BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 10

Ik haastte me naar mijn werk, gelukkig gebeurt het wel eens vaker dat iemand later begint dan gebruikelijk, dus het viel niet erg op. Net toen ik lekker bezig was, wat me best wat energie kostte na wat ik allemaal gezien had op het filmpje van Manuel, kwam Wendel binnenlopen. Dat was niet heel gebruikelijk, we waren dan wel collega’s maar hadden tijdens ons werk weinig met elkaar te maken.
“He Andre, had je je verslapen vanmorgen, zag je pas laat binnenkomen. Of moest je eerst nog even kijken naar de training van je vrouw?” vroeg ze mij, met een lach op haar gezicht en zonder een antwoord af te wachten vroeg ze: “Genoten? Wat een doorzetter is jouw vrouw zeg, en wat geniet ze van Manuel zijn lessen. En wat staan de piercings haar goed, ze had al mooie tepels maar nu zijn ze extra mooi.” Ik wist niet zo goed wat ik hierop moest zeggen, stammelde wat dat ik het ook prachtig vond en trots op haar was. Maar al snel nam Wendel het woord weer. “Ben je niet benieuwd waar dit allemaal naar toe gaat, heb Manuel zijn plannen gezien, dat belooft nog wat, en niet alleen voor Angelien.” Nog voor ik kan reageren wenst ze me een goeie dagen trekt de deur achter zich dicht, mij een beetje verbaasd achterlatend. Minutenlang zat ik na te denken over de wat Wendel allemaal zei, maar vooral over dat laatste. Manuel zijn plannen, niet alleen voor Angelien, wat zou ze daar mee bedoelen.

Zo zat ik een tijdje voor me uit te staren tot ik een appje kreeg van Angelien. “Hoi lieverd, was vanavond laat thuis en je sliep al dus heb je maar laten slapen. Ik heb weer een fijne training gehad, maar dat heb je als het goed is al gezien. Ik kreeg net een appje van de meiden, die willen dit weekend langskomen en een nachtje blijven slapen. Ik ga zo ff boodschappen doen om wat lekkere dingen in huis te halen voor het weekend. Zullen we zaterdag met hun uit eten gaan? Werkse en tot vanavond.” Leuk dacht ik, de meiden komen, maar meteen daarna dacht ik aan Angelien en haar verandering, hoe zouden de meiden reageren? Zouden ze haar kledingstijl leuk vinden, en zouden ze haar piercings ontdekken. We zijn niet preuts, lopen vaak naakt van douche naar slaapkamer enz. dus de kans dat de meiden hun moeder naakt zien is zeker aanwezig. De rest van de dag bleven mijn gedachten bij het filmpje, en dat de meiden kwamen dit weekend.

Om 16.00 vond ik het mooi geweest en ruimde m’n bureau op en vertrok richting huis. Net toen ik m’n auto in stapte hoorde ik Wendel roepen. “He Dré, veel plezier dit weekend, groeten aan je dochters!” Ik zwaaide naar haar, stapte in en dacht na over hoe zij nou weer kon weten dat m’n dochters kwamen. Ik reed naar huis en trof daar Angelien aan, in weer een voor mij nieuwe outfit, gewaagd en sexy. Een kort, zeg maar gerust erg kort wit leren rokje, een strak shirtje van een soort wetlook achtige stof, hoog gesloten om haar hals, en duidelijk was dat ze er geen bh onder droeg want haar piercings waren duidelijk zichtbaar door de stof heen. Aan haar voeten sandalen met hoge plateau zolen en met veters die een aantal keren om haar kuiten ware geslagen en net onder haar knieën gestrikt. Ik floot tussen m’n tanden en gaf haar een compliment. “Sexy hoor schat, staat je goed. Maar ben je niet bang voor de reactie van de meiden?” vroeg ik er meteen achteraan. “Denk je nou echt dat die nog van niks weten? Ik heb allang wat laten zien van m’n nieuwe garderobe over de app, en die piercings, ja dat weten ze nog niet maar ze zijn niet wereldvreemd he, hebben vast wel vaker zoiets gezien.”

De manier waarop ze dit zei klonk allemaal heel stoer, maar aan haar gezicht zag ik toch wel dat ze het heel spannend vond. Mijn telefoon trilde, een appje van Manuel verwachte ik nu eigenlijk niet maar hij was het wel. “Dré, veel plezier dit weekend, geen lessen voor je vrouw, maar ze loopt er het hele weekend wel sexy bij, genieten voor haar maar jij gedraagt je netjes, dus gewoon je kooi om, anders zijn er gevolgen aan verbonden.” Ik had dit niet zien aankomen, het hele weekend gekooid rondlopen, met een vrouw die zich zo sexy kleed…. Ik had weinig keuze, pakte mn werktas en haalde de kooi eruit en liep naar boven. Net toen ik in de badkamer mijn kooi om wou doen kwam Angelien binnen. Ze schrok een beetje, keek me een beetje bedroeft aan en zei: “Jij hebt ook een appje gehad zo te zien? Manuel schreef net ook naar mij dat je hem moest dragen, sorry lieverd, maar bedenk dat het voor het goede doel is. Even pakte ze mn pik vast, kuste me en fluisterde in mn oor: “Sorry lieverd, verder als dit kan ik echt niet gaan” Ze draaide zich om en liep snel weg, mij achterlatend met een half stijve pik. Ik wachtte even en deed toen mn kooi om en liep naar beneden.

Net toen ik in de keuken was hoorde ik de meiden binnenkomen. “Mam, wat zie jij er goed uit zeg, wauw, staat je echt goed, sexy hoor, waarom ineens deze verandering, echt heel gaaf en stoer van je, lekker ding hoor, wat vindt pap ervan, laat de rest eens zien wat je allemaal gekocht hebt” en zo ratelden beide meiden en hele tijd door, mij zagen ze niet staan. Ze gooiden hun jassen in een hoek, schopten hun schoenen erbij en hun weekendtas belande niet veel verder, kortom, zoals pubers dat wel vaker doen. “Laat eens zien man,” zei mn oudste dochter Willemein, “draai eens een rondje zodat we goed kunnen kijken.” Angelien draaide, toch een beetje ongemakkelijk, een rondje en beide meiden knikten goedkeurend. “Lekker hoor mam, staat je onwijs goed!” toen Angelien weer recht tegenover de meiden stond hoorde ik opeens een klein gilletje van m’n jongste dochter. “Mam, zie ik dat goed, is dat wat ik denk dat het is?” en wees naar de borsten van Angelien. “Uhm ja,” stammelde Angelien nu, “als je denkt dat dat piercings zijn heb je het inderdaad goed gezien ja” “Wauw mam, wat stoer van je, hoe voelt dat, deed het pijn, laat eens zien!” weer een enthousiast spervuur aan vragen, Angelien krijgt er een kleur van.

“Het zetten deed wel even zeer, maar die pijn verdween gelukkig snel. Nu doet het geen pijn meer maar mn tepels zijn nu wel gevoeliger dan daarvoor. Deze piercings die er nu inzitten moeten een aantal weken blijven zitten, daarna kan ik wisselen, heb nu staafjes maar heb ook nog ringen gekregen.” De laatste vraag van de meiden is hiermee nog niet beantwoord en Willemein neemt daar ook geen genoegen mee. “Laat eens zien mam,” zegt ze weer en Angelien wenkt ze mee naar boven. Ik volg de 3 op een afstandje en blijf onder aan de trap staan luisteren. “Wauw mam, een stringbody, nu snap ik waarom je rokje uit moest om je borsten te laten zien.” Hoor ik mn andere dochter zeggen gevolgd door de zoveelste “Wauw, wat gaaf, echt hel mooi dat staafje met daaraan het kettinkje, echt supermooi. Waarom heb je dat gedaan? Wou pap dat graag of…” “Nee meiden, pap heeft hier niets mee te maken,” antwoord Angelien daar heel resoluut op. “Ik heb ontdekt, of eigenlijk heeft iemand anders me dat laten zien, dat ik mag zien wie ik ben en niet me hoef te gedragen zoals anderen dat van me verwachten. Ik ben dus nu op een soort training om mn eigen ik te ontdekken, en daarbij hoort andere kleding, een piercing en wie weet wat nog meer.”

Even is het stil, de meiden zijn waarschijnlijk verbaasd over wat hun moeder zojuist zei, maar even later komt er weer een vraag. “Ga je ook wat met je haar doen? Dit is leuk hoor maar past niet meer helemaal bij je nieuwe look.” “Ja, dat was ik nog wel van plan, maar weet nog niet zo goed wat.” “Mogen wij je helpen iets te kiezen?” riepen de meiden nu tegelijk. “Uhm, ja, op zich wel leuk maar…” “Leuk mam, zullen we morgen kijken of we nog terecht kunnen bij de kapper?” volgde er meteen door de meiden. Ik hoorde de twijfel in de stem van Angelien haar stem toen ze ja zei. Waarschijnlijk zit ze met Manuel in haar achterhoofd. “En nu willen we je nieuwe garderobe zien,” roept Willemein luidt, “laat eens iets zien mam” Even is het stil en dan hoor ik meerdere wauw, gaaf en sexy uit de mond van de meiden. Na een tijdje hoor ik de kastdeuren dichtgaan en hoor ik Angelien zeggen. “Kom meiden, we gaan naar beneden, pap is er ook nog he” en een verontschuldigde “Ohja, helemaal vergeten” klinkt van boven. Ik loop snel naar de kamer en plof op de bank alsof ik daar al die tijd gezeten heb.

“He pap”, eindelijk de begroeting van de meiden waar ik al even op zat te wachten. “Leuk he van mam, ze lijkt wel 10 jaar jonger in de kleren, en stoer he die piercing. We gaan morgen met haar naar de kapper, voor een bijpassend kapsel, en ze gaat laten zien waar ze die kleren gekocht heeft en langs de piercingshop, mam moet ff voor controle en ik wil nog een gaatje in mn oor” ratelt Willemein. Angelien staat schuin achter onze dochters en kijkt me een beetje angstig aan.
We hebben allemaal honger en zin in chinees en laten een heerlijke maaltijd bezorgen. Onder het eten wordt er druk geklets, de meiden hebben het hoogste woord over wat ze allemaal beleefd hebben de afgelopen weken, hoe het op hun werk gaat en ze raken maar niet uitgepraat over de verandering van Angelien. Telkens als dat onderwerp ter sprake komt zie ik Angelien iets ongemakkelijk kijken, en groeit mijn pik lichtjes in de kooi die ik nog steeds draag. Als later die avond de telefoon van Angelien trilt en ze een berichtje leest lijkt er een soort last van haar schouders te vallen. Als ik die avond laat, als we al in bed liggen vraag waarom ze opgelucht was na het berichtje antwoord ze kort: “Manuel vond het goed als ik met de meiden naar de kapper ga, zat daar een beetje over in.” “Dat was het dus, dacht al zoiets. En waren de meiden enthousiast over je nieuwe kledingstijl en je piercings?” “Ja,” antwoorden Angelien, “ze wouden meteen gaan shoppen met me om nog meer kleding te kopen, en dus naar de kapper, en ze waren erg benieuwd naar die piercings, wat dat kost en hoe het in zn werk gaat enz. Heb dat maar een beetje afgehouden maar Willemein wil dus wel een gaatje in haar oor.”

We besluiten lekker te gaan slapen, Angelien heeft zoals gebruikelijk de laatste tijd weer een sexy slaapsetje aan en mn pik reageerde er weer meteen op bij het zien daarvan. Angelien zag het en verontschuldigde zich weer meteen. NA onze nachtkus fluistert ze nog: “Ik zal Manuel vragen hoe lang je hem nog moet dragen en wanneer je weer mag genieten met mij.” Ik lig nog wat voor me uit te staren en vraag me af of dat wel zon goed idee is maar besluit het erbij te laten.

Als ik die morgen wakker wordt is het een luid gekakel beneden, de jongste dames hebben het hoogste woord en als ik beneden kom begrijp ik waarom, ze zitten in bladen en op hun telefoon een kapsel te zoeken voor Angelien, die er een beetje beteuterd bij staat, ziet allemaal extreme kapsels voorbijkomen en probeert de meiden wat te kalmeren. “Ik wil best wel een nieuwe look, maar wil niet heel kort, een beetje een combi van kort en lang misschien.” “Ja!!!,”roept Willemein ineens, “gevonden, dit wordt hem.” Ze laat hem aan haar zus zien en die roept ook meteen erg enthousiast ja. Angelien kijkt ook aandachtig, maakt met haar telefoon een foto maat zegt nog niks. “Niet mooi mam?” vraagt de jongste. “Jawel, maar moet even aan het idee wennen.” Ik krijg de foto niet te zien, zouden de meiden weten van wat er allemaal gebeurt de laatste weken of is het puur toeval schiet er door me heen.

Na het ontbijt krijg ik die gedachte weer. De dames gaan naar boven om zich om te kleden en laten mij met de afwas zitten, zoals het dus vaak gegaan is laatste dagen. Ik ruim alles op en net als ik naar boven loop komen de dames nar beneden, Angelien voorop. Ze draagt hetzelfde wit leren rokje als gisteren met dezelfde schoenen. Daarboven draagt ze wat anders, een wat wijder vallend zwart satijnen blouse die wel hoog gesloten om haar hals zit. De meiden hebben allebei een spijkerbroek aan vol gaten ne een simpel t shirt. Ik krijg van alle drie vluchtig een zoen op mn wang en Angelien roept vanaf buiten nog: “Reken maar niet op ons met de lunch, we eten in de stad.” En voor ik het weet is de auto gestart en rijden ze weg.

Ik besluit te gaan douchen en twijfel even of ik mn kooi om zou houden, Aangezien er niemand is die het kan controleren besluit ik hem af te doen en stap onder de douche. Denkend aan wat er allemaal weer gebeurt deze dagen groeit mijn pik uit tot vo formaat en trek ik me, sinds zeer lange tijd, weer eens af. Net als ik klaar en me sta af te drogen piept mijn telefoon. Ik zie een bericht van Manuel en klik erop en net op dat moment bedenk ik me dat ik mn kooi niet draag. En alsof hij het weet dat ik alleen ben en de kans bestaat dat ik hem niet draag krijg ik de vraag die wel vaker heb gehad; “draag je hem” Even twijfel ik, zal ik liegen, kans is groot dat hij om bewijs gaat vragen en mn pik is nog te gezwollen om hem snel om te doen. Ik besluit eerlijk te zijn. “Nee, had hem even afgedaan om te douchen, Angelien en mn dochter zijn er niet dus ik dacht dat het wel even mocht” Binnen enkele seconden heb ik antwoord. “Goed dat je eerlijk bent, maart de opdracht was het hele weekend. En natuurlijk weet ik dat je vrouw en dochters weg zijn, daarom ook de controle. Dit heeft consequenties, later zul je horen wat die zijn.” Ik kan mezelf wel voor mn kop slaan, natuurlijk weet Manuel dat ze weg zijn, de foto die Angelien nam heeft ze natuurlijk doorgestuurd ter goedkeuring en dus dat ze nu naar de kapper is.

Ik besluit verder niet te reageren, misschien maak ik alleen maar meer kapot. Even twijfel ik of ik Angelien moet inlichten maar die het niet. Ik dwaal die ochtend wat door het huis, ruim wat op, rommel wat in de tuin als ik om 3 uur een auto hoor stoppen. Al snel hoor ik de stemmen van de meiden, even enthousiast als altijd. Nu slaan ze me niet over en komen meteen de tuin in gerend als ze mij zien.

“Pap, ogen dicht, we hebben een verrassing voor je” Meteen krijg ik 2 handen voor mn ogen en word ik bij mn handen gepakt en naar binnen geleidt en op een stoel gezet. De handen maken plaats voor een handdoek en ik krijg de opdracht rustig te wachten.
Ik hoor gegiebel, vooral van de meiden maar ook lichtjes van Angelien. Ik hoor tassen opengaan, schoenen klikken op de vloer, ritsjes open en dicht en na een tijdje krijg ik dan eindelijk te horen dat de blinddoek af mag.

Wat ik zie had ik nooit verwacht. 3 dames allemaal even prachtig, sexy gekleed en zelfverzekerd. Angelien straalt als nooit tevoren, haar nieuwe kapsel staat haar geweldig en maakt haar nog stoerder, sexyer en zelfverzekerder. Haar haar is aan beide zijkanten zeer kort en bovenop iets langer met wat punten langs haar gezicht en een omhoogslaande pony. De kleur is ook wat enorm opvalt, in plaats van saai bruin is het zilverwit, glimmend, net als haar ogen die stralen. Ze draagt nog steeds het witte leren rokje maar nu weer met het zwarte wetlook topje, of zoals ik de meiden heb horen zeggen, stringbody. Aan haar tepels is duidelijk te zien dat ze opgewonden is want ze priemen zowat door de stof heen. Ook haar piercings waren daardoor duidelijk zichtbaar. Haar schoenenwaren dezelfde als gisteren, sandalen met hoge plateauzolen en veters om haar kuiten.

De meiden hadden ook flink uitgepakt, maar waren net iets minder uitdagend gekleed dan hun moeder. Beide droegen ze cowboylaarzen tot net onder hun knie, Willemein zwarte en de jongste bruine. Daarboven een jurkje, ook weer in verschillende kleuren, de 1 lichtbruin en de ander roomwit van een soort kant maar dan iets dikker, het bovenste deel doorschijnend een daaronder een bijna soortgelijk iets als Angelien droeg, waarschijnlijk ook en stringbody. Ik bekeek ze eens allemaal goed en gaf ze mijn complimenten. Willemein stapte naar voren en liet haar oren zien, ze had altijd al in beide oren een ringetje maar had er nu in elk oor 2 bij laten zetten. “Mooi he, eigenlijk wou ik er 3 maar dat vond mam niet nodig. Zij heeft er nu ook 2, ik zei dat ze er meer moest doen maar dat wou ze later pas doen” ratelde Willemein door. “En ze hebben mama haar tepel piercings gecontroleerd en er foto’s van gemaakt voor op hun website en ik ga dat misschien ook nog wel eens doen” ratelde nu de jongste. Ik wist even niet wat ik allemaal hoorde en zag, allemaal oorbellen, foto’s van Angelien haar piercings, mn dochter die het misschien ook wel wil? Wat gebeurt hier allemaal?

Als we even later in de tuin wat zitten te drinken en de meiden even boven hun nieuwe kleding omwisselen, fluistert Angelien zachtjes tegen mij: “Manuel appte, je had je kooi niet om. Nu krijg ik straf, moet maandag ochtend naar de sportschool komen, gelukkig ben ik vrij.” “Ja sorry lieverd, ik dacht dat het wel even kon, maar Manuel heeft alles in d gaten lijkt wel. Hopelijk valt de straf mee voor je, nogmaals sorry. Kun je niet vragen of hij mij straft in plaats van jou, ik heb tenslotte iets fout gedaan?” “Ik zal het hem vragen, maar waarschijnlijk heeft hij zn plan al klaar en gaat het niks veranderen.” We kijken elkaar aan en ik realiseer me dat ik Angelien in een lastig pakket heb gebracht.
Die avond gaan we gezellig uit eten met de meiden, er wordt veel gekletst maar het onderwerp is vaak de verandering van hun moeder, piercings en winkeltjes waar ze geweest zijn en van allerlei leuke dingen hebben gezien en gepast. Ik luister en geniet, maar in mijn achterhoofd komt steeds de naam van Manuel terug, de meiden moesten eens weten…….

Als we na het eten naar huis fietsen willen de meiden nog een drankje doen in een gezellige bar. We besluiten met hun mee te gaan, maar net als we binnen zijn wil Angelien weg. Ik begrijp er niks van en de meiden al helemaal niet maar 2 tellen later snap ik haar. We staan nog half in de deuropening als Manuel op ons afgelopen komt. “He, kijk eens wie we daar hebben, wat gezellig, kom mee, we zitten daar achterin” Hij stelt zich netjes voor aan onze dochters en geeft Angelien 3 zoenen. Die is inmiddels helemaal rood aangelopen een weet niet waar ze kijken moet. Manuel neemt onze dochters aan zn arm mee naar achteren waar ook Wendel aan een hoge tafel zit. Wij lopen er achteraan en begroeten haar. Manuel is alweer vertrokken richting de bar en met een dienblad vol kleurige cocktails komt hij even later terug. Na ook Wendel aan mn dochters te hebben voorgesteld sleurt Manuel ze mee de dansvloer op en verdwijnen ze in het feestgedruis.

Ik ga tegenover Wendel zitten en Angelien naast haar. Na wat geklets over koetjes en kalfjes en de nodige complimenten van Wendel aan Angelien over haar kapsel en outfit vraagt Wendel ineens uit het niet aan Angelien: “En hoe bevallen je tepel piercings? Ben wel een beetje jaloers hoor, wou dat ik zulke mooie had gekregen van Manuel” en ze lachte luid. Angelien wist niet goed wat ze moest antwoorden en stammelde iets van dat ze er ook erg blij mee was. Angelien voelde zich duidelijk ongemakkelijk en zei dat ze even naar de wc moest. Toen ze net weg was besloot ook Wendel naar het toilet te gaan en even later kwamen ze beide terug, Angelien weer vuurrood. Wendel ging nieuwe drankjes halen dus ik kon snel vragen wat er gebeurd was. Wendel had Angelien midden in het damestoilet gezoend en haar tepels vastgepakt.

Meerdere meisjes en vrouwen hadden het gezien en dat verklaarde de rooie kop van mijn vrouw. Wendel had weer een dienblad vol cocktails gehaald en Manuel en de meiden hadden dit ook gezien en kwamen weer onze kant op. De dames zijn meteen weer enthousiast zoals gewoonlijk, Manuel wordt de hemel ingeprezen om zn danskunsten en andersom ontvangen de dames complimentjes over hun outfit. Ze stralen ervan en gaan snel weer met hem de dansvloer op, na eerst hun 2e cocktail te hebben opgedronken. Het gesprek tussen Wendel Angelien en mij komt maar moeizaam op gang, blij zijn we als de dames en Manuel weer even langskomen om een drankje te halen. Als het al middernacht is besluiten we om nar huis te gaan, tot spijt van de dames die de hele nacht nog wel met Manuel willen dansen. Maar ze moeten beide de volgende dag alweer vroeg op om te werken dus zijn ze verstandig en gaan met ons mee. Bij de deur nemen ze uitgebreid afscheid van hem en bedanken Wendel voor het lenen van Manuel.

Wendel geeft aan het geen probleem te vinden en zegt wel vaker haar man uit te lenen, en kijkt daarmee Angelien recht in haar ogen aan die meteen weer van kleur verschiet. Gelukkig valt het de meiden niet op en vertrekken we richting huis. Onderweg kletsen ze honderduit over Manuel en zn danskunsten en schrik ik me rot als Willemein zegt dat hij ook hele grote sterke handen heeft en dat hij een sportschool heeft en ze een uitnodiging hebben gehad om, als ze het weekend weer eend hier zijn, bij hem te komen sporten. Zowel Angelien als ik schrikken daarvan, beide weten we wat er in die sportschool met Angelien gebeurt….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 6711 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn vrouw veranderde 10”

Plaats een reactie