat ze de indruk had dat bij de afspraak met de vrouw in de business suit, ik niet alleen de business interessant vond, maar ook de betreffende vrouw. Ik kon haar geen ongelijk geven. “Het was een knappe verschijning die er zeer verzorgd uitzag” antwoordde ik. “Dat vermoeden had ik al” zei Yvette.

Bij het hotel aangekomen stelde Yvette voor om even op te frissen en om te kleden om daarna een leuk restaurant te zoeken voor het diner. We gingen ieder naar onze kamer en nadat ik de douche uitkwam, pakte ik een vers boxershort een spijkerbroek en een shirt uit de kast. Heerlijk even geen pak dat toch altijd je bewegingsvrijheid beperkt.
Net toen ik me wilde aankleden appte Yvette me. Ik wist niet wat ik zag: “kijk in de kast in de onderste la en trek dat aan. Doe je hotelbadjas aan en kom naar mijn kamer”. Razendsnel probeerde ik mijn gedachten te ordenen. Wat was hier aan de hand en hoe
had ze iets in mijn la kunnen leggen? Dat moest gisteren gebeurd zijn toen ze op mijn kamer was. Ik trok de kast open en opende de onderste la. Daar lag een cadeautje ingepakt in goudpapier met een lint er omheen. Ik pakte het uit de la en haalde het lint er af. Daarna verwijderde ik het gouden pakpapier en er zat een zwart doosje in. Ik maakte het doosje open en haalde er een boxershort uit. De stof was zwart en zijdezacht. Ik trok het boxershort aan en ik voelde een tinteling toen ik de stof over mijn heupen trok en de stof mijn middel omsloot. Mijn lid tekende goed af in deze boxer. Ik appte Yvette met de vraag wat zij dan aan had. Ze appte: “Wat dacht je hier van?” Begeleid door een foto van een lakslip en jarretels. Ik dacht dat ik gek werd. De gedachte dat aan de andere kant van de gang een vrouw op me wachtte in jarretels en een lakslip…… Waar ben ik in beland? De badjas lag nog ongebruikt op tafel, maar ik ging hem toch maar gebruiken na dit appje. In de badkamer deed ik nog even een lekker geurtje op en liep naar de kamerdeur. Ik realiseerde me ineens dat ik in mijn badjas de gang over moest, ook al was het maar naar de deur tegenover me. Met een stoïcijns gezicht deed ik de deur open en liep de gang op, met een stalen gezicht stak ik over. De kamerdeur van Yvette was opnieuw niet op slot. Zachtjes drukte ik de deur open. De gordijnen waren dicht en het licht was gedimd. Yvette leek niet aanwezig, maar vanuit de badkamer hoorde ik haar zeggen dat ze er zo aankwam.

Ik pakte een flesje champagne uit de minibar en zette dat op tafel. De 2 glazen haalde ik uit de kast en ging in een fauteuil zitten, wachtend wat Yvette van plan was. Dat ze iets van plan was, was wel duidelijk, maar wat? Na kort gewacht te hebben, hoorde ik hakken op de badkamervloer. De deur van de douche schoof open en het licht vanuit de badkamer verlichtte Yvette van opzij. Ze stond in het gangetje naar de kamer. Ze had dezelfde hoge stiletto’s aan als gisteren met een paar kousen die omhoog werden gehouden door een jarretelhouder. Onder de jarretelhouder zag ik een hoog opgesneden lakslip die de lengte van haar benen extra benadrukte. Om haar bovenlichaam droeg ze een lakcorset dat haar borsten strak omklemde waardoor er een heerlijk decolleté ontstond. “mijn hemel Yvette” stamelde ik. “Dit heb je allemaal voorbereid tot en met de mijn boxershort aan toe”. Ze gaf toe dat ze van te voren goed had nagedacht en dat op het moment dat ik gisteren naar de wc ging in mijn kamer, zij het boxershort in mijn la had gedaan. Haar haar zat weer in een paardenstaart en haar blik was geil. “Zullen we een gezellige avond hebben” vroeg ze. Dat was uiteraard een retorische vraag. Het was duidelijk dat zowel zij, als ik, er klaar voor waren. Ik opende het flesje champagne en schonk de glazen vol. Het glas tinkelde toen we proostten. Ik nam een slokje en de champagne tintelde in mijn mond. Het was heerlijk na een dag op een beurs staan. Yvette kantelde haar heup, strekte haar armen terwijl ze het glas bij haar heup hield. “Het is tijd voor actie” zie ze.

“Ik stel voor dat je op je buik op bed gaat liggen, en de rest aan mij overlaat. Geef je over en geniet”. Ze liep naar het bed en sloeg het dekbed naar het voeteneind. Daar was opnieuw een verrassing. Ze had een laklaken meegenomen dat het bed omtoverde in een uitnodigende glanzende zwarte vlakte. Yvette kwam naar me toe en knoopte met sensuele bewegingen langzaam de badjas los. Haar handen gingen over mijn buik en borstkas en met een soepele beweging viel de badjas op de grond. Ik stond voor haar in mijn boxershort. “Dat ziet er lekker uit” zei ze wijzend op de zwarte boxer. Ik ging liggen en voelde het enigszins koude laklaken. Yvette ging op haar knieën zitten op de andere helft. Het laken kraakte heerlijk onder ons gewicht. Voordat ze begon, kreeg ik een zijden sjaal over mijn ogen die werd vastgeknoopt op mijn achterhoofd. Ik zag dus helemaal niets meer en moest vertrouwen op mijn gevoel en gehoor. Ik hoorde een dop van een fles gaan en niet snel daarna vloeide de massageolie over mijn benen. Ze begon bij mijn voeten en werkte zo naar boven. Toen mijn bovenbenen aan de beurt waren, ging ze verzitten en drukte met haar bovenbenen mijn benen een beetje uit elkaar. Haar stiletto’s voelde ik aan de binnenkant van mijn been. Het was heerlijk om haar tussen mijn benen te voelen. Ze masseerde verder omhoog tot mijn billen. Ook de binnenkant van mijn bovenbenen werd niet vergeten. Ik hoop op een korte beroering van mijn ballen, maar ze werkte er vakkundig omheen.

Toen de onderkant klaar was, ging ze naast me zitten en begon ze heerlijk langzaam mijn nek te masseren. Ook mijn schouders werden niet vergeten. Terwijl ze bezig was met twee handen voelde ik ineens handen net boven mijn billen. “Maar dit kan helemaal niet” dacht ik. Hoe kan ze dit doen? Door de blinddoek kon ik niets zien, maar in mijn oor voelde ik zacht blazen. Een stem zei: “Und? Ist es gut so” Dat was duidelijk niet de stem van Yvette. Ik werd dus gemasseerd door twee vrouwen waarvan één mijn eigen Salesmanager was en de ander sprak Duits. Ik was de weg kwijt en ik wist niet wat me overkwam. “Aber natürlich ist es gut so, es ist super”. Veel meer kon ik niet uitbrengen terwijl ze rustig doorging met masseren. Welke handen bij welke vrouw hoorden kon ik niet thuisbrengen, behalve dat ik de controle aardig aan het verliezen was. Beide vrouwen deden hun werk voortreffelijk en hun handen vonden elkaar net boven mijn billen.

“Ga maar in het midden van het bed liggen. Dan zullen we je boxershort uitdoen.” zei Yvette. Ik schoof naar het midden, lichtte mijn heup iets op en de dames trokken de boxer naar beneden. “Het is duidelijk dat dit je opwindt aan het voorvocht in je boxer te zien” zei Yvette. De voor mij onbekende vrouw hoorde ik op het laklaken plaatsnemen. Daarna gingen ze zich concentreren op het enige stukje dat ze nog hadden overgeslagen. Mijn billen. Hoe ze het precies deden, weet ik niet, maar er waren vier handen die mijn billen verwenden. Glad van de olie gleden er vingers door mijn bilnaad naar beneden met lichte druk op mijn kontgaatje. Opwinding maakte zich van mij meester. Eén paar handen verplaatste zich terug naar mijn nek en de het andere paar handen bleef mijn billen verwennen. Die prikkels bleven gelijk, maar nu verdeeld over over twee plaatsen. Er zat nu een vrouw tussen mijn benen en een vrouw net boven mijn billen. Concentreren waar wat gebeurde werd nog moeilijker.

Langzaam werd er richting de zijkant van mijn borstkas gewerkt en na verloop van tijd gleden haar handen richting mijn tepels. De olie en het laklaken maakten dit allemaal mogelijk. Heel subtiel voelde ik een bovenlichaam mijn rug beroeren, maar had nog steeds geen idee wie het was. Ze deed echter zeer vakkundig haar werk. Haar ademhaling hoorde en voelde ik in mijn nek terwijl ze wederom voorover boog. Het werd zo langzamerhand een body to body massage. Haar handen verlieten mijn borstkas niet meer en ze lag, al masserend bovenop me. Mijn tepels had ze weten te vinden en die werden goed verwend. Door de lichaamswarmte was het laklaken niet meer koud en lekker soepel geworden. Het knisperde onder onze bewegingen. Net toen ik me afvroeg wanneer de voorkant aan de beurt was, kreeg ik het commando me om te draaien. Ik draaide me om en lag lekker in de olie die rijkelijk gebruikt werd. Mijn billen gleden over het laklaken. Er zat nu een vrouw met haar knieën bij mijn hoofd en een vrouw tussen mijn voeten. Mijn hoofd lag tussen twee volle dijen en ze begonnen weer te masseren. Mijn slapen werden gemasseerd en ondertussen werden mijn benen van onderen naar boven onder handen genomen. Langzaam werd er naar het centrum van mijn lichaam gewerkt.

Mijn nek en borstkas werden heerlijk gestreeld en ik voelde dat ik steeds meer tussen de dijen lag van de boven mij zittende vrouw. Ze streelde richting mijn navel terwijl ik subtiel haar borsten op mijn hoofd voelden, Van onder werd er langs de binnenkanten van mijn bovenbenen gestreeld. Ondertussen was mijn lul keihard geworden, maar geen van de vrouwen beroerde hem. Ik voelde lange nagels glijden over mijn bovenbenen door mijn liezen en over mijn buik terwijl mijn tepels ook weer hard waren gemaakt door de vrouw die mijn hoofd omklemde. Ze kneep met haar nagels in mijn tepels. Een heerlijke pijnscheut schoot door mijn lichaam.

Na een paar minuten lag mijn hoofd weer vrij en stopte het masseren van mijn tepels. Ik voelde een ademhaling boven mijn gezicht en een stem zei: ”aufgepasst”….. Ik schrok even want wist nu niet wat er ging komen. Mijn linker tepel werd opnieuw beroerd en stond stijf omhoog. Haar lichaam kwam tegen mijn hoofd en ik voelde de pijn door mijn tepel gaan. “Tepelklemmen”, schoot het door mijn hoofd. Dit was een vooropgezet plan en allemaal voorbereid door Yvette. Mijn rechter tepel werd keihard gemaakt en ik voelde een kettinkje op mijn borstkas waarna de tweede tepelklem ook werd aangebracht. Dit was een nieuwe ervaring voor me, maar het was zeker opwindend! Ondertussen was Yvette, die zat dus beneden, vakkundig mijn eikel aan het masseren. Mijn voorhuid had ze naar beneden getrokken en ze hield mijn lul in een stevige greep terwijl ze met haar duim mijn eikel streelde en het randje onder mijn eikel ook meenam. Mijn ademhaling versnelde en dat was het teken voor Yvette om even te stoppen, voordat ik klaarkwam. Mijn ademhaling normaliseerde en mijn geilheid zakte weer iets. Haar omklemming verlegde zich naar de basis van mijn lul en ze drukte mijn ballen naar beneden en streelde mijn lul met haar vingers precies het randje van mijn eikel beroerend. Met langzame bewegingen ging ze omhoog en weer naar beneden, omhoog en weer naar beneden. Tot mijn ademhaling weer versnelde ik dreigde klaar te komen…… stopte ze met strelen maar drukte met haar duim onderaan in het midden van mijn lul. Een siddering ging door mijn lichaam en kwam niet klaar. In de tussentijd werd mijn buik gestreeld door het tweede paar handen.

Er werd een korte pauze ingelast waarbij er duidelijk een nieuwe episode werd ingeleid. Ik voelde een handdoek die de olie van mijn lul haalde en de Duitstalige vrouw maakte huidcontact ter hoogte van mijn heup. Haar handen gingen over mijn buik naar boven en ik voelde hoe ze zachtjes in mijn gezicht blies om mijn zintuigen te prikkelen. Heel langzaam en voorzichtig voelde ik een vinger in mijn mond gaan die naar champagne smaakte. Ik moest mijn mond verder openen en ze goot wat champagne in mijn mond. Daarna voelde ik heel voorzichtig haar lippen op de mijne. Het plakte een klein beetje, waarschijnlijk van de lippenstift. Daarna voelde ik het puntje van haar tong een rondje maken over mijn lippen om te eindigen tussen mijn lippen. Deze vrouw wilde tongzoenen, maar ik kende haar dus niet. Ik rook een heerlijke parfum en gaf me over. Haar tong raakte de mijne en zij proefde naar champagne. Ze had dus duidelijk ook een slok genomen terwijl onze tongen om elkaar heen dansten.

Mijn lul was van de olie ontdaan en nu voelde ik iets van beneden naar boven gaan. Van de stam tot mijn eikel, net zoals net mij vingers gedaan werd. Dit waren echter geen vingers, dit kon alleen maar een tong zijn! De tong van Yvette die mijn lul aan het likken was. Ik was dus aan het tongzoenen met een onbekende Duitse vrouw terwijl Yvette mijn schacht likte. Wat een ervaring! Ze likte rond mijn eikel en ook het topje werd niet vergeten. Haar handen gebruikte ze niet want ik voelde alleen haar tong. Na het likken werd mijn eikel omvat door haar lippen en zoog ze met haar lippen mijn eikel omsluitend aan mijn lul. Ik hield het niet meer en mijn ademhaling ging omhoog, Yvette begreep het signaal en nam even pauze, terwijl ik nog steeds aan het tongen was met de Duitse vrouw. Yvette had zich duidelijk nog niet uitgekleed want ik voelde het lakcorset over mijn benen gaan. Het tongzoenen werd langzaam minder intens en subtiel werd het beëindigd.

Yvette had een korte pauze ingelast maar hervatte haar pijpbeurt. Ze omsloot mijn harde lul en ik voelde dat ze iets kouds in haar mond had. Ze had een slok champagne genomen zonder door te slikken en was me nu aan het pijpen! Ik voelde dat de tepelklemmen werden verwijderd en zelfs dat gaf een pijnsensatie. Mijn tepels werden aangeraakt en waren super gevoelig. Elke aanraking kwam twee keer zo hard binnen. Het verwijderen van de klemmen bleek de opmaat naar meer. Ik voelde dat ze op mijn borstkas ging zitten met haar blote billen. Heerlijke gladde stevige billen die dankzij de olie over mijn borstkas gleden. Een BtoB met haar billen op mijn borstkas. Ze kwam met haar handen op mijn voorhoofd en ik voelde vingers tussen de blinddoek en mijn huid. Langzaam trok ze de blinddoek over mijn voorhoofd. Het licht in de kamer was nog steeds gedimd en ik keek recht in de ogen van de vrouw waar we vanmiddag een afspraak mee hadden.

Monique heette ze en ze glimlachte en zei:”gefällt es dir”? Ik kan alleen maar bevestigend knikken. Een geweldige E cup zat halverwege haar en mijn gezicht. Haar borsten stonden nog fier overeind ondanks haar leeftijd. Toen mijn blik omlaag ging keek ik recht tegen haar lipjes aan die helemaal glad geschoren waren. Ze bewoog langzaam omhoog en kwam met haar kut vlak voor mijn mond zitten. Ik rook het geil dat in haar kruis hing. Ik knikte haar opnieuw en ze schoof op haar knieën verder naar voren. Met mijn tong likte ik van onderen naar boven over haar buitenste schaamlippen. Toen deze lekker nat waren ging ik met het puntje van mijn tong tussen de schaamlippen naar boven likken. Tenslotte waren haar binnenste schaamlippen aan de beurt om verwend te worden. Terwijl Yvette me nog steeds mijn lul met haar mond omvatte.

De champagne had ze ondertussen doorgeslikt……… Het kutgeil droop op mijn tong en over mijn lippen. De sapstromen namen toe en ik begon haar klitje te stimuleren met mijn tong terwijl ik doorgleed naar beneden tussen haar binnenste schaamlippen. Ik drukte mijn tong steeds verder naar binnen en ze werd steeds geiler. Haar lipjes spanden samen en ze kwam klaar terwijl ik haar aan het likken was. Het vocht vloeit nu rijkelijk over mijn gezicht en liep langs mijn mondhoeken in mijn nek langs mijn oren. Ze slaakte een zucht terwijl ik voor het eerste mijn handen ging gebruiken. Ik pakte haar heerlijke borsten en masseerde ze. Haar tepels waren in no-time hard van opwinding. Ik veegde wat kutsappen van mijn gezicht en gebruikte dit als glijmiddel om haar verder op te winden door het masseren van haar borsten.

Ze sloeg haar hoofd achterover en spande haar bovenlichaam als teken dat ze het lekker vond. Mijn handen gleden daarna van haar kruis naar boven om met nog meer geil haar borsten te laten glimmen. Ze genoot zichtbaar, maar wilde nog wat anders doen. Ze gleed van me af en draaide zich om. Ik had zicht op haar billen en met mijn handen kon ik haar borsten blijven masseren. Ze zat met haar rug naar me toe bovenop me. Yvette stopte met likken en schoof tussen mijn benen verder omhoog naar mijn keiharde lul. Ze hurkte en ging boven mijn lul zitten en vroeg of het goed was. Ik knikte, en langzaam omsloot ze met haar natte kut mijn lul. Ze begon zachtjes te rijden. Dat ze zelf ook goed opgewonden was, bleek wel uit de soppende geluiden die haar bewegingen veroorzaakten. Ik had dus een trio met twee prachtige vrouwen waarvan Yvette nog steeds haar korset aan had en Monique was dus naakt.

Langzaam bogen de twee vrouwen zich naar elkaar toe en ze verkenden elkaars gezicht met hun handen. Ze streelden en maakten rondjes op elkaars lippen. Ik ging er vanuit dat Monique dezelfde “behandeling” kreeg als Yvette. Ik kon net langs Monique heenkijken om te zien wat er allemaal gebeurde, maar de spiegel in de kledingkast naast het bed was een grotere hulp. Yvette bereed mijn lul en hun hoofden bogen steeds dicht naar elkaar toe. Monique gleed iets van mijn borstkas af en zat zo dicht bij Yvette dat hun monden elkaar vonden. Ze waren dus beiden bi want ze gingen er vol voor. Gepassioneerd tongden ze elkaar. Mijn ademhaling ging omhoog en Yvette verhoogde het tempo terwijl ze bleef tongen. Er was niet veel meer nodig om mij te laten komen. Het zaad spoot bij Yvette naar binnen. Ze bleef doorrijden tot mijn lul slap was. Het zaad droop uit haar kut en ik was meer dan voldaan. Yvette was echter in tegenstelling tot Monique nog niet klaargekomen. De vrouwen verlegden de aandacht volledig naar elkaar en begonnen elkaar te vingeren. Beide waren ze drijfnat en het soppende geluid van de twee vrouwen vulde de kamer.

Ik streelde ondertussen om beurten hun borsten en de vrouwen hadden vooral oog voor elkaar. Ze keken elkaar strak aan en het ritme ging verder omhoog. Simultaan vingerden ze elkaar terwijl het geil het laklaken nog natter maakte. Het duurde niet lang voordat eerste Yvette en daarna Monique voor de tweede keer klaar kwam.

We lagen met zijn drieën na te genieten op bed. Ieder met zijn eigen ervaring. Yvette bekende dat ze niet wist dat Monique bi was en dat het voor Yvette haar eerste bi ervaring was. Het was haar goed bevallen. Voor mij was het het eerste trio waar ik nog lang aan zal terugdenken. Het is overbodig om te zeggen dat niet lang daarna het contract werd gesloten met het bedrijf waar Monique de CEO was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6393 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie