BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dominante salesmanager

Als CEO van een handelsonderneming ben ik veel op reis. Meestal alleen, maar soms ook met collega’s. We hebben een leuke groep mensen van diverse leeftijden. Onze salesmanager Yvette is tegen de 50 jaar en niet een heel opvallende verschijning. Maar ze is wel bijna één meter tachtig en heeft nog een prima figuur. Verder heeft ze onopvallende make-up en geen uitspattingen qua kleding. Ze doet haar werk, valt verder niet op en is soms zelfs introvert. Als we een personeelsfeestje hebben zal ze niet opvallen door eens flamboyant gekleed te gaan. Ook op de dansvloer zal ze de show niet stelen. Gewoon een hard werkende, middle of the road type dat uitstekend werk levert. Het voordeel van een vrouw op deze leeftijd is de toewijding aan het werk. De kinderen die ze heeft zijn pubers en dus veel zelfstandiger dan een paar kleuters van een mid dertiger.

Afgelopen maandag hadden we een meeting met alle managers en op de agenda stond het bezoeken van een beurs in Frankfurt. De uitkomst was dat er veel te halen zou kunnen zijn voor ons bedrijf en dat ik de beurs zou bezoeken samen met Yvette. Ik reis zelden met collega’s omdat ik het wel zo makkelijk vind alleen te reizen. Je hoeft met niemand rekening te houden en kan doen en laten wat je wil. Eerst nog even de omgeving verkennen bij het hotel en dan pas laat eten is makkelijker als je alleen bent, dan dat je met meerdere mensen onderweg bent waar je rekening mee moet houden.

Yvette en ik hadden afgesproken met de auto naar Duitsland te rijden. In 4,5 uur ben je tenslotte in Frankfurt. Op de carpoolplaats langs de A12 had ze haar auto geparkeerd en stapte ze in. Ze had deze keer niet haar kantooroutfit aan, maar had een goed zittende hip gesneden spijkerbroek aan met daaroverheen gladde zwarte laarzen met een aardige hak. Verder droeg ze een witte hoody en zag ik ineens opvallend veel sieraden. Een halsketting droeg ze wel vaker maar ze had nu een aantal ringen om haar vingers die ze normaal niet droeg. Haar nagels waren duidelijk kort voor vertrek gelakt want afgelopen week op kantoor had ze nog geen nagellak. De kleur… rood. Haar haar zat strak naar achteren in een paardenstaart.

Ondertussen ben ik wat handiger geworden in het maken van opmerkingen naar vrouwen en weet dat ze het leuk vinden als je iets echt meent en het dan ook zegt. Ze zit nauwelijks naast me of ik geef haar een compliment voor hoe ze er uitziet. Ze glimlacht en neemt het compliment met plezier in ontvangst. Onderweg moet ik natuurlijk regelmatig in mijn rechterspiegel kijken en dan glijdt mijn blik langs Yvette. Ondertussen peinzend hoe het kan dat deze vrouw er ineens een stuk aantrekkelijker uitziet dan ik toe nu toe had opgemerkt. Ze had ineens een andere kledingstijl en ook haar make-up was wat sterker aangezet. Vandaag had ze voor het eerst lippenstift op. Op kantoor had ze dat nooit. Ze was eigenlijk best wel aantrekkelijk. Ik vroeg me dingen af die ik me toe nu toe nooit had afgevraagd, zoals welke cupmaat ze zou hebben en wat voor lingerie er onder die kleding zou zitten. Die kleding was misschien geen maat 38 meer maar meer dan maat 40 was het ook niet.

Na een 2 uur rijden was het lunchtijd en stopten we bij een wegrestaurant om wat te eten. Meestal valt de kwaliteit tegen, maar deze keer was de soep met een broodje best lekker. We praatten wat over werk en de beurs en hoe we het zouden aanpakken zodat we zoveel mogelijk contacten zouden opdoen om nieuwe business te genereren. Na de lunch was het werkgerelateerde gepraat wel voorbij. We hadden een plan en daar zouden we ons aan houden. Het was nog ruim 2,5 uur naar Frankfurt dus werden er andere gespreksonderwerpen aangesneden. Ze bleek veel te sporten. Hardlopen en fitness hielden haar fit vertelde ze. Mijn vraag over hoe ze dat lichaam behield was in ieder geval beantwoord. Ze liep halve marathons, Geen wonder dat die benen nog strak waren. Ook haar billen waren strak, dat had ik al gezien toen we naar het wegrestaurant liepen en ik even achter haar liep. Toen ze er achter kwam dat ik ook hard liep, stelde ze voor in Frankfurt eerst nog even te gaan lopen en dan wat later te eten. Een prima plan natuurlijk!

In de tweede helft van de middag kwamen we aan in Frankfurt en checkten in in het Marriot. Mijn secretaresse kent mijn voorkeuren en ik had de opdracht gegeven voor Yvette een gelijkwaardige kamer te boeken. Mijn voorkeur gaat uit naar niet al te oud hotel of een hotel met gerenoveerde kamers. Verder een 2 persoons-bed zodat ik met mijn ruim 1.90 lekker de ruimte heb. Een beetje ruimte is ook wel lekker aangezien ik soms uren aan het werk ben op de kamer. Uiteraard vallen deze kamers in de wat hogere prijsklasse.
We spraken bij het inchecken af dat we 20 minuten later zouden gaan hardlopen. Samen gingen we met de lift naar boven en de kamers bleken tegenover elkaar te liggen. “Tot zo zei ik”. Ik pakte wat spullen uit mijn tas en hing mijn pakken uit. We zouden 4 nachten blijven en eerst nog overnachten voordat we de terug gingen rijden. Mijn hardloopspullen had ik uiteraard bij me en legde ze op bed. Ik deed snel mijn runninghorloge om en hardloopspullen aan. Precies 20 minuten later was ik beneden. Yvette stond al te wachten. Het was warm buiten dus ook zij was luchtig gekleed. Een kort broekje en lycra shirtje zonder mouwen en een cap waar haar paardenstaart uitstak. Ik was een moment van slag. Blijkbaar zag ze dat want ze zei:”jaaaa, dat is wat anders dan die kantooroutfits” en ze knipoogde erbij.

Na 3 kwartier waren we terug in de lobby van het hotel en spraken af om om half acht elkaar in de lobby te treffen om het hotelrestaurant te eten. Daar hadden we een afspraak met een zakenrelatie die we al jaren kenden. Na het douchen deed ik mijn pak en witte overhemd aan zonder stropdas. Even snel wat gel in mijn haar en liep ik de kamer uit. Enkele meters voor me liep een vrouw en mijn twijfel was snel verdwenen. Het was Yvette die een spoor van Chanel #5 door de gang trok op weg naar de lift. Behalve het heerlijke parfum had ze iets aan wat ik niet achter haar gezocht had. Ze droeg een zwart leren jurkje dat de contouren van haar lichaam niet verborg. Hoog gesloten met korte mouwtjes en een paar kousen met pumps van een centimeter of 7 of 8. Wat een heerlijk vooruitzicht haar zo aan tafel te zien zitten vanavond.

“Goedenavond” zie ik toen ik naast haar stond toen ik bij de lift aankwam. “Jij ook goedenavond” zei ze. “Wat Heb jij een goede kledingsmaak”, merkte ik maar gelijk op. En toen gebeurde er iets waar ik geen rekening mee had gehouden. Ze zei “dank je, ik dacht dat jij deze outfit wel kon waarderen”, en in één zin er gelijk erachteraan: “Ik heb wel eens mee zitten gluren op je Instagram en zag ik dit soort kleding ook voorbij komen”. Ik was verbouwereerd, maar moest inderdaad toegeven dat dit op mijn Instagram voorbij kwam. In de lift kon ik haar eens goed bekijken dankzij de spiegel. Ik wist niet wat ik zag. Ze had weer een staartje in gedaan en haar ringen en oorbellen waren niet in de hotelkamer achtergebleven. De rode lippenstift was ook weer terug. Ze zag er heerlijk uit.

We liepen het restaurant in en werden naar onze tafel begeleid waar onze gasten al aan een drankje waren begonnen. Na de begroeting bestelde ieder een voorgerecht en hoofdgerecht en kabbelde de avond voort. Zakelijke diners zijn meestal niet de meest interessante avonden maar vanavond had ik in ieder geval iets om naar te kijken. Mijn collega Yvette die volgens mijn schatting toch minimaal een c cup had. Na het dessert namen we nog een drankje en vertrokken onze gasten. “Zullen we hier nog een drankje in de bar nemen of maken we het ons makkelijk op de kamer” vroeg Yvette. Uiteraard koos ik voor de laatste optie en we liepen naar de lift. Boven aangekomen opende ik met de keycard de deur van mijn kamer en liepen naar binnen. “Oh, jouw kamer is precies gelijk aan die van mij” zei ze. “Uiteraard” zei ik, “waarom zou dat niet zo zijn?” vroeg ik. “Omdat jij de CEO ben en ik de salesmanager. Ik kan me best voorstellen dat jij een luxueuzere kamer boekt voor jezelf”. Ik antwoordde dat ik deze kamer groot genoeg vond en met een kingsize bed en een badkamer van naar schatting 30 vierkante meter, was er ook ruimte genoeg. Een enorme TV paste met gemak in de kamer. We trokken de minibar open en ik nam een whiskey.

Yvette nam een witte wijn en ging in de fauteuil zitten schuin tegenover me. Ze deed haar benen over elkaar en ik zag de rand van haar kousen die duidelijk niet doorliepen verder naar boven. Ze zag dat ik het opmerkte en vroeg wat ik er van vond. Ik begreep dat het niet ging over het gesprek in het restaurant, maar om haar outfit waaronder ik nu dus een jarretel vermoede. “Ik kan niet anders dan zeggen dat je er ravissant uitziet” antwoordde ik. “Waar komt dit ineens vandaan” vroeg ik. Toen kwam het verhaal dat haar relatie op de klippen was gelopen naar ruim 20 jaar en dat ze wist dat ik vrijgezel was. Toen duidelijk werd dat we met z’n tweeën naar Frankfurt zouden gaan, had ze dit bedacht en ze vroeg zich af, wat ik daar van vond. Mijn antwoord dat ik overdonderd was, kon ze begrijpen, maar direct daarna stond ze op en ging voor me staan steunend op een heup en een voet een beetje naar buiten gedraaid zoals een vrouw dat kon, en ze vroeg of ik zin had in meer. Ik antwoordde bevestigend en zei dat “what happened in Frankfurt, stayed in Frankfurt”. Ik kreeg een knipoog en ze zei dat ik over 15 minuten naar haar kamer moest komen als ik meer wilde.

Na 15 minuten verliet ik mijn kamer en stak de gang over. De deur zat op slot, maar het slot was uitgedraaid zodat de deur niet dicht kon vallen. Ik kon dus zo naar binnen lopen. Langzaam liep ik door het gangetje en toen ik de hele kamer kon overzien stond ze daar. Het leren jurkje had plaatsgemaakt voor een strakke zwarte latex broek die glom in het licht. Verder droeg ze een zwart latex topje met blote buik, haar tepels staken door kleine openingen in het topje. De pumps waren ingeruild voor exemplaren met nog hogere hakken maar nu in de kleur rood. De halflange zwarte leren handschoenen completeerden haar outfit. Ik kon geen woord uitbrengen. De make-up was nog wat verder aangezet en de rode lippenstift was bijgewerkt en contrasteerde met haar zwarte outfit. Ze zei dat ze dacht dat ik dit wel lekker zou vinden, opnieuw refererend aan het begluren van mijn Insta account. Ik had al wat verrassingen te verwerken gehad, maar ook hier was ik weer blij verrast. Ik stamelde dat ze er heerlijk uitzag. “Als jij gedomineerd wil worden, moet je het spel meespelen en zal ik je een heerlijke avond bezorgen” zei ze. Het stopwoord is “Frankfurt” als je wil stoppen. Ik knikte instemmend en daarna was ik de controle kwijt.

Ik moest me langzaam uitkleden terwijl ze toekeek. Ik hield mijn boxershort aan, maar dat was niet de bedoeling. Ik stond naakt in de kamer met tegenover de ietwat saaie salesmanager die was getransformeerd in een vamp. Ze ging achter me staan en met de zijkant van haar wijsvinger drukte ze tussen mijn billen en haar duim op mijn onderrug om me richting de spiegel te dirigeren. Toen ik voor de spiegel trok ze een zijden sjaal uit haar decolleté, rolde deze op en blinddoekte me. Ik was nu totaal overgeleverd aan mijn collega. Terwijl de heerlijke geur van haar parfum mijn neus binnen kwam, drukte ze zich van achter tegen mij aan. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug en haar onderlichaam drukte tegen mijn billen. Via mijn heupen voelde ik haar met leer gehandschoende handen via mijn heupen naar mijn liezen gaan waar ze langzaam van boven naar beneden doorheen gleed. Net boven het begin van mijn lul hield ze halt en gleed ze terug naar boven in mijn liezen. De tweede keer gleed ze wel met haar handen verder door en beroerde ze zachtjes mijn ballen. Mijn lul stond ondertussen behoorlijk overeind. Met haar vingers masseerde ze zachtjes mijn ballen en met haar duimen drukte ze mijn steeds harder wordende lul naar beneden.

Met omfloerste stem zei ze “zo te zien is er iemand nogal geil”, en ik kon alleen maar “ja” zeggen terwijl haar tepels tegen mijn rug prikten en mijn billen haar latex broek beroerden. Haar duimen speelden met mijn eikel terwijl ik voelde dat dat steeds beter ging glijden. Omdat ik niets kon zien vermoedde ik dat er nu al genoeg voorvocht uit mijn lul kwam om haar handschoenen voldoende glijmiddel te geven heerlijk over mijn eikel te glijden. Daarna pakte ze met een hand mijn zak en trok even aan mijn ballen, terwijl ze met haar andere hand mijn pik omklemde. Mijn pik werd nog harder en het leer van haar handschoenen voelde heerlijk over mijn lul. Daarna gleden haar handen via mijn liezen naar boven en werden mijn tepels hard gemaakt. Ze kneep er even in en voor ik het wist had ze er een tepelklem opgezet. Met een kettinkje waren de tepelklemmen met elkaar verbonden. Heel even drukte ze het kettinkje naar beneden waardoor er aan de klemmen getrokken werd. Een siddering ging door mijn lichaam.

Toen pakte ze mijn heupen en moest ik me omdraaien. Ik rook de Chanel #5 terwijl ze op enkele centimeters voor me moest staan. Ik hoorde haar rustige ademhaling. Ze pakte mijn hand en begeleidde mij naar het hoofdeind van het bed. Haar handen pakten mijn schouders en drukten deze naar beneden. “en nu omhoog schuiven” zei ze. Ik gleed met mijn billen over de knisperende lakens en lag stil. Ze pakte mijn enkels en spreidde mijn benen. Daarna hoorde ik wat gerommel in de kamer, maar kon niet thuisbrengen wat er precies gebeurde. Toen voelde ik dat ze vanaf het voeteneind het bed op kwam. Ik hoorde de latex broek zacht schuren over de lakens. Haar knieën voelde ik aan de binnenkant van mijn dijen. “Zo, zei ze, ik zal jou eens even verwennen”.

Ze pakte opnieuw mijn lul die nog steeds hard was. De aanraking met het leer en een paar subtiele trekbewegingen zorgden er voor dat ik keihard was. Met één hand hield zijn mijn lul recht omhoog toen ze vroeg: ”vertrouw je me”, “natuurlijk vertrouw ik je” zei ik. Als je niet meer wil, dan ken je het codewoord, zei ze. Daarna voelde ik glijmiddel over het topje van mijn eikel vloeien en kwam er iets kouds vanaf de stam van mijn harde pik omhoog. Het gleed langs mijn lul en stopte onder het randje van mijn eikel. Ze draaide een paar rondjes rond de onderkant van mijn eikel en gleed toen naar boven. Daar draaide ze in cirkeltjes naar het topje van mijn lul. Toen ze stopte met cirkelen was ze bij mijn plasgaatje met het voorwerp waarvan ik niet wist wat het was. Heel langzaam drukte ze naar binnen en ik voelde hoe ze mijn lul binnendrong. Sounding, schoot door mijn hoofd. Heel langzaam schoof het staafje mijn lul in. Soms trok ze even terug om daarna weer dieper in me door te dringen. Mijn ademhaling versnelde terwijl ze nog steeds langzaam het staafje mijn lul in duwde.

Na een tijdje stopte ze en voelde ik dat ze langs mijn prostaat wreef. Het was een heel geil gevoel wat ik nooit eerder had gevoeld. Ze geilde me steeds verder op en ineens voelde ik een trilling door mijn lul gaan. Ze had een vibrator tegen het staafje gezet dit trillingen tot in mijn prostaat veroorzaakte. Terwijl het getril van de vibrator tegen het staafje goed te horen was, had ik een hemels gevoel. Ze had me totaal onder controle en ik genoot met volle teugen. Terwijl ik me concentreerde op mijn lul trok ze ineens aan het kettinkje tussen de tepelklemmen. Ik wist niet meer waar ik me op moest concentreren maar de pijnprikkel was heerlijk. Na een tijdje stopte de vibrator en trok ze het stalen staafje uit mijn lul. Ze liet mijn lul los en ik voelde dat ze over mijn heen boog en iets op mijn lippen hield. “even schoonmaken” zei ze en ik likte het staafje dat zojuist nog in mijn lul zat. “Zo te zien wond je dit allemaal wel op”. Zullen we dan maar verder gaan?”

En zonder het antwoord af te wachten ging ze verder. Ze gleed van het bed af en ik hoorde dat ze kamer verliet. Direct daarna hoorde ik haar hakken in de badkamer op de stenen vloer tikken. Wat een heerlijk geluid! Binnen een minuut hoorde ik weer het getik van haar pumps op de stenen vloer en schoof ze weer op bed tussen mijn benen. Ze legde iets op mijn buik wat ik niet kon thuisbrengen. Het voelde aan als blokjes kaarsvet. Ze wreef er langzaam mee over mijn buik en de blokjes losten op. Ze smolten als sneeuw voor de zon terwijl haar handschoenen heerlijk over mijn buik en borstkas gleden rond mijn tepels en het kettinkje. Ineens wist ik wat het was. Ik had dat thuis ook een keer geprobeerd. Cocosvet is een super lekker glijmiddel. Langzaam werkte ze naar beneden met haar handen terwijl mijn pik alweer aardig stijf werd. Zonder deze te beroeren masseerde ze vaardig mijn erogene zone. Ze gleed over de voorkant van mijn bovenbenen zo naar de binnenkant en weer omhoog naar mijn zak. Ook gleed ze onder mijn billen met 2 handen zodat alles lekker glad was van het vet. Haar duim hield ze dan op mijn kontgaatje maar ze drukte niet door. Ze was volop aan het teazen. Het wond me enorm op. Ze ging verzitten en ik voelde haar knieën hoger tussen mijn dijen komen.

Terwijl ze zich voorover boog gleden haar handen over mijn bovenlichaam naar boven in een V vorm uitkomend bij mijn schouders. Ze herhaalde dit 3x en de laatste keer gleed ze terug om langzaam via mijn liezen naar mijn kontgaatje te gaan. Ze zette er een vinger tegenaan en die ging dankzij het vet makkelijk naar binnen. “zo dat is niet de eerste keer zo te zien. Dat gaat soepel”. En voor ik het wist duwde ze een tweede vinger naar binnen. Langzaam ging ze heen en weer en masseerde ze mijn prostaat terwijl ze mijn lul omklemde met haar ander hand. Langzaam trok ze mijn voorhuid naar beneden terwijl ze met haar duim over het topje van eikel gleed. Ze bleef naar beneden trekken totdat ik een fijne pijnprikkel voelde doordat mijn voorhuid helemaal naar beneden was getrokken. Dat hield ze even vol en omklemde mijn lul nog harder om langzaam weer omhoog te gaan. Met dezelfde druk bleef ze mijn lul omklemmen om daarna nog een keer omlaag te gaan en mijn voorhuid nog dieper naar beneden te trekken. Mijn lul was keihard en het door het cocosvet en ik voelde een stroom van voorvocht uit mijn lul komen. Ze zag en aarzelde geen moment. Ze boog voorover en likte het voorvocht met het puntje van haar tong van mijn gladde eikel. Daarna voelde ik haar lippen op de mijn en tongde ze het voorvocht door onze monden.

Ze bleef in dezelfde positie zitten en begon me af te trekken terwijl mijn prostaat werd gemasseerd. Ik was in de zevende hemel. Terwijl ze doorging voelde ik dat ze nog dichterbij kwam ze haalde haar vingers uit me. Ik moest mijn heupen omhoog doen en ze schoof er een kussen onder. Daarna voelde ik iets tegen mijn kontgaatje en voor ik het wist drukte ze een dildo naar binnen. Ze begon me langzaam ritmisch te neuken. Toen haalde ze de blinddoek van mijn ogen en ik moest even knipperen tegen het licht. Maar dat wende snel. Tegenover me zat een heerlijke vrouw met keiharde tepels en een grote glimlach van de rood gestifte lippen, die me in mijn kont neukte en me aftrok. “Ik hou dit niet lang vol,” zei ik. “Dat geeft niks” zei ze. Morgen mag je mij verwennen. Ze bleef maar neukbewegingen maken het tempo ging omhoog terwijl het aftrekken ook steeds sneller ging. Na een paar minuten hield ik het meer. Het zaad spoot omhoog over haar leren jurk terwijl ze bleef doorneuken tot ik helemaal niets meer had. Ik was helemaal voldaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11215 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “De dominante salesmanager”

Plaats een reactie