BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Helpende handen

Tracy, was midden twintig, ze had een slank en atletisch lichaam maar toch een lichamelijk probleem. Omdat ze een ranke romp had en kleine borsten, was het voor haar een uitdaging om in vrijwel alle bekende lingeriewinkels een goede pasvorm te vinden. De meeste BH´s die ze kocht, waren eigenlijk bedoelt voor dertien en veertien jarige meiden die hun eerste BH-tje kochten, voorzien van leuke prints maar te stom als je inmiddels vijfentwintig bent. Vaak verloren deze dingetjes al na een paar wasbeurten hun vorm, of scheurden bij de naden. Ook had een vriend al eens een opmerking gemaakt over de bloemetjes en de bijtjes op haar BH-tje toen ze hem daar in wel toeliet. Eigenlijk schaamde Tracy zich voor haar borsten, of het gebrek er aan. De gedachte om een keer veel meer geld en tijd uit te geven voor een maatgemaakte BH trok haar niet dus ging ze al een jaar of wat BH-loos door het leven. “Niemand lijkt mijn borsten toch op te merken, dus waarom zou ik me druk maken?” dacht ze terwijl ze voor de slaapkamerspiegel stond en haar lange blonde haar borstelde.

Tijdens haar maandelijkse vriendinnenavond was het onderwerp van de avond “Het vinden van de juiste BH” al eerder besproken en ze had besloten om de tips van Sandra te volgen. Ook Sandra was maatje “breinaald met erwten” zoals ze zichzelf omschreef. Zo had Tracy haar nooit bekeken. Ze vond haar een leuke meid om te zien en dacht dat ze juist trots was op haar lichaam en haar borsten. Sandra lachte en vertelde over haar favoriete lingerieboetiek en over het belang van een goede pasvorm en hoe een op maat gemaakte BH het comfort en zelfvertrouwen kan vergroten. Ze legde de voordelen van een goed gemaakte BH uit in plaats van een Wibra aanbiedinkje. “Op de lange termijn zal een betere BH goed passen en langer meegaan dan een BH van een standaard maat uit een rek van Hunkemöller bijvoorbeeld.” Had ze gezegd.

Tracy had een paar dagen nagedacht over het idee om een flink bedrag te investeren in een maatgemaakte BH. Ter voorbereiding had ze internet afgestruind en durfde de confrontatie met haar lichaam aan. Ze had zelfs haar oksels geschoren wat op geen van de foto’s die ze had gezien hadden de modellen daar haar gehad. Die middag, een ATV middag wandelde Tracy binnen bij een vestiging van François Boutique. “Hallo ik ben Noelle, kan ik je helpen? Zoek je iets specifieks of voor een bijzonder moment?” Noelle begon uit te leggen waar Tracy op moest letten bij de aankoop van een BH. Tracy dacht terwijl ze naar Noelle luisterde: “Ik wed dat zij geen problemen heeft met het vinden van een goede pasvorm. Ze heeft het perfecte lichaam, middelgrote borsten en welgevormd voor een oudere vrouw.” Na deze uitleg vroeg Noelle aan Tracy of ze gebruik wilde maken van de gratis meting test die François Boutique haar aanbood voor hun op maat gemaakte BH’s. Tracy was aanvankelijk sceptisch en dacht dat het weer een dure optie zou zijn, maar Noelle verzekerde haar dat de boetiek opties had voor verschillende budgetten. Dus besloot Tracy het eens te proberen in de hoop dat dit de oplossing zou kunnen zijn waarnaar ze op zoek was, terwijl ze Noelle volgde naar het afgeschermde ruimte.

Terwijl Tracy haar blouse uittrok om te passen, voelde ze zich gespannen over haar kleine, nu volledig zichtbare borsten. Noelle leek eerst geschrokken toen ze haar clients borsten zag. Ze schraapte haar keel en wachtte even voordat ze zei: “Meestal meten we over een BH heen. Maar zonder BH kunnen we een betere metingen doen.” Noelles professionele houding stelde Tracy snel op haar gemak. Tijdens de meting merkte Tracy dat de aanrakingen van Noelle zacht en nauwkeurig waren. Tot haar grote verbazing ervoer Tracy, terwijl Noelle haar maten opnam, een eigenaardige sensatie: een tinteling die kleine elektrische schokken door haar lichaam leek te sturen terwijl het meetlint over haar tepels bewoog. Noelles hand bewoog het meetlint over verschillende delen van haar borst, soms stopte ze, waardoor haar hand op zijn plaats bleef alsof ze de hitte van binnen voelde opbouwen. Ze kon de aard van deze sensatie niet helemaal thuisbrengen maar vond het heerlijk. Tracy genoot maar ze vroeg zich af of deze meting verder ging dan een puur professionele controle. “Je mag je weer aankleden.” Zei Noelle na een kwartiertje meten en notities maken. “Kom zo maar naar de zithoek, dan kan ik je wat modellen en ideeën tonen.”

Even later zaten ze samen op de bank met een kop koffie en wat bonbonnetjes. Op tafel stond een beeldscherm waarop Noelle foto’s presenteerde waarop de verscheidenheid aan op maat gemaakte BH-stijlen werd getoond. Toch besloot Tracy, na de prijzen zorgvuldig te hebben bekeken, haar aankoop uit te stellen. De ontwerpen haar niet konden boeien, was er toch een ongrijpbaar element waar ze de vinger niet op kon leggen. Ik weet zeker dat ze veel troost zullen bieden, bedacht ze. Misschien kan ik ze beter als een cadeautjes aan mezelf beschouwen?

Later die week, nadat ze had nagedacht over de meetsessie van Noelle, besefte ze dat ze de sensatie van het aanraken en meten van haar borsten opnieuw wilde ervaren. Het had haar opgewonden dat iemand, in dit geval een vrouw, haar zo zacht en liefde vol had aangeraakt. Tracy stond de keiharde afwijzing van haar eerste vriendje nog pijnlijk hard in haar geheugen. Maar met wat ze nu ervaren had volde ze zich als vrouw gesterkt in haar lichaam. Ze begon verschillende luxe winkels te bezoeken voor BH-passingen. Ze beschouwde zichzelf niet als iemand die zich aangetrokken voelde tot hetzelfde geslacht, maar het gevoel van de hand van iemand op haar borsten gaf haar een onverwachte en plezierige sensatie, hoe kort de ontmoeting ook was. Ze genoot ook van de soms verbaasde blik op de gezichten van de verkoopmedewerkers als ze haar blote borsten zagen terwijl ze haar maten.

Op een dag bezocht ze Victorias Secret en ontmoette Cara, een jonge, deskundige, verkoopster. Ze vroeg zich af of ze dezelfde geschokte reactie zou ontlokken als die van Noelle. Cara leek begin twintig en was slank gebouwd met kort bruin haar, en van een afstandje zag ze er jongensachtig uit. Tracy was verbaasd toen ze haar topje uittrok dat Cara er geen moeite mee leek te hebben dat ze geen BH aan had. Terwijl Cara haar maten opnam, herhaalde ze dezelfde zachte, precieze bewegingen waar Tracy van begon te genieten. Cara trok het stoffen meetlint een paar keer over Tracy’s tepels, waardoor Tracy huiverde. “Het spijt me, mevrouw, maar dit is een belangrijke meting. Ik moet het tot op de millimeter nauwkeurig doen.” waarschuwde ze. Tracy genoot in stilte van de aanrakingen. Het leek erop dat haar zoektocht naar de ideale BH haar onverwacht tot onvoorziene sensatie had geleid. Terug in de winkel liet Cara haar enkele stijlen zien; ze werd echter voortdurend onderbroken door andere klanten, waardoor Tracy alleen achterbleef op zoek naar een stijl die ze zocht. Tegen de tijd dat Cara erin slaagde bij haar terug te keren, was Tracy’s enthousiasme afgenomen. Toen ze de winkel uit liep, kon ze niet anders dan denken aan Cara’s warme hand op haar borsten. Ze genoot al weken van de zoektocht naar de perfecte BH, het leek alsof haar spannende zoektocht nooit eindigde.

Het viel haar op dat de spannende gevoelens die Noelle en later Cara bij haar opwekten lang niet overal op traden. Toen ze in Antwerpen was liep ze “Charrelles design” binnen. Een klein intiem pandje in een zijstraatje. Ze schrok toen er een keurig geklede vijftiger achter de balie kwam staan. “Ik ben Charel, de eigenaar, verkoper en coupeuse.” Hij bleek de eigenaar te zijn en alles zelf te doen. Nadat Tracy had uitgelegd dat ze een maatgemaakte BH voor haar 65a borsten wilde keek hij haar aan. “Mag ik je meten om zeker te zijn dat de maat klopt en exact bij jouw lichaam past?” Ze moest even slikken. Haar ervaring met mannen beperkte zich tot twee vriendjes die allebei hadden lopen zeuren over haar kleine tietjes. “Uh je… geen probleem.” Klonk haar stem schuchter. Charel wees haar een kleed en meet ruimte en ze stapte achter het gordijn. Toen ze haar jas aan het haakje had gehangen slikte ze nog een keer en dacht. *Deze man heeft al zoveel borsten gezien. De van mij mogen ook gezien worden.* dacht ze bij zichzelf. “Ben je klaar voor de meting?” klonk zijn stem achter het gordijn. Charel stapte binnen en ze draaide zich om en toonde haar lichaam. Stoer zette ze haar handen in haar flanken. “Die zijn mooi!” complimenteerde hij haar. “Als ik ga meten raak ik je borsten aan. Daar heb je geen moeite mee?” Ze glimlachte trots, na zijn compliment en knikte van nee.

Hij ging achter haar staan en deed eerst wat standaard metingen die ze bij alle anderen ook had gehad. Het meten van de ruimte tussen haar borsten was nieuw. Zijn handen waren zacht en warm. Toen per borst de afstand van romp naar borstbeen over haar, inmiddels, stijve tepeltjes deed haar rillen. Ze begon te blozen. ”Je hebt mooie borsten.” zei hij nogmaals terwijl hij zijn vingers er zachtjes over heen liet glijden. “Zal ik wat eerder gemaakt voorbeelden pakken?” Ze stemde toe en schrok van haar eigen stem. Deze klonk wat hees. Ze voelde vreemde kriebels in haar kruis. Ze was zo nieuwsgierig dat ze even haar heuveltje voelde en ontdekte dat ze nat geworden was. Het was jaren terug dat dit voor het laatste gebeurt was. Hij kwam terug met een stapeltje BH’s. “Ik kan alles voor je aanpassen. Ander materiaal, andere kleurtjes, je zegt het maar.”

Hij gaf haar een donker blauwe met kanten cups. Ze trok het kleding stukje aan. Hij keek in de spiegel toe hoe ze zich zelf bewonderde. “Hoe is de pasvorm?” Ze keek in de spiegel naar de man en liet haar handen over de cups gaan. “Beetje te strak…” klonk haar stem onzeker. “Mag ik even checken?” Hij ging tussen haar en de spiegel staan. “Mag het?” Hij liet zijn wijsvingers over de cups gaan. Ze rilde bij de aanraking. Haar tepels waren ozo gevoelig. “Okay, ik pak even een andere BH.” Van het stapeltje pakte hij nu een donkergroen BH-tje. “Deze heeft halve cups. Durf je dat aan?” Tracy reageerde niet op zijn opmerking en keek blozend in de spiegel terwijl ze het donker blauwe niemendalletje uittrok en legde dat op de tafel. Zonder verder te kijken nam ze het volgende kledingstukje aan. Ze keek verbaasd in de spiegel toen ze ontdekte dat haar tepeltjes vrij over de cups staken. Charel keek en liet zijn vingers over haar borsten gaan. “Bij halve cups kun je kiezen om de tepels wel te bedekken, dan komt de stof wat verder omhoog.” Ze voelde zijn vingers over haar tietjes gaan. “Zo hoog ongeveer.” Ze rilde. “Ik… uh… weet niet of ik dit mooi vind.” Zei ze hees. Charel glimlachte, “Je moet geen dingen doen die je niet wilt.” Dit BH-tje verdween ook weer naar de tafel. Nu kreeg ze een glanzend witte BH met kanten cups. Ze keek in de spiegel en liet haar vingers over het gladde kant gaan. Ze rilde van haar eigen aanraking. Charel keek gespannen toe. “Bij dat BH-tje heb ik ook een slipje gemaakt. Twee eigenlijk. Een tanga of en French broekje met pijpjes.” Hij hield ze omhoog. “Wil je ze passen? Ik denk dat ze beiden iets te ruim vallen, maar ook dat kan ik aanpassen.” Tracy leek te twijfelen. “Denk er maar over na, maar ik doe het broekje er gratis bij als je die BH kiest.” Ze begon door de andere BH’s op de tafel te snuffelen.

Er was er nog één die haar aandacht trok. Het was een bedrukt BH-tje. Bedrukt met twee handen die van achter over de borsten leken te liggen. Tracy lachte. “Leuk idee!” en ze trok het andere BH-tje uit en moest even zoeken naar de sluiting van dit kledingstuk. “Voorsluiting…” zei Charles. Blozen legde ze de bandje over haar schouders en worstelde om de sluiting te sluiten. “Net echt!” grinnikte te ze toen ze in de spiegel keek. “Jouw handen?” Charel knikte van ja. “Kijk maar.” Hij kwam dicht achter haar staan en bootste de handen op het BH-tje na. “Lijkt er niet op.” Daagde ze Charel uit. Hij legde zijn handen op de cups en beiden voelden ze elkaars warmte. Zijn handen leken te gloeien door de dunne stof van het BH-tje heen. Haar borsten leken magnetisch en trokken zijn handen strakker tegen haar aan. Zo stonden ze bijna dertig seconde, veel meer dan er nodig was om een goed vergelijk te maken. Tracy rilde en stapte naar achteren tegen haar kont voelde ze zijn…. ze slikte, zijn stijve geslacht. Weer rilde ze en ze hoorde de verkoper slikken. “Je bent mooi…” klonk zijn stem zacht. Een harde pik had ze sinds haar tweede vriendje niet meer gevoeld. Het sterkte haar vertrouwen als vrouw, in haar hoofd juichte ze. *Ik man een man opwinden!*

Hij had zijn handen laten zakken en deze leken los van haar lichaam, nabij haar navel te zweven. Ze deed een stapje naar voren en zijn handen kwamen op haar buik terecht. “Toe maar… Raak me aan… Je mag het.” Zei ze zacht. Charel bewoog zijn linkerhand richting haar navel en haar broeksband. Zijn andere hand gleed omhoog naar haar borsten. Tracy kreunde zacht toen hij in haar ene tepeltje kneep. Minuten lang streelde hij haar en ze genoten van elkaar aandacht. “Wil je misschien gaan zitten?” Vroeg hij. Tracy keek hem via de spiegel. “Liever niet. Ik wil je handen niet alleen voelen maar ook zien.” Hij glimlachte en liet zijn handen weer bewegen. Tracy stapte weer naar achteren en leunde tegen hem aan. Zijn harde geslacht lag weer tegen haar billen. Zijn linkerhand gleed langs de broeksband heen en weer en zelfs lang haar flank omlaag naar haar bovenbeen. Ze bewoog haar kontje langs zijn geslacht heen en weer. Nu kreunde hij ook zachtjes. Ze sidderde toen hij in haar bovenbeen greep. Tracy zette haar handen achter haar rug op zijn bovenbenen en liet ze omhoog glijden. Onder haar linkerhand voelde ze zijn geslacht door glijden. In een reflex duwde hij zijn bekken naar voren. Ze kneep zachtjes in zijn harde geslacht. Zijn rechterhand lag al enige tijd stil op haar borsten en zijn linkerhand gleed over haar pantalon naar binnen, richting haar schaamheuvel. Ze genoot van zijn aanrakingen. “Ik weet niet hoe nu verder…” klonk haar stem benepen.

Charel was ook overdonderd door de situatie. Sinds het verlies van zijn vrouw, zes jaar terug, had hij dit ook niet meer meegemaakt. “Dit is ook nieuw voor mij…” klonk zijn stem zacht. Hij liet haar los en ze draaide zich om. “Mag ik je kussen?” Gretig als ze was zocht haar mond zijn lippen. Ze kusten en de kus ging over in een zachte tongzoen. Traag en intiem verkenden hun tongen elkaar. Zijn handen hingen op haar billen en ze body rustte tegen haar lichaam. Tracy zocht de knoopjes van zijn overhemd. Hij stapte naar achteren om ruimte te maken. “Gaan we alleen uit de bovenkleding?” Ze knikte van nee. “Ik woon boven de winkel. Zullen we het daar gezellig maken? Geef me twee minuten en ik sluit alles af.” Rolluiken omlaag, alarm er op en de lichten uit.

Toen hij klaar was reikte ze hem haar hand en samen liepen ze de trap op. In zijn appartement was het aangenaam warm. Ze knuffelden en Tracy ging door met het losknopen van zijn blouse. Ze was achter hem gaan staan en voelde zijn warme lichaam tegen haar lijf. Ze liet haar handen in zijn blouse glijden en streelde zijn buik en zijn borstspieren. Charel rilde onder haar aanrakingen. Tracy was verbaast over zijn lichaam en zijn huid. Hij leek wat pezig, maar onder de blouse zat een best strak lichaam en hij was gezegend met een lekkere zacht huid. Ze kneep in zijn borstspieren en kneep in zijn tepeltjes. Hij gromde zacht. Tracy voelde de spanning in haar frêle lichaam toenemen. Haar voorzichtigheid maakte plaats voor nieuwsgierigheid.

Ze laat haar linkerhand over zijn lichaam omlaag gaan en laat deze op zijn geslacht rusten. De aangename warmte en hardheid van zijn pik verrassen haar. Ze haalt adem en gaat strak tegen zijn rug aanstaan en begint zijn broek te openen en vist zijn harde pik uit zijn kleding. “Toe maar…” kreunt hij zacht, Tracy’s hand gaat traag over zijn pik heen en weer. Hij kreunt zacht “Dat heb ik zo lang niet gevoelt…” Ze realiseert zich dat zijn vrouw enkele jaren terug overleden is. Tracy´s hand glijdt eerst alleen over de huid van zijn geslacht en dan sluit ze haar vingers met iets neer kracht om de pik. Nu glijdt de huid over zijn harde geslacht. Met haar rechterhand streelt ze zijn ballen. Ze staan nog steeds in de gang. Ze heeft er een spiegel gezien en duwt hem die kant op. “Ik wil je kunnen zien.” Zegt ze zacht terwijl ze hem aftrekt. Hij zet beide handen tegen de muur links en rechts van de spiegel. Ze kijkt langs zijn romp en ziet zijn lichaam. *Wat een man* denkt ze. Ze voelt haar poesje weer reageren op wat ze ziet en de spanning van het moment.

Toen ze zestien was had ze wel eens een vriendje afgetrokken, maar dit was zo anders. Nu was er geen haast, geen kans om betrapt te worden en nu had ze de tijd om ook zelf te genieten, iets wat er toen niet bij was. Charel liet zijn rechterhand zakken en streelde haar bovenbeen en aaide haar schaamheuvel door haar broekje heen. Ze werd gek bij de gedachte dat hij haar straks daar zou aanraken. Ze rilde en voelde zijn pik verder opzwellen. Met een luide kreunde spetterde de eerste stralen zaad tegen de spiegel en op de vloer. Ze liet zijn geslacht los en hij draaide zich om en naar haar in zijn armen. Het laatste zaad gutste uit zijn geslacht en droop langs haar benen. De knuffel was warm en intiem. “Wat heb ik dat gemist… een vrouw die mij laat klaarkomen.” Tracy voelde zich trots na dit mooie compliment. Twee stappen strompelde hij richting de kamer. Hij stopte, schopte zijn schoenen en broek uit. Toen nam hij haar hand en samen liepen ze de woonkamer in. Een mix van klassieke meubelen en IKEA. Op het dressoir stond een zwart-wit foto van een jonge vrouw. “Dat is mijn Karin, mijn overleden vrouw.” Even viel zijn stem stil. Tracy omhelsde hem en gaf hem stevige knuffel.

Ze voelde zijn geslacht tegen haar kruis, zijn nog half harde geslacht tegen haar kloppende en lekkende poesje. “Wil je wat drinken?” vroeg de man. Ze knikte en koos voor een wijntje. Met trillende handen nam ze het glas chablis aan. “Op een mooie avond!” toastte ze op. Charel had de verwarming hoog gezet en legde een dekentje op de bank. Tracy kroop lekker tegen hem aan en voelde haar opwinding en nieuwsgierigheid weer toenemen. Na nog een slok wijn draaide ze half over hem heen en streelde zijn lichaam terwijl ze Charel zoende. In een flits zag ze de foto van zijn vrouw staan. Het voelde plots ongemakkelijk. “Vind je het goed dat we de foto van je vrouw wegzetten of naar een andere plek gaan.” Vroeg ze voorzichtig. Hij lachte schaapachtig en draaide de foto weg.

Hun lippen vonden elkaar weer en zijn handen streelden Tracy’s borsten en haar flanken ze rilde toen ze zijn . Bij haar slipje hielden zijn handen stil. “Toe maar. Voel maar. Streel mijn poesje.” Klonk haar stem zacht en ze opende haar benen een stukje voor hem. Charel hield zich in en streelde eerst over haar broekje. Hij voelde dat ze een vachtje had en iets lager voelde hij haar schaamlippen en een natte plek in haar broekje. Ze rilde toen zijn vingers haar schaamlipjes verkende. Ze kreunde toen zijn vingers iets meer druk gaven. “Uit… doe uit…” kreunde ze zacht. Hij duwde het slipje omlaag en door haar gespreide benen liep de poging vast. Ze rolde van hem af en lag op haar rug. Charel kwam naast haar staan en hij trok het slipje uit. Hij kuste haar voeten en ging op zijn knieën voor de bank zitten zijn lippen gleden al zoenend langs haar ene kuit richting haar knie. Hij legde haar benen op zijn schouders en ging verder met zoenen. Ze kreunde zacht. Zijn mond ging via haar bovenbenen richting haar vrouwelijkheid. Toen hij vlak bij haar kruis kwam stopte hij met zoenen en keek naar Tracy. Ze bloosde en had haar borstjes in haar handen genomen. Ze trok aan haar tepeltjes. “Toe dan… Ga door.” Gebood ze hem. Charles plaagde en liet zijn lippen op haar andere dij landen om van daar omlaag te zoenen. Tracy’s handen grepen zijn donkere krullen en trokken zijn gezicht naar haar vrouwelijkheid. “Toe dan… proef me, lik me, vinger me.”

Charel luisterde en wist genoeg. Deze jonge vrouw was er aan toe! Hij liet zijn lippen op haar schaamlippen rusten en duwde zijn tong traag naar buiten. Tracy huiverde. Toen met zijn tong van haar schede naar haar clitje. Ze rilde. “Jaaaa…” zijn tong ging traag langs haar lipjes op en neer. Zijn linkerhand ging naar haar buik en hij voelde hoe ze spande en ontspande op de bewegingen van zijn tong. Even liet hij los en likte het puntje van zijn duim. Terwijl hij likte streelde duim haar clitje. Tracy kreunde luider en genoot van zijn spel. Diep in haar werden gevoelens los gerukt die ze al heel lang niet gevoeld had, zeker niet op de wijze die ze nu voelde. Weer stopte zijn tong. Tracy protesteerde. “Waarom stop je? Ik ben al zo ver…” Charel ging iets verzitten en likte haar lipjes weer. Traag duwde hij zijn linker duim in haar schede. Ze was strak en reageerde zeer luidruchtig. Het effect van zijn lippen en duimen was overweldigend. Ze moedigde hem aan. “Toe… toe… je gaat me…” verder kwam ze niet. Met een luide kreun kwam ze klaar. Charles liet zijn vingers nog doorgaan maar haalde zijn lippen terug om haar aan te kunnen kijken. Voldaan lag ze op de bank toen hij haar lipjes nog een keer kuste en zijn duim uit haar terug en krop op de bank tegen haar aan.

Toen ze het koud kregen begonnen ze weer te knuffelen. Zoenen, strelen zijn hand zocht haar geslacht en zij omvatte zijn half harde lul. Het gevoel van macht dat ze voelde toen zijn pik in haar hand weer tot leven kwam… onbeschrijfelijk. Hij duwde twee vingers in haar. Ze kreunde en bereed zijn hand. “Durf je mij…”zijn woorden verstomden in een diepe kus. Ze schrok van zijn vraag. “Ik gebruik niets.” Klonk haar stem zacht. “Tja… daar heb ik nooit over nagedacht.” Bekende hij. “Zullen we mijn bed opzoeken?” Hij tilde haar van de bank en nam haar mee naar een warme kamer met een groot bed en schaarse verlichting. Samen schoven ze onder het dekbed. Close en teder ging hun knuffelen en vrijen door. Er was een moment dat Tracy haar terughoudendheid liet gaan en ze kuste zijn buik en later ook zijn geslacht. Ze sabbelde op zijn eikel. Charles begon te kreunen. Ze liet haar hand over zijn stijve heen en weer gaan. Ze schrok toen er wat vocht uit kwam. Ze trok terug. “Ga je komen?” vroeg ze geschrokken. Hij lachte en kuste haar teder. Ze ging naast hen liggen en genoot van zijn aandacht.

Ze voelde haar rust terug keren en duwde hem terug in het matras en rolde boven op hem. Tracy duwde zijn benen samen en ging op zijn bovenbenen zitten. Zachtjes trok ze Charles af. Hij streelde haar boven benen en liet zijn handen naar haar borsten gaan. Hij kneep in haar tepeltjes en liet zijn vingers langs haar welvingen gaan. Met haar linkerhand streelde ze haar poesje. “Ik heb me bedacht” zei ze en wipte haar lichaam op en schoof naar hem toe. Zet liet zijn pik langs haar schaamlippen gaan… ontspande haar boven benen en liet een luide zucht ontsnappen toen zijn geslacht een stukje in haar gleed. Eerst een paar en weer terug. Toen nog een paar centimeter. Ze keek hem strak aan toen ze zijn schaambeen tegen haar schaamhaar voelde. Alle clichés gingen op… groter, dikker, langer dan ooit te voor. Ze was zeventien toen ze een jongen toeliet. Na dat hij klaar gekomen was rolde hij van haar af en vertrok. Later hoorde ze dat hij daarmee een weddenschap had gewonnen. Daarna had ze nooit meer iemand zo nabij laten komen, tot nu!

Ze begon steeds iets sneller heen en weer te schuiven. Zij leunde voorover en ze zoenden. Ze voelde zich geweldig! Charles handen lagen op haar kont en daarmee stuurde hij haar krachtige bewegingen. Ze kreunde en steunde hij voelde haar verstarren en haar schede samentrekken om zijn geslacht. Ze hield stil om de kracht van haar orgasme te voelen. Na een korte tijd bewoog ze haar bekken iets op en Charles begon te stoten. “Toe maar… Doe het…” Steeds sneller en harder ramde hij zijn geslacht in het frêle meisje. Zijn orgasme kwam snel en hard. Ze schrok toen ze zijn zaad in haar voelde sprietzen. Maar ze liet hem gaan en genoot van het moment. Ze zakte in zijn armen en samen ontspande ze. “Wat een avond…” kreunde ze zacht. Ze krulde tegen hem aan en samen vielen ze in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13899 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Helpende handen”

Plaats een reactie