BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zwemmen met Karlijn 3 van 3

Tot op de dag van vandaag zwelt mijn geslacht nog op als ik terug denk aan die keer met Karlijn en die waanzinnige ervaring. De nacht dat ik mijn buurmeisje neukte!

Onder de douche raakten we elkaar overal aan. “Ik wil dat je mij proeft. Mijn kutje likt.” Zei Karlijn, ik ging op de grond zitten en streelde haar benen. Ze duwde haar kutje tegen mijn mond. “Bef me! Geile beer!” Ik kuste haar zachte dijen, kuste haar lipjes en liet mijn tong zijn gang gaan. Ik proefde haar vocht en mijn zaad. Een heerlijke combinatie. Met mijn lippen sabbelde ik op haar clitje en zoog er aan. “Meer… meer” kreunde ze. Mijn pik stond weer op volle oorlogssterkte. Ik duwde eerst één vinger in haar schede. Karlijn kreunde luider. Toen trok ik terug, een kreet van ongenoegen. Toen ik twee vingers in haar kutje duwde kreunde ze luid. Likkend, sabbelend en twee vingers stotend. Ze steunde tegen de muur achter mij haar ander hand lag op mijn hoofd. “Door gaan… Laat me komen!” klonk het hees. Ze begon te schokken en ik voelde haar kutje samentrekken. Ze kwam. Nog spectaculairder en luider dan de eerdere malen. Ze zakte hoor haar benen, duwde mijn hand weg en kwam op mijn schoot zitten. Ze kuste mij en innig verstrengeld hebben we daar op de vloer gezeten.

Langzaam maar zeker kreeg ik kramp en begon mijn linker been te slapen. Ik duwde haar iets opzij om anders te gaan zitten. Kartlijn stond op en gaf mij een ondeugende glimlach. “Kom.” Zei ze en pakte twee handdoeken. We droogden elkaar af en weer genoot ik van haar lichaam. Haar heerlijke tieten, haar strakke buik en toen ik haar schaamheuvel droogde opende ze haar benen. Karlijn lachte. “Voorzichtig ik ben daar wat gevoelig.” Nadat ze mij had afgedroogd nam ze mijn pik in haar hand. “Kun je nog een keer?” Ik knikte van ja. “Mag ik kijken? Ik vind het spannend om te zien hoe jij je aftrekt.”

We gingen terug naar het bankje in de kleedruimte. Karlijn ging op haar rug op de loungestoel liggen en spreidde haar benen terwijl ze me uitnodigde om bij haar te komen zitten. Ondanks de eerdere acties was ik weer geil en genoot van het uitzicht. Karlijn pakte haar borsten beet en speelde er mee. Ze kneep in haar tepeltjes en trok er zachtjes aan. Oh fuck, wat een geil gezicht. Ze was het mooiste en geilste grietje dat ik ooit had gezien, gekust en aangeraakt. By far de lekkerste die ik ooit had geneukt! Ik ging tussen haar gespreide benen zitten en liet mijn erectie door mijn vuist liet glijden. Mijn ogen schoten over haar lichaam. Van haar schaamlippen die ik hat gelikt naar haar tieten die ik had vastgehouden, terug naar haar kut met het zout smakende clitje. In gedachte likte en naaide ik haar weer, maar ik hield me in. Karlijn wilde zien hoe ik mijzelf zou verliezen in een orgasme en haar met mijn zaad zou bedekken. Geil grijnzend genoot ze van haar uitzicht, een redelijk afgetrainde kerel die zich voor haar aftrok. “Ik heb hier zo vaak van gedroomd… seks met jou en kijken hoe je voor MIJ klaar komt.” Bekende ze, haar hand gleed tussen haar benen en ze begon twee vingers rond haar clitje te bewegen. Ik voelde wat voorvocht uit mijn pik sijpelen. Ze grijnsde tevreden en doopte een vinger in de druppels die op haar bovenbeen lagen en likte ze op. “Zo lekker… Zie je iets wat je leuk vindt aan mij?” Klonk het ineens iets onzeker. “Ja, jij. Elke centimeter van jou.”

Haar schaamlippen glinsterden van haar vocht, en misschien nog wel van mijn zaad. Ik werd gek bij de gedachte dat ik dat prachtige grietje had genaaid. Niet één keer maar zelfs twee keer! Ik voelde de spanning in mijn lichaam stijgen. “Mag ik over je heen klaarkomen.” Ze keek mij vragend aan. “Nee! Ik wil je eikel in mijn kut en daar wil ik je zaad. Maar ik ben rauw dus wees voorzichtig!” Ik keek omlaag naar mijn pik en haar kutje. Ze kwam iets overeind en propte een kussen achter haar rug. “Ik wil je lul in mijn kutje zien.”

Ik voelde dat ik er bijna was en duwde mijn eikel tegen haar lipje. “Toemaar…” Mijn eikel verdween in haar en terwijl ik mijn laatste paar bewegingen maakte met mijn vuist speelde Karlijn met haar clitje. Ik was gek op haar lichaam, ik wilde deze keer weer heerlijk klaarkomen. Eigenlijk was ik op zoek naar die laatste knal samen en climax.
Toen ik steeds dichter bij het spuiten van mijn zaad kwam en genoot van de blik op haar deinende borsten kreunde ze luid. “Toe dan… Ik kom… jij ook. Geef mij jouw zaad.” Ik voelde alles verkrampen. De eerste lading zaad schoot hard en diep naar binnen. Met haar linkerhand duwde ze me weg en de rest van mijn zaad eindigde deel op haar buik, deels op haar fel rode schaamlippen. Ik liet mij voorover op haar heerlijke lichaam zakken en we zoenden.

We wisten dat haar zusje thuis zou komen die avond. We mochten niet betrapt worden. Dus voorzichtigheidshalve rolde ik van Karlijn af. Na een laatste kus, voor nu, pakte ze haar kleding, sloeg de handdoek om en ging naar hun huis. Zelf heb ik onze sporen in de kleedkamer en de douche uitgewist en me daar gedoucht.

“s morgens had ik een SMSje. “Niemand thuis! Samen ontbijten?” Ik tikte een “JA” terug en stond brak op. Brak van de heerlijke avond maar ook happy bij de gedachte dat we straks weer samen zouden zijn. Ik liep naar de badkamer om te scheren. Strak geschoren liep ik terug naar mijn kamer, met alleen een handdoek om mijn middel gewikkeld. Plots werd de handdoek weggetrokken en stond Karlijn voor mij. “Ze zijn bij de familie gebleven en komen vanmiddag pas terug” vertelde ze me met een ondeugende grijns op haar gezicht.

Blij dat we nog een paar uur zouden hebben trok ik haar tegen me aan. Ze lachte toen ze mijn odol voelde. “Dat is rap.” Gniffelde ze. “Kun je weer? Wat zou je willen?” vroeg ze brutaal. “Ga maar op handen en knieën zitten.” zei ik tegen haar terwijl ik mijn pik door mijn vuist liet glijden, terwijl ik me al voorstelde hoe ongelooflijk het zou voelen om haar achterlangs te neuken. Zwijgend knikkend, zwiepte ze haar nachtjapon over haar hoofd en liet haar tieten vrij stuiteren. Ik was verraste toen ze op haar knieën viel, beide handen om me heen sloeg en mijn geslacht in haar mond nam. Holy fuck, wat een gevoel. En wat een perfecte manier om de dag te beginnen. Terwijl ik haar blonde lokken in mijn handen draaide, bewoog haar heerlijke mond over mijn pik. Oh man, wat een overweldigend gevoel. Ik voelde mijn benen trillen. Maar ik wilde samen… mijn geslacht in haar. Ik trok terug. “niet goed?” klonk het onzeker. “Ik wil je op zijn hondjes…” Ze lachte en draaide zich om. Uitnodigend drukte ze haar kont mijn kant op. Ik knielde achter haar en genoot van het zicht op haar heerlijke kont. Ik bewoog mijn pik langs haar gladde natte lipjes heen en weer. Ze kirde en ik duwde traag mijn pik in haar. Toen ik begon te stoten keek ze mij aan. “Ik wil je kunnen zien als je klaarkomt, dat kan zo niet, mag ik boven op je zitten?” Ik trok mijn pik terug en bedacht mij: ‘als zij al het werk wil doen, waarom niet?’ We gingen naar mijn kamer en ik plofte op het bed. Karlijn klom over mij heen en pakte mijn geslacht beet en liet haar kut over mijn harde geslacht glijden. Ik had beide handen vrij, Ik kon haar billen beetpakken of haar flanken. Mijn mond ging naar haar borsten. Kohlere wat een geweldig gevoel is het als een vrouw je op deze wijze neemt!

Binnen de kortste keren kwam ze klaar. In haar orgasme trok ze ook mij over de streep en opnieuw spoot ik mijn zaad in haar. Ze liet zich voorover zakken en we zoenden en streelden elkaar. Na verloop van tijd kwam het besef dat haar ouders thuis konden komen. “Ik kan niet, lekkend van jouw zaad in mijn pyjama naar huis rennen.” Grinnikte ze.
Karlijn vertrok en we spraken af niet weer zolang te wachten voor dat we elkaar weer zouden liefhebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10885 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Zwemmen met Karlijn 3 van 3”

Plaats een reactie