BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een spannend oud en nieuw.

Mijn vrouw en ik zijn een gemiddeld stel van midden dertig. Dit afgelopen nieuwe jaar hebben we besloten, om onszelf te trakteren op een avondje uit in de stad. Met twee kleine kinderen hebben we zelden tijd voor onszelf. We maakten afspraken om voor oudejaarsavond naar een plaatselijk hotel te gaan. We hadden vooraf een kamer betaald, zodat we niet laat of dronken naar huis hoefden te rijden. Mijn vrouw had een nieuw feestjurkje gekocht, en na lang smeken van mijn kant, stemde ze ermee in om nylonkousen te dragen in plaats van panty’s. Ze droeg een bijpassende Bhtje, string en jarretellegordel, die ik voor haar verjaardag had gekocht. Mijn vrouw, Suze, heeft donker haar, volle borsten en welgevormde heupen. Ze is er nu eigenlijk beter aan toe dan voordat ze kinderen kreeg. We gingen met een ander stel naar het feest, en waren van plan hen daar te ontmoeten. De babysitter was een half uur te laat, dus belde ik haar naar huis. Haar moeder zei dat ze een avondje uit was geweest, en niet tegen haar had gezegd dat ze op onze kinderen moest letten!

We waren behoorlijk genaaid door dit bericht. Het was al bijna negen uur, en er was geen enkele hoop op het vinden van een andere oppas. Ik zei tegen Suze dat ze toch naar het feest moest gaan, omdat er voor betaald was, en ze stemde uiteindelijk toe. Hoe dan ook, aangezien onze vrienden ons zouden ontmoeten, zou ze daar niet alleen zijn. Ongeveer tien minuten nadat Suze was vertrokken, ging de telefoon. Het waren onze vrienden, die belden om te zeggen dat ze ons niet zouden kunnen ontmoeten op het feest. Het leek erop dat de avond van iedereen behoorlijk snel bergafwaarts ging. Ongeveer een uur later zag ik onze buurvrouw haar oprit oprijden. Ik ging naar haar toe, en vroeg wat ze zo vroeg thuis deed. Ze zei dat ze ruzie had met haar vriend, en besloten had om naar huis te gaan. Ik vertelde haar over de babysitter, en ze zei dat ze graag zou blijven om op de kinderen te passen. Ik ging als een gek naar boven, en kleedde me weer aan.

Ik ging naar het hotel waar het feest was, en controleerde of Suze haar sleutel al had gekregen. Dat had ze, dus pakte ik de mijne, en liep de balzaal binnen. Ik pakte een biertje, en ging aan de kant staan om te kijken of ik haar kon zien. Na ongeveer een kwartier zag ik haar dansen met een jonge vent. Ik ben niet bepaald het jaloerse type, dus ik raakte niet in paniek of iets dergelijks. Eigenlijk heb ik een hekel aan dansen, dus vond ik het best dat ze al aan het dansen was! Ik weet niet waarom, maar toen de dans eindigde, liep ik niet naar haar toe. Ze liep met de jongen naar een tafel aan de zijkant, en ging bij hem zitten. Er zaten nog twee andere jongens. Ze waren allemaal met elkaar aan het praten, toen de jongen met wie ze had gedanst, zijn hand op haar been legde. Ze verstijfde daarbij een beetje, en legde haar hand op zijn hand. Ik grijnsde toen ik dat zag, en besloot alleen in te grijpen als het uit de hand liep. Een paar minuten later begon een langzaam nummer te spelen, en tot mijn verbazing liet ze zich door deze jongen de dansvloer op leiden. Ze dansten dicht tegen elkaar, en na een paar tellen bewoog hij zijn hand naar haar billen. Ze vindt het heerlijk om over haar billen te worden gewreven, maar ik was verrast toen ze zijn hand niet weg trok. Het lied eindigde, en ze liepen hand in hand van de dansvloer. Ze gingen weer aan tafel zitten, en hij legde zijn hand weer op haar been. Deze keer liet ze het toe. De jongeman begon brutaler te worden, en bewoog zijn hand steeds hoger, totdat hij halverwege haar dij was. Ik weet het moment, dat hij de boord van haar nylonkousen raakte, omdat hij opgewonden lachte. maar ik was verrast toen ze zijn hand niet tegen hield.

Ik besloot dat dat genoeg was, maar ik wilde haar niet in verlegenheid brengen. Ik besloot de zaal rond te lopen, en naar de tafel te gaan, zodat ze me zou zien aankomen. Ik baande me een weg door de volle zaal, en toen ik de tafel naderde, zag ik dat Suze en haar nieuwe vriendje waren opgestaan. Ik keek de zaal in, en zag ze in de hal in de lift stappen! Ik was in rep en roer, en voelde me een beetje raar. Ik ging naast de twee overgebleven jongens zitten en nipte van mijn bier. Na ongeveer vijftien minuten keek een van de jongens op zijn horloge, en de twee stonden op uit hun stoel. Ze liepen naar de lift, en ik volgde hen. Ik stapte met ze in, en op hun verdieping stapte ik ook uit. Ik deed alsof ik een beetje dronken was, en dat ik moeite had om mijn kamer te vinden, terwijl ik hen volgde. Toen ze bij hun kamer stopten, ging ik naar de deur aan de andere kant van de gang, en rommelde met de sleutelkaart. Toen ze hun deur openden, hoorde ik het geluid van mijn vrouw die geneukt werd. Mijn vrouw is niet uitbundig wanneer ze geneukt wordt, maar ze kreunt wel behoorlijk. Haar gekreun geilde me altijd op. De deur ging snel dicht, en ik stond daar met een bijna pijnlijke erectie.

Ik ging naar onze kamer en kleedde me uit. Ik kwam bijna zodra ik mijn lul aanraakte. Een paar uur later hoorde ik de deur van onze kamer opengaan. Ik stond op en mijn vrouw kreeg bijna een hartaanval toen ze me in onze kamer zag staan. Het was duidelijk dat ze net geneukt was. Haar haar zat een beetje in de war, haar gezicht was rood en ze had een glazige blik in haar ogen. Haar nylons zaten gedraaid om haar benen, toen ze op haar hakken de kamer in kwam lopen. Ze had er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien als op dat moment. Ze kon op geen enkele manier ontkennen dat ze ontrouw was, en begon te huilen en te zeggen hoe erg het haar speet. Ik merkte dat ik haar vasthield, en haar vertelde dat ik niet boos was. Ik vertelde haar hoe mooi, geil, en sexy ze er uitzag. Ik denk niet dat ze me geloofde, totdat ik haar een felle tongzoen gaf. Terwijl onze tongen om elkaar dansten, ritste ik haar jurkje open. Toen ik het van haar schouders liet glijden, merkte ik dat haar Bhtje ontbrak. Haar borsten waren gezwollen, en ze had kleine bijtwonden op haar tepels. Ze had haar string nog aan, en haar kont was knalrood. We lieten ons op het bed vallen en begonnen te tongen. Ik vertelde haar dat ik haar wilde neuken, zoals ze nu was. Ze zei dat ze bovenop me wilde, omdat ze een behoorlijk veel pijn had. Ik ging op mijn rug liggen, en ze deed haar string uit en klom boven op me. Het eerste wat me opviel was dat ze kletsnat was. Het was alsof ik een glas heet water neukte. Ze moeten haar kutje echt uitgerekt hebben. Ze bleef haar klit tegen mijn schaambeen schuren, pakte mijn handen en legde die op haar borsten. Haar tepels zijn heel gevoelig, en ze vroeg me om ze niet te zuigen maar te likken. Terwijl ik met mijn tong over haar tepels streek, merkte ik hoe zout ze smaakten. Ze moet er een lading sperma op hebben gekregen. Ik was zo geil, het kon me totaal niet schelen.

Ze kreunde behoorlijk, en ik hield het niet langer vol. Ik vertelde haar dat ik ging klaarkomen, en ze reageerder zwaar kreunend, en zei; “neeoooooooooo!” Ik kwam zo hard klaar, dat ik dacht dat mijn ballen binnenstebuiten waren gekeerd. Ze bleef me bespringen, om zichzelf klaar te vingeren. Het volgende dat ik wist, was dat ze op mijn lichaam omhoog ging, en schrijlings op mijn gezicht ging zitten. Ik keek naar haar kletsnatte kutje, haar schaamlippen waren opgezwollen, en haar klitje stak ver naar buiten. Ze pakte me bij mijn haren, en ging recht op mijn mond zitten. Haar kutje zat zo vol sperma, dat ik haar moest opeten of verdrinken. Haar heupen bewogen heen en weer als een zuiger. Toen ze klaarkwam, overweldigde het haar, en vulde ze mijn mond met kutgeil en sperma. Ze viel voorover op haar buik, en ik gleed onder haar vandaan. Haar kutje was aan het ‘klemmen’ en ik begroef mijn gezicht weer tussen haar dijen. Ik hield ook van haar kontje, en ze kreunde zachtjes toen ik haar aars likte. Ik weet niet zeker of ze nog bij bewustzijn was, toen ik haar kletsnatte kutje weer begon te neuken. Ik kwam eindelijk klaar, en rolde van haar af.

De volgende ochtend was ongemakkelijk. Ze zei dat ze naar de kamer van een jongen was gegaan, maar had het nooit over de andere twee jongens. Ik heb haar niet verteld dat ik de waarheid wist. Ik hielp haar met wassen en aankleden. Ze had nog zo’n pijn. Ze sliep het grootste deel van de volgende dag, en ik smeerde regelmatig lotion op haar rode kont. Ze wilde het nooit meer doen, maar ik wel! We zullen zien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9652 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Een spannend oud en nieuw.”

Plaats een reactie